![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Revlon, Rimmel, Astor, Avon, minerały i inne :)
Witaj,
cos u mnie za : 5. Manhattan Ultimate Boosting Mascara, kolor czarny, nieużywana 7. Bielenda, AromaSensation, Balsam do ciała "Euforia", 250 ml, nieużywany ? ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
#64 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się:
3. Avon, cienie poczwórne Striped Camouflage, zużycie niewielkie widać na zdjęciu Mogłabym za to dać: *Hean, lakier do paznokci - intensywna mięta, brak etykiety, kilka razy użyty Miss Sporty, kredka do oczu, kolor brązowy Rimmel, Sheer Temptation - pomadka, 043 Fantasize - winna czerwień z drobinkami (średnio kryjąca) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Nic niestety. Pozdrawiam.
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=440216
za: Astor Volume Diva, 840 Brown, użyty kilkakrotnie Pozdrawiam
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. ![]() P. Coelho Odchudzanie z Dukanem: Faza I (od 6.07.2010): -.... 65,2 - 64,2 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55 Edytowane przez nucia Czas edycji: 2010-06-16 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() 1. Inglot, potrójne cienie różowo-fioletowe, zużycie niewielkie widoczne na zdjęciu
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
1. Astor Volume Diva, 840 Brown, użyty kilkakrotnie
coś u mnie? odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
A jak duża mogłaby być ta odsypka ? Bo jeśli koloru nie lubisz i chcesz się pozbyć większej ilości to chętnie zrezygnuję z tuszu i wymienię się tylko za odsypkę np.pół biga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() może w takim razie zainteresowałabyś się bazą i brązowym maybeline (trochę niżej) ? wtedy można rozważać wysyłkę bo nie ma sensu po jednej rzeczy wysyłać ![]()
![]() |
#74 |
szyciowa specjalistka :)
|
hej
ja jestem chętna na tusze ![]() 1. Astor Volume Diva, 840 Brown, użyty kilkakrotnie 2. Pierre Rene Lash Creator XXL, czarny, użyty 2 razy 3. Wibo Glamorous Lashes, czarny, używany kilka razy 4. Avon SuperShock, czarny, używany przez 2 tygodnie mogę poszukać czegoś jeszcze poza wątkiem ... tylko trzeba mnie nakierować ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- ok .. mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
![]() 1. Inglot, Under Eye Concealer/Soin Anti-poches, kolor LC1 użyty ok. 5 razy, jest kartonik
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
A to jest ten jaśniejszy kolorek?
Jeśli tak to ok, z tym że od razu mówie, że pudelko od perelek jest minimalnie uszkodzone- załaczam Ci zdjecia. Jednak zakreca sie bez problemu ![]() Daj znac ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za korektor pod oczy z inglota?
pisalas u mnie wczesniej ze chcialabys kuleczki avon, chetnie oddam cala pake ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
hej, cos u mnie za:
Buff Fair Neutral (w woreczku strunowym) 6. Buff Ivory (w woreczku strunowym The Body Shop, błyszczyk Crystal Sparkle Gloss, nie mogę dokładnie podać zużycia, mam go z wymianki ? ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- ok, jesli jestes zdecydowana na wymiane: blysczuk =2x probki edm, za 2xcienie i lakier to zapraszam na pw
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za: Wibo, Róż z jedwabiem i wit. E, kolor i zużycie widać na zdjęciu, mały aplikator w środku, Avon, Advance Techniques Proffessional Hair Care, Balsam dodający włosom objętości, oraz avon olejek do włosów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
byłabyś skłonna wymienić się za tą bluzeczkę?
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- szer pod pachami: 37cm. długość: 45 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.