![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Cytat:
![]() Kasiu jestem Twoją imienniczką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Ja dzisiaj od rana mialam jazdę do banku po mega dziurach i sie balam,ze zaraz urodze ![]() Linka super, ze z Wami wszystko w porzadku!! Maly juz fajnie wazy , nic sie nie martw, widocznie jest mniejszy i urodzi sie mniejszy, moja Ola miala 2950 i to idealnie ![]() Monia malutka oczywiscie jest przecudna!! Slodka lalunia! A brzuszek piekny okraglinek!! Kasiu wspolczuje z powodu przyjaciela, kurcze, kazda z nas pod koniec ciazy cos potwornego spotyka! Az sie plakac chce, kochanie trzymam kciuki moze akurat da sie to zoperowac i bedzie dobrze! Kardashi Ty szczesciaro ![]() ![]() ![]() ![]()
#63 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Super że masz już Blaneczkę w domku, i że jest taka kochana i spokojna. Powiem Ci że ja też już bym chciała mieć Filipka już na zwenątrz brzuszka ![]() Wczoraj wypakowywałam rzeczy Filipka które już przyszły pare dni temu i jak wypakowywałam skarpetki to tak się rozczuliłam że aż się popłakałam, że one takie malutkie i s łodziutkie i że on też taki malutek będzie... Kardashi to poród troszkę wyczerpujący, bo troszkę na porodówce spędziłaś? A jak z bólami, bardzo bolało? No i tak jak Gosia pytała było coś co nie zabrałas do szpitala a by się przydało, albo odwrotnie wzięłaś coś a nie było wogóle potrzebne? Moniczko piękny brzusio ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
a gdzie można zobaczyć Blaneczke??
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
dobra ja uciekam narazie dziewuszki,tak mnie cos glowa boli....
jade na kawke do psiapsioly ![]() ![]()
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- brzusio jest śliczny ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Kasiu współczuję sytuacji z kolegą, to straszne że ludziom przytrafiają się takie rzeczy szczególnie tak młodym. Mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy a tobie życzę żebyś się trzymała w takiej sytuacji żebyś się za bardzo nie zamartwiała. Kardashi gratuluję ślicznej Blanki. To musi być niesamowite uczucie aż mnie tak od środka radość ogarnia jak sobie pomyślę że też to będę przechodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wy bierzecie może nospe jak macie spięty twardy brzuch ??
a jak nie nospe to co innego można zrobić ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Czesc dziwczynki,
Dziekuje wam za slowa otuchy. Naprawde mi smutno ze on jest chory bo tak naprawde dzieki niemu poznalam mojego tz-a i gdyby nie on to pewnie nie bylibysmy teraz razem. No i zanim zaczal sie moj zwiazek z tz-em to w trojke mieszkalismy sobie w jego domu i bylismy jak trzej muszkieterowie, cudowny okres. Po prostu chcialabym zeby wyzdrowial Monia sliczny brzuszek, moj tez sie wydaje jakis taki maly w porownaniu z reszta dziewczyn ![]() Enis na liscie jest link do zdjecia Blanki. Kliknij na napis foteczka i ja zobaczysz ![]() Kochane mnie dzisiaj znowu czeka dosc pracowity dzien, ale moze uda mi sie chociaz czasem cos napisac. No i nareszcie piatek i potem 2 dni wolnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na kolokwium byłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do torby.. hmm.. jak bym wiedziała że zostane dłuzej w szpitalu to bym wzięła na każdy dzien koszule. Miałam tylko 2 bo szłam z nastawieniem że spędze tam 2-3 doby ![]() ![]() i coś dla tatusiów do jedzenia jeżeli ma byc ![]() Cytat:
![]() A brzuszek sam znikł ![]() Cytat:
![]() Ale sam poród w sobie nie był zły. Myślałam że to cos okropnego, strasznego.. Takze nie bać sie dziewczyny!! Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki.. i nie martwić mi się tutaj cellulitem, bo znikł z mego ciała razem z Blanką ![]() Nie martwić się że siara nie leci w ciąży i mleczka nie bedzie.. mi leciało tyci tyci. a teraz mogłabym wykarmić z 10 dzieci ![]() I nie bać się porodu ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Kardashi gratulacje!!! I dziękujemy za podtrzymanie na duchu aby sie nie bac...
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do nawału, to położna i ta laktacyjna coś tam mówiła że jeśli robi się nawał to żeby nie ściągać dużo, tylko troszeczkę do momentu odczucia ulgi tzn. żeby nie bolała pierś, bo jak ściągasz za dużo, to piersi myślą że za mało pokarmu produkują dla dzidzi bo wszystko wyjada i zaczynają produkować jeszcze więcej. I takie błędne koło się robi. No i Blaneczka jest taka słodziutka że można by było ją schrupać, śliczna jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
ja się zadomowię u mamy zaraz na początku więc pomoże mi troszkę i bedziemy razem myśłec dlaczego mały placze
![]() a wogóle wiecie co dziewczyny? Musze iść na pocztę chyba zrobić rumoru. poniewaz listonosz tak sie wycwanił ze z góry zakłada ze nikogo nie ma w domu i wrzuca awizo do skrzynki. Czekałam na pościel, miała przyjść z all i słyszałam tylko jak sie otwiera skrzynka i po listonoszu ślad zaginął. NOsz kurde i teraz musze sie fatygować na pocztę bo nie chciało mu sie wejśc na podwórko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I dziękuje za Blaneczkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Tż byl zarejestrować mała.. i nie zarejestrował bo ja też muszę być.. ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A dlaczego Ty też musisz być, wydawało mi się że jedno z rodziców wystarczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki mam pytanie czy kupujecie coś do wózka, w sensie jakąś pościel czy jakieś prześcieradło, bo ja nie wiem czy wogóle coś jest potrzebne? Wydaje mi się że tylko kocykiem go będe okrywała bo rodzę w lipcu i chyba nic więcej nie trzeba?
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Może.. ale i tak dziady z nich, wiedzą że dzidzia niedawno się urodziła i oboje rodziców ciągnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Enis ja teraz nospy nie biore tylko Isoptin 40 mg na twardnienie 4 razy dziennie.
Kardashi super, że malutka taka grzeczna, oby tak dalej ![]() ![]() Kasieńko Dublin nie wiem czy czytałas mojego posta z ta propozycją, bo nie odpisałaś ![]() ![]() Kasieńko tak sobie oglądam nasza przepiękna listę i wiesz co wpadłam na pewien pomysł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak zacznie być zimno to co wtedy do wózka? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Melduję się na nowym wątku !
Egzaminy juz szystkie za mna... jeszcze tylko jedna pracę musze skończyć.... Mój tz tej nocy poleciał do Polski na 3dni(najpier pogadał z Kubusiem że ma być grzeczny i mamie nie dać sie we znaki- i broń boże żeby nigdzie nie wychodził póki tata nie wróci ![]() ![]() Kardashi z tego co piszesz to ból nie był taki potworny- ale tak na prawde z reką na sercu, było ok? dałaś radę bez zadnego znieczulenia? ile godzin w sumie to trwało? Co do Blaneczki.....to ja też taki model zamawiam.....przesłodka i do tego grzeczniutka.... Co do brzuszka....ty szczęściaro !!!! ja mam już taki wielki w przód rozciągnięty, że pewnie będzie wisiał do kolan ![]() Pościel do wózka - ja osobiście kupiłam , chyba za 20 zł na allegro. Mama tak w sumie mnie namówiła.... ma chyba rację- dużo łatwiej jest wyprać pościelkę niż calość materiału z gondoli.A do tego jeszcze czas w jakim mały sę urodzi(mój brat urodził się w tym samamy czasie co ja mam termin) mama mówi że przy upale zakładała mu tylko body, i przykrywała czymś lekkim i tak sobie spał całymi dniami na ogrodzie- a wiadomo że samo body nie zatrzyma wszystkich wycieków z pieluszki ![]() poza tym chyba nawet przyjemniej bedzie maluszkowi na takim milusim podkładzie spać- nie wszystkie materialy w godnolkach są milutkie....
#84 |
Raczkowanie
|
no juz wrocilam
ja tez chyba kupie posciel do wozka 1 bedzie zimno bo ja mam na 20 pazdziernik, 2 w wozkach wcale jakos mieciutko nie jest,latwo to wyprac,zmienic a drogie nie jest losie jak ujrzalam dzis sylwie ta moja psiapsiole....ona jest wieksza ode mnie ![]() ![]() zawiozlam jej firanki do obszycia,bede miec piekne w kuchni ![]() ach wiec do zmiany listy jestem za,Klaudia 6latek moja mama dopiero pod koniec lipca przyjedzie,ale sie zdziwi mam nadzije ze urosne do tej pory... ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monia9980 Czas edycji: 2010-05-28 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- córka Oliwia, 30.07.98. prawie 12 lat ![]() ![]() - syn Thomas, 22.12.2000 9 lat. Fotki moich dzieci jakby co, to są w moim podpisie ![]() A poza tym, to obżarłam się truskawkami ze śmietaną i chce mi się teraz spać. Ok. 18.00 mąż wraca z delegacji, więc chyba się prześpię. Bo jak zacznie coś opowiadać to mogę przysnąć ![]() Aha! I miał być brzuszek, więc wklejam dzisiejszy z rana ![]() I wklejam jeszcze jedno słodkie zdjęcie moich dzieci. Ich pierwsze wspólne zdjęcie - zrobione w szpitalu, zaraz po urodzeniu się Thomaska. Moja Oliwka ma na tym zdjęciu 2 latka i 5 m-cy. Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2010-05-28 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
a no chyba ze date urodzinek tez wiec 13.06.2004
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- ale sliczny okraglinke ![]() i znowu mam jakies glupie mysli,gdzie ta moja dzidzia jest? ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- jakie kochajace sie rodzenstwo ![]() piekne zdjecie,takie rozczulajace....
#87 |
Zadomowienie
|
Kochane ja zdjęcia brzuszka nie mam, ale mam zdjęcie jak wyglądałam w sobotę na urodzinach mężusia
![]() ![]() Weronisiu piękny brzusio i cudowne zdjęcie dzieciaczków ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
She gratulacje kochana
![]() ![]() Weronisiu brzuś przecudny, jaki okrąglutki ![]() Ja nie kupuje pościeli do wózka w ogóle, nie przyda mi się po prostu, mam śpiworek, kurteczki na zimę, spodenki, kombinezonik, położe grubszy ręcznik ikocyk lub kupie na zimę śpiworek taki do wózka i już ![]() Karolinko wyglądałaś ślicznie, powiem Ci, ze ta fryzurka dodaje Ci uroku, jest stworzona dla Ciebie!!!!!! Normalnie całkiem inna kobieta niż z długimi włoskami, aczkolwiek tez były piękne!!! Ja sie w****....m własnie przyszły te koszulki które zamawiałam do szpitala , zamówiłam M na wszelki wypadek, ale sa jak na słonia!!!!!!!!! W dodatku kurde miały miec krótki rękaw!!!!!!!!A maja długi!!!!!!!!!!!!!! Jestem mega wsciekła, ale oleje to będa na prezenty, albo dam szwagierce, bo ona jest duża. W dodatku te majtki siateczkowe które też zamawiałam to gówno straszne, wielorazowe niby............tez jestem wściekła, musze w aptece jeszcze kupić inne jakieś, ehh dzisiaj mam mega zły dzień ![]() ![]() Dzięki Kasieńko ![]() Dane mojej Olci ![]() ![]() ![]()
#89 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() Latko ten twój brzuch wcale nie jest wielki na ten m-c ciąży. Całkiem fajny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do majtków to ja też się zdenerwowałam bo zamówiłam M a przysłali mi XL ![]() No a koszulki jak piszesz, podarujesz komuś ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.