![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mieszkanie na kupie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
doczytalam watek do konca. i padłam.
strasznie roszczeniowa postawa, a od siebie nic. Autorka sie nie uczy, nie pracuje, calymi dniami siedzi w domu i nawet jej sie posprzatac nie chce, a z gotowaniem liczy na mame i jeszcze chce kase dostawac?omg. a siostra, jak sama zauwazylas- ma rente po ojcu, jakbys sie dalej uczyla, to tez bys miala. wiec moim zdaniem pretensji do niej miec nie mozesz.a poza tym, jak nie bedziesz miala najnowszego telefonu to nie umrzesz. zarobisz to sobie kupisz a i dumna wtedy z siebie tez bedziesz. ale zakladam ze Autorka si ejuz tu nie pojawi, bo odpowiedzi nie sa po jej mysli. Edytowane przez yoona Czas edycji: 2010-06-16 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co do Twojego "problemu" nie masz wyjścia,czekasz do listopada,zaczynają się wakacje,wychodź z domu jak najczęściej,jakaś praca aby kasę zacząć zbierać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rada na twoje problemy jest bardzo prosta: idź do pracy, na początek przynajmniej na weekendy sobie czegoś poszukaj ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Odpisując nawet nie zauważyłam, że wątek ma już 3 strony, a na drugiej jest taka bomba: Cytat:
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
ja tak samo. padlam ofiarą manipulacji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Nieźle, wąteczek pierwsza klasa. Kłamstewko na kłamstewku.
Co do tego typu sytuacji sama mam w dość bliskim otoczeniu przykład podobny do autorki: dziewczyna trochę starsza od najstarszej wersji autorki ![]() Oczywiście nie widzi, że od małego miała tyłek miodem smarowany. Za mało, ciągle jej za mało.
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
tak, we wszystkich wady widac tylko nie w sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Kurczę, zaczynając czytać ten wątek pomyślałam sobie, że nie ja jedna mam nieźle poprzestawianą rodzinę i problemy z własnym życiem, a jak dobrnęłam do demaskującego prowokację cytatu, to zrobiło mi się słabo troszkę. PO CO pisać takie rzeczy, jeśli są z palca wyssane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
bo w kawalerce jest TYYYYYYLE sprzatania ze samemu nie idzie poradzic:P
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.