|
|
#61 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, EL, Lancome, IsaDora, CK, Sephora i wiele innych- zapraszam!
Cytat:
http://www.operfumach.pl/164,carolin...ziwej-kobiety/ chcesz: Herrera miniaturą Masterpiece zielona herbatka a ja w takim razie: Dior- J'adore..... z jakiej pojemności tyle zostało? Lirene Dermoprogram, Beauty Care, Nawilżająco - kojący żel do mycia twarzy nowy --------- jaka pojemność? i:
pędzel do pudru, pędzelek do ust, pędzelek do makijażu, pilniczek do paznokci, penseta, cążki do paznokci, nożyczki do paznokci. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
sprawdziłaś sobie? ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
za krem pod oczy Dior i kremy In Cell pasuje?
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#63 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- to zapraszam na pw podaj adresik ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- to może chociaż to oddasz.... 5,6,7,8.Szkatułka na biżuterię AVON. Nowa, nieużywana. Zapakowana w kartonik. Polecam! Pasuje do przybornika, który jest wyżej.Mogę marudzić. co byś za nią wzięła? ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
Potrzebuję takiej malutkiej torebeczki do używania jako portfel- będzie się nadawała? A ta żółta torebka- napisz proszę z jakiego jest materiału?
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
caly czas niezmiennie podobaja mi sie te rzeczy probki nivea, paleta cieni i cienie z sephory ?
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
byłam spr. te z Sephory, ale nie było identycznych
ale już kiedyś próbowałam innych u teściowej i w sumie średnio były nasycone te kolory nie mogłam się zdecydować co napisać, ale poczytałam jeszcze KWC i chyba się wycofam, tym bardziej, że nie zależy mi na droższych cieniach, tylko raczej , żeby było ich więcej |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=440467
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dolce & Gabbana The One - ok 25/30 ml, z kartonikiem ale nie wiem czy znajdziesz coś jeszcze u mnie?
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Moze jakis lakier do paznokci moglabym dorzucic do tej kredki z Benefitu ?
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
kochana znalazłabyś coś jeszcze u mnie?
a może interesuje Cie ch.Lacroix - Tamulte 15ml, Davidoff Cool water ok 12ml? Poza tym od 3go będę miała nowy wątek kosmetyczny, alesprawdz czy aktualnie coś widzisz
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę, podaję link do KWC, z tym że tam jest wersja edt a ja mam edp.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...r-Dark-EDT.htm
|
|
#71 |
|
JESTEM ONA
|
Majko,
wiem, że trwa to dośc sporo, ale wkleje zdjęcie, jak tylko pożyczę aparat
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochana, w sumie mogę Ci oddać wszystko z wyjątkiem grzyba, co Ty na to?
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
musialabym wiedziec co Ci sie podoba bo wszystkiego na kosmetyki nie wymieniam
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1277406574 moze jeszcze na to bym sie skusila
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Herrera
miniaturą Masterpiece zielona herbatka za Dior- J'adore..... z jakiej pojemności tyle zostało? ze 125ml (jest jej ok 30ml) Lirene Dermoprogram, Beauty Care, Nawilżająco - kojący żel do mycia twarzy nowy --------- jaka pojemność? chyba 150ml ale upewnie się w domu i napiszę wieczorem. Przybornik kosmetyczny Ja jestem na tak
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-06-28 o 13:27 |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
daj znać u mnie czy jesteś nadal zainteresowana wymianką bo nie wiem czy rezerwować Ci te rzeczy?
|
|
#78 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też pasuje.... zapraszam na PW podaj adresik do wysyłki ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
5,6,7,8.Szkatułka na biżuterię AVON. Nowa, nieużywana. Zapakowana w kartonik. Polecam! Pasuje do przybornika, który jest wyżej.Mogę marudzić. Bo nie wiem czy wszystko mam za to oddać ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
w sumie "na ślepo" wezmę ten zapach.... Zapłaciłaś za niego 225zł? Tak jak w KWC jest? Chcesz ode mnie podkład Lancome (265zł) + nowy cień artdeco (25zł) dobrałabym do tego jeśli się zgodzisz: 12. Eyeliner czarny z brokatem essence 13. Eyeliner złoty Avon 18. Błyszczyk grejpfrutowy Aquolina Dolci Baci ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() a mam jeszcze nowości ![]() zawieszka na torebkę sephora mascara EsteeLauder Sumptuous czarna 5ml z kartonikiem 3 miniatury kremu Polaar (przyda się na urlop) po 3ml każda zestaw z Polaara : żel oczyszczający do mycia buzi 30ml + peeling 20ml + krem 15ml chcesz coś ? Mam ci już wysyłać paczuchę czy czekać i wysłać wszystko razem? ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
Załącznik 3221790 Załącznik 3221791 Załącznik 3221792 Załącznik 3221793 Załącznik 3221794 Załącznik 3221795 ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
oj wydawało mi się że już wszystko poszło, ale faktycznie przy tej ilości mogłam o czymś zapomnieć także daj znać czego zapomniałam wysłać to doślę. A z paczuchą to w sumie wszystko jedno, możesz równie dobrze wysłać wszystko razem żeby niepotrzebnie na pocztę nie ganiać
Z nowości chętnie przygarnę polaarowy żel do mycia buzi + krem 15ml i tusz tylko czy Ty coś jeszcze wygrzebiesz u mnie...
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mycia buzi+peeling+krem.... więc peelingu wyciągać nie będę. To jest zapakowane w pudełku więc bez sensu... Znajdę u ciebie jak zawsze coś... Napiszę Ci co mam bo coś tam wymieniłam już z tego co chciałaś (jedna wizażanka wcześniej chciała) - Estee Lauder- korektor Double Wear + tusz do rzęs Sumptuous - Maybelline star stylist diamonds - IsaDora cienie- użycie widoczne - tester cienia EsteeLauder 31Ivy AA6 - Sephora colour pro - Estee Lauder- do ust - Dior kredka d ust jasny róż- raz może dwa zatemperowana + zestaw Polaar + tusz EL Załącznik 3221844 Załącznik 3221845 Załącznik 3221846 Załącznik 3221847 Załącznik 3221848 Załącznik 3221849 Załącznik 3221850 Załącznik 3221851 Załącznik 3221852 Załącznik 3221853 +
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:22 |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Załącznik 3221865
najchętniej zrezygnuję ze złotego grzybka i ze srebrnej spódnicy więc poproszę o propozycję
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:21 |
|
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
już wiem skąd wyszła nam ta różnica
paczuchę robiłam wg wyliczeń i suma mi się zgadzała, bo za te żelki płaciłam po 70zł za sztukę, napisałam że mam dwie sztuki, a Ty mni musiałaś zrozumieć, że 65zł są warte oba.Z rzeczy, które wybrałaś mogę oddać Ci wszystko z wyjątkiem czarnego grzyba i spódniczki panterki TW, chcę je wymienić na inne ciuszki. |
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudno. Dobra to pakuj wszystko co mi tam wyślesz a ja pakuję dla ciebie adres masz jeszcze? i wysyłamy
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
tak mam adresik, doślę Ci jeszcze środek do usuwania skórek z Sun Flowera, może również się przyda, a paczuche wyślę jeszcze dzisiaj, buziaki
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam już
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Na KWC jest wersja i cena za edt a moje to wersja edp, wartość oceniam na ok. 300zł na pewno, a te perfumy mam z wymiany i bardzo dużo za nie oddałam. Zapach ma baaardzo trwały, sama nie wiem czemu wymieniam, no jest nie do końca mój. No i zaznaczam, że ma na tyle lekko zarysowaną buteleczkę, jest barzdo błyszcząca i łatwo ją porysować w torebce. No ale taką już dostalam. Jeszcze mam parę pytań co do podkładu- kolor jest jasny czy ciemny? I wpada w beż/żółć czy w róż? Ma drobinki błyszczące? Bo poczytałam o nim i obawiam sie czy będzie tłusty/błyszczący no i że jest do cery dojrzałej. Możesz coś więcej o nim napisać?No i termin ważności ![]() Eyelinery mogłabym dorzucić.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-06-30 o 12:41 |
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki kochana, moja też już wysłana, narazie bez spódniczki military, doślę ją jutro jak wyschnie, buziaki
|
|
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Majeczko mam problem, wysłałam do Ciebie paczuchę bez spódniczki (bo się suszy) i bez torebki gnieciucha (myślałam że jest na drugim mieszkaniu). Chciałam wysłać spódniczkę i torbę jutro razem, ale kurcze nie potrafię nigdzie zlokalizować tej torby, przeszukałam oba mieszkania i nie ma, wpadła w jakąś czarną dziurę
W związku z tym chciałam Cię zapytać czy nie będziesz miał nic przeciwko jeżeli zaproponuję Ci coś innego zamiast tej torby, w załączniku jest kilka torebek, może któraś Ci się spodoba, a jeżeli nie to może jakiś ciuszek albo te kolczyki do pazurków, no nie wiem jak się do tego ustosunkujesz, mam tylko nadzieję, że nie będziesz miała mi tego bardzo za złe Mam również propozycję torebkową dla Twojej córusi - ta fioletowa. Czekam na Twoją decyzję, jeżeli nic nie wybierzesz w zamian to odeślę Ci coś co będziesz chciała z rzeczy które wysłałaś do mnie. Buziaki i przepraszam za zamieszanie, naprawdę nie wiem jak do tego doszło i gdzie podziała się ta torebka
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic się nie stało. Wyślij więc spódniczkę i torebkę tą fioletową dla mojej małej. Ostatnio ciągle narzeka że torebki nie ma ( a ma całe 2 latka )
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.

W związku z tym chciałam Cię zapytać czy nie będziesz miał nic przeciwko jeżeli zaproponuję Ci coś innego zamiast tej torby, w załączniku jest kilka torebek, może któraś Ci się spodoba, a jeżeli nie to może jakiś ciuszek albo te kolczyki do pazurków, no nie wiem jak się do tego ustosunkujesz, mam tylko nadzieję, że nie będziesz miała mi tego bardzo za złe