![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co począć:)
poczni mysleć kobietko
![]() podaj mi namiary na Twojego chloptasia, wkleję mu link z forum ![]() Edytowane przez madralala Czas edycji: 2010-06-26 o 03:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Bylam z facetem 7 lat oddalam mu cala siebie, zakochana bylam szalenie, romantyczka, wspolne studia, on mial wielkie plany na zycie(na jego kariere zawodowa, mnie raczej w nich nie bylo) ja koniecznie parcie na rodzine sluby itd. Oszukal mnie raz, drugi, trzeci potem zdradzil czego sie wyparl mimo, ze mialam rogi jak zdrowy jelen. On skonczyl studia, wyjechal zagramanice do Londynu dostal swietna prace. Ja rzucilam studia bo po rozstaniu nie dalam rady sie skupic nad niczym, mialam problemy wiec wyladowalam u psychiatry. Jak sie podnioslam w sensie sie ogarnelam z choroby, wyjechalam i ja w innym kierunku niz on. Poznalam mojego obecnego piec miesiecy po poznaniu byly zareczyny dwa tygodnie pozniej slub. Zycie! Nigdy nie wiesz jak sie potoczy, czy ja to zaplanowalam? Nie. Cale moje plany psy zjadly, za to taka niespodziewanka.
Mowie Ci kopnij go w d... za nim on kopnie Ciebie, skoro jak widac lubi sobie na imprezki latac i Ci nie umie sie przyznac, ze wychodzi to tylko Bog wie co on tam robi jak se popije, to tylko facet. Wiem, ze jak facet Cie raz oszuka to potem to juz jak lawina. Takie moje zdanie z mego skromnego doswiadczenia. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
PanDomu i Madrala, to się dobraliście, ho ho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.