|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: JAK PRZY NISKIM wzroscie byc FIT / trening silowy + 10 pż / cz. II
dziewczyny mam pyt
bo z kol planujemy na zmiane biegać i jeździc na rowerze,to 1 mi nie pasuje,ale no ok jakos przeżyje ;P czyli,ze np pon bieganie,wtorek rower,środa bieganie,czwartek rower itp (Swoją drogą kupiłam sobie dzisiaj rower! wreszcie ^ ^,w sobote albo pon będe go miała juz w domu) czy to nie będzie zbyt często? znaczy chodzi mi o to czy może to jakos bardziej rozłozyć,że wieksze przerwy między bieganiem i jazdąna rowerze i do tego dojdzie mi chyba taniec przez 2 tygodnie,hmm ciężko tow idze,ale ok zobaczymy jak to będzie xD
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2010-07-07 o 23:21 |
|
|
|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet, jak ta miniówka ma nogi krzywe to 99% się spojrzy ale nie ma to nic wspólnego z gustem odnosnie tegoż a duże, jesli nie protezy to niekoniecznie, szczególnie po 30-stce Jak widac wszystko ma swoje plusy i minusy ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#63 |
|
Podróżniczka
|
Meg dzięki
no wlasnie nasze sukienki bardzo podobne bardziej bolały, merdały przy bieganiu ![]() Iwonko wygrali nasi |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
No cudownie Moniczorku
![]() I osmiornica się nie myliła
|
|
#65 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W niedzielę, cuż Cytat:
![]() Cytat:
I jaka cena ![]() Cytat:
Cytat:
Pewnie to salami nie jest z osiołka, mało które jest. Nie zgrzeszyłam, ale zjadłam dziś genialną szynkę szwarcwaldzką Dietka ładnie, metoda ładowania makaronu jako pierwszego na talerz sprawdza się wyśmienicie. Kiedyś już było jezykowo i nie napisałam, co z tego u mnie wyszło: wróciłam do niemieckiego. Jeśli ktoś chce się nauczyć, poduczyć czy osłuchać polecam stronę deutsche welle (i linki na niej), sporo ciekawych artykułów do poczytania i osłuchania. Sama słucham przy okazji biegania. Jeśli któraś z Was przygotowuje się do egzaminów typu ZD czy ZMP (teraz już określanych nomenklaturą telc-owską) jest bardzo pomocna (całościowe materiały, wskazanie poziomu itd.). Na wyższy poziom średnio przydatna, ale jest np. niemiecki biznesowy. Generalnie - warto odwiedzić.
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Hiszpanie chyba wyrzucą ośmiorniczkę ze składników paelli
Szkoda, że przepowiada tylko wyniki Niemców
|
|
|
#67 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeeej, dla mnie niemiecki to zUo! ;P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
|
#69 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ciut większy jakby był... ![]() Cytat:
![]() Dobry wieczór czepiak
Aparatka ![]() góra 2011.10.17 dół 2012.04.04 ![]() Tamilee Webb "Iwant those ABS" Jillian Michaels "30 day shred Mel B. Edytowane przez <meg> Czas edycji: 2010-07-07 o 23:36 |
||
|
|
|
|
#70 | ||
|
Zakorzenienie
|
A moje serce wiesz, co mi podpowiada
Widze, że polubiłas moja metode odsłuchu gdzie się da językowego Cytat:
teraz jeszcze bardziej im będzie smakowała bo to smak zwycięstwa będzie Jeśli o to chodzi to w takim razie możesz ćwiczyc ile chcesz i co chcesz. Cytat:
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
ale napawająca nadzieją na wzrost
![]() no i nie mów: hop!
|
|
#73 | ||
|
Raczkowanie
|
Mam budzik na 4 i 22 km do zrobienia, powinnam daawno spać
Zjadłam kolację ![]() http://www.bild.de/BILD/sport/fussball-wm-2010-suedafrika/2010/07/06/deutsch/kraken-orakel-paul-wird-zum-staatsfeind/weil-er-auf-spanien-getippt-hat.html Przepisy są od wczoraj To bild, najgorsza ze szmat ![]() Cytat:
, widziałam kieckę, i nie powiedziałam NIC, a powinnam: wytłumacz, co z nią jest nie tak, jestem ślepa, owszem , ale o co chodzi z tym złym podwinięciem? Na zdjęciu nic nie widzę ![]() Najważniejsze zaś: słodko wyglądasz, świeżo i jaką masz malutką talię wiem wiem ![]() Wiesz, kogo typowałam do zwycięstwa? Hiszpanię - rozum, Holandia - serce. 2 trafienia Polubiłam, bo jednak trochę czasu człapię bezproduktywnie Tak przynajmniej jest pożyteczniej ![]() Cytat:
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#75 | |||||
|
Zadomowienie
|
News dnia : jade jutro nad morze
wieczorkiem pokaze Wam gdzie dokladnie pranie juz zrobione, lece teraz do fryzjera - trzymac kciuki zeby mi krzywdy nie zrobil... bo to kolejny miejscowy wynalazek ;/ Anulka jak tam? motywacja wrocila? zawsze tak sobie powtarzalam i prosze nie mylilam sie boobsy w ciazy sa rewelacyjne Cytat:
fajowa Cytat:
Nie mam sily do Was kobiety, lachony z Was niesamowite. Bede musiala mocno cwiczyc od wrzesnia Cytat:
![]() Heh pamietasz moja sukienke? kosztowala 5 zl i wygladala sobie bardzo ladnie , a ja wtedy zaczynalam 3 miesiac ciazy Cytat:
kiedy slub? choc nie powiem te przygotowania,ktore przychodza po weselnych tez sa fascynujace Cytat:
![]() ale tylko w dniu slubu, na plenerze mialam juz tylko bukiet i wiatr we wlosach Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-07-08 o 08:07 |
|||||
|
|
|
|
#76 | ||
|
Podróżniczka
|
Heja
![]() Ćwicze sobie ostatnio regualrnie i mam zakwasy jak talala ![]() Tak ![]() Cytat:
z ta ośmiorniczka to dobre Cytat:
Trzymam kciuki za fryzjera Ja ide jutro rano na balejaz...o 7 rano...bo moja fryzjerka jedzie na urlop i to jedyny termin w tym miesiacu...a mam juz takie odrosty , że ho ho ! |
||
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Iwonko wczoraj kontaktowałam się z tym moim znajomym od domu w Hiszpanii. On poszedl własnie do biura nieruchomości tam na miejscu i obejrzał parę domów. wybrał sobie przy samej plaży za 120.000 euro. Zapomniałam jaka miejscowość . To samo biuro bedzie załatwiać mu wynajem tego domu przez 11 miesięcy. Bo on ze wzgledu na pracę bedzie tam mógł być tylko miesiąc. Teraz załatwia kredyt tam na miejscu w Santander Consumer Bank. No i trzeba tam mieć prawnika, bo samemu nie wolno nic załatwiaćM. właśnie uczy się hiszpańskiego, bo tam mało kto mówi po angielsku. I podobno żarcie tanie. A jako, że to nie jest aż tak bliski znajomy, to zapytałam ile by wziął za wynajęcie domku dla naszej czwórki na dwa tyg. Powiedział, że 100 euro . Za tą cenę nie wynajmę kwatery w PolsceI jeszcze się pochwalę. Dostałam właśnie kartę dawcy i jestem już w banku dawców szpiku kostnego Zmykam teraz na trochę, później Was poczytam i odpisze
|
|
|
#78 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na relację ![]() Pogoda dopisze, bo zapowiadaja, naprawdę idealnie ![]() Cytat:
![]() że też człowiek zawsze musi się cykać z fryzjerem i myśleć: wyjdzie, czy nie wyjdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to swietne wieści moi rodzice i ja dawno temu zakochalismy sie w Hiszpanii nie tylko w kraju, ale w atmosferze i widze, że to wcale nie nierealne z tym domem. Język jednak sie przyda. Jeszcze raz dziękuję zacznę za kilka lat ok.40-stki rozważać zakup ![]() Jeszcze raz slicznie dziękuję za pomoc Aniu podziękuj znajomemu za informację, bardzo mi pomógł a okolice jesli to nie tajemnica, jaką wybrał? ![]() Cytat:
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2010-07-08 o 14:09 |
||||||
|
|
|
|
#79 | ||
|
wizażowy robalek
|
Hej Wam
![]() Wczoraj po jazdach cieszyłam jape Żebyście wiedziały, jaką wielką satysfakcję miałam, kiedy sama, bez pomocy instruktora skręciłam w lewo z dużego skrzyżowania w Skierniewicach Już 18 godzin wyjeździłam zanim się obejrzę, to będę się zapisywać na egzamin... Mama mi dzisiaj powiedziała, że w sobotę będzie się chciała ze mną przejechać naszym samochodem po okolicznych drogach, żeby zobaczyć jak ja jeżdżę ![]() Cytat:
Tylko ja sama siebie nakręcam, bo chciałabym umieć wszystko tak już teraz, a to poćwiczyć trzeba.Cytat:
Miałam okazję taką zamówić, ale się powstrzymałam... jeszcze nie mam takiego ładnego płaskiego brzuszka - wyglądałabym jak wieloryb w niej Dziewczyny, weźcie mi jakieś baciki strzelcie, bo się nie mogę ogarnąć z ćwiczeniami A brzuch się sam nie zrobi ![]() Czepiak 22km?! o kurcze, a ja nienawidzę biegać...Vette miłego wyjazdu
|
||
|
|
|
|
#80 | |
|
Zadomowienie
|
mrofa a widzisz! nie mowilam tego ale wiedzialam, ze z Ciebie jeszcze rajdowiec bedzie
Iwonek Cytat:
wiec scielam je tylko, zeby wygodniej bylo i tyle ... Noooooo, ja juz jestem spakowana i gotowa, mamy do pokonania jakies 900 km, a wybieramy sie tu: |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Vette - jak kupię to oczywiście zapraszam wszystkich chetnych
![]() Piekne wybrzeże ![]() Bawcie się dobrze i wypoczywajcie sobie! ![]() Morza, zapachu, słońca i rybek zazdraszczam
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i mnostwo ludzi na plazy
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- jeśli któraś będzie chciała zobaczyć zdjęcia to proszę się przypomnieć pod koniec września to na maila będę mogła wysłać
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki! ![]() To tak na szybko: 1. pomimo wielu niesprzyjających okoliczności (m.in. ogłoszenie z błędem datowym na proto.pl, czyli już minął termin przyjmowania zgłoszeń, rekrutacja została z jakiegoś tam powodu wstrzymana, nie mogłam się dodzwonić do rekruterki, dziś z ich strony telefon wiecznie zrywał połączenia...itp.)...jutr o mam rozmowę o pracę! ![]() 2. Zemsta jest słodka, dziś moja jaśnie szefowa dostała ode mnie dwa pisma poparte cytatami z k.p. i z odwołaniami do interpretacji PIP-u i Sądów Pracy :P Ano, niech teraz myśli co robić, bo pogrąża się coraz bardziej... 3. Jutro mam tę rozmowę o 16...kurczę, wiadomo, że w obecnej atmosferze w pracy nie uda mi się zwolnić i wyjść wcześniej. Dlatego wzięłam...zwolnienie. Choć raz przydała mi się ta chol....tego...ósemka, a raczej krater po niej. ![]() 4. Byłam u chirurga, zdejmowaliśmy szwy...założono mi leki i...niestety - suchy zębodół = dół po zębie nie chce się goić Dlatego tak boli, ech. Ale vide pkt. 3 - czasem się to przydaje :P (jeśli ktoś ma 'wąty moralne' do mnie, że wykorzystuję sytuację - chętnie i szeroko opiszę jak zostałam potraktowana w pracy - i dlaczego nie mam już prawie skrupułów...grrr) 5. Szczerze do bólu? Wystraszyłam się, że mnie zaprosili na tę rozmowę 6. z drugiej strony - hurra! 7. Ależ bym przytarła nosa obecnej szefowej, już teraz mając nową pracę ha! I tu uwaga - wiem, jak skończyła Markiza, tylko że ona intrygowała, "bo tak", a ja odpowiadam na ataki w moim kierunku, bezprawne i niesprawiedliwe. Dość, powiedziałam. I dlatego teraz jest oko za oko, ząb za ząb. (a tak w ogóle to jestem stworzenie ciche i łagodnego serca :P) I nie odpuszczę, za mocno mnie skrzywdzono, a ja się teraz będę mścić. Uwierzcie, wrażliwość (a jestem, niestety pobłogosławiona i przeklęta zarazem przesz ciemnych bogów tąż cechą) nie ułatwia mi przeżywania tej całej sytuacji. Koszty są ogromne...Z drugiej strony - czuję się...jak żelazo w ogniu hartowane. To nie jest bezbolesne, ale utwardza wewnętrznie. Dobra, dosyć tej spowiedzi ![]() 8. czepiaczku kochany CZWARTA RANO? Biję czołem o ziemię, toż to środek nocy jest! mrofka, nie pitol, tylko dawaj czadu - jesteś the best i świetnie sobie radzisz! Meg, aleś laska! dygotka8 - chętnie zorganizuję Ci ten ślub. Własnym nie mam czasu się zająć poza tym wiesz jak to jest, szewc bez butów... 9. Marzę o ćwiczeniach...niestety, na razie nadal nic z tego...brzuchol mi urośnie 10. czepiaczku, rybki? No, to idę na śledzika korzennego...macha do mnie płetewką z lodówki :P Całuję Was wszystkie, także te nowe Darujcie, że się tak wywnętrzam tutaj, ale ...gdzieś muszę? (=jest mi lżej dzięki temu? Może blog założyć?)...i dajcie no mi poznać owego Francuza ...jak pięknie grasejuje, to wybaczę mu nawet tę koszmarną mowę ;P (wolę włoski) ...vette, dbaj o siebie! ![]() O co kaman z tą 'ośmiornicą'? Kojarzę to stworzenie z japońskimi daniami, łódzką organizacją i serialem TV sprzed lat...yhm, może mnie ktoś oświecić? ![]()
Będę wysportowaną trzydziestką, ryczącą czterdziestką, jędrną pięćdziesiątką, a po sześćdziesiątce...idę na całość ![]() Edytowane przez bhokarala Czas edycji: 2010-07-08 o 22:51 |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Bhokaralo - trzymam kciuki!!!
dobrze będzie
|
|
#87 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki, ale chyba za słaby I dalaś radę? Cytat:
A motywacja gdzieć się zagubiła ![]() Cytat:
|
|
|
|
#88 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Vette piękne wybrzeże.Znajome strony jakieś ![]() Dawno już nie byłam nad Bałtykiem , chociaż samej rybki bym pojadła Bawcie się dobrze i wypocznijcie Jak będzie Iwonka już shiszpanizowana to ją odwiedzimy , ryanair jest wielki Cytat:
Dygotka sukienka śliczna ![]() Aż mi się za mąż zachciało wyjść,chociaż dopiero się rozwiodłam ![]() Fajnie ,że cell mniejszy ![]() bhokarala trzymam kciuki za rozmowę w sprawie pracy
|
|
|
#89 | |
|
wizażowy robalek
|
Hej Wam
Ja dzisiaj znów po jazdach (21 godzin... ) Ale idzie coraz lepiej Parkowanie też w porządku (każdy rodzaj) Tylko zawracanie w 3 rzutach i nie wychodzi jeszcze Ale się poćwiczy Bardziej optymistycznie ostatnio patrzę na swoją jazdę ogólnie ![]() Ale pieszych to ja norrrrmalnie!! Drugi pieszy był już lepszy Przepuściłam takiego przystojnego chłopaka, to mi podziękował ![]() Cytat:
Dziś po południu idę się posmażyć na słoneczku ![]() bhokarala również trzymam kciukasy A ząbek niestety musisz cierpliwie przeczekać. I brzuchol Ci nie urośnie Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Hej Babeczki!
Dziękuję za miłe słowa odnośnie sukienki przy zimnym piweczku.czepiak witaj w klubie ja -4,5 ale wada stoi w miejscu od lat, chociaż tyle.Z sukienką generalnie jest wszystko ok, z tymże nie lubię długości za kolano i próbowałam sama na własną rękę zadziałać ale krawcowa ze mnie by nie była![]() Podziwiam zapał do biegania. vette dzięki kochana i gratuluję wyjazdu, udało Wam się załatwić piękne miejsce. Korzystaj ile się da ![]() Anula to może tasaczek? auć! ![]() I mam proszę o radę, na to wesele na którym jestem osobą towarzyszącą państwo młodzi zamiast kwiatów poprosili o ciekawą książkę Nie mam pojęcia co kupić a nie chce z pustymi łapkami iść.Jakieś propozycje?
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

nawet, jak ta miniówka ma nogi krzywe to 99% się spojrzy
ale nie ma to nic wspólnego z gustem odnosnie tegoż
a duże, jesli nie protezy to niekoniecznie, szczególnie po 30-stce
Jak widac wszystko ma swoje plusy i minusy

a przecież umiem 
Teraz się zapisałam na sandałki 
) Ale jest mniej o 2cm w talii i biodrach :jupii:

zawsze tak sobie powtarzalam i prosze nie mylilam sie
za 120.000 euro. Zapomniałam jaka miejscowość
to swietne wieści
o kurcze, a ja nienawidzę biegać...