|
|
#61 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20 latki - o czym? o zyciu! o nas i wokol nas!
Cytat:
GratulacjeAmbitna kobieto, to jak z kompem mi nawali - to sluchaj, do Ciebie! Absorbuj wiedze informatyczna ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;20590304]hej ja też "dwudziestka" więc dołączam ![]() szagadeli, w takim razie jesteś ode mnie jeden dzień starsza ![]() ja nie mam planów, co najwyżej marzenia, ale są one tak strasznie nierealne, że... a najbardziej boję się tego, że po studiach, które zresztą mi się podobają i bardzo je lubię, obudze się z myślą, że to jednak nie to czym chcę się zajmować, a to u mnie więcej niż bardzo prawdopodobne serio, nic mnie tak nie przeraża jak ta myśl [/QUOTE]Witamy starsza - to sie sluchaj Marzenia, nie wiem jak bardzo sa nierealne w Twoich oczach, bo ja tez kiedys mialam nierealne, ale ryzyk-fizyk, pomyslalam raz kozie smierc, dazylam do roznych celow, spontaniczne decyzje, i spelnily sie jakos Nie mysl za duzo jak nierealne sa Zycie jest za krotkie Marzenia moga byc realne![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
ja tez mieszkam z moim tz , czasem zaluje, a czasem mysle ze mieszkac bez niego nie dalabym rady Sierpien! za rok! Jakies przygotowania? nie mow ze kolor lakieru do paznokci juz wybralas ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Mnie tez przydaloby sie opalic, bo strasze bladoscia Ja kiedys mialam odpaly na dzieci sluby, domki z ogrodkiem, ale to jeszcze jak nie zdawalam sobie tego sprawy w kazdym razie ja tez czuje sie jeszcze za mloda i przez wzloty i upadki czasem mam te watpliwosci przez tz. Faceci nie maja mozgu , w kazdym razie czasem sie nie synchronizuja 5latki lapia szybciej![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
Zawsze psa mozna miec na poczatek albo swinke morska
|
||||
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przeczytalam ksiazki kilka, a film ogladam jak mi smutno, to wpierniczam czekolade i siedze i jak glupia powtarzam razem z nia, co ona mowi ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;20594318]meeeczyk mam nadzieję, że wygrają Niemcy [/QUOTE]Nawet nie mow moj tz rwal po piwo w deszczu ,zeby zdarzyc i oglada zawziecie, wiec ja - ja spedzam wieczor z Wami!
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
ja dinozaur już raczej na tym wątku,bo widzę,że Wy bardziej dopiero zdajcie na studia,a mi teraz został już ostatni rok studiów...![]() Tak naprawdę płacz niesamowity,bo studia to jak dla mnie wyjątkowy czas ![]() ![]() ![]() Taka beztroskość,a zarazem dorosłość.Jak sobie pomyslę,że za rok(jak dobrze pójdzie ) będę po studiach to mi się płakać chce...Jak ja pójdę do pracy takiej prawdziwej,nie to co teraz![]() ![]() Wiadomo narzeka się na te studia,że dużo nauki,że po co się tego uczyć,że tot akie głupoty,ale jednak tak naprawdę życie studenckie jest the best![]() W ogole strach,bo doświadczenia w zawodzie brak,bezrobocie chyba będzie heheh nie no może coś jednak się znajdzie za rok,jakiś stażyk Póki co lepiej może nie będę się przejmować w końcu przede mną jeszcze 2 sesje i pisanie pracy olalala![]() jadąc pozytywem sa wakacje i pogoda przepiękna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A nie spytałam cyz w ogóle mogę dołączyć?
|
|
#64 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja mam w sumie jedno marzenie: mieszkać w USA, najlepiej w San Francisco ![]() i wiesz, mam podobnie jak Ty, tzn bardzo lubię coś organizować, latać, załatwiać, nie wytrzymałabym siędząc np. w urzędzie czy w banku ![]() a można wiedzieć co studiujesz? (jeśli już pisałaś to przepraszam, od rana myślę tylko o meczu )
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=krooolewna;20597787]Cześć dziewczyny
ja dinozaur już raczej na tym wątku,bo widzę,że Wy bardziej dopiero zdajcie na studia,a mi teraz został już ostatni rok studiów...![]() Tak naprawdę płacz niesamowity,bo studia to jak dla mnie wyjątkowy czas ![]() ![]() ![]() Taka beztroskość,a zarazem dorosłość.Jak sobie pomyslę,że za rok(jak dobrze pójdzie ) będę po studiach to mi się płakać chce...Jak ja pójdę do pracy takiej prawdziwej,nie to co teraz![]() ![]() Wiadomo narzeka się na te studia,że dużo nauki,że po co się tego uczyć,że tot akie głupoty,ale jednak tak naprawdę życie studenckie jest the best![]() W ogole strach,bo doświadczenia w zawodzie brak,bezrobocie chyba będzie heheh nie no może coś jednak się znajdzie za rok,jakiś stażyk Póki co lepiej może nie będę się przejmować w końcu przede mną jeszcze 2 sesje i pisanie pracy olalala![]() Hah, dinozaura tu jeszcze nie mamy!;D wiec sie przylaczaj Sluchaj, zawsze mozesz byc wieczna studentka, i zaczac nowe studia mojemu tacie sie kiedys zachcialo robic jeszcze jedne, zaczal w wieku 32 lat 5letnie i absolutnie je uwielbial chodzil z kumplami na imprezy jak on mowil "do podziemnych klubow" nigdy nie jest za pozno Po za tym mozesz sprobowac jak Ci w pracy bedzie, jak nie przypadnie Ci , to dawaj na jakis dlugiii kierunek
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hmmm wiesz co moja kumpela wymyśliła,że po skończeniu tego pójdzie na następny,aby była dłuższa młodość,ale ja doszłam do wniosku,ze sobie podaruję i czas iść do pracy i się kiedyś wreszcie ustatkować ![]() ![]() ![]() Zresztą trochę już mnie zmęczyło wkuwanie ![]() Ale masz rację zobaczę,jak będzie,co się teraz będę martwić,oby dobrze poszło w tym roku i obym te studia skończyła![]()
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;20597798]tak jest!
![]() ja mam w sumie jedno marzenie: mieszkać w USA, najlepiej w San Francisco ![]() i wiesz, mam podobnie jak Ty, tzn bardzo lubię coś organizować, latać, załatwiać, nie wytrzymałabym siędząc np. w urzędzie czy w banku ![]() a można wiedzieć co studiujesz? (jeśli już pisałaś to przepraszam, od rana myślę tylko o meczu )[/QUOTE]Kobieto, zalatwiaj wize! Najpierw zacznij ubiegac sie o wize - sprawa formalna zalatwiona Pozniej, moglabys znalesc np. prace z zakwaterowaniem. W czasie tej pracy, rozgladac sie za inna, i tak ziarnko do ziarnka Odkladac pare groszy, jezeli masz mozliwosc mieszkania za darmo i poszukac czegos na wynajem. Opcji przyjdzie Ci wiele Zreszta, spontan! Mozesz kogos poznac:-P nigdy nie wiesz co Cie moze spotkac jednego dnia i wtedy zycie zmienia sie o 180stopni! Gdybys chciala w Grenlandii mieszkac, tu bylby juz wiekszy problem Wiesz zalatwienie igla i te sprawy![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;20597798]tak jest! ![]() ja mam w sumie jedno marzenie: mieszkać w USA, najlepiej w San Francisco ![]() i wiesz, mam podobnie jak Ty, tzn bardzo lubię coś organizować, latać, załatwiać, nie wytrzymałabym siędząc np. w urzędzie czy w banku ![]() a można wiedzieć co studiujesz? (jeśli już pisałaś to przepraszam, od rana myślę tylko o meczu )[/QUOTE]A, zapomnialam Ci odpiac na pytanie o studiach. Ja studiuje Public Relations. Jak Ci sie mecz podoba?? 2:2 jak narazie![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
nie trzeba przeciez podarzac za schematem: szkola, studia, praca, emerytura Rob co Ci w duszy gra , ale masz racje studia skoncz prace napisz i do przodu
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
dzięki za świetny plan
w tej chwili nie jestem raczej gotowa na takie szybkie i radykalne zmiany, ale mam swój mini planik: opcja 1. - kontynuuje zbieranie kasy i w przyszłe wakacje jadę na Work&Travel do SF, opcja 2. - w te wakacje robię ( ) prawko i próbuję pracy jako au-pair jeśli amercan dream mi nie pryśnie, to później pokombinuję z dłuższym pobytem ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- mecz... nie myślałam, że kiedykolwiek będe kibicować Niemcom mam nadzieję, że ośmiorniczka się nie myliła i wygrają Niemcy
|
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Zgłasza się kolejna 20-tka
Nie wiem jak Wy ale ja przez te upały ledwo żyję Chociaż gdybym miała taką pogodę za tydzień w Giżycku to bym się wcale nie obraziła A jak tam Wasze plany wakacyjne ? Może ktoś planuje jakieś egzotyczne wojaże
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;20598446]dzięki za świetny plan
w tej chwili nie jestem raczej gotowa na takie szybkie i radykalne zmiany, ale mam swój mini planik: opcja 1. - kontynuuje zbieranie kasy i w przyszłe wakacje jadę na Work&Travel do SF, opcja 2. - w te wakacje robię ( ) prawko i próbuję pracy jako au-pair jeśli amercan dream mi nie pryśnie, to później pokombinuję z dłuższym pobytem ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- mecz... nie myślałam, że kiedykolwiek będe kibicować Niemcom mam nadzieję, że ośmiorniczka się nie myliła i wygrają Niemcy [/QUOTE]No i widzisz , od razu bardziej realne, popatrz jak sie szybko pozbieralas ![]() i jeszcze kurde z dwoma opcjami od razu Jak juz sie tam znajdziesz, to wszystko Ci pojdzie jakos! Najwazniejsze to ta glupia wiza, kupa kasy za bilet, (zabukuj rok wczesniej ), i kurde bede miala u kogo sie zatrzymac w San F:-D chociaz zebys balkon miala w mieszkaniu\pokoju - to i na balkonie z namiotem sie wcisne
|
|
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
ja strasznie cierpię, bo jestem stworzeniem zimnolubnym
mówiąc to podpadam wszystkim, ale tej zimy czułam się jak ryba w wodzie ![]() ja miałam (mam) nadzieję na znalezienie jakiejś pracy, ale jak dotąd nic z tego ![]() a teraz... robię prawko
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mecz, mecz, mecz jutro finał !
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
aa, słuchaj, planuję zamieszkać w starym hiszpańskim domku na jednym ze wzgórz, tak żebym widziała zatokę
i wyobraź sobie piękny nocny widok na most Golden Gate
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też ledwo żyje w te upały i nie mogę się doczekać wyjazdu nad jeziorko Póki co opalam się na balkonie w dzień,objadam lodami- dzisiaj 4 zjadłam ,więc wolę nie przymierzać stroju kąpielowego co by się nie zdołować.. Ale postanowiłam,że od poniedziałku się odchudzam,miało być od tego co był,ale niestety nie wyszło...Za granice nie wyjeżdżam. A jakie Ty masz plany?
|
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Odbior! zameldowana mi chyba troche glowe przegrzalo, zjadlam trzy opakowania mentosow![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;20598809]ja strasznie cierpię, bo jestem stworzeniem zimnolubnym mówiąc to podpadam wszystkim, ale tej zimy czułam się jak ryba w wodzie ![]() ja miałam (mam) nadzieję na znalezienie jakiejś pracy, ale jak dotąd nic z tego ![]() a teraz... robię prawko [/QUOTE]z prawkiem zawsze latwiej chociazby do zajmowania sie osoba starsza, niania itd czasem wymagane jest prawo jazdy Wiec juz jakas kwalifikacje bedziesz miec
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
no właśnie, zarejestrowałam się na jednej ze stron dla au-pair i "większa większość" par ze Stanów szukająca opiekunki, szukała kogoś z prawkiem
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to kiedys sie tak wciagnelam, ze zaczelam analizowac jej bledy itd Zawsze zazdroscilam jej paczki przyjaciol i ich problemow
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie z TŻ jadę na tydzień do Giżycka
A co, trzeba się poopalać i popływać Jednak przed tym lenistwem mam egzamin na prawko (środa). 4 podejście ale mam nadzieję, że jednak mimo wszystko ostatnie ![]() Lody też chciałam dzisiaj zjeść, ale niestety przedwczoraj zjadłam 4 gałki i teraz pojawił się ból gardła Szagadeli- wiesz co, Ciebie akurat bardzo dobrze rozumiem bo też kurcze uwielbiam Mentosy tylko zawsze szkoda mi kasy na więcej niż jedno opakowanie Krooolewna- to trzymam kciuki za przestrzeganie diety U mnie niestety zawsze kończyła się szybciej niż się zaczęła
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
o tak, przyjaciół miała świetnych
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Hiszpanski domek, mow dalej:-P doczekamy sie w przyszlosci posta od Ciebie : dziewczyny sluchajcie, ktore kafelki do lazienki bardziej sie wam podobaja te czy te?
)
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
patrz na znaki aleee fajnie, uwielbiam mazury i jeszcze z TŻ - romantycznie, wspólne zachody słońca nad jeziorem mmm, zazdroszczę!
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz się uda,bo bede ja trzymać kciuki i dziewcyzny na pewno też![]() Oooo tak mnie tak z czwartku na piątek gardło bolało po lodach hehehe. A kciuki za dietę się przydadzą,bo jak mam chłopaka to mam motywację(zreszta zakochanie robi wtedy swoje),a że zerwałam 1,5 roczny związek jakiś czas temu i chłopaka nie mam to motywacji brak
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Raczkowanie
|
Szczesciara w Gizycku zabawi!
bedziesz miala co opowiadac![]() Z mentosami to jeszcze nie jest najgorzej, moja druga slabosc do kinder czekoladki Dlatego jak juz kupuje to hurtowo![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Ja w wieku 30 lat nie chcialabym zakladac wielkich majtasow wyszczuplajacych na impreze\randke myslac ,ze i tak do nici Uwielbiam ta scene jak Daniel mowi do niej Hello mami i jak ona sie zawstydzila, to on ,ze no co Ty nie martw sie, ja Ci pokaze co ja nosze
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
W sumie drugi rok z rzędu będę w Giżycku więc będzie trzeba jakieś nowe miejsca tam pozwiedzać
![]() A za trzymanie kciuków oczywiście dziękuję bo bardzo się przydadzą Jeśli chodzi o Bridget Jones... to dawno już tego nie oglądałam i trzeba ten czas nadrobić Przyznam, że o takich przyjaciołach jakich ona miała po prostu marzę. Takich, którym można absolutnie wszystko powiedzieć i którym można wszystko powiedzieć. Więc chociaż sobie w filmie na takich popatrzę ![]() A Kinder czekoladki też są pyszne I też ich dawno nie jadłam. Trochę zaległości mi się nazbierało A jeśli ktoś spędza wakacje w domu to też przecież można coś ciekawego wymyślić w wolnym czasie. Ważne żeby wakacje nie były takie całkowicie przeleniuchowane w domu przed TV oglądając 1234 odcinek Klanu
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Niemcy - Urugwaj 3-2!!!! Szaleństwo
![]() A czy któraś z was czytała może książkę Bridget Jones? Uważam, że jest o wiele lepsza od filmu ![]() Chociaż właśnie nie kojarzę żadnej ekranizacji, która byłaby lepsza od książki, ale może ja mam jakiś dziwny gust
|
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
miałam ochotę się dołączyć, ale w tytule wątku jest rażący błąd, wynikający że tak powiem z nadmiernego skrótu ;-)
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

Gratulacje
ja też "dwudziestka" więc dołączam
serio, nic mnie tak nie przeraża jak ta myśl
[/QUOTE]
a co o mnie studiuje sobie i czasami pracuje hehe mieszkam z tż 2 latka już i tak sobie żyjemy

ja dinozaur już raczej na tym wątku,bo widzę,że Wy bardziej dopiero zdajcie na studia,a mi teraz został już ostatni rok studiów...
) prawko i próbuję pracy jako au-pair
mam nadzieję, że ośmiorniczka się nie myliła i wygrają Niemcy 

patrz na znaki
Dlatego jak juz kupuje to hurtowo