![]() |
#61 | ||||
Raczkowanie
|
Dot.: 20 latki - o czym? o zyciu! o nas i wokol nas!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ambitna kobieto, to jak z kompem mi nawali - to sluchaj, do Ciebie! Absorbuj wiedze informatyczna ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;20590304]hej ![]() ![]() szagadeli, w takim razie jesteś ode mnie jeden dzień starsza ![]() ja nie mam planów, co najwyżej marzenia, ale są one tak strasznie nierealne, że... ![]() a najbardziej boję się tego, że po studiach, które zresztą mi się podobają i bardzo je lubię, obudze się z myślą, że to jednak nie to czym chcę się zajmować, a to u mnie więcej niż bardzo prawdopodobne ![]() ![]() Witamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Mnie tez przydaloby sie opalic, bo strasze bladoscia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przeczytalam ksiazki kilka, a film ogladam jak mi smutno, to wpierniczam czekolade i siedze i jak glupia powtarzam razem z nia, co ona mowi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;20594318]meeeczyk ![]() ![]() mam nadzieję, że wygrają Niemcy ![]() Nawet nie mow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Tak naprawdę płacz niesamowity,bo studia to jak dla mnie wyjątkowy czas ![]() ![]() ![]() Taka beztroskość,a zarazem dorosłość.Jak sobie pomyslę,że za rok(jak dobrze pójdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jadąc pozytywem sa wakacje i pogoda przepiękna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A nie spytałam cyz w ogóle mogę dołączyć?
![]() |
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam w sumie jedno marzenie: mieszkać w USA, najlepiej w San Francisco ![]() ![]() i wiesz, mam podobnie jak Ty, tzn bardzo lubię coś organizować, latać, załatwiać, nie wytrzymałabym siędząc np. w urzędzie czy w banku ![]() a można wiedzieć co studiujesz? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=krooolewna;20597787]Cześć dziewczyny
![]() ![]() Tak naprawdę płacz niesamowity,bo studia to jak dla mnie wyjątkowy czas ![]() ![]() ![]() Taka beztroskość,a zarazem dorosłość.Jak sobie pomyslę,że za rok(jak dobrze pójdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hah, dinozaura tu jeszcze nie mamy!;D wiec sie przylaczaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hmmm wiesz co moja kumpela wymyśliła,że po skończeniu tego pójdzie na następny,aby była dłuższa młodość,ale ja doszłam do wniosku,ze sobie podaruję i czas iść do pracy i się kiedyś wreszcie ustatkować ![]() ![]() ![]() Zresztą trochę już mnie zmęczyło wkuwanie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;20597798]tak jest!
![]() ![]() ja mam w sumie jedno marzenie: mieszkać w USA, najlepiej w San Francisco ![]() ![]() i wiesz, mam podobnie jak Ty, tzn bardzo lubię coś organizować, latać, załatwiać, nie wytrzymałabym siędząc np. w urzędzie czy w banku ![]() a można wiedzieć co studiujesz? ![]() ![]() Kobieto, zalatwiaj wize! Najpierw zacznij ubiegac sie o wize - sprawa formalna zalatwiona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;20597798]tak jest! ![]() ![]() ja mam w sumie jedno marzenie: mieszkać w USA, najlepiej w San Francisco ![]() ![]() i wiesz, mam podobnie jak Ty, tzn bardzo lubię coś organizować, latać, załatwiać, nie wytrzymałabym siędząc np. w urzędzie czy w banku ![]() a można wiedzieć co studiujesz? ![]() ![]() A, zapomnialam Ci odpiac na pytanie o studiach. Ja studiuje Public Relations. Jak Ci sie mecz podoba?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
dzięki za świetny plan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- mecz... nie myślałam, że kiedykolwiek będe kibicować Niemcom ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Zgłasza się kolejna 20-tka
![]() Nie wiem jak Wy ale ja przez te upały ledwo żyję ![]() ![]() A jak tam Wasze plany wakacyjne ? Może ktoś planuje jakieś egzotyczne wojaże ![]()
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;20598446]dzięki za świetny plan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- mecz... nie myślałam, że kiedykolwiek będe kibicować Niemcom ![]() ![]() No i widzisz , od razu bardziej realne, popatrz jak sie szybko pozbieralas ![]() i jeszcze kurde z dwoma opcjami od razu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
ja strasznie cierpię, bo jestem stworzeniem zimnolubnym
![]() ![]() ja miałam (mam) nadzieję na znalezienie jakiejś pracy, ale jak dotąd nic z tego ![]() a teraz... robię prawko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mecz, mecz, mecz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
aa, słuchaj, planuję zamieszkać w starym hiszpańskim domku na jednym ze wzgórz, tak żebym widziała zatokę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też ledwo żyje w te upały i nie mogę się doczekać wyjazdu nad jeziorko ![]() ![]() ![]() ![]() Za granice nie wyjeżdżam. A jakie Ty masz plany? ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odbior! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;20598809]ja strasznie cierpię, bo jestem stworzeniem zimnolubnym ![]() ![]() ja miałam (mam) nadzieję na znalezienie jakiejś pracy, ale jak dotąd nic z tego ![]() a teraz... robię prawko ![]() z prawkiem zawsze latwiej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
no właśnie, zarejestrowałam się na jednej ze stron dla au-pair i "większa większość" par ze Stanów szukająca opiekunki, szukała kogoś z prawkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to kiedys sie tak wciagnelam, ze zaczelam analizowac jej bledy itd ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie z TŻ jadę na tydzień do Giżycka
![]() ![]() ![]() Lody też chciałam dzisiaj zjeść, ale niestety przedwczoraj zjadłam 4 gałki i teraz pojawił się ból gardła ![]() Szagadeli- wiesz co, Ciebie akurat bardzo dobrze rozumiem bo też kurcze uwielbiam Mentosy ![]() ![]() Krooolewna- to trzymam kciuki za przestrzeganie diety ![]() ![]()
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
o tak, przyjaciół miała świetnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Hiszpanski domek, mow dalej:-P doczekamy sie w przyszlosci posta od Ciebie : dziewczyny sluchajcie, ktore kafelki do lazienki bardziej sie wam podobaja te czy te?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() aleee fajnie, uwielbiam mazury ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oooo tak mnie tak z czwartku na piątek gardło bolało po lodach hehehe. A kciuki za dietę się przydadzą,bo jak mam chłopaka to mam motywację(zreszta zakochanie robi wtedy swoje),a że zerwałam 1,5 roczny związek jakiś czas temu i chłopaka nie mam to motywacji brak ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Szczesciara w Gizycku zabawi!
![]() ![]() Z mentosami to jeszcze nie jest najgorzej, moja druga slabosc do kinder czekoladki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Ja w wieku 30 lat nie chcialabym zakladac wielkich majtasow wyszczuplajacych na impreze\randke myslac ,ze i tak do nici ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
W sumie drugi rok z rzędu będę w Giżycku więc będzie trzeba jakieś nowe miejsca tam pozwiedzać
![]() A za trzymanie kciuków oczywiście dziękuję bo bardzo się przydadzą ![]() Jeśli chodzi o Bridget Jones... to dawno już tego nie oglądałam i trzeba ten czas nadrobić ![]() ![]() A Kinder czekoladki też są pyszne ![]() ![]() A jeśli ktoś spędza wakacje w domu to też przecież można coś ciekawego wymyślić w wolnym czasie. Ważne żeby wakacje nie były takie całkowicie przeleniuchowane w domu przed TV oglądając 1234 odcinek Klanu ![]()
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Niemcy - Urugwaj 3-2!!!! Szaleństwo
![]() A czy któraś z was czytała może książkę Bridget Jones? Uważam, że jest o wiele lepsza od filmu ![]() Chociaż właśnie nie kojarzę żadnej ekranizacji, która byłaby lepsza od książki, ale może ja mam jakiś dziwny gust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
miałam ochotę się dołączyć, ale w tytule wątku jest rażący błąd, wynikający że tak powiem z nadmiernego skrótu ;-)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.