|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: La roche posay,minera³y i inne .
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cze¶æ Królowo. ![]() Podoba mi siê: 2.La roche posay,Unifiance kolor 11(bardzo jasny) zostalo ok 80% (on tak w ogóle wpada w ¿ó³æ czy ró¿) ? ale chyba za ma³o wybra³a¶ jak za taki podk³ad. Rzuæ okiem czy co¶ by¶ dobra³a. ![]() Je¿eli nie, wpad³ mi w oko jedynie ten olej kokosowy ale to maleñka wymianka...
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
U ciebie spodoba³ mi siê olej z rokitnika (ile jest go dok³adnie?) i olej kokosowy. Za nie mogê oddaæ próbkê Lauress, która zosta³a i próbki Lucy. Mam obecnie jasn± Misshe Signature i czekam na Misshe Perfect Cover #13. Mog³abym ci zrobiæ ma³e odlewki je¶li poczekasz a¿ ta druga Missha do mnie dotrze. Czy zrobi³aby¶ mi za te próbki odlewke oleju z kocanki?
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Ok mi pasuje. Mam takie pytanko. Czy nie bêdzie ci przeszkadzaæ je¶li odleje ci te BB Creamy do pojemniczka po soczewkach? Nie mam pojemniczków niestety.
|
|
#65 |
|
BAN sta³y
|
2.La roche posay,Unifiance kolor 11(bardzo jasny) zostalo ok 80%
9.Tabletki skrzyp Vitamax (29/30 tabletek) -skrzyp,pokrzywa,dro¿d¿e,k rzem i inne,wa¿ne do 09/2012 Light olive(s-m) prawie ca³y sampel Co¶ u mnie ? |
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Co¶ u mnie za:
10.tonik Tialo do cery tr±dzikowej-zawiera mocznik i olejek herbaciany. zosta³o 95% 11.BB cream Elemong-pozosta³a 1/3 czyli ok 20 g -chêtnie wymieniê za Misshe PC 13 ![]() 12.¿el do mycia twarzy inside prebiotine -pozosta³o 80% |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
co¶ za Elemonga? i HM 51? mo¿e co¶ jeszcze
Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2011-01-16 o 20:25 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
cos za unifiance?
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myde³ka jest kawa³ek, tutaj jest na zdjêciu: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1294921206 - pod samplem z Joppy. Moja kuzynka mia³a taki sam kawa³ek i mia³a go na dobre 3 tygodnie, wiêc jest wydajny. Tylko niestety to myde³ko i Hide-A-Pore s± w negocjacjach W negocjacjach te¿ jest Green Tea, ale w pojemniczku, a Ty chcia³a¶ w woreczku, tak¿e mo¿e polecieæ do Ciebie ![]() A mo¿e interesowa³by Ciê równie¿ sampel 2 in 1 Cleanser z Joppy? (Wygl±da tak samo jak sampel Glycolic Facial Cleaner.) Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2011-01-16 o 20:05 |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Co¶ u mnie za HM Bourjois?
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1.Sampel Glycolic Facial Cleaner z Joppy 2.Sampel podk³adu min. Ivory,Pure Luxe 3.Sampel Meow FF:1-Ocicat 4.Proszek green tea overnight w woreczku strunowym. 5.Sampel 2 in 1 Cleaner z Joppy Minera³y mam tylko te co w w±tku, ale niestety s± w negocjacjach... A za te rzeczy nie chcesz siê wymieniæ? |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() moze cos u mnie widzisz w zamian za : 2.La roche posay,Unifiance kolor 11(bardzo jasny) zostalo ok 80%
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
co¶ u mnie za:
LPR: 1. La roche posay ,ma konsystencje fluidu-do skóry mieszanej i tlustej,faktor 50+.Pozostalo ok 70% dopiero teraz zauwa¿ylam ze ju¿ wymienione ![]() pozdrawiam
ciuchy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749017 kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=649646 Edytowane przez tysiulka18 Czas edycji: 2011-01-18 o 15:07 |
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
13. podk³ad bur¿uja healthy mix kolor 51,pozosta³o 80% Mo¿e co¶ u mnie? Zapraszam ![]() |
|
|
|
|
#78 |
|
BAN sta³y
|
witaj,
wypatrzysz co¶ u mnie za: 13. podk³ad bur¿uja healthy mix kolor 51,pozosta³o 80% i ewentualnie: 2.La roche posay,Unifiance kolor 11(bardzo jasny) zostalo ok 80% ? zapraszam do obu watkow, odpisz proszê u mnie |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie za:
-EDM perfect(niedostêpny odcieñ!) formu³a o-glo ok. ¾ sampla w strunie -EDM linen 85% biga formy³a s-m ?
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Heh, Lucy jest ca³kiem sporo, wiêc wymieni³abym siê za odlewkê oleju z malin, kocanki, Meow Exposure i jakie¶ prochy EGM. Ale nijak nie wiem, jakie s± kolory ró¿y / cieniów, a z tych bym co¶ jeszcze przygarnê³a.
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Pale Olive Original ju¿ posz³o, ale wci±¿ mam Light i OCS.
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
.tonik Tialo do cery tr±dzikowej-zawiera mocznik i olejek herbaciany. zosta³o 95%
cos u mnie? ![]() jaka pojemno¶c toniku?
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
-EDM linen 85% biga formy³a s-m -EDM ivory 90% biga formu³a s-m odpisz u mnie
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
s³onik,a wiêc chêtnie siê podzielê Fresh Farmacy,bo my¶lê ¿e sama nie zu¿yje ,
ustalimy ile olej z rokitnika te¿ Ci oddam a z kokosem i malin± ... jak wymy¶lê do czego odlejê to równie¿ nie bêdzie problemu ![]() od Ciebie interesuj± mnie: Lush - Vanishing Cream – mogê zrobiæ próbkê 5 ml Lush - Mogê zrobiæ próbkê kremu Dream Cream Sweetscents - Hide-a-pore - Sweetscents - Green Tea overnight 0 Avene – Woda termalna 150 ml
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
vanishing ju¿ raczej nieaktualny, fresh farmacy najchêtniej przyjê³abym po³owê, a ile jest oleju z rokitnika?
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.

W negocjacjach te¿ jest Green Tea, ale w pojemniczku, a Ty chcia³a¶ w woreczku, tak¿e mo¿e polecieæ do Ciebie