|
|
#61 | |||
|
Zakorzenienie
|
No to facet ci się autorko wątku jasno określił:
Cytat:
Cytat:
Powiedział, że będzie cię w d***pie miał po powrocie swojej "oficjalnej partnerki". Cytat:
I nie rozumiem cię - nie ma już wolnych facetów na świecie?
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ja, on + ona i jej dziecko
Wiesz co.. obydwoje jesteście niepoważni. Ciebie jeszcze w jakimś małym stopniu rozumiem.. spoko, chciałas seksu. Ale uciekaj od tego gościa bo co to za człowiek który ma dziewczyne, dziecko i uprawia seks z inna! Nie brzydzi Cię On? masakra jakaś. Nie zakochuj się w Nim bo to kretyn i wasz "związek" nie ma żadnej przyszłości. A robiąc to z nim zachowujesz się jak.. no sama wiesz, ze źle. Naprawde:/
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie tylko zastanawiam nad jedną jedyną rzeczą- gdzie ty dziewczyno masz SZACUNEK DLA SAMEJ SIEBIE? nie tam żebym była święta i miała cię umoralniać, ale widzisz że kolo leci z tobą w kulki, a mimo wszystko brniesz w tą farsę. Tego nie rozumiem...a miłość? eeetam, nie tłumacz swojego zachowania miłością, bo co najwyżej to moze być miłość do członka (no ileż wy się spotykacie żebyś poznała naprawdę tego człowieka- to raz, a dwa- za co niby miałabyś go kochać? Za robienie ciebie w balona?! Smutek i żal
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Nie zachowuj się jak puszczalska. Marnujesz się dziewczyno.
|
|
|
|
|
#65 |
|
BAN stały
|
:p
Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2010-09-08 o 15:39 |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co autorka pisze facet mimo konkubinatu tworzy rodzine,zna rodzicow ukochanej do ktorych podrzuca dziecko kiedy ma ochote pobzykac w domu matka wyjechala pewnie zeby zarobic na jedzenie i utrzymanie dziecka i domu i watpie ze kobieta zaostawi z pierwszym lepszym facetem dziecko kiedy moze zostawic je ze swoimi rodzicami....zostawila bo są rodzina wiec z kim mialaby je zostwic jak nie z nim? poza tym niby go zdradzila a on dalej z nia chce byc i nie zamierza powiedziec o autorce swojej kobiecie... z tego naprawde nie da sie wyciagnac wnioskow zadnych? |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Żenada. Kobieta sypia z zajętym facetem, mającym w dodatku dzieciaka pod opieką i zero wyrzutów sumienia. Jedyne o co się martwi to o siebie i swoje uczucia.
Powiem tak: żeby zasłużyć na szacunek dla siebie, najpierw trzeba okazać go innym. Autorka wątku nie uszanowała związku, nie uszanowała dziecka, więc jak ma oczekiwać, ze sama zyska szacunek jakże wspaniałego "partnera"?
|
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo on jest taki kochany i nie zalezy mu na seksie, tylko na niej ![]() Matko
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spotykajcie się dopóki sprawa nie będzie jasna,czyli do jej powrotu. Wtedy niech zdecyduje czy rozstaje się z nią czy z Tobą. Do tego czasu radziłabym ograniczyć kontakty, nabrać dystansu.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
A ja byłam w podobnej sytuacji(bez dziecka)i wcale nie uważam się za głupią panienke bez uczuć. Owszem miałam jakieś tam wyrzuty względem tamtej dziewczyny ale prawda jest taka że każdy myśli o sobie i NIE WIERZĘ że większość z Was zrezygnowałaby z kogoś na kim zależy ze względu na inną laske(owszem zrozumie że ktoś rezygnuje bo nie chce być tą drugą, bo facet kłamca ale na pewno nie dlatego że chce się bnyć w porządku dla innej dziewczyny). No w każdym bądź razie o mojej sytuacji mjogłabym książke napisać ale podsumowując w końcu facet rozstał się z tamtą. Ale ile przeżyłam to wiem tylko ja, ile czekałam to też wiem tylko ja-ile łez, niepewności...Jednak chyba było warto(chyba bo nie wiem czy sama nie zostanę kiedyś potraktowana w ten sposób).No ale każda sytuacja jest inna, nie wiadomo autorko jak będzie u Ciebie.Skoro nie potrafisz odejść to nie pozostaje nic innego jak czekać.
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kocham go, on o tym wie i nie chce mi robić niepotrzebnej nadziei bo sam nie wie co się stanie za 1,5 miesiąca. Napewno przeprowadzą poważną rozmowę, że przestało się układać w związku ale czy odrazu ją zostawi czy dadzą sobie kolejną szansę - tego nikt nie wie. Są ze sobą jednak trochę czasu - więc to będzie trudna decyzja. Wiem, że mogę czekać bardzo długo jak Ty, nawet bez skutku, ale myślę, że warto - bardzo zależy mi na nim, nieważne co się stanie. Nie chcę żałować np. za kilka lat, że wycofałam się pierwsza, nie dałam sobie nadziei na szczęście. |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
"Kocham go, on o tym wie i nie chce mi robić niepotrzebnej nadziei bo sam nie wie co się stanie za 1,5 miesiąca. "-
- czyli tak: facet asekuruje się, że być może nic z tego nie będzie, ale pewnie przez te 1,5 miesiąca oprócz oglądania filmów, co było dla ciebie znakiem, że to nie tylko seks- będzie bzykał cię, no bo przecież ty go tak kochasz. Serio, w pełni na tego księciunia zasługujesz. |
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To, że są ze sobą długo, nie przeszkadzało mu w zdradzaniu kobiety. Wiesz co, generalnie chyba lepiej będzie dla jego kobiety, jeśli ją zostawi - jesteście siebie warci. Tylko jej tu szkoda, ze nie zdaje sobie sprawy z kim jest w "związku". |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Może i tak ale gdybym nie zaryzykowała to całe życie zastanawiałabym się co by było gdyby.
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pewnie miałabym gdzies kobiete z ktora byłby facet na ktorego ostrzyłabym zęby szczerze miałabym ją gdzieś tylko że facet w momencie zdrady swojej kobiety ze mną stałby sie z atrakcyjnego fajnego mezczyzny g*** ktorego sie nie rusza bo smierdzi i taka roznica miedzy nami ze niektore dziewczyny sie nie chcą zadowalac chwastami a niektore oddałby by wszystko tylko za to zeby tego chwasta miec przez chwile chyba tylko taka różnica kazdy robi co uwaza za dobre dla niego nikt nie mowi ze dziewczyna i ty(jesli tak postepujecie) jestecie głupie jestescie zaledwie naiwne... |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
Możliwe, że tutaj masz rację - ja też bym zrezygnowała bardziej ze względu na to, że facet to fałszywa gnida, która przy pierwszej okazji urządziła sobie romansik na boku, niż na kobietę, której na oczy nie widziałam. Tylko, że w jednym punkcie różnię się od autorki wątku: ja bym w ogóle nie wchodziła w głębsze relacje z facetem, który jest zajęty. Przygoda na jedną noc - zdarzało mi się, ale coś więcej - nigdy, chociażby facet był nie wiem jaki och ach. Szkoda, że ona to zaczęła, wiedząc, że się może zaangażować i nadal w to brnie, pomimo świadomości, że się to dobrze nie skończy. Nie wiem, czy to źle o niej świadczy, chyba bardziej o tym, że jest mocno zdesperowana i naiwna.
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz, martuniu, są dziewczyny, które NIE WCHODZĄ NA ZAJĘTE tereny i tyle, a jeśli zdarzy się potknięcie, że facet oszuka, to nie kontynuują znajomości.
Panna teraz się zaangażowała, filmy obejrzane wspólnie przekonały ją, że to miłość, nie seks, a pan nie daje jej żadnej gwarancji, że coś z tego będzie, no ale młoda laska, młode ciało do użytku jest jeszcze przez 1,5 miesiąca, potem można "jej używać" gdy pani wróci i wciskać kit: staram się, ale jest trudno, bo dziecko, bo..., bo...- a panna będzie to łykać jak młody pelikan ryby. |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o człowieku swiadcza raczej czyny a nie slowa czy dobry seks albo zainteresowania... te "trzecie" mają ułatwione troszke - one wiedza jakimi kartami gra partner w zwiazku i czego moga sie spodziewac,ale coż... mowisz tak jakbys zdobyła jakis wysoki szczyt, wygrała na loterii tym ze dopiełas swego(jaka była cena wiesz tylko ty zapewne) ale zapominasz ze trwałego szczescia nie mozna zbudowac na czyims nieszczesciu stara prawda jak świat |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Bo to nie bóstwo tylko śmieć...
Normalny facet najpierw kończy jeden związek i dopiero zaczyna kolejny... A nie na odwrót... jest perfidnym kłamcą który zapewne mówi swojej "dziewczynie" która jest setki kilometrów stąd że ją kocha i tęskni... A tobie wkręca... Ale nie zrozumiesz dopóki facet cię kiedyś nie potraktuje cię w ten sam sposób i powstanie kolejny wątek pod tytułem "zdradził mnie, jak mógł to zrobić" założony przez twoją skromna i okrutnie zakochaną osobę...
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Autorko, jeśli kiedyś będziesz chciała ułożyć sobie NORMALNIE życie i spotkasz na swojej drodze dobrego kandydata na męża i dowie się co wyprawiałaś raczej nie masz co liczyć na to, że będzie Cię szanował. Traktuj innych ludzi tak, jak chciała byś byc traktowana... Psujesz życie innym ludziom a przy okazji sobie również. Może po prostu jesteście siebie warci :/
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#86 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisałam, że traktuje mnie jak swoją dziewczynę, zachowujemy się jak normalna para - a co za tym idzie - robimy wszystko to co normalna para robi w wolnych chwilach. Podawać przykładów więcej nie będę, bo uznasz, że poleciałam np. na shake'a w McDonaldzie. ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Nie chciał się zemścić. Wiem o tym. ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
Myśli o tym, żeby rzucić to wszystko dla mnie, ale wszystko zależy od tej rozmowy z nią. To nie jest takie proste - ona wraca, on mówi nara i już. To chyba dobrze o nim świadczy w sumie, że nie jest chamem i niemyślącym kretynem, który poleciał na młode ciało zostawiając szybko stałą dziewczynę. Edytowane przez Apopleksja Czas edycji: 2010-07-31 o 17:14 |
||
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz, ale w opisanej przez ciebie sytuacji NIC dobrze o panu nie świadczy, po prostu NIC. No chodzą takie męskie śmieci po świecie i jak dziewczyna ma pecha, to trafia na takiego.
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z kochanką nie tylko się kocha (uprawia seks), ale robi również wiele przyziemnych rzeczy - dokładnie to, co on robi z Tobą. Znowu sobie wkręcasz (jak z tym sypianiem z zajętym, aby nie mieć opinii puszczalskiej) filmy, nawet nie czeskie. |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Może się okazać, że pani z tej zagranicy przywiozła kasę, z której nie będzie miał zamiaru zrezygnować i będzie wciskał pannie głodne kawałki, dlaczego TERAZ nie może się rozstać.
I jak u Doris: wy nie jesteście normalna parą, wy UDAJECIE normalną parę. Zabiera cię do swojej rodziny? jego znajomych? przedstawia jako swoją dziewczynę? Pewnie nie, no bo trudno powiedzieć: tę laskę w wakacje tylko pukam, daje się. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.

). Zaangażował się. 

Bo on jest taki kochany i nie zalezy mu na seksie, tylko na niej