POmeridiowe weteranki odchudzania - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-17, 14:07   #61
luuka
Raczkowanie

Dot.: POmeridiowe weteranki odchudzania

Fafi dzięki, ja też mam problemy hormonalne i wiesz mieszkam niedaleko Ciebie i Blondi
Napady głodu mam popołudniu po przyjściu z pracy wtedy włącza mi się odkurzacz i sprzątam lodówke z jedzenia oczywiście wieczorem i w nocy jest ok.

Orchidea stosowałam therm line II nic mi nie dały ale miałam po nim bardzo wysokie ciśnienie i źle się czułam, więc odstawiłam go. Stosowałam linea 2 tabletki przed posiłkiem i nawet działał, mniej jadłam, ale brzuch miałam jak balon po nich.
Czasem na napady głodu pomaga wypicie ciepłej wody z cytryną, ale to raz pomaga innym razem nie pomaga
luuka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-17, 18:58   #62
_Effa_
Rozeznanie

Witam.
Ja również jestem po Meridii
Już wróciło to co straciłam,10 kg.Boli mnie kręgosłup i już ciężko kupić jakiś fajny ciuszek
Tak bardzo mi żal,że nie ma już tego specyfiku w aptekach.Jest w internecie,ale drogi i nie jestem pewna czy autentyczny...?
A tak sobie myślę,że to raczej nie jest legalne źródło...
Spróbuję z tym Fabacum.W nim moja ostatnia nadzieja.
Pozdrawiam.

_Effa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-17, 19:02   #63
Acha38
Przyczajenie

Unhappy Dot.: POmeridiowe weteranki odchudzania

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
witajcie słoneczka

Wróciłam po długiej nieobecności
Nie martwcie się wagą wiecie co, ciekawi mnie fakt że jest lato i zamiast chudnąć to ludzie (łącznie oczywiście ze mną) utyli

Ja mam 58 i nie raz tyję ale nie chudnę,
Zabralam się za siebie kilka dni temu niby jest lepiej ale mimo to dużo wyrzeczeń mnie to kosztuje i wiem też że daleka droga przede mną....yh...cóż poradzić

Ważne to to aby się nie łamać
Dacie radę. Ja właśnie mam miesiączkę więc na wagę raczej nie wchodzę bo to dopiero drugi dzień, ale po wejdę, może zacznę dietę białkową po okresie Ktoś chętny?

HEJ , NOWA TU JESTEM

od piątku na diecie białkowej Dukana i dziś już (sorry) rzygam tym białkiem

Niby tyle przepisów na dania, przeczytałam prawie wszystkie fora na ten temat, spróbowałam, ale jedzenie jest tak mdłe i monotonne,że naprawdę ciężko. Niby jest te 1,5 kg mniej, ale to sama woda.
Produktów dozwolonych jest niby dużo,ale na co dzień ciągle to samo, przypraw poprawiających smak typu np. sól-minimum, zamiast cukru-aspartam, który z tego co wiem nie jest obojętny dla organizmu, który normalnie przyswaja cukry (nie diabetyk).
Dziś zrobiłam na obiad wątróbkę drobiową,oczywiście na wodzie, bo oliwy, oleje i inne tłuszcze zabronione, cebulka tylko jako przyprawa, po ugotowaniu wyrzucić...błeee... To nie może być ani dobre,ani zdrowe.
Poza tym wiele produktów jest niedostępnych,w np. małych miastach, jak moje. No bo spróbuj znaleźć w lidlu czy biedronce, serki homogenizowane 0% tłuszczu, zero cukru??? lub inne zamienniki? Ze słodzików tylko aspartam, więc nawet gumy orbit odpadają , bo są czym innym słodzone. Może w większych miastach ok, ale dla maluczkich niedostępne.
Dieta jest naprawdę monotonna: ryby (tylko w sosie własnym, więc przeważnie jest to łatwo dostępny tuńczyk, ileż można???!), nabiał, jogurty tylko naturalne , jogobella light odpada, bo mało tłuszczu, ale z owocami, a te zakazane, warzywa tez,dopiero w II fazie,ale gotowane. Trzeba naprawdę dużo siły i samozaparcia. Sądzę,że rozsądniejsza jest dieta taka, jaką sami sobie wypróbujemy i skomponujemy.
Kupiłam dziś Fosanic, ma niby normalizuje glukozę we krwi i ogranicza trawienie skrobi. Zobaczymy jak to się przełoży na efekty, ale przynajmniej znowu poczuję smak prawdziwego jedzenia.

Jeśli ktoś ma doświadczenie z tym preparatem, to chętnie poczytam.

Powodzenia Wam i sobie życzę w odchudzaniu. Przyjmę wszystkie dobre rady
Acha38 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-17, 19:42   #64
luuka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Acha38 Pokaż wiadomość
Witaj Acha38 ja też byłam kilka dni na dukanie i nie wytrzymałam. Koszmarne jedzenie zgadzam się z tobą, do diety byłam przygotowana, przeczytałam książki i fora.
Stary 2010-08-17, 23:08   #65
naya89
Raczkowanie

witam jestem takze nowa swoja historie z zelixa zaczełam rok temu schudłam na niej około 10 w ciagu 2miesiecy i waga stała sobie ładnie na 66 ale no pozwolilam sobie za duzo i powrócilam do punktu zero probowalam therm line zero efektu , bio cla + 2 kg. aqua slim zero efektu linea 4 kg w dół przy drastycznej diecie. applefit zero efektu. jeszcze teraz wycofali sibutramine masakra poleciłam ja siostrze waga 115 kg wzrost 165 ... Sie toczy.. delikatnie mówiec a tu lipa nie ma jej( co robic co jej polecic?? ratujcie!!!
Stary 2010-08-18, 08:20   #66
luuka
Raczkowanie

Witam wszystkie dziewczyny

Dzisiaj rano wchodzę na wagę a tu -o,4kg super, pewnie to tylko woda ale jaka radość od samego rana !!! Może to nie dieta jest mi potrzebna tylko rozmowa z wami
Czy po tych fasolaminach nie macie żadnych objawów ubocznych, np. bóle brzucha??
Stary 2010-08-18, 09:40   #67
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez orchideaQ Pokaż wiadomość
mi duzo osób mówi,ze po mnie tej wagi nie widac... więc mysle,ze nie jest źle
a będzie już tylko lepiej
jak mi sie lada dzień skończą moje kapsułki to będę brała therm line II.. jakaś odmiana musi być
właśnie robię ranking tych tabletek które brałyśmy i Therm Line II dziewczyny nie polecają tzn nie miały oczekiwanych efektów.... niestety

Cytat:
Napisane przez luuka Pokaż wiadomość
Fafi dzięki, ja też mam problemy hormonalne i wiesz mieszkam niedaleko Ciebie i Blondi
Napady głodu mam popołudniu po przyjściu z pracy wtedy włącza mi się odkurzacz i sprzątam lodówke z jedzenia oczywiście wieczorem i w nocy jest ok.
Czasem na napady głodu pomaga wypicie ciepłej wody z cytryną, ale to raz pomaga innym razem nie pomaga
no a w pracy jesz coś czy nic? bo wiesz mówi się że napady głodu to typowy obiaw gdy spada poziom cukru ale wiesz nie takiego z batona
chodzi o to żeby w pracy też normalnie jeść, np jakieś warzywa? kurcze tak fajnie się komuś radzi a samemu ciężko to stosować....

Woda z cytryną to w ogóle jest dobry środek.... podobno dobrze to pic rano

Cytat:
Napisane przez _Effa_ Pokaż wiadomość
Ja również jestem po Meridii
Już wróciło to co straciłam,10 kg.Boli mnie kręgosłup i już ciężko kupić jakiś fajny ciuszek
Tak bardzo mi żal,że nie ma już tego specyfiku w aptekach.Jest w internecie,ale drogi i nie jestem pewna czy autentyczny...?
hej Effa, na Twoim mijescu nie ryzykowałabym z kupnem tego leku w necie, możliwe że to podróby a czy wiesz co tam za śmieci dali do środka?

Cytat:
Napisane przez Acha38 Pokaż wiadomość
HEJ , NOWA TU JESTEM

Kupiłam dziś Fosanic, ma niby normalizuje glukozę we krwi i ogranicza trawienie skrobi. Zobaczymy jak to się przełoży na efekty, ale przynajmniej znowu poczuję smak prawdziwego jedzenia.

Jeśli ktoś ma doświadczenie z tym preparatem, to chętnie poczytam.
hej, miło że do nas dołączyłaś.
Niestety te diety białkowe niby są skuteczne ale raczej niezdrowe, bo obciążają wątrobę i nerki, to duży wysiłek dla organizmu, żeby przetrawić tyle białka....
ja nigdy nie byłam za stosowaniem tak drastycznych diet....
osobiście polecam niełączenie produktów, jeżeli jednak chcesz spróbować takich diet to może przerób ją trochę na swoje warunki, szukaj serków o jak najniższym % tłuszczu skoro nie ma tego w twoim mieście itp pewnie waga nie będzie spadała tak szybko jak dieta zgodnie ze wszystkimi zasadami, ale jednak to zawsze coś!
powodzenia!!
Stosowałam fosanic ale jakoś nie widziałam efektów teraz łykam inną fasolaminę to ta sama substancja co w fosanicu, zobaczymy.... ale słyszałam opinię że są to dobre tabletki... ZOBACZYMY

Cytat:
Napisane przez naya89 Pokaż wiadomość
witam jestem takze nowa swoja historie z zelixa zaczełam rok temu schudłam na niej około 10 w ciagu 2miesiecy i waga stała sobie ładnie na 66 ale no pozwolilam sobie za duzo i powrócilam do punktu zero probowalam therm line zero efektu , bio cla + 2 kg. aqua slim zero efektu linea 4 kg w dół przy drastycznej diecie. zero efektu. jeszcze teraz wycofali sibutramine masakra poleciłam ja siostrze waga 115 kg wzrost 165 ... Sie toczy.. delikatnie mówiec a tu lipa nie ma jej( co robic co jej polecic?? ratujcie!!!
wszystkie oczywiście byłysym zadowolone z Meridii ale cóż wiadomo co jest grane z tym lekiem....
polecam APPTRIM to też trochę hamuje łaknienie.

Cytat:
Napisane przez luuka Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczyny

Dzisiaj rano wchodzę na wagę a tu -o,4kg super, pewnie to tylko woda ale jaka radość od samego rana !!! Może to nie dieta jest mi potrzebna tylko rozmowa z wami
Czy po tych fasolaminach nie macie żadnych objawów ubocznych, np. bóle brzucha??
ulalal no to gratulacje! trzymaj tak dalej!!
chwal się chwal, to zawsze dobrze poczytać o sukcesach innych!

p.s. pisząc do was wiadomość jem sobie śniadanie bo dzisiaj do pracy na późniejszą godzinkę
i jak zawsze przygotowałam sobie porcję, którą kiedyś wchłaniałam bez zastanowienia i w sumie coś jeszcze bym zjadła.... w każdym bądź razie zostawiałam 1/4 i jestem pełna!!!!
więc chyba tabletki które łykam działają.... jem niezłą mieszkanę APPTRIM + Fabacum czyli fasolaminę więc jednak chyba to działa oby....
pozdrawiam

Edytowane przez Faficzkowa
Czas edycji: 2010-08-18 o 09:45
Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 10:34   #68
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
hahaha ja też hahha kto wie może go znam z widzenia! może masz z nim jakieś zdjęcia, którymi możesz i chcesz się pochwalić? albo ślij mi na maila jak chcesz kass149@wp.pl

no tak, meridia jednak nam pomogła, nie wiadomo jak to wpływa na nasze zdrowie ale jak na razie chyba żadna z nas nie odczuwa teraz skutków ubocznych
Ocet na ciebie działa? no to super... oby działał jak najdłużej mam tyle samo wzrostu i długo miałam podobną wagę do Twojej więc wiem co czujesz ale myślę że i tak nie jest źle zawsze może być gorzej
Właśnie ,że zdjęć to ja niestety nie mam , znaczy się mam ale nie na swoim kompie tylko u niego
Halemba jest duża no ale może akurat go znasz
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 13:23   #69
luuka
Raczkowanie

Cytat:
no a w pracy jesz coś czy nic? bo wiesz mówi się że napady głodu to typowy obiaw gdy spada poziom cukru ale wiesz nie takiego z batona
chodzi o to żeby w pracy też normalnie jeść, np jakieś warzywa? kurcze tak fajnie się komuś radzi a samemu ciężko to stosować....

Woda z cytryną to w ogóle jest dobry środek.... podobno dobrze to pic rano

ulalal no to gratulacje! trzymaj tak dalej!!
chwal się chwal, to zawsze dobrze poczytać o sukcesach innych!

więc chyba tabletki które łykam działają.... jem niezłą mieszkanę APPTRIM + Fabacum czyli fasolaminę więc jednak chyba to działa oby....
Pewnie że jem w pracy, zwykle serek wiejski i owoc. Wiem, o tym spadku poziomu cukru we krwi, szukam sposobu aby tego uniknąć. Jak masz jakiś pomysł, chętnie skorzystam

O sukcesach napewno napiszę o porażkach też...

Faktycznie ciekawe połączenie APPTRIM + Fabacum, a jeszcze jak działa na ciebie to super.
Stary 2010-08-18, 23:56   #70
_Effa_
Rozeznanie

Hej,Faficzkowa
Kupna Meridii w necie nie zaryzykuję .
Pilnie śledzę ten wątek i możne ja też spróbuję połączyć Fabacum z Apptrim.
O efektach napiszę
Pozdrawiam.
_Effa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 23:59   #71
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Mamo ech zobaczysz, że schudniesz!!!
Dziękuję za gratki
Z TŻem mieszkamy przy samym metrze ratusz arsenał więc w centrum, na nowolipiu.

beatrise wow, też bym chciała tyle ważyć. W sumie to schułam 25 kg od tego, jak ważyłam najwięcej. Gratuluję samozaparcia do ćwiczeń!!!

Fafi mnie też 2 kg po weekendzie;/
Bo były oficjalne zaręczyny - rodzice Nasi się już zapoznali...
dziubek, już miesiąc na vega i nic, a moje znajome, coz aczynaly ze mna po 12kg..
mieszkałam 2 lata na ul. nowolipie
dołuje mnie ta waga..rok temu juz było tak fajnie!

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-19, 11:01   #72
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Witajcie
Mi na dukanie było ok, ale same białka mi nie służą, o dziwo zauważyłam stosując dietę ONZ że ja więcej chudnę na węglowodanach

A mianowicie wyeliminowałam z diety całkowicie kartofle, makarony i mączne produkty.

Jadam sporo białka ale i sporo warzyw i owoców.
Oczywiście z owocami trzeba uważać .
Jedynie z nich jem jabłka...no i czasami jakaś nektarynka.

Pozwalam sobie czasem też na jakąś activie, pomimo cukru reguluje mi przemianę materii.

Powiem Wam,że efekt mam niezły bo z dnia na dzień widzę się coraz chudszą
Nie wchodzę na wagę póki co bo mam jeszcze miesiączkę

Co do APPTRIMU u nas się terminuje , nie schodzi w ogóle, więc nie wiem czy coś to jednak daje, no albo możliwe że jest mało znany.

Tak czy siak ja jestem zadowolona a alli a teraz jest taka fajna promocja do 22 chyba, że jest 50% taniej
U mnie 84 kapsułki kosztują 99 zł

No ja obecnie tego nie jem ale mi pomagało, bo ten lek występuje też na receptę w większej dawce i jest cholernie drogi
Nie jem go teraz bo to jest dla osób które spożywają tłuszcze a ja nic na tłuszczu nie robię, a mięs nie jadam zbytnio bo nie lubię, więc nie ma sensu tego brać teraz w moim przypadku ale polecam innym mam sprawdzone i przy zbilansowanej diecie naprawdę działa

Witam także nowe dziewczynki i zapraszaj do walki z kilogramami

Ktoś pisał o napadach głodu, więc no ja sobie jem w miarę regularnie coś tam w pracy podjadam tak aby się nie rzucać, no i nie jem już od godziny 18 , czasami po 20 jak kończę pracę to zjem jabłko, wiem cukry ale mi to akurat nie szkodzi

A teraz lecę do pracy papa

Stary 2010-08-19, 22:10   #73
agasan
Przyczajenie

hejka,dziewczyny odchudzam sie juz dwa tyg. no znaczy sie przestrzegam jakiejs tam diety..no i waga ani drgnełaa
trace cały zapał , powiedzcie po dwuch tyg. powinno cos juz ddac sie we znaki ,nie? podtrzymajcie mnie na duchu bczy cos bo sie chyba poddam ,,
agasan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-20, 08:01   #74
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Effa_ Pokaż wiadomość
Hej,Faficzkowa
Kupna Meridii w necie nie zaryzykuję .
Pilnie śledzę ten wątek i możne ja też spróbuję połączyć Fabacum z Apptrim.
O efektach napiszę
Pozdrawiam.
spróbuj nie wiem czy na Ciebie to podziała czy nie, może akurat
muszę przyznać że efekt tej mieszanki nie jest tak oszałamiający jak przy meridii ale co zrobić.

Słuchajcie czy któraś z was nie idzie przypadkiem do jakiegoś dobrego lekarza? może trzeba by było jego jakoś podpytać o jakiś dobry środek zamiast meridii? mi ostatnio lekarz mówił że niestety nie ma nic takiego, narazie......

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
mieszkałam 2 lata na ul. nowolipie
dołuje mnie ta waga..rok temu juz było tak fajnie!
nie dziwię Ci się, ale przecież Twoja waga to wina choroby a nie Twojego lenistwa czy obżarstwa, a na prawdę nie możesz dać sobie rady z taką wagą?
mam pytanie czy na co dzień, w codziennym życiu, w pracy, przy zabawie z Niną? masz jakiegoś doła przez to? bo kurcze martwię się o Ciebie, jak piszesz tak dość depresyjnie

Cytat:
Napisane przez agasan Pokaż wiadomość
hejka,dziewczyny odchudzam sie juz dwa tyg. no znaczy sie przestrzegam jakiejs tam diety..no i waga ani drgnełaa
trace cały zapał , powiedzcie po dwuch tyg. powinno cos juz ddac sie we znaki ,nie? podtrzymajcie mnie na duchu bczy cos bo sie chyba poddam ,,
słuchaj może robisz coś źle, czasami nie zdajemy sobie sprawy z tego że niby zdrowy produkt robi nam wielką krzywdę...
przypomnij jaką masz dietę, napisz co np jesz może wspólnymi siłami uda nam się dość do tego co jest nie tak.
ćwiczysz? niestety często to jest główny powód że waga nie spada, z avatara widzę, że masz dziecko , zgadza się? może wychodź z dzieckiem na godzinny szybki spacer? dziecko w wózku, a ty szybko maszeruj, żebyś się zmęczyła ale bez zadyszki potrafiła mówić

u mnie waga nadal na wielkim + ja to mam fajnie! jahahahah masakra.... ale cóż mam to w d........ wczoraj jeździłam na rowerku godzinę, potem seria brzuszków i jestem z siebie dumna

Stary 2010-08-20, 20:51   #75
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

czesc dziewczynki
ja tylko tak na chwilkę, na wakacjach jestem w kotlinie kłodzkiej, jutro wracam, ale chyba z dodatkowym bagażem jakieś 3kg...jutro wieczorem napisze więcej. ogólnie postanowiliśmy z B, że od niedzieli jesteśmy na diecie i zobaczymy kto więcej schudnie do końca września. trzymajcie się
Stary 2010-08-21, 09:02   #76
orchideaQ
Raczkowanie

witam
nie było mnie tropszkę,ale czasu brak ;(
któraś z Was kobitka mi napisała,ze therm line II nie działa... ja czytałam rózne opinie,a akurat tak się złożyło,ze dostałam kasę,wiec sobie kupiłam,i przetestuje to "cudo" na sobie
waga troszke mi spadła,wiec motywacja do dietki coraz wieksza!
milego dnia
Stary 2010-08-22, 09:18   #77
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szpurka Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
ja tylko tak na chwilkę, na wakacjach jestem w kotlinie kłodzkiej, jutro wracam, ale chyba z dodatkowym bagażem jakieś 3kg...jutro wieczorem napisze więcej. ogólnie postanowiliśmy z B, że od niedzieli jesteśmy na diecie i zobaczymy kto więcej schudnie do końca września. trzymajcie się
ee tam pewnie z tym dodatkowym bagażem nie będzie tak źle
fajnie że masz wsparcie w B, bo wiem, że z facetami to jest tak że oni mogą jeść na potęgę a waga im ani drgnie, a potem namawiają dziewczyny żeby jadły z nimi, nienawidzę ich

Cytat:
witam
nie było mnie tropszkę,ale czasu brak ;(
któraś z Was kobitka mi napisała,ze therm line II nie działa... ja czytałam rózne opinie,a akurat tak się złożyło,ze dostałam kasę,wiec sobie kupiłam,i przetestuje to "cudo" na sobie
waga troszke mi spadła,wiec motywacja do dietki coraz wieksza!
milego dnia
no tak dziewczyny nie polecają Therm Line, ja też go nie polecam bo mimo że go łykałam nie było żadnych efektów,ale wiadomo tak samo jak ALLI ma swoich zwolenników i przeciwników, wszystko trzeba wypróbować na sobie bo nie wiadomo jak Twój organizm na to zareaguje.

Powiem wam, że ostatnio codziennie jeżdżę godzinę na rowerku stacjonarnym, uwielbiam siatkówkę więc jak teraz leci memoriał to włączam sobie studio przed meczowe wsiadam na rowerek , Panowie rozmawiają i mnie zagadują czas leci nawet nie wiem kiedy, potem mecz i też jestem zaangażowana w mecz a nie rower mimo, że waga nie spada, a jem mniej to pewnie już idzie mi w mięśnie bo niestety tak mam, że jak ćwiczę więcej niż godzinę dziennie to od razu mam + na wadze, ale widzę, że moje ciało robi się takie bardziej zbite... a może tylko tak mi się wydaje, bo ćwiczę i jest mi z tym lepiej? obojętnie w każdym bądź razie cieszę się, z chociaż takich efektów

miłej niedzieli

Stary 2010-08-24, 09:06   #78
orchideaQ
Raczkowanie

Faficzkowa,ja tl II stosuje od soboty,wiec na razie efektów nie widze,tym bardziej,ze czekam na @...
jak bede po @ to wejde na wage i wtedy zobacze
duzych oczekiwan nie mam,ale warto spróbowac
w niedziele widzialam na wadze rowno 2,5 kg mniej od poczatku dietki(tzn 3 tyg),jestem z siebie dumna
Stary 2010-08-25, 10:48   #79
Kasiaczek29
Przyczajenie

witajcie, a czy któraś z was używała lindaxy?
Kasiaczek29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-25, 11:51   #80
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
w niedziele widzialam na wadze rowno 2,5 kg mniej od poczatku dietki(tzn 3 tyg),jestem z siebie dumna
no to gratulacje!!! super!!

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek29 Pokaż wiadomość
witajcie, a czy któraś z was używała lindaxy?
ja osobiście nie brałam, ale wiem że dziewczyny brały, tam jest prawdopodobnie ten sam środek czynny wiec chyba też jest usunięty z rynku?
w każdym bądź razie ma takie samo działanie.... często lekarze przepisywali najpierw meridię jeżeli to nie działało to zelixe lub lindaxe czasami na jednych nie działa jedno a działa drugie

Stary 2010-08-26, 08:46   #81
orchideaQ
Raczkowanie

Cytat:
no to gratulacje!!! super!!
dzieki,motywacja jest teraz mega!!!
Stary 2010-08-31, 08:03   #82
Faficzkowa
Wtajemniczenie

nie dziwię się że motywacja jest mega, to zawsze motywuje każdy sukces każde 10 deko

ja od wczoraj zdecydowałam się znowu na Dukana, kiedyś razem z MamąNiny walczyłyśmy na tej diecie, ja oczywiście skapitulowałam ale MamaNiny walczyła
Ostatnio ta dieta jest bardzo popularna, nie wiem z czego to wynika, pewnie z tego, że w szybkim czasie gubi się dość sporo kilogramów... niektórzy w ciągu np 7 dni gubią 5 kg, ale ale wszystko fajne, ale czy to jest zdrowe? wiem, że przy tej diecie trzeba dużo pić bo białka osadzają się w nerkach i wątrobie, ale z drugiej strony myślę sobie, że najgorszą fazą jest ta uderzeniowa a potem włącza się warzywa więc jest ok........
ZOBACZYMY, niestety pierwszego dnia nie mogłam się zważyć bo mój kochany kociak posiusiał wagę, dzisiaj ledwo bo ledwo ale coś tam na wadze widziałam, ale czy ta waga jest prawidłowa? aż mi się nie chce wierzyć, no nic... muszę chyba zakupić nową wagę

motywacji i sukcesów życzę

Stary 2010-08-31, 10:03   #83
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Ja na 5 dniach białkowej diety nie schudłam ani deka, niestety, ale nie łamię się i walczę dalej II faza Może to też to że na tej fazie głównie spada woda, a ja mam właśnie połowę cyklu i nabieram jej

No cóż Za miesiąc idę na wesele więc mam motywację bo kieca już kupiona Teraz piję aqua slim bo pomaga mi przynajmniej nie jeść słodkiego no i dodatkowo jeszcze wypijam te 1,5 litra wody
Stary 2010-09-02, 20:30   #84
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

hej
ostatnio zajęta jestem, mało pisze, ale podczytuje was ja jestem na diecie ONZ, to dieta 9 dniowa gdzie gubi się 3 kg. jestem na 4 dniu i mam 70.9kg, przez 4 dni zgubiłam 1,4kg, ale dzisiaj zjadłam 2 gołąbki, więc nie wiem czy jutro będzie mniej...
Stary 2010-09-02, 21:40   #85
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
nie dziwię Ci się, ale przecież Twoja waga to wina choroby a nie Twojego lenistwa czy obżarstwa, a na prawdę nie możesz dać sobie rady z taką wagą?
mam pytanie czy na co dzień, w codziennym życiu, w pracy, przy zabawie z Niną? masz jakiegoś doła przez to? bo kurcze martwię się o Ciebie, jak piszesz tak dość depresyjnie
hej! w sumie to po prostu estetycznie nie toleruję siebie-mam w głowie to jak wyglądałam wcześniej a teraz widzę w lustrze obcą babę.. podobno stres na mnie tak działa, że nie chudnę.. masakra jakaś..nic to jutro zaczynam nową serię ziółek życzcie mi powodzenia!

Mikołaj <3
Stary 2010-09-06, 00:15   #86
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

żyjecie???
02.10 idę na wesele... brrrr nie mam co na siebie włożyć

Mikołaj <3
Stary 2010-09-06, 09:29   #87
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
hej! w sumie to po prostu estetycznie nie toleruję siebie-mam w głowie to jak wyglądałam wcześniej a teraz widzę w lustrze obcą babę.. podobno stres na mnie tak działa, że nie chudnę.. masakra jakaś..nic to jutro zaczynam nową serię ziółek życzcie mi powodzenia!
ah rozumiem, szkoda że nie potrafimy siebie zaakceptować takie jakie jesteśmy, ja może bym się z tym pogodziła jakby społeczeństwo, media itp były bardziej tolerancyjne, jakbym nie miała problemu z kupieniem jeansów itp..
a jak tam te ziółka? działają? To ma pomóc Twoim nerkom czy diecie?

Cytat:
Napisane przez szpurka Pokaż wiadomość
hej
ostatnio zajęta jestem, mało pisze, ale podczytuje was ja jestem na diecie ONZ, to dieta 9 dniowa gdzie gubi się 3 kg. jestem na 4 dniu i mam 70.9kg, przez 4 dni zgubiłam 1,4kg, ale dzisiaj zjadłam 2 gołąbki, więc nie wiem czy jutro będzie mniej...
no to fajnie że dieta dobrze ci idzie, oby potem nie wróciło .....

Cytat:
żyjecie???
02.10 idę na wesele... brrrr nie mam co na siebie włożyć
żyję żyję, ja idę na wesele 9.10 kupiłam sukienkę na angielskim ebayu ale jest mi za duża i muszę ją zwęzić bo to rozmiar 18... jednak i tak nie czuję się w niej najlepiej...
eh ta moja waga żyje własnym życiem.... przytyłam do 84kg, ale już jest 81,7 raczej nie osiągnę mojego celu do 23.09 jednak mimo to jak zejdę do 78 to będzie super ale ZOBACZYMY, staram się
chciałam robić dukana, ale niestety źle mi się robi na samą myśl o jajkach, samych mięskach itp... więc że tak powiem mieszam dukana z montigniackiem i jakoś to idzie, w moim przypadku ważne żeby zrezygnować z wysoko glikemicznych węglowodanów

Stary 2010-09-06, 12:34   #88
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

ziółka mają być na nerki.
ja na angielskim ebaju bieliznę panache i freyę kupuję w rozmiar trafiam na szczęście
a ja nie mogę wziąć się za siebie.. dzisiaj miałam naprawdę silne postanowienie poprawy, ale nina w nocy spać nam nie dała. rano wstała z katarem i gorączką, więc siedzę z nią w domu na L4 i łapię doła.

Mikołaj <3
Stary 2010-09-06, 12:56   #89
Faficzkowa
Wtajemniczenie

oj, to nie dobrze, że mała się rozchorowała, ale przynajmniej nie musiałaś iść do pracy ;P nie ma tego złego

Tak sobie nie raz myślę, że są dziewczyny, które są większe ode mnie a akceptują siebie, ciekawe dlaczego tak jest.... to chyba kwestia gustu, nie podobają mi się grubsze osoby, tzn nie lubię też chudzielców, ale takie pełne kształty dlaczego nie? Myślę sobie, że gdyby moje ciało było po prostu jędrne, zbite a nie wiszący tłuszcz z każdej strony to też byłoby inaczej, dlatego MamoNiny mimo że marzę o Twojej wadze to wiem, że możesz się źle czuć w swoim ciele.....
pozdrawiam z pracy

Stary 2010-09-06, 13:07   #90
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Fafi, niestety u mnie jędrnie nie jest ;(
co prawda, nie mam już teściowej w domu i bez wyrzutów sumienia korzystam z kosmetyków (nie słyszę komentarzy typu: znowu się pindrzy), ale jakoś mam problemy ze skórą a na super zabiegi kosmetyczne nie mam po prostu kasy.
u mnie w pracy zaraz będą gadali, że mnie nie ma.. brrr

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Fafi, no i ja po prostu nie potafię się ubrać odpowiednio do mojej figury

Mikołaj <3
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości