![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: czystka szafy 63 ciuszki. Mogę oddać kilka za jeden! xs/s
więc papilotów jest 10.
a nie znajdziesz czegoś u mnie na pozostałych wątkach? bo za te papiloty chciałabym jakiś lakier lub balsam, a bez sensu taką małą wymiankę robić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zainteresowana jestem papilotami - najważniejsze ![]() Czarny płaszczyk, orsay, 34. Tylko musiałabym znać wymiarki, materiał mniej więcej jaki jest... czy jest na zimę? i stan... może jeszcze jakieś fotki bo nie za bardzo go widać.... Oczywiście jeśli będzie na mnie dobry to mogę oddać za niego dużo....
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1281552182 i pewnie cos z kosmetyków bym wybrała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1281460088 - za ta szarą jestem w stanie oddac sukieneczkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ci wysyłam spódniczkę a Ty mi sukieneczkę.... napisz mi na pw adres- ja również piszę pw i czekam na paczuszkę tak?
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
z tym, że te papiloty to nie są jakieś takie profesjonalne z salonu fryzjerskiego, kupione za fortunę, czy coś...
one były kupione w drogerii i są z takiej "gąbki" czy coś, nie z tego materiału co w salonach. płaszczyktak jak pisałam w wątku, wymienię jedynie na inne okrycie wierzchnie, ew. na jakieś cudne szpilki/ torbę. materiał jest taki śliski, a nie taki trenczowy. płaszczyk nadaje się na sezon wiosna/lato/jesień. na zimę jest na pewno za cienki. stan: bdb+/cel. powiem ci, ile ma w biuście, bo pamiętam ![]() a resztę wymiarów i zdj. podam dzisiaj wieczorem lub jutro z rana, bo teraz jestem tak na szybko na wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mi właśnie o takie zwykłe gąbkowe chodzi ![]() co do płaszczyka- bierz co chcesz za niego ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
hej, ostatnio podobał mi się u Ciebie zapach lancome ale kupiłam w tym tygodniu inny i już nie potrzebuję a poza nic niestety nic nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
miałam jeszcze we wcześniejszym wątku bombke czarną z zary
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
więc przejrzałam twoje wątki- trochę roboty było, bo masz mnóstwo ciuszków i kosmetyków
![]() czy mogłabyś mi powiedzieć, czy ta torba: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1281384840 jest nadal na wymianę? i jeśli mogłabym prosić o przybliżenie koloru, bo waham się czy jest brąz/czekolada czy rudy? i jakieś wyraźniejsze zdjęcie? ![]() i interesuje mnie trochę perfum z kosmetycznego i tego nieaktualnego ciuchowego. czy te, które nie są odznaczone na szaro są na wymiankę jeszcze? w sensie, że te perfumy były na tym starym ciuchowym, a na kosmetycznym ich nie widziałam... a ja tymczasem biorę się za mierzenie płaszczyka i robienie zdj ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- aha i jeszcze ostatnie pytanie ![]() widziałam u ciebie kilka podkładów na wątku tych wysokopółkowych. możesz mi powiedzieć w jakiej tonacji kupujesz zawsze podkłady? b.jasna/jasna/średnia/ciemna? bo byłabym nimi też wstępnie zainteresowana, a po co mam się "napalać", jak nie będą w mojej tonacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana- w starych wątkach nie aktualizuję wymian... więc musiałabyś mi linki powysyłać to będę wiedziała co mam a czego nie ![]() co do podkładów to został mi Lancome bodajże muszę jeszcze popatrzeć... Tonacja średnia.... Nie dla bardzo bladej cery ale dla ciemnej również nie.... Płaszczykiem jestem zainteresowana ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
oj, jak średnia tonacja to będzie dla mnie za ciemny
![]() więc podoba mi się miracle lancome'a, Próbki robione każda po 1,2ml: Gucci Flora edp, Victor&Rolf Eau Mega. Próbki oryginalne z kartonikami : Nina Ricci Ricci Ricci edp, Lola MARC JACOBS edp 1,2ml. Lancome Magnifique odlewka (poj początkowa atomizera 30ml) >klik kwc< i ta torba, tylko poprosiłabym o jakieś lepsze zdjęcie, itp ![]() w takim razie czekam na odpowiedź, czy długość ci pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
pozdr. ![]()
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
długość - za długa ;( a te wszystkie rzeczy są nieaktualne. Postaram się dzisiaj zrobić zdjęcie torebki w lepszym świetle. Tylko, że ja w sumie chciałabym te papiloty.... Wymienisz się na same papiloty za coś?
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
mnie sie podoba 5- golfik orsay,
rozowy sweterek i bokserki niebieska i zolta ![]() jesli chodzi o rozmiar polarka to jest to M-ka bluzka zielona z satynowa tasiemka to rozmiar S i fioletowa tunika tez S-ka ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() to jak z nasza wymianka?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() no niestety, samych papilotów nie wymienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.