|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: paletki NYX Cosmetics, EDM, Deborah, Sephora i inne... :-))
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2178289 4]
Kocyk pony, a widzisz coś jeszcze u mnie, co by Cię interesowało, czy nie bardzo? Mnie najbardziej interesuje torebka Primark, potem narzutka i szpilki. Przeglądałam wątek i zainteresowały mnie jeszcze moocno buty River Island, ale nie wiem czy znajdziesz coś u mnie jeszcze? Ale jeśli nic, to bym wzięła te buty zamiast narzutki i getrów... Daj znać jak widzisz wymiankę. ![]() [/QUOTE] Pisałam że getrów już nie mam. Buty RI wymienie tylko na ciuchy, bądz buty. Zostaje Tobie torebka, szpilki aldo i narzutka. |
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Ahankara, podałam w opisie kod, Maybelline nie podaje daty ważności tylko kody właśnie. Jasne, mogę poczekać do przyszłego tygodnia.
Kucyk pony, ok, to co chciałabyś za torebkę, narzutkę i szpilki? |
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2179285 3]
Kucyk pony, ok, to co chciałabyś za torebkę, narzutkę i szpilki?[/QUOTE] A nie spytasz się o cm wkładki w szpilkach? Nie mam ich przy sobie trudno bedzie mi powiedziec o stanie fleków. Zaraz zerkne co bym najbardziej chciała.---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- jednak muszę się zastanowić, bo inna wizażanka złożyła mi też dobrą oferte za samą torebke. ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- a masz może tusze dior, EL, Helenki? |
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Mam to co w wątku, jak się zdecydujesz, daj znać.
![]() Mnie najbardziej interesuje torebka i narzutka. ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- up |
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widze dla siebie
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cokolwiek u mnie?
odpisz w moim wątku
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
odpisałam
|
|
|
|
#69 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2176709 4]Mhm, byłabym nią zainteresowana, tylko, że jestem w trakcie negocjacji i nie wiem, co zostanie z tego, co Ty chciałaś... Odezwę się może jak tamta wymianka będzie już ustalona.[/QUOTE]
I jak,wyjaśniło się coś? |
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
a co byś oddała na torebke i narzutke?
|
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
A co byś chciała?
![]() Z tego co wymieniłaś na początku, moja propozycja: 1) Everyday Minerals Natural LipGloss - pomadka/błyszczyk do ust EDM, odcień: Cozy Nights (nowy!!)' 2) Lancome Magie Blush - róż do policzków w musie, odcień: 06 Rose d'aurore (zostało 85-90%, stan widać na zdjęciu, kod CC104AK) 3) Everyday Minerals cień "12:01" AM - MINI 2,5g - parę razy użyty Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-09-02 o 20:39 |
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
up
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hm, takie 'coś' to jest chyba do olejków na dole stawia się podgrzewacz, a na górę wlewa olejek i pachnie
paletka nyx na dole po klewej
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Everyday Minerals Natural LipGloss - pomadka/błyszczyk do ust EDM, odcień: Cozy Nights (nowy!!)' NYX Cosmetics Girls Round Lip Gloss - błyszczyk do ust, odcień: Frosted Plum (użyty ze dwa razy) |
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
a ja Górczyn. To może umówimy się w centrum? Koło UE lub dworca PKP? Tyle, że właśnie się dowiedziałam, że jadę na szkolenie jutro do Wawy, ale od poniedziałku spokojnie możemy się umówić. Pasują ci godz. tak po 15 lub koło 16?
|
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() pozdrawiam serdecznie
|
#88 |
|
Konto usunięte
|
Mucia, ok, interesuje mnie to:
4.Aquolina rozowy grejpfrut ok 120ml/150ml 5.Avon spotlight ok 20 z 50ml 7.jasny korektor oriflame uzyty ze 3 razy musztardowa tunika oddam Ci co chcesz za to, nie muszę też brać wszystkiego zaproponuj coś ![]() chcę się już tego wszystkiego pozbyć, tylko mi zalega bez sensu Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-09-09 o 00:32 |
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2174952 2]
[/QUOTE] interesuja mnie jedynie te dwie rzeczy. powiedz mi prosze prowadzisz jeszcze jakis wymianki? ksiazki, ubrania lub cos?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

Nie mam ich przy sobie trudno bedzie mi powiedziec o stanie fleków. Zaraz zerkne co bym najbardziej chciała.