|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część 7
subskrybuje
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapiszemy się na kursik, być może weźmiemy kilka indywidualnych lekcji, a pierwszy taniec i tak planujemy raczej niestandardowy więc myślę, że coś zadecydujemy.
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Hehe! Byłam w Tęczy z przyjaciółką, która też szukała sukni na ślub i tak mnie ta pani zniechęciła, że momentalnie odechciało mi się cokolwiek mierzyć
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Nie było mnie od rana a tu juz kolejna część
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co to za magia w tych sukniach ślubnych tkwi - ale jak patrzę na fotki z Waszych wesel (tak sobie przeglądam starsze wątki
- to widzę,że KAżDA z Was wyglądała ślicznie - i że nie trzeba mieć 170 i 50 kg wagi, żeby być Piękną![]() Małe pytanko -czy cena 450 zł - za transport z Kielc na salę w odl.0k.14 km od Kielc i poranny powrót to rozsądna kwota? |
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się w kolejnej części
Niestety dotarłam dopiero teraz, bo w pracy nie mam nawet chwili żeby do Was zajrzeć
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Izzunja-ja swoją suknię wybierałam pod koniec stycznia, kiedy panowały 20 stopniowe mrozy
Starsza Pani w Tęczy jest nieszkodliwa, trzeba tylko olewać to co mówi, pozostałe dziewczynki są suuper. My byliśmy na indywidualnych lekcjach, w sumie wydaliśmy 320 zł a i tak zatańczyliśmy nie to czego się uczyliśmy(b. szybki walc wiedeński), bo było za duże ryzyko upadku. Ale każdy nas pytał kto nauczył nas tak ładnego układu![]() zieloonoka-pewnie, że cena dobra
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się i ja
ale zaiwaniacie z tym pisaniemCytat:
![]() Dziewczyny od któreś z Was dostałam nr tel do p. kierowcy autobusy o imieniu Jan Rapcia. Pilnie potrzebuje do niego nr tel !!
|
|
#71 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się podoba pierwsza (bolerko super, tez takie chce mieć) i czwarta. Ale ogólnie wszystkie są piękne. Jedynie te z większymi dekoltami to chyba tak nie bardzo na ślub, takie moje zdanie.
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaa to już jutro
dzisiejszy dzień zginie marnie bo co chwilę coś zaplanowane także zleci jak z bicza strzelił![]() Wczoraj odebrałam sukienkę z Anny . Dziewczynom co chcą szyć suknie z całego serca polecam ten zakład![]() Ok spadam dziewczynki, pewnie się jeszcze dzisiaj pojawie. Miłego dnia Wam życzę i słoneczka |
|
|
|
#74 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A czy w Annie szyją też suknie wieczorowe? Edytowane przez gosza_25 Czas edycji: 2010-09-03 o 08:53 |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś nie bardzo mi się podobają układy na pierwszy taniec. Ale myślę że kurs nam się przyda tak ogólnie
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w swojej relacji zapomniałam jeszcze pochwalić kucharki
Pani Sosnowska z Krasocina z ekipą, jestem bardzo zadowolona-bardzo dużo i pysznie za niewielka kasę. I jeszcze salę swą piękną też-Pelikan w Bukowie, świeżutko po remoncie jest pięknie. Napiszę Wam jeszcze przybliżone koszty wszystkiego, bo nie znalazłam takich informacji jak były mi potrzebne, to może komuś teraz się przyda. Koszt wesela - ok. 32 tys.(dwa dni, 110 os) Może być więcej bo w ostatnich dniach już nie panowałam nad wydatkami ![]() Sala-dwa dni razem z pradem i stłuczkami 3.500 Jedzenie-z ciastem, tortem i napojami 6.000 Kucharki-2.100 Fotograf-2.300 Zespół-3.500 Autokar-850/180km Dekoracja sali-materiały i kwiaty 1.000 No to tyle, jakby co pytajcie Polecam się
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ogólnie to też chciałabym coś w tym stylu, tylko nie wiem czy na osobach średniego wzrostu dobrze wyglądają?
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajszy granat był to granat ćwiczebny.
Około 17 przyjechali saperzy i go zabrali. ![]() I nawet w Radiu Kielce o nim usłyszałam A teraz się zbieram bo jadę zrobić sobie nową fryzurkę w Kielcach w salonie pf38. Zobaczę jak mi obetnie Pan Michał. Podobno dobry jest - wątek o fryzjerach przeczytałam Do ślubu zapuszczqłam włoski ponad rok i jestem już nimi zmęczona. No i jak myję je to cała masa kłaków zostaje na wannie. Nie mówiąc o wychodzeniu przy czesaniu. ![]() A łykam tabletki na włosy cały czas.
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
No ja dziś dziewczynki mam najmniej do załatwienia
ale trochę tego jest. Staram się nie myśleć o jutrzejszym dniu bo łapę stracha. Suknia pięknie sobie wisi. Wczoraj na naukę pierwszego tańca zabrałam olbrzymią halkę i dobrze zrobiłam bo TZ przyzwyczaił się że oprócz mnie jest mega wielka suknia hihi. A strasznie się tego bał, ale teraz już mówi że sobie poradzi. Szkoda że nie wzięłam welonu 6 metrowego który podczas tańca będzie okręcony wokół mojej ręki to ja bym się nauczyła z nim tańczyć Bo chodź w swoim życiu tańczyłam z różnymi rekwizytami to z welonem o takiej długości nigdy. Zmykam na solarium jeszcze, odebrać bukiet z cukierków z kwieciarni Impresja, itd ![]() Chciałabym też serdecznie zaprosić wizażanki które mają ochotę aby przyszły na mój ślub Będzie mi na pewno bardzo miło. A wy możecie posłuchać jakby co trąbki i chóru, może zechcecie mieć coś takiego. Obejrzeć wystrój kościoła zrobiony przez Agnieszkę Wemey z Green Point. Ślub godzina 15 w kościele św. Krzyża na ul. 1 Maja w Kielcach. Do zobaczenia .Ale ja tu jeszcze wrócę na pewno, może nawet i dziś
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za opinie na temat sukni.
Teraz pozostaje tylko kwestia wyboru tej jedynej wymarzonej. Boje sie tylko tego że nie mogę ich przymierzyć i nie wiem czy to co wybiorę będzie dobrze na mnie wyglądało. A jutrzejszym PM życzę wszystkiego naj naj naj, niech to będzie najpiękniejszy dzień w waszym życiu. Ivonka84 co do sukni których pokazana jest tylko góra lub kawałek to bym musiała wkleić mnóstwo zdjęć żeby całość była w pełno zobrazowana. Tyle co mogę powiedzieć to to że dół jest prosty zazwyczaj i skromny z koronki. Pozdrawiam wszystkie Pięknie nam słonko dziś świeci,oby jutrzejszym Pm świeciło tak samo |
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
ale galopujecie !!! już 7 część.... pozdrow ionka dla PM-ek
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o Edytowane przez _agata Czas edycji: 2010-09-03 o 13:23 |
|
|
|
|
#84 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Iwonka, ja po mału dochodzę do siebie. Ale najwazniejsze jest że lekarz mi powiedział że nie przewiduje kolejnej operacji (czyli6) mówi że wszystko ładnie się goi, jedynie co to na przeszczepach kiedyś mogą się pojawić zrosty to trzeba będzie je usunąć. Więc z radością przygotowuje się do ślubu. Jeszcze zaszokuje moja tesciówkę jak walca jej zatańczę Sa świetne sukienki w Cymbeline i duża już przecena, tam można mierzyć bez ograniczeń, dziewczyny są bardzo miłe. Moja np. kosztuje 2700zł i po upuście płace 2000tys razem z poprawkami krawieckimi. Dzisiaj jadę po obrączki, bo znajoma ze skorpiona nam powiedziała ze po nowym roku drożeje nieźle złoto, więc teściówka się wystraszyła i kazała nam kupić, oczywiście dając na to pieniądze ![]() Postaram się wsiąść zdjęcia od znajomej jak miała przystrojony domek i wstawię. A tutaj w Greenpoincie maja tez wstawione http://www.greenpoint.kielce.pl/g,2,...a_Mlodych.html http://www.arteusz.pl/ w dekoracjach tez sa domy państwa młodych
http://suwaczki.slub-wesele.pl/200812264028.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/200701281137.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625310713.html Edytowane przez Kasia1429 Czas edycji: 2010-09-03 o 14:40 |
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
srubka87 - Dzięki za pomoc wszelaką i dodawanie otuchy
Jutro podpisujemy umowę o salę i zobaczymy jak to będzie wyglądać!Ivonka84 -widzę,że już jestem wpisana w kalendarz rozstrzygnie się jutro - trzymaj kciuki!
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Lowczyni, Magolina i inne jutrzejsze PM- życze Wam samych słonecznych dni w małżeństwie.
Jutro ma nie padać, dlatego moze zrobimy plener, ale boję się, że 15 stopni to trochę za zimo jak na 3 godzinną sesję. No i może być jescze mokro na łąkach itd. Co o tym myślicie? zielonooka-Kochana od tego tu jesteśmy Pamiętacie Dziewczynki o naszym jesiennym spotkaniu![]() sojanna- ja mam długie włoski już kilka lat, ale od 1,5 roku wracam do mojego naturalngo koloru (bo rozjaśniałam) i część mam swoich, a część farbowanych-różnicy nie widać, ale mam zniszcone te rozjaśniane i też wychodza garściami, dlatego po plenerze obcinam przed ramiona (a mam za łopatki także zmiana będzie duża)
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
dzustine_ck, lejlla, Lowczyni, magolina, ul3nka, Anula_27, ChausieMisto życzę Wam wszystkiego najlepszego. Oby ten jutrzejszy dzień był najwspanialszy w Waszym życiu
|
|
|
|
#88 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cieszę się że tak zachwalacie ten salon ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny w nowym wątku
WSZYSKIM JUTRZEJSZYM PM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ A PRZEDE WSZYSTKIM SŁONECZKA Bardzo mi pomogłyście w tych trudnych dniach niestety dziś kończę staż i nie będę mogła do was tak często zaglądać ( u mnie na wsi internet się zwiesza jest niż działa bezproblemowo). Wszystkim ślubującym w najbliższym czasie jeszcze raz wszystkiego naj naj oby Nam się wszystko udało. Pozdrawim ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- ivona84 podziwiam Cię jak ty nad tym całym bałaganem panujesz
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja dziś wyjeżdżam dlatego już teraz chciałabym złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim naszym jutrzejszym PMkom
dzustine_ck, lejlla, Lowczyni, magolina, ul3nka, Anula_27, ChausieMisto - oby ten dzień był najpiękniejszy w Waszym życiu i żeby był dokładnie taki jak go sobie wymarzyłyście! Wszystkiego dobrego! Kasia 1429 sprawdziłam, że masz ślub w przyszłym roku.. zamówiłaś już suknię? jeśli tak to gratuluję decyzji
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

A teraz pytanie z innej beczki: chodziłyście dziewczynki może na kurs tańca? Jeśli tak to gdzie i jakie są koszty, bo planujemy uskutecznić taniec od października, ale nie wiemy czy chcemy się uczyć tylko tego pierwszego tańca, czy pójść na kurs, który nas zgra i da pewność w tańcu. Przyznam szczerze, że TŻ z tańcem to tak nie bardzo, a ja tak średnio. Co poradzicie?

. Dziewczynom co chcą szyć suknie z całego serca polecam ten zakład