![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: A o czym Wy marzycie?
a ja mam takie proste marzenie CHCIAŁABYM BYĆ SZCZĘŚLIWA... tak po prostu
i wyjechać do mojego ukochanego Monachium !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Może głupie i mało ambitne jak na dzisiejsze czasy, ale ja marzę o założeniu rodziny
![]()
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Moje marzenie - zamieszkanie na stałe w San Francisco
![]() Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2010-10-21 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ekhm, więc i ja dorzucę swoje "trzy grosze".
Chciałabym:
W moim niebie będą miękkie sierści, nosy, łapy, ogony i kły. W moim niebie będę znowu głaskać, moje wszystkie pożegnane psy ![]() Edytowane przez hailie21 Czas edycji: 2010-10-21 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Moim takim najbardziej aktualnym marzeniem jest skończenie liceum, zdanie matury, dostanie się na studia i wyrwanie się w końcu z mojego miasta - chcę wyjechać do jakiegoś większego, najbardziej do Poznania, Gdańska lub Torunia. Chcę w końcu zacząć żyć, poznać nowych ludzi, chodzić na koncerty i inne imprezy, a nie kisić się w tym zapyziałym mieście (no, może trochę się zapędziłam
![]() A drugim marzeniem jest wielka, prawdziwa, spełniona miłość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Moim marzeniem jest zakochać się z wzajemnością
![]() a tak poza tym to -żeby moi bliscy byli zdrowi ! -zwiedzić Paryż (co najprawdopodobniej spełni się w kwietniu) -podołac maturze którą mam za półtora roku... Chcę zdać jak najlepiej rozszerzony polski, angielski, WOS, historię no i podst. z matmy -dostać się na prawo ! -zostać notariuszem -założyć za jakieś 10 lat rodzinę... -zbudować dom -być szczęśliwą z mężem, trójką dzieci, pięcioma kotami i psem ![]() Ahhhh... tak, mam zamiar je wszystkie spełnić i być z tego powodu nieprzyzwoicie szczęśliwą ![]() Wam wszystkim życzę żeby się spełniły te marzenia i żeby rodziły się następne bo dla mnie człowiek bez marzeń to człowiek martwy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Hmmm największe marzenie niezmiennie od kilku lat jest takie samo - chciałabym polecieć do Egiptu i zwiedzić wszystko co ma do zaoferowania!
A oprócz tego: - zdać prawo jazdy za pierwszym razem - kupić samochód - pracować w hotelu Marriott! - w dalszej przyszłości otworzyć swoją cukiernie - mieć domek w górach, trójke dzieci, kochającego męża, wieeelki ogród i trzy psy ![]() Edytowane przez mesta93 Czas edycji: 2010-10-21 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
A ja marze żeby byc szczesliwa w koncu
![]() żeby ostatni rok studiów mi dobrze poszedl,żeby pojechac do Perú, i żeby też znalezc swoje miejsce na tym świecie i miec z kim tam zamieszkac i usłyszec kiedyś tupot malych nóżek. I żeby to wszystko mialo sens,te wszystkie łzy wylane.
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
A ja mam plany, a nie marzenia
![]() ![]() Plany bliższe: obronić pracę licencjacką, zdać dobrze sesję, znaleźć pracę w kierunku studiów, zrobić FCE, kontynuować naukę hiszpańskiego. Plany dalsze: skończyć pierwszy kierunek mgr-em, mieć własny kąt i ogródek, rodzinkę, własne autko, podróże. Polecam robienie swoich tablic marzeń tzw. vision board, sama taką mam ![]() Oto przykłady: http://www.google.pl/images?um=1&hl=...=&oq=&gs_rfai= Pamiętajcie, że chcieć znaczy móc ![]()
Edytowane przez Coma_ Czas edycji: 2010-10-21 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
marzę:
- żeby moi bliscy byli szczęśliwi - lepiej radzić sobie z nerwicą - zamieszkać za granicą - żeby ON zrozumiał, że mnie rani - wrócić do swojej ukochanej pracy - za mniejsze pieniądze ale takiej w której sie spełniam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
A ja bym chciała:
![]()
![]() |
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
To może teraz ja napiszę o moich marzeniach.Marzę by wynieść się raz na zawsze z miasta, na wieś do małego domku z pięknym ogródkiem pełnym kwiatów.Chciałabym latem ,rano, wyjść w piżamie do ogrodu i wypić sobie spokojnie,nie śpiesząc się nigdzie gorącą kawusię.Marzę też o tym, by być super kierowczynią,i wreszcie nie martwić się o to,że nie będzie miejsca do zaparkowania.Kończąc te moje wywody,to marzę też o tym ,by zima szybko zleciała i znów była wiosna i lato.A przede wszystkim ,marzę by być nadal szczęśliwą.
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;22167467]Oprócz takich zwyczajnych marzen typu: usamodzielnić się, znalezc dobrze platna prace, nauczyc się jezyków bardzo chciałabym podróżowac po świecie. Zwiedzić calą Europę, potem przerzucić się na Azję, Amerykę, afrykę itd.. Poznac ludzkie zwyczaje, kuchnie, ponurkowac w rafach koralowych, przejechac się na słoniu, mieszkac w szałasach i co tam się nawinie typowego w zależnosci od kraju, czy kontynentu. I wszystko to chciałabym robić z facetem, który również będzie kochał podróże. Zadnych dzieci, zadnego ograniczenia. [/QUOTE]
Jeśli pozwolisz to ja się pod tym podpiszę rękami i nogami, w kwestii marzeń mam identycznie. A i mam jeszcze jedno marzenie....ale erotyczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Marzę, by wreszcie pokochać i zaakceptować siebie.
Przyziemne marzenia to: znaleźć pracę, ukończyć studia, zamieszkać z TŻ (ale nie w domu jego rodziców z nimi!). A bardziej szalone to podróże (tak jak dziewczyny powyżej). A, i chciałabym zamieszkać z TŻ w jakimś piękny, górskim krajobrazie, przy jeziorku, wiecie o co chodzi. ![]() Ach, te marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
A ja marzę:
* żeby zło we wszystkich postaciach zniknęło z tego świata * o skończeniu studiów mgr bez wielkiego stresu * o dokończeniu budowy domu, żebym nie musiała mieszkać w pobliżu kobiety, która prawdopodobnie zostanie moją teściową ![]() * żeby stworzyć z TŻtem prawdziwie kochającą się i szczęśliwą rodzinę * aby urodzić zdrowe dzieci i wychować je na wartościowych ludzi * o zdrowiu wszystkich członków mojej rodziny * o tym, żeby wynaleziono skuteczny lek na nowotwory i choroby nieuleczalne oraz dziedziczne
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
a ja marzę o tym, żeby doba miała minimum 36 godzin
![]()
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
a ja marzę żeby przezwycięzyc swoje kłopoty, żebym dała radę przy tym i nie oszalała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Ja marzę o tym, żeby dobrze zdać maturę, dostać się na medycynę i zostać lekarzem i żeby mieć kiedyś przystojnego i kochającego mężczyznę.
![]() Bardzo chciałabym też być mniej nieśmiała oraz zwiedzić kraje z zupełnie inną kulturą czy fauną i florą (Indie, Japonia, Australia, Tajlandia). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Marzę o tym, żeby mieć możliwości zadbać o swoją karierę zawodową, samorealizować się. Założyć własny biznes i być niezależną całkiem finansowo od męża. Marzę żeby moje dziecko miało udane dzieciństwo i ogólnie życie, żeby mąż osiągnął swój cel zawodowy.
Marzę o tym, żeby obudzić się i lubić wstrętne, bezsmakowe dietowe jedzenie a z obrzydzeniem patrzeć na wszelkie fastfoody i inne śmieciowe żarcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Marzę, żeby:
- zwiedzić wszystkie stolice uropejskie - zostać tłumaczem przysięgłym - szczęście w życiu mnie nie opuszczało - a jak już opuści, żeby być optymistką ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
uparta chmura
|
cyt ''[
Marzę o tym, żeby obudzić się i lubić wstrętne, bezsmakowe dietowe jedzenie a z obrzydzeniem patrzeć na wszelkie fastfoody i inne śmieciowe żarcie.[/QUOTE] '' hehe to i moje marzenie!!!!!! A tak serio to marzę o tym aby żyć jak najdlużej by być przy moim synku ![]() ps . a ktoś to zbiera i wysyła meilem do nieba? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Ja marzę o bardzo prozaicznych rzeczach. Marzę np. o dziecku.
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Prawie 3 lata temu napisałam to:
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Ja chcę dostać sie na pare staży, skonczyć jedne studia, drugie studia, dostać się na podyplomówkę, na jedną speckę i na drugą speckę, w miedzyczasie zrobić doktorat, zarabiać 10K miesięcznie, kupić duży dom i zamieszkać w nim z trzema kotami. Chociaż to bardziej plany niż marzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Moje największe marzenie, ale raczej marzeniem pozostanie: żebym pewnego dnia zebrała się na odwagę, rzuciła wszystkim w piz*u i zaczęła żyć tak jak zawsze sobie wymarzyłam, życiem jakie do mnie pasuje.
Niestety zbyt wielu ludzi mnie tu trzyma, których nie chciałabym zranić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() - pojutrze bronię licencjat ![]() - pracy wciąż szukam - ślub będzie w wieku 24 lat -,- - opłata rekrutacyjna na magisterkę wpłacona - za 2 lata o tej porze będę w trakcie starań o dziecko. Marzenia na dziś... - obronić się w środę - dostać się na mgr - znaleźc pracę ( najlepiej w zawodzie ![]() - wyjść za mąż - walnąć podyplomówkę - zrobić doktorat - wyjechać do Australii Edytowane przez Lili_anna Czas edycji: 2013-07-01 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Chciałabym znaleźć pracę i się w końcu zakochać...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.