Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-09, 21:21   #61
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez wysysaczkatlenu Pokaż wiadomość
jakiez Wy jestescie naiwne, chyba nigdy nie mialyscie do czynienia z photoshopem... zachwycacie sie cera ktorejs z panienek na zdjeciu a jakbyscie zobaczyly na zywo... I uwazacie ze https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1286647306 doskonale wyglada? KILO TAPETY NA TWARZY, dziewczyny, piekno sie do tego nie ogranicza! Otworzcie oczy i pokazcie sie takimi jakimi jestescie a nie chowajcie sie pod tonami makijazu... dazac do idealnego wygladu co sie nigdy nikomu nie uda, bo jest po prostu niemozliwe.

pozdrawiam.
A CO TO JEST PHOTOSHOP? TO TAKIE CUDA ISTNIEJĄ?

Witam dziewczyny w nowym wątku

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:23   #62
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Moja droga... LADNIE wygladac a IDEALNIE jak tu twierdzicie - 2 rozne sprawy. Nie widzialam innego watku, bo nie chodze i nie szukam watkow o kosmetykach czy urodzie. Ktoras z Was napisala w moim watku wymiankowym i kliknelam w zly link - tak tu trafilam. Nie chce nic osiagnac, po prostu wyrazam swoje zdanie. Jakbyscie to rozumialy , napisalybyscie - ok, wysysaczka, fajnie, milo, ale my mamy inne zdanie i g**** nas Twoje obchodzi. A nie klocic sie na upartego, co i tak do niczego nie prowadzi.
Myslisz, ze az tak glupie jestesmy, ze nie wiemy, ze nie ma idealow? Przyszlas nas uswiadomisc jak widze. Moze mamy Ci podziekowac za to?
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:24   #63
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
A CO TO JEST PHOTOSHOP? TO TAKIE CUDA ISTNIEJĄ?

Witam dziewczyny w nowym wątku

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

dziewczyny, po co odpisujecie? wyżaliła się ze swoich frustracji i koniec tematu
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:24   #64
ramoncia217
Wtajemniczenie

nie mam ochoty tego czytać , bo to jest bez sensu . Nikt z nas nie jest jakimś plastikiem, tylko dbamy o siebie i piszemy o tym o czym kobiety lubią rozmawiać czyli o kosmetykach..
Ja nie mam zamiaru się kłócić, wrócę jutro, chociaż chciałam o czymś porozmawiać ale już mi się odechciało.
Stary 2010-10-09, 21:25   #65
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Moja droga... LADNIE wygladac a IDEALNIE jak tu twierdzicie - 2 rozne sprawy. Nie widzialam innego watku, bo nie chodze i nie szukam watkow o kosmetykach czy urodzie. Ktoras z Was napisala w moim watku wymiankowym i kliknelam w zly link - tak tu trafilam. Nie chce nic osiagnac, po prostu wyrazam swoje zdanie. Jakbyscie to rozumialy , napisalybyscie - ok, wysysaczka, fajnie, milo, ale my mamy inne zdanie i g**** nas Twoje obchodzi. A nie klocic sie na upartego, co i tak do niczego nie prowadzi.
Ładnie, idealnie, pięknie, doskonale... Jasne, różne naładowanie emocjami, ale to są mniej więcej synonimy. Wiemy, że nie będziemy wyglądać idealnie, ale jeśli lubimy nakładać kremy, odżywki, peelingi- jest to w porządku. Mnie takie zabiegi bardzo odprężają.

Nie kłócimy się na upartego- ok, masz swoje zdanie, ale my także. No i niestety- jest nas więcej, więc napotykasz różny opór. Przyjmij to albo sprowadź posiłki (żart, żeby nie było niedopowiedzeń)
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:25   #66
Poemadka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja też używam Lorysów mam 3 w domu, swego czasu miałam nawet 5
Bardzo przypasował mi hidraker oraz czosnkowy (ma ładny zapach, zero czosnku)
a ja właśnie tego czosnkowego bałam się kupić,obawiałam się jakiegoś odstraszającego zapachu
Cytat:
ale zyjcie sobie w swoim sztucznym swiecie... "Sztuczne usta, sztuczne cycki, twarz wymalowana, ze jej wrecz nie widac - jestes pewna, ze nie wyprodukowano Cie w Chinach?" Nie uswiadamiam Was, tylko pokazuje, ze to beznadziejne wzdychac nad przerobionymi zdjeciami. To tak jakbyscie wzdychaly nad grafika 3D, czyms, co nie istnieje. pozdrawiam.
wydaje mi się,że ile dziewczyn w tym wątku,tyle różnych gustów.Ten wątek ,o ile się nie mylę,powstał po to ,aby dzielić się kosmetycznymi poradami a nie po to ,aby wspierać się w przemienianiu się w sztuczną barbie-chyba źle odebrałaś przesłanie wątku.Nie zauważyłam też ,aby ktoś tu się rozpływał nad plastikowym wyglądem .
....
A to,że ktoś pisze ,że mu pryszcz wyskoczył -co w tym dziwnego na urodowym wątku ?

"Większość z nas kryje się za egocentryczną skłonnością do tworzenia iluzji własnej wyjątkowości"

Philip G. Zimbardo,Efekt Lucyfera
Poemadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:27   #67
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dziewczyny, "olejcie ją ciepłym moczem", w końcu i tak ją wygląd nic nie obchodzi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-09, 21:29   #68
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mysle rowniez, ze lepiej COS ROBIC madrego, anie siedziec i uzalac sie "bo mi pryszczyk wyskoczyl" "bo mi lakier odprysnal" a potem narzekac na demotywatorach jakie to nasze panstwo jest zle i w ogole zycie jest do bani. To Wy ksztaltujecie swiat w ktorym zyjemy, a jak widze jak to wyglada... to szkoda slow, naprawde. TYLE Z MOEJEJ STRONY, pozdrawiam, dalej sie marnujcie.
Cytat:
@buahhot Nie powiedzialam, ze Ty jestes sztuczna, zapodalam tylko cytat z jakiejs storny internetowej.
Cytat:
Nastepna madra. Chyba Ci ten makijaz tak do oczu naszedl, ze nie zauwazylas CUDZYSLOWU. Wiesz co to jest? To taki znaczek niedaleko shifta... Umieszcza sie w nim CYTATY.

Skoro tak twierdzisz, to nie rozumiem po co zalozylyscie watek, skoro gdy ktos wyraza swoje zdanie to Wy zaraz "OH MAMUNIU ONA NAS OBRAZA!" Nie mowie o WAS, ze Ty, Ty, tamta i jeszcze ona.. nie wytykam palcami, tylko mowie OGOLNIE, o dziewczynach ktore sie tak zachowuja. Dla mnie siedzenie i pisanie o tym, ze mi pryszcz wyskoczyl.... no smieszne, po prostu smieszne.

Ok, koncze, bo to za daleko pojdzie bye!
nie zwracajcie uwagi na nią to sobie pójdzie

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:29   #69
201604250941
Konto usunięte

A nawet jak ktoras z Was wyglada jak plastik to mam to gdzies, niektorzy lubia taki styl, nie mi to oceniac. Swietnie sie z Wami gada i to jest najwazniejsze W powiekszonych ustach i biuscie tez nie widze nic zlego, jesli kogos to uszczesliwia. Nie skreslam ludzi za wyglad.
Po prostu czasem mi sie nudzi to nakladanie kremow, a potem zaluje ze tego nie zrobilam, razem razniej.
Stary 2010-10-09, 21:30   #70
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, "olejcie ją ciepłym moczem", w końcu i tak ją wygląd nic nie obchodzi
racja

Stary 2010-10-09, 21:30   #71
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Hejooooo
Melduję się w naszej nowej kolejnej częsći..

Dzisiaj od 6 jestem na nogach, bo byłam z 7 letnią moja siostrzyczką na ślubowaniu z moim tż..
Spała też u nas przez co jestem nie wyspana , duśka strasznie się wierciła i mnie kopała..

Dzisiaj zauważyłam skutki ostatniego stresu..Mam szarą cerę, oczy takie nijakie, włosy mi się przesuszyły..Eh zaniedbałam się przyznaję bez bicia.. Ale od dzisiaj to zmieniam.. Na łożę jakąs maseczke odżywczą, balsamik na ciało, kremik na twarz..

dziewczyny co sądzicie o podkładzie z manhatana?? jaki jest?
Matuje? kryje? Chcę go zakupić , i robie listę must have i muszę wiezieć co i jak

Idę umyć pędzle do makijażu
ja uzywam ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...er-Make-Up.htm fajnie matuje, srednio kryje, przyjemnie pachnie, jest lekki. Warto sprobowac

Cytat:
jakiez Wy jestescie naiwne, chyba nigdy nie mialyscie do czynienia z photoshopem... zachwycacie sie cera ktorejs z panienek na zdjeciu a jakbyscie zobaczyly na zywo... I uwazacie ze https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1286647306 doskonale wyglada? KILO TAPETY NA TWARZY, dziewczyny, piekno sie do tego nie ogranicza! Otworzcie oczy i pokazcie sie takimi jakimi jestescie a nie chowajcie sie pod tonami makijazu... dazac do idealnego wygladu co sie nigdy nikomu nie uda, bo jest po prostu niemozliwe.

pozdrawiam.
Ale czemu az tak Cie to boli, ze probujesz tu pouczac? I skad wiesz, ze chowamy sie pod tonami makijazu?
Dziewczyny mysle, ze nie ma sensu sie licytowac i denerwowac, toz to czysta prowokacja

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-09, 21:33   #72
wysysaczkatlenu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ładnie, idealnie, pięknie, doskonale... Jasne, różne naładowanie emocjami, ale to są mniej więcej synonimy. Wiemy, że nie będziemy wyglądać idealnie, ale jeśli lubimy nakładać kremy, odżywki, peelingi- jest to w porządku. Mnie takie zabiegi bardzo odprężają.

Nie kłócimy się na upartego- ok, masz swoje zdanie, ale my także. No i niestety- jest nas więcej, więc napotykasz różny opór. Przyjmij to albo sprowadź posiłki (żart, żeby nie było niedopowiedzeń)
WRESZCIE MI KTOS RACJONALNIE ODPOWIEDZIAL! NA TO CZEKALAM! Dobra, wspomnialas o posilkach i zrobilam sie glodna wiec spadam, wiec juz mozecie mnie wyzywac

peace
wysysaczkatlenu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:35   #73
Shadii
Wtajemniczenie

Ojej, ale nam Wysysaczkatlenu zamieszała w wątku Napisała to trochę agresywnie, ale chyba mniej więcej rozumiem, o co jej chodziło. Po prostu ma inne zdanie, jeśli chodzi o dbanie o swój wygląd, ale można się z nią zgodzić w paru kwestiach. Dziewczyny, nie denerwujmy się już

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:35   #74
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Też studiuję w Katowicach
Więc znasz mój ból, a dziennie, czy zaocznie?

wysysaczkatlenu chyba nie wiem o czym dokładnie jest ten wątek, jak już chcesz oceniać to przeczytaj go uważnie i dokładnie.

Ja zaraz idę spać jutro znów na uczelnie.
Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:35   #75
ramoncia217
Wtajemniczenie

Też tak sądze że to prowokacja, ale nie lubię ludzi którzy oceniają kogoś choć wcale go na oczy nie widziały..

Idę zaraz się SPAmować
Stary 2010-10-09, 21:35   #76
tillavanilla
Raczkowanie

Witajcie w kolejnej czesci naszego watku
Poemadka dolaczaj smialo
wysysaczkatlenu kompleksy,kompleksy i jeszcze raz kompleksy

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:37   #77
201604250941
Konto usunięte

Cytat:

Idę zaraz się SPAmować
Rozwin te mysl
Stary 2010-10-09, 21:39   #78
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
WRESZCIE MI KTOS RACJONALNIE ODPOWIEDZIAL! NA TO CZEKALAM! Dobra, wspomnialas o posilkach i zrobilam sie glodna wiec spadam, wiec juz mozecie mnie wyzywac

peace
nie ma sprawy ale wiesz- gdyby były problemy z doborem maseczki, jesteśmy smacznego!

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Więc znasz mój ból, a dziennie, czy zaocznie?
dziennie ale problemy komunikacyjne tego miasta są dobijające, no ale jest szansa, że po przebudowie dworca będzie lepiej. I ładniej
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:41   #79
wysysaczkatlenu
Zadomowienie

Cytat:
Też tak sądze że to prowokacja, ale nie lubię ludzi którzy oceniają kogoś choć wcale go na oczy nie widziały..

Idę zaraz się SPAmować
NIE OCENIALAM WAS!! Boze, poswiecaj mniej czasu malowaniu sie a wiecej nauce bo czytanie ze zroumieniem zerowe.

Jesli mialabym kompleksy, to bym sie malowala pudrowala chodzila na rozne zabiegi... a tak nie jest

Koncze, bo nie bede sie znizac do poziomu by konwersowac z kilkoma z Was. Co za pustka.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
nie ma sprawy ale wiesz- gdyby były problemy z doborem maseczki, jesteśmy smacznego!
A dziekuje, pyszneee Co do maseczek - poki co nie uzywam, ale moze kiedys mnie najdzie, odezwe sie w razie czego [/
wysysaczkatlenu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-09, 21:43   #80
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
NIE OCENIALAM WAS!! Boze, poswiecaj mniej czasu malowaniu sie a wiecej nauce bo czytanie ze zroumieniem zerowe.

Jesli mialabym kompleksy, to bym sie malowala pudrowala chodzila na rozne zabiegi... a tak nie jest

Koncze, bo nie bede sie znizac do poziomu by konwersowac z kilkoma z Was. Co za pustka.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

A dziekuje, pyszneee Co do maseczek - poki co nie uzywam, ale moze kiedys mnie najdzie, odezwe sie w razie czego [/
TROCHE SZACUNKU W WYPOWIEDZIACH!!!! albo nie udzielaj się tu wcale.!

Stary 2010-10-09, 21:52   #81
201604250941
Konto usunięte

Cytat:

'Nie oceniam Was' + 'co za pustka' + 'znizanie sie do poziomu'
Wez wroc do szkoly sama, ucz sie wyrazac mysli spojnie, bo to nie ma sensu. Moze Ci pot wlecial do oczu i nie widzisz co piszesz.
Kompleksy i zabiegi nie maja nic ze soba wspolnego. Za to obrazanie innych juz tak, masz fatalna cere wiec kazdy kto jej nie ma jest be. Kazdy kto o sobie dba jest be, bo Ty tego nie robisz. Kazdy inny niz Ty jest pusty i plastikowy.
I uprzedzam opowiedz- tak, napisalas takie rzeczy.
Stary 2010-10-09, 21:55   #82
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
'Nie oceniam Was' + 'co za pustka' + 'znizanie sie do poziomu'
Wez wroc do szkoly sama, ucz sie wyrazac mysli spojnie, bo to nie ma sensu. Moze Ci pot wlecial do oczu i nie widzisz co piszesz.
Kompleksy i zabiegi nie maja nic ze soba wspolnego. Za to obrazanie innych juz tak, masz fatalna cere wiec kazdy kto jej nie ma jest be. Kazdy kto o sobie dba jest be, bo Ty tego nie robisz. Kazdy inny niz Ty jest pusty i plastikowy.
I uprzedzam opowiedz- tak, napisalas takie rzeczy.
Hahahhaah

Stary 2010-10-09, 21:58   #83
Poemadka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Witajcie w kolejnej czesci naszego watku
Poemadka dolaczaj smialo

Cytat:

nawet jeśli uważasz,że nie oceniałaś ,to w ostatnim poście to zrobiłaś .Widać to czarno na białym.W dodatku w fatalnym stylu. Oczekujesz racjonalnych odpowiedzi a sama porywasz się na takie określenia .... już tego nie komentuję ,bo nie po to zapisałam się do tego wątku .

Będę Wam wdzięczna jeśli polecicie mi jakiś ładnie pachnący żel pod prysznic na jesienną porę ... poprawiający nastrój

"Większość z nas kryje się za egocentryczną skłonnością do tworzenia iluzji własnej wyjątkowości"

Stary 2010-10-09, 21:58   #84
ramoncia217
Wtajemniczenie

[QUOTE=wysysaczkatlenu;225 80833]NIE OCENIALAM WAS!! Boze, poswiecaj mniej czasu malowaniu sie a wiecej nauce bo czytanie ze zroumieniem zerowe.

I to według Ciebie nie jest ocenianie i brak szacunku do nas na tym wątku.. Zastanów się co piszesz.
Stary 2010-10-09, 22:00   #85
201604250941
Konto usunięte

Poe- ja polecam Fa mleko i miod albo adidasa ktorys energetyzujacy.
Stary 2010-10-09, 22:01   #86
ramoncia217
Wtajemniczenie

Poemadka

Ja mogę polecić z ziaji blubel jeżeli jeszcze nie stosowałaś, mają fajną nutę zapachową nadają się na jesienno /zimowe wieczory , mają opakowanie 500 ml i są tanie
Stary 2010-10-09, 22:04   #87
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

wysysaczka co do Twojej wypowiedzi:
Cytat:
Podobam sie sobie taka jaka jestem i nigdy w zyciu bym nie robila tego, co Wy teraz w tym momencie.
Nie uważam, że pryszcze są fajne, ale jak je lubisz, choduj, na pewno będziesz... wyjątkowa. ja, jeśli mam możlwiość, próbuję usunąć niedoskonałości, bo przetłuszczona skóra, wągry, czy ropne syfy nie są ani higieniczne w utrzymywaniu ani estetyczne. skoro jesteś taka naturalna, że próbujesz
Cytat:
Bronic swojego piekna.
nie stosuj depilacji bikini, nóg ani pach. po co!? natura najważniejsza.

nie potrafisz kulturalnie rozmawiać, więc dziewczyny odpowiadają Ci tym samym. agresja wzbudza agresję. jeśli oczekujesz od kogoś, że będzie Cię traktował z szacunkiem, nie zaczynaj swojej wypowiedzi od:
Cytat:
jakiez Wy jestescie naiwne
ani od:
Cytat:
Mysle rowniez, ze lepiej COS ROBIC madrego, anie siedziec i uzalac sie "bo mi pryszczyk wyskoczyl."
obrażanie rozmówcy jest średnie, szczególnie, że uważasz, że zachowanie dziewczyn jest "infantylne". polecam zastanowić się najpierw nad sobą, a potem oceniać drugą osobę, bo w tym momencie to ocena użytkowników tego forum, którzy wypowiadają się w tym właśnie temacie.

jeśli ktoś lubi mieć zadbaną twarz, bez przebarwień, wyprysków i niebłyszczącą się z oddali pięci kilometrów, woli by jego włosy codziennie były czyste i miękkie, ciało pachnące i aksamitne, dlaczego ma tego nie robić? napisałaś:
Cytat:
dalej sie marnujcie.
skoro stosowanie kosmetyków jest dla Ciebie nienormalne i uważasz, że się marnujemy przez to, to przestańmy używać mydła, bo to też kosmetyk. myj się samą wodą. będziesz już w ogóle naturalna, albo nie! nie myj się wcale

skoro piszesz w jednym poście, że przestajesz się kłócić, bo to infantylne, to po cholerkę jasną piszesz dalej i obrażasz kogokolwiek.

nie zauważyłam, żebyśmy pisały coś złego, np.
dzisiejsze SPAmowanie:
operacja plastyczna nosa,
powiększenie biustu
odsysanie tłuszczu

widziałam jedynie ciekawe sposoby, by wyglądać dłużej młodziej i piękniej.

a skoro mówisz, że nie masz kompeksów, to po co się dokładnie otwarcie do tego przyznajesz mówiąc:
Cytat:
Mam brzydka cere, niedoskonalosci, jestem blada jak sciana, owalna twarz... Czy widzi ktos tu jakis problem? Bo ja nie
to jest taki fajny zabieg psychologiczny. piszesz tutaj, bo zazdrościsz komuś, że ma chęci i wierzy w to, że może naturalnie wyglądać lepiej. zazdrościsz tego, co robimy.

aha!
dziewczyny
melduję się

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-09, 22:07   #88
201604250941
Konto usunięte

hanamici- zapomnialas ja pozdrowic na koncu, teraz sie obrazi i powie, ze jestes niekulturalna

Wrzuc ktos spam. Koniec lenistwa, wieczor jest, na pewno cos robicie.
Stary 2010-10-09, 22:12   #89
Poemadka
Raczkowanie

o dzięki dziewczyny poszukam ich , "poniucham " i któryś wybiorę .Mam nadzieję,że oferuje je Rossmann

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość

nie potrafisz kulturalnie rozmawiać, więc dziewczyny odpowiadają Ci tym samym. agresja wzbudza agresję. jeśli oczekujesz od kogoś, że będzie Cię traktował z szacunkiem, nie zaczynaj swojej wypowiedzi od:

ani od:

obrażanie rozmówcy jest średnie, szczególnie, że uważasz, że zachowanie dziewczyn jest "infantylne". polecam zastanowić się najpierw nad sobą, a potem oceniać drugą osobę, bo w tym momencie to ocena użytkowników tego forum, którzy wypowiadają się w tym właśnie temacie.
nie no Hanamici ,Ty jej w ogóle nie doceniasz ...przecież ona tutaj stosuje zabiegi czysto erystyczne

Stary 2010-10-09, 22:13   #90
ramoncia217
Wtajemniczenie

Ja ide juz na Spa

Maseczka nawilżająca odżywcza na twarz z aloesem z perfekty
prysznic
Balsamowanie ciała mocno nawilząjącym balsamem z garniera
kremik na stopy i dłonie gruba warstwa
tonik na twarz
krem odżywczy na twarzm szyję i dekold z avonu

I na dziś to wszystko jutro zajmę się wloskami

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości