zwi±zek bez mi³o¶ci - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-10-17, 21:23   #61
d0lcevita
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 432
Dot.: zwi±zek bez mi³o¶ci

Cytat:
Napisane przez triolka Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêkujê za uznanie

A Autorce pozostaje ¿yczyæ powodzenia, oby¶my siê myli³y...
Trzymam kicuki
dobrze by by³o
Stary 2010-10-19, 11:13   #62
eweerra
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

nastapila radykalna zmiana... ;( za duzo o tym myslalam ... nie chce juz dluzej sie smucic... wczoraj postanowilam, ze zrobimy sobie przerwe... chyba oboje potrzebujemy czasu na zastanowienie sie co z nami bedzie... odeszlam na jakis czas... tak bardzo mi Go brakuje... nie moge znalezc sobie miejsca... ciagle patrze na telefon czy przypadkiem nie dzwoni, nie pisze ... o niczym innym nie mysle, tylko o tym co robi, gdzie jest, czy chociaz czasami mnie wspomina... najbardziej bolalo to jak zabieral swoje rzeczy ... stwierdzi³ " najwyzej przyniose je z powrotem"... gdy powiedzialam o rozstaniu ... przytulal mnie, rozmawialismy... wtedy tak bardzo zalowalam ze to zrobilam ... czy teraz zaluje ?? tak... mimo tego ze wiem ze bylo to potrzebne...
jeszcze nigdy nie czulam sie tak fatalnie... nie potrafie na niczym sie skupic... na niczym mi nie zalezy ...
juz nawet nie potrafie sie u¶miechac...

tak bardzo chcialabym zeby wrocil...
eweerra jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-10-24, 18:53   #63
miss beauty
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 28

Czujê siê jakbym czyta³a o sobie. Identyczna sytuacja by³a u mnie. Tydzieñ temu powiedzia³am mu, ¿e chcê to zakoñczyæ. Jest trudno, tym bardziej, ¿e razem pracujemy. Stwierdzi³, i¿ nie chce siê jeszcze deklarowaæ, potrzebuje czasu, ja mu go nie da³am. Powiedzia³am, ¿e ja jego czasu zajmowaæ ju¿ nie bêdê. Strasznie mi go brakuje, czasami to a¿ boli, ale wiem ¿e post±pi³am s³usznie. Je¶li mamy byæ razem to jeszcze bêdziemy. Powiedzia³am mu czego chce, niestety siê w tej kwestii rozmijamy. Je¶li mu zale¿y, oka¿e to, w co jednak w±tpiê. Trochê siê nadal ³udzê, ale bardziej bym siê ³udzi³a bêd±c z nim nadal w wygodnym dla niego zwi±zku. Wygodnym tylko dla niego.
miss beauty jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-10-27, 11:24   #64
eweerra
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

ciesze sie ze podjelam decyzje o rozstaniu a raczej tzw "separacji" po tygodniu spotkalismy sie ... tym razem nie ja walczylam o nasz zwiazek ... chyba On potrezbowal czasu zeby uswiadomic sobie ile dla niego znacez ... teraz jest zupelnie inaczej... tym razem nie ma tylko slów jak wazna jetsem ... teraz to czuje ...

Miss beauty... nie wiem jak dokladnie sytuacja wyglada u Ceibie ... ale wiem po swoich doswiadczeniach ... czasami warto odejsc na chwile zeby On zrozumial ile dla niego znaczysz... wiem ze jest ciezko ale jezeli to prawdziwe uczucie bedziecie razem ... jezeli nie ... nie warto tego dluzej ciagnac... czas pokaze ... zycze powodzenia
eweerra jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.