![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: Uniqalnej (wy)tworki
Zdecydowanie należę do fanklubu zachwycających się gronkami. Świetne prace.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
No Kochana ale się tutaj ruch zrobił u Ciebie. Ale się nie dziwię. Gronkowce rzeczywiście rewelacyjne.
![]() ![]() Rzeczywiście nas zaskoczyłaś tą nowością. Jestem zachwycona!!! Tło bardzo ładne.Wreszcie nie odrywa uwagi od Twoich wyrobów. Najbardziej mi odpowiada to w drobną pepitkę. Jeszcze raz gratuluję nowych pomysłów, aż mi wstyd, że ja nic ostatnio nowego nie zrobiłam. Z wielkim podziwem kwiatek posyłam. ![]() Moja biżuteria: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=471599 moje malowanie:https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=11602 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Bardzo ciekawy wątek, tyle różnorodnych prac! Z ostatniego wrzutu najbardziej wyróżniłabym pierwsze kolce - bardzo "charakterne" Ci wyszły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Dziewczyny
![]() ![]() ![]() Cieszę się, że tak Was tu u mnie dużo ![]() staska_stasia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() towarzyszka_j ![]() ![]() ![]() ak_pinki ![]() ![]() ![]() iwogg ![]() ![]() ![]() czarna kawa ![]() ![]() ![]() biernacka4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vestis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki mam troszkę nowości, kilka naszyjników, troszkę gronkowców i troszkę prostych kolców, ale pogoda nijak mi nie pozwala na fotografowanie ![]() Postaram się coś pokazać wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
"Bogata" gronkowa bransoletka jest moja faworytką
![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria biżuterią ale jakie śliczne swoje zdjęcie wkleiłaś!!!
Czekamy na wieczorne biżutki. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wieczornie mi nie wyszło niestety, wklejam więc teraz zdjęcia kilku nowych prac. 1. Gronkowe kalie w odcieniach łososia i ecru. 2. Lampworkowe Pingwiny - leżakowały w szufladzie jakieś dwa lata. 3. Bransoletka z chryzokolą - jakaś pusta mi się wydaje... 4. Dowód na to, że potrafię - mój TZ wraz z Córką zaczęli sobie ze mnie żartować, że co jak co, ale typowo świątecznych kolczyków z koralików okrągłych to się nie da zrobić ![]() ![]() ![]() 5. Prosto = plastry turkusu, howlitu i korala. 6. Długie - 11cm - z turkusem, kryształami i perłami od Bożenki ![]() 7. Gronka z kryształem, rzeźbioną muszlą i onyksem oraz perłami - klasyka w połączeniu czerni i bieli ![]() 8. Bransoletka 3w1 - turkus, howlit i bali. Edytowane przez Uniqalna_Art Czas edycji: 2011-01-16 o 13:26 Powód: Brakujące fotki uzupełnione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1290505425
Te mi się najbardziej podobają, bo ostatnio poza łańcuchami strasznie za mną dyski chodzą. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1290505425 Bransoleta też super!!!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Fajny wrzucik
![]() Widzę, że nie odpuszczasz gronek, dla nie te są super. Ostatnio robiłam przegląd koralików i mam pełno pojedynczych, powoli dorastam do popełnienia gronowej bransoletki (coś z tymi pozostałościami trzeba zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Te pierwsze https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. zdecydowanie naj naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Choineczki wyszły bardzo realistycznie
![]()
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Choinki bardzo pomysłowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Fajne! Dużo się ciekawego dzieje
![]() Ps. fajny nowy avatarek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Spodobała mi się bransoletka. Ładnie i dokładnie wykonujesz swoją biżu. W tych kolczykach ten drucik nad serduszkiem może trochę zaczepiać o ubranie?
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Dziewczyny, że mnie odwiedzacie, oglądacie i komentujecie moje biżuty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem pokażę Wam kolejne gronkowce i trzy naszyjniki - 3 w 1 ![]() Edytowane przez Uniqalna_Art Czas edycji: 2011-01-16 o 13:30 Powód: Brakujące fotki uzupełnione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie z dwóch ostatnich wrzutek - SUPER!!!
![]() ![]() Bajecznie kolorowo, ale Ty kochasz kolorową biżu, zresztą większość z nas też. Twoje gronka są rewelacyjne. Bardzo się cieszę, że coraz więcej naturalnych kamieni. Najpiękniejsze dla mnie to te z plasterkami howlitu i czerwone z drugiego wrzutu. No nie mogę pominąć tych z moimi perełkami. Mam nadzieję, że nie będziesz miała mi za złe jak się pochwalę co dostałam od Ciebie w ramach wymianki. Dziewczyny - na forum większość z Was wymienia się swoimi wyrobami z jakichś tam okazji lub bez okazji. Wszędzie jednak nie są przyjmowane do wymiany osoby nowe na forum. (rozumiem to i nie mam nic przeciw). Ponieważ z Unikalną_Art jesteśmy na wizażu dosyć krótko, postanowiłyśmy same się wymienić swoimi wytworami. Dzięki temu otrzymałam niedawno przesyłkę z tymi oto ślicznościami, za które jeszcze raz serdeczne dzięki. ![]() Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2010-11-24 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Strasznie mi się podoba jak dobierasz koraliki. Jesteś dla mnie dowodem na to, że "składaczki" też mogą być oryginalne i po prostu śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Dziewczynki
![]() ![]() ![]() Biernacka, masz rację - kocham kolory! ![]() ![]() ![]() ![]() Wymiankowo dostałam od Bożenki prześliczną bransoletkę plecioną z ametystami oraz koralikowe co nieco - pochwalę się i ja - jak tylko zrobię uczciwe zdjęcia - dziękuję ![]() ![]() Towarzyszka_j dziękuję za miły komentarz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Oooo nowości... Jakie piękne naszyjniki! Szczególnie ten
![]() Ps. Tamten avatarek jakoś mnie "drażnił" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Naszyjniki są przeurocze
![]() ![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Masz pazur, kochana i to widać w Twoich pracach. Głowa kipi pomysłami, super, że realizujesz nadmiar wrażeń właśnie w biżuterii. Jeszcze trochę i jestem pewna, że będziesz pobijać rekordy popularności - idąc tą drogą pełną pasji
![]()
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Choinki rewelacyjne!
![]() ![]() I ten naszyjnik bardzo mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem, zanim powstanie coś nowego pokażę Wam moje wieczorne tworki z ostatnich kilku dni. Proszę o wyrozumiałość - zdjęcia lampworków pozostawiają wiele do życzenia ![]() Uwaga co do gronkowców - jestem leń patentowany i po kilkudziesięciu próbach topienia kuleczek na końcówkach srebrnego drutu i kupce zmarnowanego drutu - zrezygnowałam tymczasowo, bo oczywiście uparłam się, że się nauczę i i stąd też końcówki są jakie są - nawet nie wiem jak je nazwać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Uniqalna_Art Czas edycji: 2011-01-16 o 13:35 Powód: Brakujące zdjęcia uzupełnione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Jak tu optymistycznie kolorowo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A z tego wrzutu moi faworyci to fioletowe gronka z kwiatuszkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Śliczne i oryginalne zestawienia kolorystyczne w pastylkowych, no i super Ci wychodzi połączenie pastylek z lampworkami, gronka też piękne, zwłaszcza te oliwkowo-jesienne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1290848295 te mi się podobają !
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- No i masz szczęście, że Twój facet cokolwiek się angażuje w Twoje tworzenie, mój generalnie ma to gdzieś, czasem tylko coś powie ![]()
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Uniqalna_Art Czas edycji: 2011-01-16 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.