![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Ale Simon jedzie z Louim dzisiaj
![]() ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Malik - nie moge na niego patrzec i te miny ...................... spiewac tyz nie umi
#63 |
Zadomowienie
|
dziewczyny muszę się pochwalić - zrobiłam pyszny pasztet
![]()
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Ktory to Malik, ktorys z one dir ?
Peorth; jestesmy z Ciebie dumne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2322635 0]Ktory to Malik, ktorys z one dir ?
Peorth; jestesmy z Ciebie dumne ![]() ![]() taaakkk to ten azjata ![]() peorth ![]() to co ..... jutro wpadam na paszteta ![]()
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
peorth na pewno pyszny ![]() Xfactora nie oglądam, ale z tego co piszecie to średnio dziś, średnio...
![]() |
#67 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2322569 9]Echhh, ja sie zastanawiam jak to sie dzieje, ze wy juz piszecie o jakims wystepie a ja jestem w jego polowie, heh, a ja ogladam na HD a tam wiadomo, jest opoznienie ![]() Katie: dno IMO Matt: ok, ale te lzy w oczach juz mnie denerwuja ![]() ciekawe co nam Cher zaprezentuje, raperska wersje Eltona ![]() Ja tez ogldama na HD i nie mam opoznienia ani nawet sekundy Cytat:
Owszem denerwujace sa te jego wypowiedzi ale co do Katie i Paije mial racje. A reszta ich wychwalala pod niebiosa. Ale dzisiaj nudny odcinek. Nikt mnie nie zachwycil. Katakumba wlasnie przegladnelam Twoje zdjecia na FB, jakie Twoja mala ma cudne oczy!!!
Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... Edytowane przez sylwunia3009 Czas edycji: 2010-11-13 o 21:32 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
a mnie zachwycil WAGNER fajnie d u p a krecil
![]()
#69 |
Rozeznanie
|
No i juz po, teraz czas na program o Take That - prawda i tylko prawda
![]() Rebeca ladnie spiewa, ale mi sie chce przy niej spac, nawet jak sie wypowiada to jest taaaka jakas nudna
#70 |
Zadomowienie
|
O rany ja tu chyba pozniej wroce bo z xfactorem to jestem tak do tylu ze hej
![]() Teraz przegladam zdjecia (mamy ponad 3,000 ![]() Tak w ogole to w ostatni dzien utopilam aparat w fontannie tak wiernie pozowalam TZ do zdjec ale na szczescie zdjecia odratowane ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-11-13 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
dzięki kochane
![]() ![]() ![]() kofi jak chcesz to serio wpadnij, zapraszam, tylko ja mam tżta chorego ![]() ![]() chyba że za tydzień wpadniesz, pasztet napewno się uchowa bo zrobiłam jedną wielką brytfankę i 4 małe ![]() ok moje drogie, zmykam do tż do łóżka, bo jestem wykończona. jeszcze sobie po drodze kąpiel w bąbelkach zafunduję. do jutra ![]()
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
A ja nie oglądam X factora i mam problem z głowy
![]() BB dawaj relację z wyjazdu i oczywiście fotki !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
Tez sie juz zegnam, ide do lozka z ksiazka, do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pasztety jak to pasztety w kazdym swietle wygladaja tak samo ![]() peorth... serio to nie bede cie meczyc jutro ale moze w ciagu tygodnia - jakas kawka po pracy .... jam chetna na plotty all the time ![]()
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale skoro uzywalas wielu to pewno jestes nadwrazliwa ja jakis z glownych skladnikow. [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2322635 0]Peorth; jestesmy z Ciebie dumne ![]() ![]() Ty sie slin a ja chce kawalek , tylko biegusiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
To moze nasza sprinterka Wiola sie podejmie
![]() Jeszcze tu wisze, bo przypomnialo mi sie, ze mialam sie Dae zapytac czy robila juz: Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Jeny, od 45 min nadrabiam watek!!!!
Bylabym wczesniej, ale gotowalam i pieklam, bo jutro mam GOŚCI z Londynu i nie tylko ![]() Cytat:
Cytat:
Haha, moj TZ dzisiaj to samo! Co oni maja z ta szynka! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Phh! ja tez nie mam! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tez! To bezsprzecznie najlepsza reklama jaka widzialam w przeciagu ostatniego roku. [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2322540 4]za to Dani powinna po lapach dostac od Luiego, jaka bezczelnosc ![]() Za co? Czemu pseudo?
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tylko daj znać wcześniej cobym zdąrzyła posprzątać hehe ![]() *** wiecie co, chyba coś dziś zrobię tżtowi! obudził się o 7 bo spał wczoraj popołudnie, oczywiście zaczął do mnie gadać a jak go ignorowałam to mnie łaskotał. no i po spaniu ![]() po czym jak już mnie obudził poszedł się golić, ogolił się do połowy i maszynka padła, więc przyszedł do pokoju podłączyć do prądu i chciał się tu golić nade mną jak próbowałam jeszcze zasnąć ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dzis do pracy a tak mi sie nie chce.. jeszcze nie wiem jaki prezent kupic na santa... ale cos wymysle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
bry!
ależ głowa boli ![]() wczoraj byłam "kierownikiem zaplecza" (czyt. zamieszania) na 50th birthday party szefowej na 150 osób ![]() jubilatka wyskoczyła z wielkiego tortu przebrana jako "wonder woman" ![]() naprawdę niezapomniany widok ![]() a dziś kolejne party, tym razem dziecięce ![]() ************* x factora nie oglądam ![]() ![]() lori - nie pisałam o zamknięcie poprzedniego wątku ![]() belle - mam nadzieję, że wypoczęliście i naładowałaś baterie na nadchodzącą zimę ![]()
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w The Mall w jednej z kafejek ![]() ![]() no nie wsciekaj sie juz ... ale pieknie za oknem ... ja chyba wybywam na sztange a pozniej na zakupy ![]() tz przygotowal pyszneeeeeeeeeeeeeeeeeeee (przynajmniej tak wyglada) sniadanie .... wiec spadam ..... mniam udanej niedzieli !!!!
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Bo ma w skladzie Bismuth Oxychloride. Przez wiele osob zwiazanych z tematem Bare Minerals i inne firmy ktore maja w skladzie swoich produktow Bismuth Oxychloride czy talk nie sa traktowane jako czyste mineraly. Mi osobiscie te skladniki wybitnie nie sluza i ich unikam.
Cytat:
![]() ![]() Tak ![]() My juz wiemy zeby pisac w tym, ale inni. Spoko napisze do Zlosia, bo admini jakos omijaja emigrantki. TZ naprawia wyciag nad kuchenka bo wczoraj jak wiatrak zalaczylam to cos tam latalo. Wiece co to bylo? Pusta muszelka po slimaku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() tz przyszedl mnie obudzic o 12 bo na 14 zapowiedzial sie nasz kolega, ktory aktualnie spi katem u kogos, przyjdzie pranie zrobic, a ze moj chlop taki dobry to go od razu na obiad zaprosil. (a ja jeste w srodku okresu., wiec wszytsko mnie max denerwuje, nie wygladam do zycia, wrocilam z nocki i ide na kolejna dzis...) paszteta i szynki bym zjadla! mineralow w zyciu nie stosowalam, wiec jak zostanie jakas malutka niechciana probka ja sie moge zaopiekowac ![]() w pracy zostalam poinformowana ze chca mi robic assesment na nvq 2 - mowie ze nie potrzeba, ze ja studia zaczynam i znaczy sie odchodze w lutym (oni wiedza od jakiegos roku ze sie dostalam na studia) a oni ze ojej... i ze w takim razie nie beda ze mna gadac. a pies wam oko lizal, no belle kiedy ta kawa! co? ominely cie polki urodziny, ale kawalek torta sie najdzie dla ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z prezentem
![]() ![]() ![]() Szkoda że nie mogę być tak zorganizowana jeśli chodzi o moje życie?
#85 | ||
Zadomowienie
|
Aaaaa Wizaz mi sie buntuje, nie moglam sie caly dzien zalogowac
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nic mi sie nie chce, szaro, ponuro, w dodatku nigdzie sie nie da dojechac ![]() Trzeba by sie rozpakowac.... ![]()
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja sie ciesze ze w Polsce mi sie udalo skonczyc studia. Teraz by bylo o wiele gorzej i drozej ![]() BB moze ty na takich mini porcjach zyjesz ale ja potrzebuje troche wiecej na obiad ![]() ![]() Dzis na ten przyklad soczysty schabowy z rekawa z sosem ziolowym, batatami i salatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ............... Wiolqn byla i pojechala ![]() ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Moze rower kupie
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi się szynki polskiej chce ![]()
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A rekaw sie sprawdza znakomicie - szybki, zdrowy i smaczny obiadek ![]() Chcesz to ci wysle ![]() ![]() Lec se kup Sopocka ![]() Ja mam jeszcze kawalek szyneczki polskiej w zamrazalce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.