![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, odlewki, próbki, pielęgnację i inne.
Up! Dokładka
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Na kwc znalazłam taki opis: "Popularność sportów wodnych sprawia, że do ich amatorów adresuje się już nawet perfumy. Najnowszym żeglarskim hitem jest woda Baldessarini Del Mar.
Aromat mandarynki, woń drzewa cedrowego ze stoków Atlasu, nuta herbaty earl grey, a wszystko przyprawione zapachem czarnego pieprzu i zamknięte w eleganckim, "marynarskim" flakonie w stylu środziemnomorskim - czyli luksus dla pięciogwiazdkowych matrosów." Nuta głowy - earl grey, mandarynka, czarny pieprz Nuta serca - drzewo cedrowe, cynamon, kardamon Nuta bazy - wetiwer, kadzidło, paczula, bursztyn Wg. mnie jest inny niż klasyczne, brązowe Baldessarini, jest mniej słodkie, ale dawno temu wąchałam i już tak mocno nie pamiętam, bo to męski ![]() Ale za Pink Sugar bardzo chętnie ![]()
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Coś za 2 szt. nowy (otwarcie zabezpieczone folią) tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem Avon Planet Spa 150 ml albo za jedna sztukę
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Bardzo, ale to baaardzo chciałabym odlewkę albo chociaż próbkę Feminite du Bois Serge Lutens ![]() Podoba mi się też kilka innych zapachów, więc zerknij prosze do mnie - może co wypatrzysz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Marshmallow Demeter, edc o zapachu pianek marschmallow
![]() lub Sugar Addict Hot Kiss Demeter 30 ml bez psika testowego - dla uzaleznionych od słodkośći ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, odlewki, próbki, pielęgnację i inne - dokładka 14.12
coś u mnie za:
Feminite du Bois Serge Lutens (2 ml) Aqua Allegoria Lilia Bella Guerlain (1 ml) Aqua Allegoria Mentafolia Guerlain (1 ml) Opium Fleur de Shanghai YSL ( 2 ml) Opium 2009 YSL edt ( 1 ml) Angel Pivoine T. mugler (5 ml) Angel Violette T. Mugler ( 2 ml)-a nie masz może więcej? ![]() Angel Le Lys T. Mugler (2 ml) Amarena Lolita Lempicka ( 1 ml) Do Re Reminiscence (1 ml) Mira-Bai Chopard (1 ml) Patchouli Demeter (1 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
proszę fotki obiecane Escady
![]() Załącznik 3608255 Załącznik 3608256 ![]()
Boccaccio Edytowane przez likeadoll Czas edycji: 2010-12-15 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Pin3sko Escada leci do ciebie
![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Do likeadoll leci Sugar Addict i próbas I love love
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, odpisałam u was
![]() Cytat:
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-12-16 o 15:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
chętnie likierowego aliena przygarnę
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się
Pink Sugar Aquolina Opium 2009 YSL edt Angel Pivoine T. mugler Feminite du Bois Serge Lutens Znalazłabyś coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Mogę zrobić odlewkę Peony, nie ma sprawy
![]() Naliczyłam 78ml z tego co wybrałaś, więc myśle, że jakbym Ci coś koło tego w sumie zabrała byłoby sprawiedliwie. Może być tak: Feminite du Bois Serge Lutens (20 ml) Aqua Allegoria Winter Delice Guerlain ( 5 ml) Opium Fleur de Shanghai YSL ( 10 ml) Pink Sugar Aquolina ( 20 ml) Opium 2009 YSL edt ( 10 ml) Eau des Merveilles Hermes - próbas Elixir des Merveilles Hermes -próbas ? ![]() Podoba mi się Twój wątek ![]() Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2010-12-16 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
Nowy zegarek Yves Rocher, kolor: antracyt, jakby taka przydymiona stal, cięzko zrobić dobre zdjęcie, szybka zabezpieczona folią.
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
A ja bardzo bym chciała 2 ml Bois d'Iris Van Cleef & Arpels
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Próbki to chyba za mało za zegarek, może coś jeszcze znajdziesz.
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Mam dosłownie kilka sztuk samplerków (5?), więc nie mam jak zrobić ze wszystkiego próbek
![]() ![]() Prawdę mówiąc nie pamiętam jaką pojemność mają tamte próbki- wyjechałam do domu na święta i wszystko zostało w Gdańsku, więc nie mam jak sprawdzić. Z tego co pamiętam każda ma około 1-2ml. Tam, gdzie jest napisane, że ręcznie robione w samplerkach- robię z moich flach i mogę oddać max. samplerek 2,5 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
A co Cię jeszcze interesuje u mnie? Bo mi się Twój Alien podoba jeszcze
![]() ![]()
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Poprawiłam, tam gdzie były śmeiszne znaczki to miało 1/2 być
![]() Givenchy ange ou demon (próbka - papierek) Givenchy ange ou demon le secret (próbka - papierek) Kylie Minogue Showtime ok połowa; próbki 1.2 ml Chantal osez-moi ( tyle ile było na poczatku - bez atomizerka) Paco rabane for Her ok. połowa; próbki 1.2ml DKNY be delicious eau de toilette 1.5ml ( tyle ile było na początku) Jean Paul Gautier Le male ok połowa próbki 1ml Escada Marine groove (próbka - papierek)
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2010-12-17 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Tych próbek clinique już nie mam tzw zostały wymienione. Może jakieś inne Ci się spodobają.
![]() |
#86 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za - 2 szt. nowy (otwarcie zabezpieczone folią) tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem Avon Planet Spa 150 ml?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Pisałaś w moim wątku.
Chętnie zamieniłabym się na jakiś zapach ale za to czym byłaś zainteresowana chyba mam dość ograniczony wybór... W każdym razie jestem zainteresowana Escada lub Petal z Avonu. Co proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Czy interesuje Cię coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post23513861 jeśli znajdziesz coś, to daj znać, bo ja u Ciebie sporo widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Patchouli e Ginger Marrakech Tesori d'Oriente (perfumy?) 100 ml bez 2 psików i avon scrub Planet Spa?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.