![]() |
#62 |
Perfume Lover
|
Dot.: kosmetyczne różności Maq
Hej, za puder essence podobaja mi sie tylko cienie Bourjois.
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, parę rzeczy wpadło mi w oko ale niestety juz wymienione.
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Iwostin Purritin Emulsja matująca NOWA
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- a ile byś chciała tych odlewek? Mogłabym dać po 5 ml serum lemon i na blizny i do tego olej z czarnuszki za emulsję. Tylko jeszcze jestem w trakcie pertraktacji z olejem w roli głównej i nie wiem jeszcze co z tej wymiany wyniknie. Odezwę się ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Oleju z czarnuszki jest więcej w opakowaniu ok. 35 ml Lemon niestety wymieniłam, mogę zwiększyć ilość serum na blizny maksymalnie do 10 ml. Kallosa mogę odlać 50 ml, a Ziai 20 ml. Pasuje Ci? ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Mogę dać więcej, tylko nie bardzo mam opakowanie. Coś wymyślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
wymianka potwierdzona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
kolory pomadek CIRCE i HONEY, paletka brązów z h&m
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
pomadki właśnie wymieniłam, została paletka cieni z rzeczy które Ciebie interesowały.
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cienie mam z wymianki, są średnio na pigmentowane, ja używam pod nie bazę z Artdeco i jest ok, nie ważą się, nie ścierają, nie osypują. Nakładam je pędzlem i ładnie się rozcierają można z nimi pracować bo jest średnia pigmentacja (czyli trochę trzeba się namęczyć przy nakładaniu, ale można nanosić poprawki). Cienie zaliczyłabym do cieni z lekkim brokatem, hmm takie wykończenie perłowe-> ciężko mi w 100% powiedzieć czy to perła czy lekki brokat. Mają ok 6 miesięcy. Zużycie ok 15%. Interesowały by mnie próbki do cery trądzikowej, np Iwostin, LPS, Avene, tylko nie Vichy. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Hmm... Zainteresował mnie jedynie żel Iwostinu, mniej więcej mogła byś określić ubytek? I może sampel różu z EDM... Więc może umówimy się na mniejsze niż maksymalne u mnie w wątku podane wielkości biochemii? Poza tym mogę dorzucić próbkę 3 kroków z Clinique.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
To może za żel do mycia i ewn. róż oddam:
Koncentrat soku aloesowego x10 z ZSK- 5ml (tyle, bo mam gotową próbkę z zestawu z ZSK) Kwas salicylowy- 5ml Tonik z BU AHA/BHA 10%- 12ml Peeling enzymatyczny z bromelainą- 5ml (to jest na 1 lub 2 użycia) Puder bambusowy z BU- 10ml Próbka 3 kroków (3x1,5ml) Edytowane przez Szabik Czas edycji: 2010-12-28 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
dostałam dziś kilka paczek - powystawiałam Wam Dziewczyny przekupki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Soku aloesowego mogę dolać do 15ml, ale wtedy miał by ważność tylko do września 2011, ponieważ mam z dwóch różnych "partii". Mogę też dodać salicylu 10ml i 17,5ml bambusa.
A jeśli chodzi o przeliczanie ml w BU to może być bardzo mylne. Opakowanie na puder owszem może ma 50ml, ale pudru są tam ok. 2/3, ponieważ właściwa ilość jest podana w gramach. To samo tyczy się peelingu (jak jest z tonikiem nie wiem)... W ZSK jest podana tylko jedna jednostka i ciężar nasypowy, więc tam obliczenia mogą być dużo bardziej precyzyjne. Mogła byś jeszcze podać termin ważności żelu? Koncentrat soku aloesowego x10 z ZSK- 15ml Kwas salicylowy- 10ml Tonik z BU AHA/BHA 10%- 12ml Peeling enzymatyczny z bromelainą- 7,5ml Puder bambusowy z BU- 17,5ml Próbka 3 kroków (3x1,5ml) Edytowane przez Szabik Czas edycji: 2010-12-29 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za balsam Avril i 1 rzecz z under twenty?
![]() _________________________ ______________________ Moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489052&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
kochana, czy ja ci odpisalam??? nieprzytomna ostanio jestem, za duzo klopotow na raz, eh...
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- och, niech sie ten koszmarny rok skonczy, bo skoro ja sie juz gubie w tym co sie dzieje na wizazu, to juz naprawde koniec swiata calkowity!!! niestety, ciagle nic nie widze, ale moze to moj czarny nastroj??? pozagladam w przyszlym roku, bo przyszly bedzie dobry i koniec kropka! ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- nawzajem, nawzajem ![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
A masz może coś z mojej wish, albo jakiś apteczny porządny krem do twarzy
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- To ja na razie niestety się nie zdecyduję, ale jakbyś miała jakieś dokładki to daj znać koniecznie!
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
balsam do ciała Avril Lavigne Black Star
za coś u mnie ![]()
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Niestety nic mnie u Ciebie nie zainteresowało. A poza tym, to puderek Essence RTP sprzedałam jednej z wizażanek.
PS. Przepraszam, że dopiero odpisuję, ale święta i sylwester = brak czasu na wizaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Intewresowałą by mnie odżywka Wax i kulki avonu
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Chetnie oddam co chcialas z wyjątkiem cliniaque bo jest w rezerwacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za kulki Avon i odżywkę Wax?
Poza wątekim mam jeszcze olejek Parachute ok.250ml.(dat.ważn.listop ad 2010r.)
![]() |
#90 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() chusteczki oczyszczające Iwostin -3w1 żel/peeling/maska ANTI! ACNE Zrobiłam małą dokładkę, może jeszcze coś by Ci podpasowało? ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- OK, jeżeli Tobie pasuje taka wymiana, jak mamy teraz, to zapraszam na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.