| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-12-12, 12:30 | #61 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: wielkopolska 
				 | 

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat: 
  na ostatnim weselu była masakra z tym winem,do tego wszyscy sie na nas dziwnie patrzyli,że nie pijemy wódki. U nas na weselu winko było tak pyszne (wesele mieliśmy w winiarnii  ) ,że schodziło litrami ,za to wódka została  Cytat: 
 Do tego ta cała Rozalia ma coś nie tak z uzębieniem  a urodę ma dość przecęitną. | ||
|     | 
|  2010-12-12, 12:31 | #62 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

u nas w mieście na weselach głównie carlo rosii rządzi    | 
|     | 
|  2010-12-12, 12:37 | #63 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: opolskie 
				 | 

Cytat: 
  oststecznie wybraliśmy sami  Co do Missek to moim zdaniem żadna się nie nadawała, i jeszcze jury typowało blondynki bo podobno mają wieksze sznase na wyborach międzynarodowych!  Madzia Carlo Rosii to też wino z niższej półki, ja nie lubię takich mieszańców   
				__________________ Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia  Nasz Ślub 30.05.2009   Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2010-12-12 o 12:41 | |
|     | 
|  2010-12-12, 12:38 | #64 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Treść usunięta

| 
|     | 
|  2010-12-12, 12:46 | #65 | 
				 | 

Taaaa a pewnie jest na 1 roku studiów  a myślenia w liceum nie uczą?   
				__________________ Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia  Nasz Ślub 30.05.2009   | 
|     | 
|  2010-12-12, 12:50 | #66 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Mona ja lubię carlo rossi    | 
|     | 
|  2010-12-12, 12:53 | #67 | 
				 | 

Rzecz gustu  jeśli już to zdecydowanie lepiej mi smakują wina z serii EL SOL. 
				__________________ Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia  Nasz Ślub 30.05.2009   Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2010-12-12 o 12:55 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-12-12, 12:53 | #68 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  A co do filmów to ostatnio nadrabiam klasykę i padło na 2001 Odyseję Kosmiczną. Piękny wizulanie  ale okrojony tak, ze gdybym nie czytała wcześniej książki, to chyba niewiele bym zrozumiała   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-12 o 13:04 | ||
|     | 
|  2010-12-12, 12:55 | #69 | 
				 | 

Treść usunięta

| 
|     | 
|  2010-12-12, 14:17 | #70 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: wielkopolska 
				 | 

gold fish fajnie te kafelki sie prezentuja. Waznna fajnaaaa, a maz  - no co pomyslal praktycznie   I widze moje drzwi wejsciowe  tylko  ja mam satynowe okucie.   bylismy na basenie ostatni raz juz. sie zmachalam   | 
|     | 
|  2010-12-12, 15:19 | #71 | 
| Zakorzenienie | 

hej laseczki : u nas dzis leeeeeenistwo maz siedział i grał w  F1 ale mu sie komputere resetowal i włąsczył w koncu SALT i oglada  mnie ten film nie rusza wiec przylazłam do was   a za godzinke idziemy do znajomych na kawke  wściekłam sie wczoraj bo pojechalismy z mezem na zakupy do Gwarka do Tarnowskich Gór zajezdzamy na miejsce w te sniezyce i zawieje (jechalismy ponad godzine) a na drzwiach kartka z powodu awarii centrum zamkniete Zapraszamy jutro.)!!!!  juz mi sie odechcialo tam jechac!!! za to jak wrócilismy to mezul bawił sie aparatem i porobił mi pare zdjec  jak ja bym sie winka carlo różoweeeeego napiła ło matko a i fresco tez jest pyszne   
				__________________ ----------------------------------- Razem: 13.01.2003 --- 27.09.2008 --- 19.09.2009  "tylko spokój nas uratuje..piiiiip... Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-12-12 o 15:39 | 
|     | 
|  2010-12-12, 15:39 | #72 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Górny Śląsk 
				 | 

Cześć dziewuszki   Kurczę, miałam Was nadrabiać cały weekend, ale jak zaczęłam czytać świetną książkę Elif Safak „Bękart ze Stambułu”, tak nie mogę się oderwać  Ja se zaś nadrabiam i to jeszcze poprzednią część  : Martuś, sprawa z paczką się wyjaśniła- po prostu był bałagan na poczcie i w poniedziałek TŻ bez problemu ją dostał   Jaka piękna pamiątka z tym kalendarzem, ale co tu dużo gadać, mnie bardzo wzruszyło zdjęcie z Tobą i babcią  Gratuluję   „Stokrotki w śniegu” chciałam se ostatnio kupić, ale dostaliśmy je do biblioteki i już na nią dybię  Ale kupiłam za to „Gorzką czekoladę” z SK, powinna przyjść w tym tygodniu  Kasiaher, my kąpiemy małego codziennie i tez codziennie mu myję głowę  Ale wielu rodziców robi to co dwa dni  Zresztą nasz maluch uwielbia się kąpać  I też cały czas kąpiemy go razem  Kwiatuszku, trzymam kciuki za prawko!  Anika, ja przytyłam w ciąży 20 kg i mimo to, większość mi mówiła właśnie, że ładnie wyglądam, że ciąża mi służy i wręcz jak mówiłam ile przytyłam, to nikt nie chciał wierzyć J Z butami też miałam problem, bo mi nogi bardzo puchły i jak teraz chodzę w balerinach, które kupiłam w czasie ciąży, to mi czasem z nogi spadają  Madzia, jak wróciłam do domu ze szpitala z Miłoszkiem, to czekały na mnie jedne z ulubionych perfum  I bardzo lubiłam, jak ludzie przychodząc zobaczyc małego, przynieśli też jakiś drobiazg dla mnie  To taki miły gest   | 
|     | 
|  2010-12-12, 16:16 | #73 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cześć  U nas po zimie ani śladu, wszystko stopniało więc pewnie święta też będą bez śniegu. Na szczęście jedziemy do Polski więc może poczuję ich ducha, bo tutaj to tak średnio - w sklepach świąteczne ozdoby, mikołaje itd. ale jakoś tak sprowadza się wszystko do zakupów. Anika - śliczny ten Twój brzuszek   India - dobrze że Wam nic się przy tej stluczce nie stało -jak jest tak ślisko dużo nie trzeba i nieszczęście gotowe. Macie dziewczyny przejścia z budowami/remontami. Ale jak dopilnujecie teraz wszystkiego, to poźniej nie będziecie się męczyć. Jeśli Was to pocieszy to nie znam osoby która by się wprowadziła bez wcześniejszego użerania się z wykonawcami/deweloperami. Atomufka - jak będę wracać do Polski też wynajmiemy busa - w życiu bym się do osobówki nie zabrała, a jak bym miała kupować nowe rzeczy, to by mnie to więcej kosztowało kasy i czasu niż załatwienie transportu. Tak w ogóle to wczoraj pojechaliśmy na świąteczny jarmark do Antwerpii - jak zobaczyłam dworzec to padłam - jest przepiękny! Nie dziwię się że kręci się tam sporo filmów. Jest przy okazji ogromny - samych peronów na trzech poziomach jest 24. Samo miasto też piękne - spora odmiana po maleńkich domkach w Hadze - bardziej przypomina Gdańsk czy Kraków. Po całym dniu łażenia nogi nas bolały strasznie. Niestety jarmark straaaaasznie mnie rozczarował - takie badziewie że szok - co to za jarmark świąteczny jak możesz kupić w sumie alkohol, czapki, chińskie zabawki i tym podobne bzdury. W Krakowie przynajmniej sprzedają ozdoby świąteczne a tu lipa. Na szczęście znaleźliśmy na starym mieście sklepiki z ozdobami i w ten sposób stałam się posiadaczkę kilku zawieszek na choinkę robionych szydełkowo i pięknego aniołka ręcznie rzeźbionego z serii Willow Tree - chyba któraś z Was wrzucała podobnego? Jak nie lubię takich kurzolapek tak na tego nie mogę się napatrzeć - wygląda jakby miał się zaraz poruszyć  O taki: http://willowtree.info/product/angel-of-freedom 
				__________________ "A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2010-12-12 o 16:28 | 
|     | 
|  2010-12-12, 16:48 | #74 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: śląsk:) 
				 | 

hej melduję się po zarąbistym weekendzie     nadrobiłam na razie ostatnią część dziękuję za wszystkie ciepłe słowa  ktosiu trzymam za Was kciuki baja trzymam jeszcze bardziej kciuki za tesciową kasiu przesyłam ciepłę fluidy i dużo sił w walce z ząbkami i humorami Dominika ROSIIIII śniłaś mi się że byłyśmy razem pod koniec sierpnia w galerii dominikańskiej na lodach jadłaś lody z arbuzem i truskawkami a ja z ajerkoniak i czekolada  i miałaś piękny brzuchol bo byłaś z bliźniakami w ciąży to miało być dwóch chłopców chciałaś ich nazwać  Barsztosz i Grzegorz a ty miałaś terrmin na koniec listopada początek grudnia byłaś ubrana w piękną szarą tunikę i japonki, miałąś rewelacyjne duże czerowne kolczyki    a potem nagle się przeniosłam do naszego domu i świętowaliśmy na wizażu że urodziłaś ich pięknie zdrowych ale 3 listopada czyli jakiś miesiąc przed terminem i nawet ci powiem że ważyli coś koło 2,5 kg! serio!!!! i sie śmiałyśmy z dziweczynami że będą mieli urodziny jak rybulka   zawsze miałam pokręcone sny ale ten był czaderskiii  wchodze i patrzę że ty założyłaś tą część, mam nadzieję że przyniesie ci ona szczęście  ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- kliwia super łóżeczko india współczuję stłuczki... anika wyglądasz przepięknie Rybulko super że sprawa się wyjaśniła, powiem ci że stokroki połknęłam w jednen dzień rewelacja, na koniec poryczałam się jak bóbr i muszę ci powiedzieć że mimo że smutna cholernie książka to chciałabym jak ta pani bo też uwielbiam stokrotki, jak przeczytasz do końca to się dowiesz co chodzi, mam nadzieję że i czekolada i stokrotki ci się spodobają  no i nadrobiłam wszystko   
				__________________ Lubię pikniki na skraju drogi I lubię jadać w restauracjach Ciszy uwielbiam słuchać w górach I lubię bywać w gwarnych miastach | 
|     | 
|  2010-12-12, 17:02 | #75 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: wielkopolska 
				 | 

martucha ale bylyby jaja jakby ten sen sie spelnil rosi   anika slicznbie wygladasz w ciazy   | 
|     | 
|  2010-12-12, 17:19 | #76 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Chyba odstawimy auto na czas slizgawic, bo dzis tez było goraco, ale na szczescie TZ jakos wyszedl z opresji Cytat: 
  byc moze proroczy  wrzucam moja pomalowana na razie na biala kuchnie i łazienke - niestety lazienka mala wiec trudno zrobic zdjecia, nie bede mówiła co jest zle moze nikt nie zauwazy   
				__________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho | |||
|     | 
|  2010-12-12, 17:34 | #77 | |||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Weekend jeszcze się nie skończył  A ja się trochę wkurzyłam,bo pojechaliśmy z Tż do centrum no i były mega korki,nie znaleźliśmy miejsca do zaparkowania więc stweirdziliśmy,że wracamy do domu  nie lubię tego szału przedświątecznego   | |||
|     | 
|  2010-12-12, 17:41 | #78 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: śląsk 
				 | 

Cześć    Melduję się w nowej części. anika ślicznie wyglądasz  Chciałam się pochwalić, że dowiedziałam się w piątek iż wyjazd męża nie jest jeszcze przesądzony  Szef zaproponował mu aby w marcu zdawał egzamin na podwyższenie kwalifikacji zawodowych, za który szef płaci. Jeśli zda i dostanie podwyżkę (bo po tym egzaminie się należy, ale to zależy od szefa) to zostaje w Polsce. Jeżeli nie dostanie to wyjedzie w czerwcu albo najpóźniej po wakacjach, ale jestem dobrej myśli mam nadzieję, że się uda. Jutro jadę do urzędu miasta uaktulanić numer wniosku na mieszkanie. Dowiadywałam się i podobno jest o wiele mniej kandydatów niż numerów tylko po prostu jak ktoś dostaje mieszkanie to go wykreślają, ale numery się nie zmieniają. Obym miała jakiś niski i udało się nam do końca przyszłego roku dostać mieszkanie z miasta (w co wątpie). To się rozpisałam   Jeszcze apropo szału świątecznego to byliśmy dzisiaj w realu i chcisliśmy kupić karpie, bo było po 7 zł kg. Real otwierają o 10, a my byliśmy o 10:20 i przy karpiach była kolejka na jakieś 200 osób w dodatku wszyscy się tam kłócili masakra jakaś i odechciało nam się karpia. 
				__________________  Nasz ślub 30.06.2009r.  Bartuś - nasze słoneczko Ślub - zdjęcia Bartuś - zdjęcia Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2010-12-12 o 17:43 | 
|     | 
|  2010-12-12, 17:45 | #79 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: moja kanapa 
				 | 

Cytat: 
  India super  i ja nic nie zauważyłam. My właśnie czekamy na ksiedza z kolędą. Przyjmujemy go pierwszy raz, no i tak siedzimy od 14-tej w pełnej gotowosci, a go ciągle nie ma   
				__________________ trzeba stworzyć dom żeby mieć do czego wracać ...  upchać miłość tam w każdy kąt ... | |
|     | 
|  2010-12-12, 17:53 | #80 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Mahopac NY 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  super sie wszystko prezentuje  ahiiiii  Cytat: 
   a ogladalas "Man on Fire" ?? Bardzo polecam!!!  Cytat: 
  a co to na podlodze macie taki wzorek z niebieskich plytek? Anika - bardzo ladny brzuszek   
				__________________ ♥ Dominik 12.06.2012 ♥ ♥ Olivia 2.07.2014 ♥ | ||||
|     | 
|  2010-12-12, 18:07 | #81 | |
				 | 

Cytat: 
  ale dziwnie india ja też nic nie zauważyłam  a Wy macie sporą tą łazienkę  czy ona składa się z dwóch części?dobrze widzę? | |
|     | 
|  2010-12-12, 18:09 | #82 | 
				 | 

Treść usunięta

| 
|     | 
|  2010-12-12, 18:30 | #83 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: moja kanapa 
				 | 

U nas z kolędą chodzą już prawie 2-tygodnie. Mieszkam na ogromnym osiedlu, byc może zaczynają tak wcześnie żeby zdążyc, choc z drugiej strony z tych samych przyczyn kolędę mamy co 2 lata, tzn. w jednym roku jedna częśc osiedla, w kolejnym druga.

__________________ trzeba stworzyć dom żeby mieć do czego wracać ...  upchać miłość tam w każdy kąt ... | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-12-12, 18:48 | #84 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
 z niebieskich jest tylko taki "dywanik" bez wzorków Cytat: 
   a nie pochwaliłam się dziś nabylismy narożnik tzn. wplacilismy zaliczke i ma czekac na magazynie az bedziemy mogli go odebrac. jednak wzielismy ten http://www.kelman.pl/info19992,naroz...ane-techniczne ale nasz ma inna tkanine 
				__________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2010-12-12 o 18:50 | ||||
|     | 
|  2010-12-12, 18:50 | #85 | 
				 | 

Treść usunięta

| 
|     | 
|  2010-12-12, 18:51 | #86 | |
				 | 

Cytat: 
  bardzo ladny naroznik    
				__________________ ♥ Dominik 12.06.2012 ♥ ♥ Olivia 2.07.2014 ♥ | |
|     | 
|  2010-12-12, 18:53 | #87 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: Wielkopolska:) 
				 | 

Melduje sie   | 
|     | 
|  2010-12-12, 18:55 | #88 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: śląsk:) 
				 | 

cudnie by było   Cytat: 
  a co jest źle, nie mogę się doczekać efektu końcowego  Cytat: 
    współczuję tego szału... ja nie znoszę zakupów przed świętami Cytat: 
 a kolejki za karpiem u nas są takie same - od ryb na całą szerokość reala potem do wyjścia całą szerokość kas i do wyjścia na zewnątrz plus ludzie stoją na dworze... z całym szacunkiem wolałabym kupić drożej... ludzie stoją od 5-6 rano... paranoja!! Cytat: 
 u nas też jest przed świetami no i potem po, duże osiedla więc muszą się sprężać żeby obskoczyć  ja bym chciała żeby był proroczy   a nawet żeby te terminy były szybsze   Cytat: 
  tak jest zawsze   
				__________________ Lubię pikniki na skraju drogi I lubię jadać w restauracjach Ciszy uwielbiam słuchać w górach I lubię bywać w gwarnych miastach | |||||
|     | 
|  2010-12-12, 19:03 | #89 | 
				 | 

Treść usunięta

| 
|     | 
|  2010-12-12, 19:15 | #90 | 
				 | 

Nasza lazienka    jeszcze zrobiony jest jeden pasek z mozaiki na samej gorze  we wtorek bedzie skonczona   
				__________________ ♥ Dominik 12.06.2012 ♥ ♥ Olivia 2.07.2014 ♥ Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2010-12-12 o 19:17 | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Jesteśmy małżeństwem od 1.08.2009r.
 Jesteśmy małżeństwem od 1.08.2009r. Miłoszek ur. 08.05.2010r.
 Miłoszek ur. 08.05.2010r.