![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, odlewki, próbki
chyba nic.. moze masz cos poza lada? jakies perfum? moze byc oriflame avon?
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
witaj dla siebie znalazłam tylko kosmetyki:
* kółko kamuflaży Kryolan Nr 3 dla jasnej cery, tylko jeden kolorek bardziej używany, reszta prawie wcale * bronzer Bronze Goddess Estee Lauder, używany ale b. wydajny i jeszcze jest go mnóstwo moze stanik plus mastodynon za to? ![]()
![]() |
#66 |
BAN stały
|
sypki puder brązujący clarins ze złotymi drobinkami zostało 50%, pęknięte pudelłko ale to w niczym nie przeszkadza
zainteresował mnie ten puderek , znajdziesz coś w zamian ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
takiego pudru z drobinkami raczej nie moge używac, bo mam przetłuszczającą się cerę
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- ok, to stanik i mastodynon za bronzer ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- kusić można ![]() ale za zip chciałam coś do ubrania, bo już nie mam co na siebie wkładac ![]() a perfum nie potrzebuję, kosmetyki też ograniczam do minimum ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- chętnie zobaczę ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:44 ---------- dzięki bardzo za zdjęcia, ale niestety obie rzeczy nie są w moim stylu ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
nic ,pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
ok to jak cos to bym sie zastanowila nad tymi clinique'ami i eyelinerem
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- to cos takiego http://allegro.pl/clinique-fresh-blo...335534150.html ? za ten brazujacy chyba podziekuje, tak chodzilo mi o ten sliwkowy inglota ciuchy sa w super stanie marynarka ma tylko z ztylu od srodka dwie petelki nitka zrobione (niewidoczne) bo podszewka sie dziwnie ukladala ale jest to na samym dole przy rozporku to ja czekam na to co mi pokazesz to wtedy sie ugadamy czy sie wymieniamy jak tak to co i za co ![]()
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Tak to ten maczek, a czemu nie chcesz pudru? Jest bardzo fajny na poliki i na dekolt
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- postaram się jutro zrobić zdjęcia maczka bo puderu i linera są , chyba że chcesz żebym obfotografowała bardziej ?
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
hej kochana, do pudru nie jestem przekonana bo nie lubie az tak bardzo rozswietlajacych i mam cos podobnego do niego
na chwile obecna bylabym zklonna wymienic zipy na maczek z eyelinerem ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- biżuterie nosze tylko taka z sieciowek typu h&m, nic poza tym, butów na obcasie nie nosze bo po kontuzji niestety nie moge, króluja u mnie teraz tenisówki, trampki itp a kosmetykow juz nic nie bedziesz miala? z perfum to jestem fanką ESCAPE CK, Lady Million, Seductive Elicsir by N.Cambell nic jeszcze u mnie gdyby co nie znajdziesz? bo marynarki chyba miec nie bede ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- ja juz nic niestety kochanie dla siebie nie widze. marynarke no juz jakis czas temu kupilam, nie umiem powiedziec dokladnie bo kupuje mase ciuchow za tusz podziekuje (mam ich duzo bo mam bardzo dlugie rzesy i lubie je jeszcze podkreslac), za blyszczyki rowniez bo moja kolekcja jest duza ;p poki co moge tylko zaproponowac zipy za clinique i inglot, ewentualnie interesuje mnie tez ten clarins ale nie wiem czy bys chciala go dolozyc albo cos sobie dobrac jak zrezygnujesz to ok, nie pogniewam sie ![]()
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się
maczek Clinique w kolorze amaryllis w negocjacji * sypki puder brązujący clarins ze złotymi drobinkami zostało 50%, pęknięte pudelłko ale to w niczym nie przeszkadza w negocjacji jest szansa że coś się zwolni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
zainteresowały mnie jednak * sypki puder brązujący clarins ze złotymi drobinkami zostało 50%, pęknięte pudelłko ale to w niczym nie przeszkadza w negocjacji
*liner w żelu inglota kolor ciemna śliwka parę razy maźnięty - nie umiem się nim malować na zdjęciu z paletą cieni Freedom Inglota której już nie mam! w negocjacji ale widzę że w negocjacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
mogę wymienić za niego sweterek colours of the world i strój, a może jakąs próbke dorzucisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie?za:
*lakier sally hansen magical kolor purple potion *lakier sally hansen magical kolor copper cauldron *lakier Inglota z drobinkami XL6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję ale będę już mieć bronzer z innego źródła. Może nastepnym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
No więc oprócz lakierów, to nie znalazłam nic kolczyki jedynie mi się podobają, choć większość masz już wymienione, także gdybyś miała coś z kosmetyków poza na dorzucenie to chętnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
No kolczyki to te takie wiszące jakby brązowe kamienie na łańcuszku, ale w prawdzie tunika- koszula fioletowa w kratkę mi się podoba. Chyba że nie oddasz, to może masz coś z biżu poza wątkiem głównie kolczyki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.