![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania,kosmetyki,biżu.
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
To mi się podoba:
21.Joanna Naturia Peeling myjący KIWI widać zużycie 24.Farmona Masło do ciała Wanilia i Indyjskie daktyle (zostało ok połowy) 28.Ziaja Nagietkowe mleczko do demakijażu (została 1/3) 29.Avon Ice Sheers Luscious (widać zużycie) 32.Avon Solutions, Ujędrniający tonik do ciała 38.Gosh, Actuelle by Gosh, Mleczko do ciała z wyciągiem oliwy z oliwek zostało jakieś 100 ml Co proponujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1293468694 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1293470330 co proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
kurczę nic więcej nie wpadło mi w oko
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- a co Ty byś chciała za czapkę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Kurczę obydwie rzeczy to trochę dużo, bo i pasek i leggi są nowe ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- same leggi albo sam pasek to za mało za czapkę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
nic pozdrawiam
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
uszatka i koszulka z dziewczyną w berecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Dobra to dodam czym jeszcze zainteresowana, to może coś zaproponujesz
![]() -Avon Incadesence nowe bez atomizera z kartonikiem 1.Joanna Naturia Peeling myjący KIWI widać zużycie 33.Stara Mydlarnia, Czekoladowy kawior do kąpieli 35.Avon Naturals, Morelowa galaretka do ciała - 200ml (zostało trochę ponad połowę) -probki perfum avonu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Czapkę
![]() ![]() ![]() i coś z tego: -Avon Incadesence nowe bez atomizera z kartonikiem - ile ml? ![]() 33.Stara Mydlarnia, Czekoladowy kawior do kąpieli - ile ml? ![]() 35.Avon Naturals, Morelowa galaretka do ciała - 200ml (zostało trochę ponad połowę) ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() i wzięłabym albo perfumkę albo kawior (nie mogę się zdecydować ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
sweter nie posiada żadnych wad
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- a może znalazłabyś coś jeszcze za legginsy ?? jeżeli nie to ok, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Trzymaj czapę i galaretkę dla mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
nie robię zdjęć na sobie bo nie mam na tyle czasu
![]() a chodzi o ten malinowy atmo ?? tak?? bo ten całkiem różówy to nie jest atmo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Tak, pisałam na początku o czymś innym - później otworzyłam zdjęcia i stwierdziłam, że jednak nie będę nosić, dlatego nic nie pisałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
malinowy ma długość 65 cm ja mam około 170 cm i jak mam np biodrówki to za pasek sięga on się troszkę jeszcze poddaje bo mierzony na płasko i ten fajnie wygląda nawet jak jest troszke luźny, ale nie powinien bo niby z metki jest 40/42 ale to awyżona numeracja w rzeczywistości jest to 38/40
![]() a ten niebieski może być luźny albo nawet do przeróbki bo to rozmiar z metki 16, czyli nasze 44 . ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- ok, rozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Hm no nie wiem
Może: 21.Joanna Naturia Peeling myjący KIWI widać zużycie 24.Farmona Masło do ciała Wanilia i Indyjskie daktyle (zostało ok połowy) 29.Avon Ice Sheers Luscious (widać zużycie) 32.Avon Solutions, Ujędrniający tonik do ciała No nie wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Tego to ja też nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Słabo widać, bo mam za słaby aparat i oświetlenie ale coś tam może dojrzysz
![]() ![]() A ile jest tego toniku? i mogłabym zobaczyć ilość masła? A i daty ważności potrzebuję ![]() I kiedy kosmetyki były otworzone. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Odezwij się jeśli wybierzesz coś jeszcze z mojego wątku, bo za jeden drobiazg nie opłaca sie wymiana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
na razie zrezygnuję z bluzeczki, bo boję się, że będzie za duża
![]()
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.