|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak znaleźć kogoś, o kim nic się nie wie? ...
Owszem możesz szukać, bo w sumie jestem przeciwnikiem dobijania nadziei.
Jednakże musisz brać po uwagę kilka możliwości: może paść Ci w ramiona, może Cię olać ale może też poprosić sąd o wydanie zakazu zbliżania się ![]() Moim zdaniem tego typu sytuacje są fajne przez niedopowiedzenie. Owszem, wiele filmów hollywoodzkich opiera się na podobnym scenariuszu
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#63 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki. ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Wiem, wiem... I wiem, że i tak z tego nic nie wyjdzie, ale jakoś taka uparta jestem... Nienawidzę żałować, że czegoś nie zrobiłam. To już wolę żałować, że zrobiłam. :P
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkam niedaleko Nowogardu, ale niestety nie znam żadnego Grześka stamtąd. "Szukajce a znajdziecie" Powodzenia!
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy ma inne doświadczenia życiowe, ja wiem, że w moim przypadku nie byłoby sensu szukać takiego faceta ![]() jeżeli masz siłę, wiarę w powodzenie sytuacji - to ryzykuj
|
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
a ja jestem bardzo ciekawa jak ta historia się zakończy
mam nadzieję, że nam opowiesz I jesli mogę Ci radzić to też powiem, żebyś szukała, choć sama na Twoim miejscu pewnie nie miałabym odwagi. |
|
|
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
Ja też jestem bardzo ciekawa zakończenia!
Też kiedyś szukałam jednego faceta, ale niestety nie udało mi się go znaleźc.. daj znac jak poszukiwania
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Na razie nijak. ;<
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Hmm może poszukaj też na różnych forach o sytuacji lotniczej, albo pod artykułami o Rayanairze? O tej sytuacji z brakiem autobusów? na nk możesz przeszukać profile szkół i klas - na niektórych są zdjęcia klasowe, w ostateczności możesz też dać ogłoszenie do gazety (jesli jestes bardzo zdesperowana), że szukasz osób poszkodowanych przez te firme lotnicznia bo chcesz złozyc grupową reklamację, albo nie wiem napisać artykuł czy coś? Gorzej, że mogą sie zgłosić ludzie chętni do tej reklamacji i będziesz miała to na głowie, a gościa nie znajdziesz...
Ale trzymam kciuki! |
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Również mam podobna sytuacje, z tym, tak samo nic o niej nie wiem, a zobaczylem ja na disco, wymienialismy sie spojrzeniami lecz miala w sobie to cos ze braklo mi odwagi zeby podejsc a tanczylismy obok siebie;p przeszukalem nk, facebooka i fotke ale bez skutku.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.