![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: paletka Dior Loreal Mac Sephora Hermes oraz inne
U Ciebie spodobało mi się sporo rzeczy, ale jedna wizażanka była pierwsza i na razie z nią negocjuję podkład. Ale jak coś, to napisz mi co byś mogła za niego oddać z tych rzeczy, które mi się podobają
![]() - Podkład Sephora hydrating & smoothing foundation SPF10, oil free 30 ml, kolor R20. DOKŁADKA! - Żel do twarzy z peelingiem LOREAL Pure Zone Przeciw zaskórnikom - żel odblokowujący pory z peelingiem. Pomaga usuwać zaskórniki, dogłębnie odblokowuje i oczyszcza pory. Użyty kilka razy, zużycie naprawdę niewielkie (po tubce praktycznie nie widać). - Dezodorant w spray'u PLAYBOY Play it Sexy Nowy, nieużywany. Ewentualnie jeśli wymienię z tamtą wizażanką ten podkład, to może zainteresowałby Cię jakiś podkład Neutrogeny? Mam dwa - Healthy Skin i Skin Clearing, obydwa w odcieniu najjaśniejszym 010-Classic Ivory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Niestety, podkłady z Neutrogeny nie mają pompek, trzeba je po prostu wylewać na dłoń. Użyłam każdego góra 3 razy, w minimalnej ilości (do nakładania podkładu używam pędzla i malutka ilość wystarczy na pokrycie całej twarzy). Jak będę wiedziała co z tym podkładem, to się odezwę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Nie wiem czy tylko ja mam problem z Wizażem - nie mogę się zalogowac, a gdy uda się , to nie mogę nic napisac, eh. Pisałam posta do Ciebie i wysłalam, ale widzę , że go nie ma. Napiszę raz jeszcze: Bransoletki te na pewno są śliczne, ale sama minimalizuję biżuterię , po prostu jej nie noszę. Wyjątkiem są kolczyki na wkrętki ze złota oraz pierścionek/ obraczka również z tego kruszcu. Także tego typu biżu ew. ![]() Z pozdrowieniem ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyczka + szuflada na bieliznę (Panache, Freya)
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Poczytałam trochę recenzji o tym podkładzie z Sephory i ma tragiczne :P Raczej nie zaryzykuję wymiany
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Tak, wiem, ale bardziej zależało mi na podkładzie ponieważ mój jest na wykończeniu, a żel jeszcze mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#70 |
🦄
|
Dot.: KOSMETYKI, fajna biżu, nowa bielizna (Panache, Freya)
Witaj, interesują mnie dwie dokładkowe bransoletki, z Twojej wish mam krem z filtrem SVR, nowiutkie opakowanie- dopiero zaczęłam, z tym że przerzucam się na inny. Zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się ten puder:
- Puder rozświetlający Dr. Pierre Ricaud (Poudre precieuse visage & decollete) Nowy, użyty ok. 3 razy. mogłabyś przyblizyc mi jego działanie itd? bo kompletnie nie znam tej marki ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- hmmm to ja bym byłą chętna na taką wymianę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
znajdziesz u mnie cos za:
krem lirene tonik loreal zestaw pure zone perfumy playboy zel prefumowany fluid sephora cien w pedzelku sephora kredka miss sporty pomadka puder rozswietlajacy' cien w olowku komplet fantasie eve
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
oddam wiele za escade
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Żel do twarzy z peelingiem LOREAL Pure Zone Przeciw zaskórnikom
Paletka DIOR 5 couleurs: Perfumy Escada Signature 75 ml, z kartonikiem moze cos u mnie?
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Znalazłam - odpisane w wątku
![]()
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Strasznie,strasznie,stras znie podobają mi się:
- Nowy wisiorek z Wieżą Eiffla, łańcuszek zakładany przez głowę, długości 37cm oraz - Nowa bransoleta czarno-srebrna, zawieszki: rewolwer, kluczyki, parasolki. - Nowa bransoleta fioletowo-czarna Tylko, że to co ci się spodobało, na pewno nie jest tyle warte... Możne znajdziesz jeszcze coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
To zależy, czy widziałabyś coś u mnie za niego?
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Chętnie oddam paletkę za staniczek: - Biustonosz Panache Masquerade Shanghai 75F (34F) nowy, z metkami. Głęboki plunge na piance, do dekoltów. Srebrny, z różowymi haftami. (ZDJĘCIA PONIŻEJ)- REZERWACJA Widzę, że jest w rezerwacji, jak nie ten, to coś właśnie w tym rozmiarze ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam, może masz coś jeszcze z poza wątku?
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- "Najgłupszy anioł" mnie nie interesuje, chyba że masz jeszcze inne książki? ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- raczej coś z nowości czyli książki z 2009 i 2010, powieść, lit.faktu, kryminał,romans ![]()
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Wchodziłby w grę np. wisiorek wieża Eiffla?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.