|
|
#65 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zapachy + różności głównie średnia półka
Nie mam niestety ani meteorków, ani minerałow.
Dodam zaraz trzy takie pozakosmetyczne, ale dość wartosciowe rzeczy - gdyby przypadkiem za guessa wpadly Ci w oko (oczywiscie jestem elastyczna, moge cos dolozyc itp itd) to daj znaka ![]() A fotke tej mozaiki masz może? ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Rzeczywiście fajna, ale obawiam się te kolorki będą dla mnie za ciemne ![]() Zagladalas do mojej dokladki? Nie wiem czym Cię kusić ;-) ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Gdyby Ci bvlgari podpasowalo to okulary i lakierek Ci dorzucę ![]() Kuferek nie jest jakis ogromny, nada sie na kilkanascie pierscionkow i par kolczykow. ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Jeśli masz okazje to wybierz sie do sephory, ja stamtad mam swoje perfumy, wiec powinni miec i tester ;-) |
|
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
A ja chciałam zapytać co to za kolorek cienia z UD:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1296288962 ? ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- kurczę, mialam go i szału na mnie nie zrobil. nie masz czegos innego z UD do oddania? ;-) |
|
|
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
A to paskudy, w mojej sephorze widziałam ostatnio i zapach i tester..
Wiesz co, perfumy (a już zwłaszcza bvlgari, bo lubie ten zapach, jest piekny i bardzo kobiecy) chce wymienic tylko na inne, takze za kolorowkę musze podziękować. ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- No to rzeczywiście, jakoś pechowo się złożyło.. Pewnie powtórze się, ale czy za guessa szukasz wyłącznie innych perfum? ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Mam zapach of Fragonarda, przywiozl mi go tata z Paryza, ale jakos za mocne sa dla mnie te zapachy w opcji "czyste perfumy". Na dodatek jestem łasa na ładne flakoniki, a te ich buteleczki są takie proste ![]() Mnie ten Twoj guess pociaga, ale jezeli oddasz go tylko za perfumy to juz nie mam Cie czym kusic. No chyba, ze zmienisz zdanie ;-) |
|
|
|
|
#70 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic.
Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#73 |
|
A cobra on my left...
|
hej!
A mogłabys podac mi dokladna nazwę tego brązera?Ogólnie w Twoim wątku wypatrzyłam maseczkę z imbirem i ew. ten brązer. |
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowana:
3) Fruttini maseczka do twarzy z passiflorą i imbirem (została połowa) 7) Oriflame suchy szampon (raz użyty) 8) Kokosowy sorbet do ust z Douglasa w uroczym pudełeczku z aniołkami (8g, 2 razy użyty) Może znajdziesz coś u mnie? Zapraszam )
|
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Oj niestety sama nawet nie posiadam takiej torby mieszczącej a4 przez ramię, ale jakby co, to dam znać.
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Dokładka u mnie
Może teraz coś znajdziesz )
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się mexx wild
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Co konkretnie w zamian za:
3) Fruttini maseczka do twarzy z passiflorą i imbirem (została połowa) 7) Oriflame suchy szampon (raz użyty) 8) Kokosowy sorbet do ust z Douglasa w uroczym pudełeczku z aniołkami (8g, 2 razy użyty) Żeby to oczywiście wyszło w miarę sprawiedliwie ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Ta pomadka ma bardzo wściekły kolor? Może podasz mi numer ![]() Duże zużycie? Co do tych podkładów byłabym chętna
|
|
|
|
|
#80 |
|
A cobra on my left...
|
Jednak zrezygnuję z brązera -myślę, ze jest dla mnie za ciemny.
A nie masz moze jakichś peelingów do ciała albo dezodorantów w sztyfcie? Mogę oddać puszkę za resztę maseczki -jaka ma datę ważności? |
|
|
|
|
#81 |
|
A cobra on my left...
|
A ile zostało tego dezodorantu? Może być używany -jest przecież antybakteryjny:P
Chyba wolę jednak dezodorant, bo szybciej zużyję i nie bedzie mi zalegał w szufladzie
|
|
|
|
|
#83 |
|
A cobra on my left...
|
Dobra, niech będzie puszka za maskę, chociaż średnio ją potrzebuję
![]() Jesli chciałabyś wymienic się osobiście, to jest to możliwe od pon. do pt. |
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
byłabym zainteresowana tą paletką bronzerów
![]() masz może jakieś zdjęcie? |
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
byłabym zainteresowana tą paletką, z tym, że od razu mówię,
że perfumy Cynthia mają 3 lata ważności od daty produkcji tj. 19.02.08 a Bond Girl od25.09.08 Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2011-02-09 o 13:46 |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() niezbyt interesują mnie cienie do powiek (b. rzadko używam) a podkład clinique najchętniej na inny puder do torebki za revlona nie oddam clinique'a chyba, że coś jeszcze Ci się u mnie podobaPS- który puder revlonu masz i jaki kolorek?
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
Interesuje mnie kolorówka
![]() bronzer korektor pod oczy kredki do oczu z pielęgnacji potrzebuję serum Lemon z BU link do mojego wątku : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24989356
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
cos za mexx wild? mam kulkę do rozcierania z sephory
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Hej
interesowałby mnie wymieniony przez ciebie Lush i cień z UD tylko jaki to kolor? |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za propozycję
jeśli zależy Ci u mnie tylko na clinique możesz zaproponować jedynie inny puder w bardzo jasnych kolorach lub transparentny... lub jakiś zapach chanel w małej pojemności
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.