![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolejna kosmetyczna wymiana:) Koloro-zapachowo+nowy router
mam 1/2 celebre z avonu
moze byc? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
podobają mi się u Ciebie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1295267110 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1295706513 (stojak i błyszczyk) ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- ale to jutro jeśli można ![]() od razu dodam że sama nie mam pewności do oryginalności perfum - mam je z wymiany, a wiadomo jak z tym bywa;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
A jakie to kolczyki wkrętki? Pokażesz ?
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Hej, jasne,moze być jutro. Tusz otworzyłam albo jeden, albo dwa dni przed założeniem wątku. Także ok. 12 dni temu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
u mnie nowe dezodoranty w kulce meskie
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
no to niestety nie znajde nic kochana u Ciebie;( przykro mi
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
2.YR Mleczko do ciała les plaisirs nature z oliwką mini-produkt 50ml, nowe
3.maseczka z witaminą C 5.Miss Sporty-odżywka przyspieszająca wzrost paznokci, użyta 2 raz 6.Garnier, Czysta Skóra, Tonik ściągający i zwężający pory nowy 7.Gliss Kur Asia Straight krem prostujący pozostało ponad pól opakowania 8.Biovax maseczka dla włosów ciemnych (saszetka) 9.Nivea Pianka do włosów, flexible repair 2, użyta raz 10.Himalaya Herbals, Anti - Dandruff Shampoo na włose suche i zmiszczone, NOWY cos u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- a w ciuszkach tez nic? ![]()
![]() |
#75 |
JESTEM ONA
|
Annabel,
podobają mi się cienie Intergate, ale gdzie je kupowałaś? W internecie Integrate wyskakują jako cienie w kształcie serduszka? I co ew. chciałabyś za nie? ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Oj, to raczej nic z wymienionych przez Ciebie na zbyciu nie posiadam. ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Na dzień dzisiejszy mam K.Moss i odlewki Midnight Fantasy B. Spears oraz L`or Torrente.
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Za twoją czarną kredkę bourjois mam do zaoferowania róż burjois nr 15 rose eclat i tusz Loreal Lash Architect w kolorze ciemnego brązu - do wyboru.
Czy interesuje cię taka wymiana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
lecą fotki bossa
![]() oznaczeń na spodzie brak-stąd moje wątpliwości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
hej
![]() sorki, że tak zamulam. Mój chłopak ma bna dniach przegrzebać swoje klamoty, może coś od niego wyciągnę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
interesowała Ci u mnie biżuteria, na ciuszkowym nic nie znalazłam ale bardzo interesują mnie cienie Shiseido Integrate.
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
hmmmm moze wybierzesz dwie rzeczy?
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- wszystkie kosmetyki które wymieniłas sa nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
no widzisz i masz jakos flaszke;d
podoba mi sie 8.JLO Glow shimmer 50 ml (limitowana edycja Glow z drobinkami) w nieco pogniecionym kartoniku, raz psiknięta, niestety uczula mnie, chodź zapach fajny i stojak na bizuterie ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- hmm powiedz czy pasowaloby Ci grace oriflame i miss o i dorzuce kilka probek oriflame ? ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- a nic innego Ci sie juz nie podoba? bo nie chce oddac wszystkich swoich zapaszkow ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- nie wiem, chyba inny telefon chce, jeszcze w sumie nie wiem czy chce go w ogole oddac ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- hmmm to nie wiem jak tu zrobic bo na dokladki mi sie na razie nie zapowiada..;p mam jeszcze z avonu ta taka LBD albo LWD nie pamietam jaka to;d To jest LBD 30ml nie wiem jaki ubytek ale nie wielki;p ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- czyli rezygnujemy? ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- ok;p papa
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post43120574 Edytowane przez claudus00 Czas edycji: 2011-01-25 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.