![]() |
#61 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 218
|
Dot.: Æwiczenia na uda i ³ydki
To chyba byla mowa o folli takiej zwyklej przezroczystej. Ale skoro moga wystapic poparzenia to chyba sobie daruje ta metode i normalnie bede cwiczyla.
winyl- dobrze, ze sie wypowiedzialas w tej kwestii, przynajmniej nic nam sie szkodliwego nie stanie. Mam nadzieje, ze nie bedziecie sie na mnie gniewaly , ze wyskoczylam z tym pomyslem;/ poprostu juz niemoge wytrzymac z tymi udami - szczegolnie tego jak wygladaja z tylu i szukam wszelkich sposobow aby pozbyc sie tego tluszczyku;/ A jezeli chodzi o te wszelkiego rodzaju pasy wyszczuplajace to ja odgladalam rozmowy w toku i odcinek byl na temat "duzych brzuchow" i tam laska opowiadala, ze zakupila taki pas elektryczny jednak on nie przynosil zadnych efektow i jeszcze w dodatku dochodzilo do poparzen skory na brzuchu;/ Wiec zdecydowanie odradzam te pasy, szkoda na nie kasy. Nawet jak sa tanie na allegro to i tak nie przyniosa jakis super rezultatow a mozecie sobie tylko krzywde zrobic. Lepiej w to miejsce wykupic sobie karnet na silownie i chodzic sobie na bieznie, rowerki, orbitreki- napewno lepsze przyniesie to efekty. Ja bardzo chwale sobie orbitrek- zwykle na silce robie 2 programy pod rzad a potem lece na bieznie. Samam bym chciala miec taki orbitrek w domu jednak taki profesjonalny kosztuje duzo kasy;/ a te podrobki po jakims czasie sie rozlatuja. Pozdrawiam was kochane ![]() ![]() Edytowane przez uwielbiam_owoce22 Czas edycji: 2011-01-28 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 782
|
Cytat:
![]() Taaaaaak.. tak jak piszesz.. mo¿e byæ tak.. s± tanie podróby.. za jakie¶ 250 z³.. aleee.. trza by³oby zaoszczêdziæ.. i.. zakupiæ takie cudeñko ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
Nooo.. te¿ o tym s³ysza³am.. a przede wszystkim przynosi lepsze efekty.. ni¿ tradycyjny.. zwyk³y.. yyy.. rowerek ![]() Mój T¯.. ma zar±bisty rowerek z Yorka.. i.. ja sobie czêsto na nim je¿dzê.. aleee.. raz sprówa³am orbiterka.. i .. trafi³ w moje serce... Aczkowiek..æwiczy siê na tym co siê ma.. pozostaje mi od czasu do czasu rowerek, gdy mój T¯ æwiczy na atlasie ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Ah...dzieczyny.. jestem w¶ciek³± na siebie! Nie mia³am kiedy dzi¶ poæwiczyæ.. mia³am spotkanie rodzinne.. i lipa..w³asnie wróci³am do domu..
Ale mam twarde postanowienie..jutro rano idê biegaæ.. I dosta³am dzi¶ moj± skakankê.. wiêc.. bêdê te¿ skakaæ ![]()
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Ja tez dzisiaj wzielam sie za siebie, bylam na silowni, pocwiczylam na orbitreku a potem pobiegalam na biezni. A wieczirkiem na dywanie przed tv zrobilam kilka cwiczonek na ujedrnienie
![]() CrazyOlcia - ja tez bylam wczoraj zla na siebie bo przed snem jadlam moje ulubione zelki haribo w ksztalcie zabek;D Edytowane przez uwielbiam_owoce22 Czas edycji: 2011-01-29 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
A dziewczyny Macie jakie¶ æwiczenia na spalanie tkanki t³uszczowej ?;>
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Laski!
![]() Wczoraj..tak le¿a³am w ³ó¿ku.. mam @.. wiêc..trochê pozdycha³am.. W ka¿dym razie..wpad³ mi do g³owy pomys³, aby zainwestowaæ w .. tak± pi³kê.. rehabilitacyjn± du¿±.. gumow±.. do æwiczeñ.. ! Podobno ¶wietnie siê robi z ni± pompki.. i.. podnosi.. æwicz±c miê¶nie Kegla.. ![]() Yy.. na all..patrzy³±m.. taka..o rozmiarze 75-80cm.. kosztuje ju¿ za 20z³.. z dostaw± 40-50 z³. Co Wy na to? My¶licie, ¿e siê przyda?
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Ja kiedys przypadkowo ogladalam program na tvp lodz taki lokalny i tam wlasnie byl zaproszony instruktor fitnessu i bly prezentowane rozne cwiczenia z taka pilka.
Bardzo chwalil ja, bylo nawet taki cwiczenie, ze dziewczyna lezala na macie i tylko nogi miala polozone na tej pilce- i ten instruktor mowil, ze bardzo pracuja przy tym cwiczeniu miesnie tej babeczki mimo, ze ona sie nie meczy- bo lezy sobie na podlodze ![]() ![]() Powiem szczerze, ze po obejrzeniu tego programu sama zainteresowalam sie tym przyrzadem tylko jak zwykle nie mam czau na to aby wybrac sie do go sportu lub innego sklepu sportowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
No, a allegro?
![]()
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Niestety nie mam konta na allegro:/ Ale moge poprosic chlopaka to jak cos zamowi mi
![]() Ja to musze isc zobaczyc, podotykac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Ja generalnie na all.. kupuje wszystko.. bo i taniej.. i.. wygodniej dla mnie
![]() Wszystko ! ![]() Aaa..wiecie co widzia³am.. specjalne hula-hop.. takie.. do zbijania tkanki t³uszczowej.. ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
Oczywi¶cie by³am tak zakrêcona.. ze nie zauwa¿y³am.. na dworcu PKP.. z reszt±.. we Wrocku remonty.. wiêc sz³o siê z lekka pogubiæ.. i.. szybko uciek³am do poci±gu.. Gdybym poszuka³a, to mo¿e bym znalaz³a.. ![]() Tu dzi¶ znalaz³am co¶.. http://www.naturalne-kosmetyki.net/c...hudzajace.html a mo¿e co¶ tu znajdziesz, co? http://www.*******/cwiczeniadlaciebi...,1038,0,0.html
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Ja jak chcialam spalic tkanke tluszczowa to najczesciej siegalam po: aerobiki, zajecia typu fat burning i bieganie. Wiem, ze rowniez bardzo pomocne jest plywanie- ja osobiscie nie potrafie plywac, ale duzo moich znajomych, ktorzy chcieli zgubic tluszczyk np z brzucha to gubili tkanke tluszczowa gdy regularnie chodzili na basen.
Najlepiej aby takie cwiczonka trwaly kolo godziny bo dopiero po 20-25 minutach intensywnych cwiczen spalana jest tkanka tluszczowa. Natomiast cwiczonka typu: pilates, 8min buns, 8 min legs, czy ja chce miec takie posladki to cwiczenia modelujace sylwetke, tam sie cwiczy miesnie a nie spala tkanke tluszczowa. Najczesciej jak ktos chce szybko pozbyc sie tluszczyku to zapisuje sie na silownie, badz zajecia fitness, duzo osob rowniez decyduje sie jak wczesniej napisalam na basen a jak jest sprzyjajaca pogoda to biega- jednak ja teraz nie mam mozliwosci biegac bo chodniki sa oblodzone wiec pozostaje mi tylko bieznia na silowni. Dobre efekty rowniez daje orbitrek, rowerek, stepper. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Dziêkujê Olciu za Pomoc
![]()
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Wiesz w mojej miejscowosci jest basen tylko, ze ja nie lubie chodzic na niego sama , wiec zawsze czekam weekendu i razem z chlopakiem jezdzimy autem do plywalni oceanik- tam jest fajna zjezdzalnia, sa baseny na rozne glebokosci i oczywiscie 2 wanny jacuzzi- jak tylko wejde do szatni to szybko sie przebieram w kostium i szybko wyhaczam jakas wolna wanne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Robieeee...dok³adnie tak samo!
![]()
![]() |
#76 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 571
|
Æwiczenia , które wykonujê codziennie dla swoich ud i ³ydek: 30 min orbitrek, nastêpnie 20 min stepper i 20 min rowerek.
Mam nadziejê ,¿e pomo¿e.
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A w ogole u mnie pogoda dzi¶ do dupy.. wiêc nie wiem, czy pójdê biegaæ.. ![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I za was wszystkie dziewczyny te¿ trzymam kciuki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Napewno jak bedziesz regularnie cwiczyla na silowni to sylwetka ci zeszczupleje
![]() Jak spalisz niepotrzebny tluszczyk to tylko dolozysz sobie jakies cwiczonka modelujace i bedzie ok ![]() Ja jak zaczelam w grudniu chodzic na silownie polaczona pozniej z basenem ( jacuzzi + sauna) to uda i posladki mi zeszczuplaly. Juz po miesiacu bylo widac pierwsze efekty. Teraz akurat tak sie zlozylo, ze chodze na silke max 2 razy w tygodniu a w zaciszu domowym robie aerobiki i cwiczonka ujedrniajace- bo niestety musze walczyc z cellulitem;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
No ja niestety te¿ , na udach zacz±³ siê pojawiaæ , wiêc trzeba z tym walczyæ. Muszê zacz±æ jeszcze chodziæ na basen.
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Z tym cellulitem jest tak, ze trzeba regularnie cwiczyc bo jezeli przestaniemy wykonywac cwiczenia, robic masaze to on w niedlugim czasie znowu powroci;/ i na nowo bedzie trzeba z nim walczyc.
Ja na cellulit polecam roznego rodzaju peelingi /scruby- ja obecnie uzywam scrubu antycellulitowego z eveline i jestem bardzo zniego zadowolona tylko trzeba taki scrub wykonywac przynajmniej 3 razy w tygodniu, gdy mamy doczynienia z juz takim widocznym cellulitem. Pozatym jak najwiecej cwiczyc gdzie sie da; isc sobie na silownie, na basenik, w wolnej chwili pocwiczyc w domowym zaciszu jakies cwiczonka ujedrniajace badz aerobiki i szybko zobaczycie pierwsze efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 231
|
Mog³yby¶cie mi co¶ poradziæ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Niiieee.. no moim zdaniem, to jest tak,¿e po prostu miê¶nie Ci póki co rosn±, ii.. zamiast chudn±æ, tyjesz..
![]() Albo.. po prostu.. nie odpowiednie æwiczenia.. sama nie wiem, a co i jak æwiczysz? ![]()
![]() |
#85 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 231
|
Æwiczê albo 30 min aerobik albo skakanka 20 min i dodatkowo jakie¶ æwiczenia 8 min arms, buns itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Ja Ci raczej nie pomogê..
Wydaje mi siê,¿e s± tu dziewczyny, które na bank siê na tym znaj±. Ja od siebie powiem tylko tyle, ¿e po prostu æwiczê te.. æwiczenia, które napisa³am na 1 stronie w±tku.. do tego biegam.. albo.. je¿d¿e na rowerze.. te¿ tak z godzinkê dziennie.. Albo rower.. albo bieg.. Noo..dzi¶ wyj±tkowo by³am.. na.. rowerze ponad 2 h.. ale by³o super.. ![]() Noo.. i powiem Ci,¿e kilo na.. tydzieñ.. jest.. a do tego.. nie mam problemów.. z boczkami i brzuchem.. jestem po porstu ju¿ p³aska.. ![]() Fakt, piêknie schodzi w³a¶nie z innej partii czyli pupa, biust.. aleee.. opracuje se jakie¶ æwiczenia.. i nie powinno byæ ¼le, no nie? ![]() W ka¿dym razie.. odda³am ju¿ dwie pary spodni do zwê¿enia, bo kupi³am je w listopadzie i w grudniu.. ![]() Buziaki i powodzenia ![]()
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
camilla, nie jestem instruktorka fitnessu ale mi sie wydaje, ze po aerobikach to nie powinny zwiekszac sie centymetry w udach, bo ja jak cwicz aerobik to przewaznie centymetry z ud leca. moze malo sie rozciagasz?
cwiczenia typu 8 min buns- to sa raczej cwiczonka modelujace sylwetke, ktore maja za zadanie ujedrnic cialko. najwazniejsze jest to- zeby jak najwiecej sie rozciagac- bo wtedy miesnie nie zbijaja sie w kopki. jednak kazdy ma inne cialo, jednym pasuje to a drugim co innego. niektore laski chwala sobie 8 min buns bo centymetry im leca a drugie natomiast odradzaja bo miesnie im sie rozbudowuja. ja uwazam, ze najlepsze na wyszczuplenie ud jest bieganie na biezni, badz orbitreku- ja cwicze na obu urzadzeniach lacznie cos kolo godzinki i powiem ci szczerze, ze jak wychodze z sali to jestem cala mokra, spocona na maxa- w domu tylko robie porzadny stretching i naprawde jestem bardzo zadowolona z efektow. A w domu jak jestem to cwicze aerobiki z serii pump it up i robie pilates: buns & thigh sculpting- fajnie wysmukla cialo i ujedrnia, nie zauwazylam aby po tych cwiczeniach przybylo mi centymetrow w udzie. najlepiej gdzies sie zapisac na jakies zajecia badz wykupic sobie karnet na silownie to wtedy ma sie duza motywacje. no i oczywiscie jak chce sie schudnac to trzeba trzymac diete i zazywac przed treningami l-karnityne bo ona przyspiesza spalanie tkanki tluszczowej. ja swego czasu na jesieni lykalam therm-line z olimpu, przestrzegalam diety, cwiczylam aerobiki i po tygodniu 2 cm spokojnie stracilam z ud. ale to po tym therm-line nie chcialo sie zabardzo jesc i bylo sie pobudzonym bardzo, bo to zawiera kofeine- ja potrafilam 2azy dziennie robic uklady aerobikowe- rano i wieczorem. teraz juz tego nie biore, efektu jojo tez po tym nie mialam. Edytowane przez uwielbiam_owoce22 Czas edycji: 2011-02-07 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#88 |
Agencja Spamu - Nie staæ nas na reklamê, wiêc spamujemy!
Wiadomo¶ci: 37
|
jak tylko ca³kowicie zago¶ci wiosna rozpocznê æwiczenia na trikke! frajda nieziemska i mo¿liwo¶æ organizacji wspólnych wypadów.
sprzêt jest drogi, kupi³am w sklepie internetowym, wiêc trochê zaoszczêdzi³am, natomiast g³ówn± zaleta tego sprzêtu jest to, ¿e kszta³tuje zarówno po¶ladki, uda, ³ydki, jak i inne czê¶ci cia³a. tak to wygl±da http://moda.na14.pl/joomla1/index.ph...wie&Itemid=160 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
No i dziêwczyny jak wam id± æwiczenia ?;D
Jakies pierwsze efekty sa ? ;> ![]() Pozdrawiam !
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj cwiczylam pilates i wlaczylam sobie aeroburn, musze ci powiedziec, ze po kilku tygodniach intensywnych cwiczen widac pierwsze efekty. Cellulit mi sie zmniejszyl, rozstepy tak samo sa coraz mniej widoczne i powoli cialko robi sie coraz jedrniejsze
![]() ![]() A jak tam u ciebie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.