|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 71
|
鑿iczenia na uda i 造dki
Chcia豉bym si was poradzi co zrobi, by nie wstydzi si swoich 造dek i ud. Mo瞠 造dki nie s a tak fatalne, ale uda to masakra :/ Mo瞠 macie jakie 獞iczenia, czy co co by pomog這 ..
![]() z g鏎y dzi瘯i
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 198
|
Dot.: 鑿iczenia na uda i 造dki
Mm jedyne co mi w tym momencie przychodzi do g這wy to tzw. norzyce
na pewno wiesz o co chodzi![]() Le篡sz na plecach i na przemian unosisz raz praw raz lew nog I tak samo na boki
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
dzi瘯i
my郵a豉m o r騜nych 獞iczeniach, ale na te nie wpad豉m od jutra zaczynam z no篡cami xD
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 60
|
bardzo dobre sa cwiczenia typu: 8 min buns i 8 min legs- cwiczonka 8 minutowe dostepne na youtubie, nie trzeba sciagac. Pozatym pilates z mari winsor seria: buns & thigh sculpting, rowniez dostepne na youtubie.cwiczenia z tammylee web: ja chce miec takie posladki cieszy sie bardzo duzym powodzeniem.
Napewno obwody ud by ci sie zmniejszyly gdybys zaczela biegac, zima doskonale warunki sa na silowni, mozna pobiegac na biezni, oprocz tego wskazany jest stepper, rowerek, orbitrek. ja bedziesz cwiczyla regularnie to napewno szybko zobaczysz efekty. |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 782
|
Qrdeee... ja mam zestaw 獞icze, po kt鏎ych 1,5 roku temu przed operacj wyrostka wyrze嬌i豉m.. i zbi豉m dodatkowo troch t逝szczyku
![]() Po miesi帷u zgubi豉m po 5 cm w udach ![]() A 獞iczenia s naprawd przyjemne ![]() G堯wnie dzia豉nie na uda, brzuch, ramiona.. no i biust 瞠by by cacy
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 231
|
CrazyOlcia, moglabys podac te cwiczenia, bo jestem ich bardzo ciekawa
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 774
|
Cytat:
, prooosz powiedz
|
|
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 456
|
Cytat:
Dodatkowo zmniejszy造 mi si boczki i te tzw bryczesy na udach. Polecam
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
wielkie dzi瘯i dziewczyny
Cytat:
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
To trudne do opisania, ale spr鏏uje
![]() Wszystko powtarzam 50 razy.. a nawet czasami o 10 razy wi璚ej ![]() 1. Staje w lekkim rozkroku.. r璚e na kark.. spinam pup i uginam nogi w kolanach.. 瞠by poczu mi窷nie ud.. i tak 3mam 3 sekundy... 2. k豉d si na pleckach.. r璚e na kark.. robi a'la brzuszki.. to znaczy napinam mi窷nie brzucha.. 3. Dalej le膨c na plecach ... r璚e wzd逝 cia豉.. nogi zgi皻e w kolanach.. i podnosz pup.. napinaj帷 mi窷nie.. czasami dodoatkowo r闚nomiernie robi a'la brzuszki... 4. Z pozycji wyj軼iowej.. czyli le膨c na plecach z zgi皻ymi nogami.. podnosz pup.. i wyprostowuje jedn z n鏬.. robi帷.. no篡ce... 5. Siadam.. na pupie podpieraj帷 si.. r瘯ami.. i nogami robi tunel.. i podnosz pup.. 6. Klad si na plecki.. nogi zgi皻e w kolanach.. jedn nog.. nak陰dam na drug i robie brzuszki.. 7. Albo.. podnosz nogi do k徠a 90'.. i robi brzuszki.. 8. Modlitwa - czyli..siadam po turecku.. plecki.. prost.. r璚e zgi皻e w 這kciach.. na wysoko軼i biustu.. i.. sk豉dam r璚e jakby w modlitw.. 9. Jeszcze k豉d si na bok.. i wprostowan nog podosz do g鏎y tworz帷 k徠 90'... 10. I na uspookojenie.. siadam na pi皻ach.. i z wyci庵ni皻ymi do przodu 豉pkami..pr鏏uje jak najdalej si璕n望.. nie odrywaj帷 pupy od pi皻.. ![]() Hmm.. mo瞠 kt鏎ej z Was si nie spodoba m鎩 plan 獞iczenia..mi pomaga.. moim zdaniem jest naprawd 鈍ietny.. i prawid這wo wykonany przynosi naprawd znakomite efekty
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Mi si podoba i chyba wypr鏏uje
Dzi瘯uje 瞠 je napisa豉 |
|
|
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 456
|
Cytat:
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
spr鏏uj, zobacz czy mi pomo瞠
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Hmm.. na uda.. pup.. na 100% s.. 獞iczenia 1, 3,4, 7, i na bank 9
![]() Aleee.. to 豉two napisa.. pami皻ajcie Dziewczny.. 瞠 trzeba napina jak najmocniej mi窷nie.. Pupy.. W moim przypadku 獞iczenia dzia豉j.. ale robi je dok豉dnie, bez po酥iechu.. czy zajm mi 30 czy 40 minut to si nie liczy.. ![]() W osotanim 10 獞iczeniu wyci庵am si.. tak z 4 minuty.. 疾by mi窷nie mia造 troch odpoczynku A potem odkurzam, czy pomyje pod這gi w domu.. do wanny.. albo pod prysznic.. ![]() I jest git.. ![]() ![]() Mam nadzieje,瞠 Wam te pomog... ![]() 砰cz Powodzenia.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Tylko pami皻ajcie o.. prawid這wym oddychaniu
![]() Wdech.. na 獞iczenie.. wydech na powr鏒 do.. pozycji wyj軼iowej
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
CrazyOlcia, a ile razy na tydzie je robisz? Ja zamierzam jutro spr鏏owa, mo瞠 nie wymi瘯ne
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Nooo.. tu.. jestem nieugi皻a
![]() 鑿icz codzienie.. w陰czam tv.. ogl康am wiadomo軼i.. albo.. jaki serial.. film.. cokolwiek.. i se 獞icz Ale..je郵i nie masz czasu, to 3 razy w tygodniu.. ![]() Generalnie.. to jest tak,瞠 te 獞iczenia zajm Ci tak max.. z 30 minut.. Ja czasami sobie wyd逝瘸m.. a tu.. wi璚ej podniesie pupy.. wi璚ej podniesie nogi.. a tu sobie jeszcze w "modlitwie" d逝瞠j .. zatopi.. i tak czasami wychodzi 40-45 minut ![]() 3mam kciuki.. i.. 篡cz wytrwa這軼i..Cammila123 i nie tylko za Ciebie.. za reszt r闚nie ![]()
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 218
|
Ja tez dzisiaj wieczorkiem postaram sie wyprobowac te cwiczonka, ktore podalas.
U mnie akurat jest tak, ze po roznego rodzaju aerobikach trace centymetry w udach. Zawsze jestem po nich strasznie spocona- wiec chyba cos dzialaja
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powodzenia 篡cz..Walczymy w jednej dru篡nie ;D
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez zycze wam powodzenia
Najwazniejsze to sie nie poddawac i cwiczyc regularnie a napewno po jakims czasie bedzie szybko widac efekty. Ja np jak mialam duzo czasu to te uklady aerobikowe robilam codziennie- w weekend jedynie zrobilam sobie przerwe i po kilku dniach spadlo mi z 2cm z ud. Ale to wtedy ograniczalam sie z jedzeniem i lykalam term-line We wrzesniu jak sie mierzylam centymetrem to mialam jakos 59cm w najgrubszym miejscu teraz jest 51- nie jest tak zle ale jeszcze troche przedemna.Jestem typowa gruszeczka- do bioder rozmiar 36 a od pasa 38, a przedtem w 40 chodzilam;/ Niedlugo bede sie brala za cwiczenia CrazyOlci. Ja wam z calego serca polecam aerobiki z serii pump it up poniewaz w szybkim czasie mozna sie pozbyc boczkow, dzisiaj tak sie zmeczylam podczas tego: high energy potem bylo smarowanko balsamem wyszczuplajacym![]() Czy wy przypadkiem nie macie faldek pod poladkami? bo ja pod posladkiem mam takie faldki, juz sie troche zmniejszyly ale nie wiem jak sie ich do konca pozbyc;/ bo pupa sie ujedrnila a to "cos" pod posladkiem jeszcze siedzi;/ |
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
za te aerobiki te si musz zabra, skoro m闚isz, 瞠 mo積a boczk闚 si szybko pozby. i mam te nadziej, 瞠 to wszystko u mnie zadzia豉 i b璠zie kilka centymetr闚 mniej tu i 闚dzie
i trzymam za wszystkie kciuki
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
No ja mialam bardzo duzy problem z boczkami, nie moglam nosic biodrowek bo to wszystko sie rozlewalo;/ i brzydko wygladalo.
Po tych aerobikach zaobserwowalam, ze sie zmniejszyly i stracilam tez dodatkowe centymetry w udach. Pozatym lubie szybkie uklady i w miare szybko ucze sie krokow wiec nie mam zbyt duzych problemow. Wyprobowalam te cwiczenia zaproponowane przez Crazy Olcie- naprawde daja niezly wycisk, ja przy wykonywaniu niektorych cwiczen robilam krociutkie przerwy bo juz nie wyrabialam. Jak dla mnie fantastyczne cwiczenia i wlacze je do mojego zestawu cwiczen. Szczegolna trudnosc przyniosly mi cwiczenia oznaczone numerkiem: 1,4, 5. Jednak te cwiczenie piate jest super na posladki i uda podczas wykonywania tego cwiczenia czuje jak pracuja miesnie posladkowe.Cwiczenie 4 sprawilo mi najwieksza trudnosc. Mam nadzieje, ze nastepnym razem pojdzie latwiej. Crazy Olcia- jeszcze raz wielkie dzieki za te cwiczonka ![]() Zachecam was dziewczyny do tych cwiczen, sprobojcie moze i wam sie rowniez spodobaja )
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciesz si,瞠 獞iczenia si spodoba造...przyda造.. no i ju przynosz efekty ![]() uwielbiam_owoce22 - mo瞠 i te 獞iczenia z opisu wygl康aj na lajtowe.. aleee.. dok豉dne ich wykonanie.. naprawd sprawia czasami trudno嗆.. i.. trza naprawd.. si nam璚zy,瞠by je poprawnie wykona.. ![]() Walczymy z kilogramami... ![]() Nie damy im si.. 3mam kciuki!
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Cze嗆
. CrazyOlcia bardzo mi si spodoba造 te twoje 獞iczenia . Dzi瘯i za udost瘼nienie je dla innych ![]() Pozdrawiam i 3mam Kciuki za was dziewczyny ( sama osobi軼ie zaczynam 獞iczy |
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Hehee... bardzo si ciesz,瞠 獞iczenia si spodoba造..
Ja intensywnie 獞icz od tygodnia.. noo.. w moim przypadku to codziennie.. i.. widz.. ju.. efekty ![]() I tak jak pisa豉.. uwielbiam_owoce22.. s tam 獞iczenia, kt鏎e potrafi wycisn望 si鏚me poty ;D 砰cz powodzenia i szybkich efekt闚 ;D
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez CrazyOlcia Czas edycji: 2011-01-27 o 11:52 |
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, powiem wam szczerze, ze na poczatku jak je czytalam to myslalam, ze to bedzie pikus, ale jak robi sie dane cwiczenie po 50 razy i trzeba je robic w wolnym tempie to wcale tak latwo nie jest. Ja juz cwicze od jakiegos czasu i mialam z niektorymi cwiczeniami z tej listy problemy, musialam po 15 sekund robic przerwy bo nie wyrabialam
Pierwsze co pomyslalam podczas wykonywania tych cwiczen to, ze cwiczenia z serii: ja chce miec takie posladki to moga sie schowac przy tym:P A mam pytanko Crazy Olcia- robisz te cwicznka codziennie czy co 2 dzien?? Ile razy w tygodniu na to wypada?? |
|
|
|
|
#30 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I czuje,瞠 moje uda.. i po郵adki wygl康aj lepiej.. ![]() A wiecie ostatnio.. wpda豉m na pomys, 瞠 mo積a robi damskie pompki.. albo.. takie.. 瞠 kl瘯am jak kot.. nogi w kostc przeplatam i unosz do g鏎y.. robi帷 pompki.. albo po prostu staj przed 軼ian.. dotykaj望 wyprostowanymi d這闓i 軼iany.. i.. nie uginaj帷 kolan.. w pozycji prostej.. po prostu.. zginam r璚e w 這kciu.. i.. robi a'la pompki.. podobno 鈍ietnie dzia豉j na biust Kumpel, kt鏎y zajmuje si.. kulturystyk mi powiedzia
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

na pewno wiesz o co chodzi