![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krępujące fizjologiczne dolegliwości u TŻta
Też mam takie problemy niekiedy i strasznie boli mnie brzuch jak bywam u tż. Męczę się, kręcę i zaciskam pośladki, byleby czegoś nie wypuścić, a wszystkie problemy mijają, jak wejdę do domu. W domu nie zauważyłam takich sytuacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() teraz trochę sytuacja się poprawiła, mam te patenty, o których pisałyście i sobie bezgłośnie prykam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurde, dopiero jak przeczytałam Wasze wypowiedzi to wiem, co robię źle. Facet uwielbia popcorn i prawie zawsze do meczu/filmu wcinamy... ale kiszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
po przeczytaniu tego pociesznego wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczę, tak się tutaj udzielam, że pomału zaczynam się czuć jak specjalista w dziedzinie pierdziologii |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
haha pierdziologia stosowana
![]() no tylko gorzej, jeśli mimo takiej diety, przeżuwania miliona razy każdego kęsa, niepopijania jedzenia i co oni tam jeszcze zalecają, ma się rożne problemy, bo ma się jelitko drażliwe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
To Ty bardzo się stresujesz chyba :O Wrzuć trochę na luz, faktycznie herbatki mogą pomóc
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Fenris ![]() Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2011-03-05 o 21:53 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Nie,no,watek przesmieszny,usmialam sie do lez.Kto by pomyslal,ze humor mi sie poprawi,wlasnie przez baki ahhahahahahhah.
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
przyznam, że słynny wątek gazy - jak znieść to razem? należy do moich ulubionych na wizażu i widząc ten, nowo powstały, też się serdecznie uśmiałam.
![]() no i dołączam do radosnego grona tych, które od TŻa wracają z brzuchem wielkości balona... pamiętam, jak mama zawsze się ze mnie śmiała, że wstrzymuję pierdy cały dzień spędzany z chłopakiem, a po powrocie do domu lubię sobie ulżyć. ![]() i, kurczę, miałam dzisiaj przetestować słynne rozchylanie pośladków! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() myślę, że faceci wcale was nie oceniają negatywnie przez potrzeby fizjologiczne. na początku związku też cierpiałam i robiłam wszystko, żeby nie korzystać z toalety przy nim na dłużej ![]() mam tego pecha, że choruję dość ciężko, mam nieswoiste zapalenie jelita i od kilkunastu miesięcy zaostrzenie... i wiecie co? mój facet w 100% to akceptuje, martwi się, gdy długo nie wychodzę z toalety, gdy mówię, żeby lepiej tam nie wchodził ![]() i teraz to on mi przypomina i nalega, żebym brała wlewy i dochodziła do remisji ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
Ja rozumiem, że nie będę walić z grubej rury przy moim mężczyźnie, ale wstydzić się będąc w toalecie, bo jest okienko, albo coś słychać, to głupie. Wiadomo po co tam się idzie - nie zawsze tylko poprawić makijaż. Tam wstydzić się naturalnych odgłosów jest dziwne - po to jest to miejsce i normalny człowiek to rozumie. Facet na poziomie, nawet, jak coś usłyszy, nie da po sobie poznać - taka wzajemna, niepisana umowa o naszych naturaliach. Które non sunt ani turpia, ani divina.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Uprawiacie ze swoimi facetami seks, a boicie sie puscic przy nim bąka? Nie rozumiem, intymność, bliskość itp. ma to do siebie, że sie siebie nie krępujecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
A zebys wiedziala.Dla mnie to brak wychowania i chamstwo.Fuj.....i siedziec moze w tym smrodzie?.....zadna przyjemnosc.
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Czyli po Waszych odpowiedziach mam rozumieć, że załóżmy, leżąc czy siedząc ze swoim TŻtem na łóżku i rozmawiając, kiedy nagle zechce Wam się bąka to go puszczacie??
I jak się zachowujecie w przypadku 1) bąka głośnego 2) bąka śmierdzącego? dla mnie to własnie nie do wyobrażenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Zabiore glos w dyskusji jako facet. Usmialem sie, jak czytalem o roznych Waszych metodach, tlumikach, wyrzucaiu na balkon, o tym jak jedna z Was 'meczyla sie' caly tydzien, w czasie pobytu na wakacjach. Dla mnie to jest irracjonalne. Ja osobiscie nie chcialbym, zeby osoba ktora kocham, z ktora mialbym spedzic reszte zycia miala takie problemy. Uwazam, ze te 'sprawy' sa calkiem naturalne. Kazdy z nas musi raz na czas wyjsc do toalety i nie przeszloby mi przez mysl gorszyc sie, korzystajac po Niej. Po co mamy stwarzac z naturalnej czynnosci ludzkiej jakies stresowe sytuacje? Przeciez zarowno Kobieta jak i Mezczyzna to robia... A gdy czytam wpisy o stresie podczas snu... Dziewczyny, skoro jestescie ze swoimi facetami tak blisko, ze spicie w jednym lozku to skad pomysl, ze to jest cos gorszacego?? Osobna sprawa jest oczywiscie sprawa kultury osobistej po 'akcji'
![]() Na koniec zycze wiecej luzu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
a ja bym chciala sie przestac wstydzic pierdziec przy TŻ zeby mu pokazac ze ja potrafie glosniej!
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak samo jak nie grzebie w uszach, w nosie tak i nie puszczam bąków bo takie "zapaszki" są po prostu obrzydliwe, za równo dla mnie jak i mojego TZ więc darujemy sobie takie akcje. Jak się zdarzy to nikt nie robi z tego afery ale żeby tak z premedytacją i jeszcze siedzieć w takim zagazowanym pokoju w imię miłości i intymności jaka między nami panuje? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
moze troche
![]() ale mowie Wam, jak kiedys wybuchne, to zobaczy kto ma większą moc ![]()
![]() |
#89 |
BAN stały
|
Cieszę się, że cię to bawi aż tak bardzo. Ja jednak wraz z moim facetam wolę bardziej wyrafinowane rozrywki i dowcipy. Co nie znaczy, że mamy cokolwiek dusić, aż wybuchniemy. Zdarzy się - to trudno, nie ma afery, można przeprosić lub "nie zauważyć". W toalecie też się nie krępuję, chociaż przecież słychać - pierdzenie czy robienie kupy to czynność fizjologiczna, a toaleta do tego służy. Ale zawody w puszczaniu bąków, to rozrywka na poziomie dzieci i osób, powiedzmy o "niedużej kulturze osobistej i ogładzie". Zróbcie sobie zawody, kto robi większą i bardziej śmierdzącą kupę - przecież każdy się wypróżnia, więc też nie ma o co robić afery, a zabawa też może być przednia (a może...tylna).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze isc do rodzicow i podziekowac im ze zrobili mnie dzieckiem o nieduzej kluturze, a nie kims takim jak Ty
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.