Krępujące fizjologiczne dolegliwości u TŻta - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-03, 14:06   #61
comfortably
Przyczajenie

Dot.: Krępujące fizjologiczne dolegliwości u TŻta

Też mam takie problemy niekiedy i strasznie boli mnie brzuch jak bywam u tż. Męczę się, kręcę i zaciskam pośladki, byleby czegoś nie wypuścić, a wszystkie problemy mijają, jak wejdę do domu. W domu nie zauważyłam takich sytuacji
comfortably jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 14:12   #62
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez comfortably Pokaż wiadomość
Też mam takie problemy niekiedy i strasznie boli mnie brzuch jak bywam u tż. Męczę się, kręcę i zaciskam pośladki, byleby czegoś nie wypuścić, a wszystkie problemy mijają, jak wejdę do domu. W domu nie zauważyłam takich sytuacji
bo w domu czujesz się totalnie swodobnie, a przy swoim tż jak przy egzekutorze (co jest troche dziwne, nie sądzisz?). Moge się załozyć, że w zaciszu domowym puszczasz bąki nie zwracając na to najmniejszej uwagi, ot, mimochodem. Chyba, że w ogóle nie masz gazów, bo nic nie jesz.
wandaweranda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 15:49   #63
comfortably
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wandaweranda Pokaż wiadomość
bo w domu czujesz się totalnie swodobnie, a przy swoim tż jak przy egzekutorze (co jest troche dziwne, nie sądzisz?). Moge się załozyć, że w zaciszu domowym puszczasz bąki nie zwracając na to najmniejszej uwagi, ot, mimochodem. Chyba, że w ogóle nie masz gazów, bo nic nie jesz.
Czasem się zdarza bąk, wiadomo, ale nie mam tak,że aż mnie brzuch boli i nie mogę wytrzymać u tż tak mam najgorsze bywały noce - przez to musiałam niekiedy uciekać rano do domu... nie było mowy, żeby zasnąć, bo myślałam, że będę wygrywać symfonię
teraz trochę sytuacja się poprawiła, mam te patenty, o których pisałyście i sobie bezgłośnie prykam z kupą również się oswoiłam i nie jest to dla mnie taki problem, jak kiedyś, ale nadal się wstydzę.
comfortably jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 15:54   #64
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem się zdarza bąk, wiadomo, ale nie mam tak,że aż mnie brzuch boli i nie mogę wytrzymać u tż tak mam
boli właśnie dlatego, że wstrzymujesz
Stary 2011-03-03, 15:56   #65
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Czasem się zdarza bąk, wiadomo, ale nie mam tak,że aż mnie brzuch boli i nie mogę wytrzymać u tż tak mam najgorsze bywały noce - przez to musiałam niekiedy uciekać rano do domu... nie było mowy, żeby zasnąć, bo myślałam, że będę wygrywać symfonię
teraz trochę sytuacja się poprawiła, mam te patenty, o których pisałyście i sobie bezgłośnie prykam z kupą również się oswoiłam i nie jest to dla mnie taki problem, jak kiedyś, ale nadal się wstydzę.
Noo, ja raz tak miałam, zresztą pisałam o tym wcześniej. Dobrze, że facet szybko i głęboko zasypia

Kurde, dopiero jak przeczytałam Wasze wypowiedzi to wiem, co robię źle. Facet uwielbia popcorn i prawie zawsze do meczu/filmu wcinamy... ale kiszka
czokled jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-04, 07:28   #66
effcia82
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle wiele mieszkań jest tak bezsensownie zbudowanych, że sala tronowa jest zlokalizowana albo tuż przy kuchni, albo przy pokoju dziennym. To jest idiotyczne. Kibel powinien być miejscem, gdzie mozna poczuć się swobodnie, a nie jak na poligonie[COLOR="Silver"]
Nie mówiąc już o okienkach między łazienką a kuchnią często spotykanych w starym budownictwie
effcia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-04, 08:48   #67
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effcia82 Pokaż wiadomość
Nie mówiąc już o okienkach między łazienką a kuchnią często spotykanych w starym budownictwie
o tak! naprawdę, nie wiem czy projektując takie rozwiązanie architekt przemyślał sprawę gruntownie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 11:52   #68
manymanyways
Rozeznanie

po przeczytaniu tego pociesznego wątku stwierdziłam, że dużo tutaj o mnie. I nie chodzi tyle o wstrzymywanie potrzeb fizjologicznych itp., ile o jelito drażliwe, czy się denerwuję czy nie, czy jestem w domu czy u Teża to ono sobie lubi pofikać ; p kupiłam dziś herbatkę z kopru włoskiego, którą tutaj zachwalacie... no i wszedzie w necie przeczytałam, że ona działa wręcz wiatropędnie, czyli pogarsza dolegliwości bąkowe :O no to jak z tym jest, bo aż strach pić
manymanyways jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-04, 12:03   #69
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manymanyways Pokaż wiadomość
po przeczytaniu tego pociesznego wątku :D stwierdziłam, że dużo tutaj o mnie. I nie chodzi tyle o wstrzymywanie potrzeb fizjologicznych itp., ile o jelito drażliwe, czy się denerwuję czy nie, czy jestem w domu czy u Teża to ono sobie lubi pofikać ; p kupiłam dziś herbatkę z kopru włoskiego, którą tutaj zachwalacie... no i wszedzie w necie przeczytałam, że ona działa wręcz wiatropędnie, czyli pogarsza dolegliwości bąkowe :O no to jak z tym jest, bo aż strach pić :D
wypij, tylko potem nie waż się zakasłać:D
Stary 2011-03-04, 12:50   #70
manymanyways
Rozeznanie

Cytat:
wypij, tylko potem nie waż się zakasłać
czyli jednak pogarsza?
dziś nie będę eksperymnetować, bo się widzę z teżem... w domku sobie kiedyś wypiję i zobaczymy
Stary 2011-03-04, 13:08   #71
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
czyli jednak pogarsza?
dziś nie będę eksperymnetować, bo się widzę z teżem... w domku sobie kiedyś wypiję i zobaczymy
aby nie sadzić bąków, należy unikac rozdymających potraw i przekąsek-cebuli, kapusty, słodyczy, czipsów, jajek, wszelakich tłustości smażonych, kalafiora, grochu, fasoli itp.. No innej rady nie ma.
kurczę, tak się tutaj udzielam, że pomału zaczynam się czuć jak specjalista w dziedzinie pierdziologii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 13:36   #72
manymanyways
Rozeznanie

haha pierdziologia stosowana
no tylko gorzej, jeśli mimo takiej diety, przeżuwania miliona razy każdego kęsa, niepopijania jedzenia i co oni tam jeszcze zalecają, ma się rożne problemy, bo ma się jelitko drażliwe albo wręcz przeciwnie, gdy w pośpiechu je się coś na mieście, a kłopotów nie ma. Zero przewidywalności
Stary 2011-03-05, 16:11   #73
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

To Ty bardzo się stresujesz chyba :O Wrzuć trochę na luz, faktycznie herbatki mogą pomóc
Stary 2011-03-05, 18:57   #74
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
po przeczytaniu tego pociesznego wątku stwierdziłam, że dużo tutaj o mnie. I nie chodzi tyle o wstrzymywanie potrzeb fizjologicznych itp., ile o jelito drażliwe, czy się denerwuję czy nie, czy jestem w domu czy u Teża to ono sobie lubi pofikać ; p kupiłam dziś herbatkę z kopru włoskiego, którą tutaj zachwalacie... no i wszedzie w necie przeczytałam, że ona działa wręcz wiatropędnie, czyli pogarsza dolegliwości bąkowe :O no to jak z tym jest, bo aż strach pić
Przetestowana przeze mnie, przez mojego TŻa i część mojej rodziny:p My ją pijemy albo po objedzeniu i uczuciu takiej ciężkości na żołądku albo przy wzdęciach. W sumie nie zauważyłam ani u siebie ani u mojego TŻa czy siostra u siebie działania wiatropędnego, mimo że działa świetnie właśnie np na wzdęcia, dlatego tak go lubię

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych

Edytowane przez Irisfeal
Czas edycji: 2011-03-05 o 21:53 Powód: literówka
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-05, 21:47   #75
DO SKUTKU
Rozeznanie

Nie,no,watek przesmieszny,usmialam sie do lez.Kto by pomyslal,ze humor mi sie poprawi,wlasnie przez baki ahhahahahahhah.
Stary 2011-03-06, 10:11   #76
magaja
Raczkowanie

przyznam, że słynny wątek gazy - jak znieść to razem? należy do moich ulubionych na wizażu i widząc ten, nowo powstały, też się serdecznie uśmiałam.

no i dołączam do radosnego grona tych, które od TŻa wracają z brzuchem wielkości balona...
pamiętam, jak mama zawsze się ze mnie śmiała, że wstrzymuję pierdy cały dzień spędzany z chłopakiem, a po powrocie do domu lubię sobie ulżyć. i zawsze witając mnie w drzwiach mówiła, że jest przygotowana na wieczorne bombardowanie.

i, kurczę, miałam dzisiaj przetestować słynne rozchylanie pośladków! powiem szczerze, że kilka okazji już przegapiłam.
magaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 12:47   #77
Ejli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Wy tak serio o tych stringach, rozchylaniu pośladków i tłumikach z papieru toaletowego?
też się zastanawiam

myślę, że faceci wcale was nie oceniają negatywnie przez potrzeby fizjologiczne.

na początku związku też cierpiałam i robiłam wszystko, żeby nie korzystać z toalety przy nim na dłużej, ale trwało to krótko - mimo, że od zawsze się krępowałam, na obozach np. wypróżniałam się raz lub dwa.
mam tego pecha, że choruję dość ciężko, mam nieswoiste zapalenie jelita i od kilkunastu miesięcy zaostrzenie... i wiecie co? mój facet w 100% to akceptuje, martwi się, gdy długo nie wychodzę z toalety, gdy mówię, żeby lepiej tam nie wchodził , to mnie całuje i mówi, że kocha mnie całą, przypomina mi o braniu wlewów (leki) - wstydziłam się mu zdradzić, ze biorę lekarstwa także w ten krępujący sposób i przez kilka miesięcy prawie w ogóle odstawiłam ten sposób, kiedy mu powiedziałam, wkurzył się że nie mówiłam i nie brałam! miał żal, że uważałam, że źle mnie oceni.
i teraz to on mi przypomina i nalega, żebym brała wlewy i dochodziła do remisji

I'm going slightly mad
Ejli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 18:08   #78
kalincia
BAN stały

Ja rozumiem, że nie będę walić z grubej rury przy moim mężczyźnie, ale wstydzić się będąc w toalecie, bo jest okienko, albo coś słychać, to głupie. Wiadomo po co tam się idzie - nie zawsze tylko poprawić makijaż. Tam wstydzić się naturalnych odgłosów jest dziwne - po to jest to miejsce i normalny człowiek to rozumie. Facet na poziomie, nawet, jak coś usłyszy, nie da po sobie poznać - taka wzajemna, niepisana umowa o naszych naturaliach. Które non sunt ani turpia, ani divina.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 19:20   #79
malgoszka
Przyczajenie

GG do malgoszka

Uprawiacie ze swoimi facetami seks, a boicie sie puscic przy nim bąka? Nie rozumiem, intymność, bliskość itp. ma to do siebie, że sie siebie nie krępujecie.
malgoszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 19:27   #80
DO SKUTKU
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malgoszka Pokaż wiadomość
Uprawiacie ze swoimi facetami seks, a boicie sie puscic przy nim bąka? Nie rozumiem, intymność, bliskość itp. ma to do siebie, że sie siebie nie krępujecie.
A zebys wiedziala.Dla mnie to brak wychowania i chamstwo.Fuj.....i siedziec moze w tym smrodzie?.....zadna przyjemnosc.
Stary 2011-03-07, 19:40   #81
zagadka19
Raczkowanie

Czyli po Waszych odpowiedziach mam rozumieć, że załóżmy, leżąc czy siedząc ze swoim TŻtem na łóżku i rozmawiając, kiedy nagle zechce Wam się bąka to go puszczacie??

I jak się zachowujecie w przypadku
1) bąka głośnego
2) bąka śmierdzącego?

dla mnie to własnie nie do wyobrażenie jasne, mogę się zerwać i pojsc do kibla, tylko czasem jest fauszywy alarm i trzeba by było co 2 min do kilba latac...;> inna też sprawa jak jest się na zakupach w miejscu głosnym itp można to jakoś ukryć i natychmiast się zwiewa z miejsca, ale co w sytuacji kiedy jesteście razem z TŻtem w tym samym pokoju?
zagadka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 22:10   #82
mati1989
Przyczajenie

Zabiore glos w dyskusji jako facet. Usmialem sie, jak czytalem o roznych Waszych metodach, tlumikach, wyrzucaiu na balkon, o tym jak jedna z Was 'meczyla sie' caly tydzien, w czasie pobytu na wakacjach. Dla mnie to jest irracjonalne. Ja osobiscie nie chcialbym, zeby osoba ktora kocham, z ktora mialbym spedzic reszte zycia miala takie problemy. Uwazam, ze te 'sprawy' sa calkiem naturalne. Kazdy z nas musi raz na czas wyjsc do toalety i nie przeszloby mi przez mysl gorszyc sie, korzystajac po Niej. Po co mamy stwarzac z naturalnej czynnosci ludzkiej jakies stresowe sytuacje? Przeciez zarowno Kobieta jak i Mezczyzna to robia... A gdy czytam wpisy o stresie podczas snu... Dziewczyny, skoro jestescie ze swoimi facetami tak blisko, ze spicie w jednym lozku to skad pomysl, ze to jest cos gorszacego?? Osobna sprawa jest oczywiscie sprawa kultury osobistej po 'akcji'
Na koniec zycze wiecej luzu
mati1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 22:47   #83
blackamor
Zakorzenienie

a ja bym chciala sie przestac wstydzic pierdziec przy TŻ zeby mu pokazac ze ja potrafie glosniej!
Stary 2011-03-08, 00:52   #84
fiolka208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mati1989 Pokaż wiadomość
Zabiore glos w dyskusji jako facet. Usmialem sie, jak czytalem o roznych Waszych metodach, tlumikach, wyrzucaiu na balkon, o tym jak jedna z Was 'meczyla sie' caly tydzien, w czasie pobytu na wakacjach. Dla mnie to jest irracjonalne. Ja osobiscie nie chcialbym, zeby osoba ktora kocham, z ktora mialbym spedzic reszte zycia miala takie problemy. Uwazam, ze te 'sprawy' sa calkiem naturalne. Kazdy z nas musi raz na czas wyjsc do toalety i nie przeszloby mi przez mysl gorszyc sie, korzystajac po Niej. Po co mamy stwarzac z naturalnej czynnosci ludzkiej jakies stresowe sytuacje? Przeciez zarowno Kobieta jak i Mezczyzna to robia... A gdy czytam wpisy o stresie podczas snu... Dziewczyny, skoro jestescie ze swoimi facetami tak blisko, ze spicie w jednym lozku to skad pomysl, ze to jest cos gorszacego?? Osobna sprawa jest oczywiscie sprawa kultury osobistej po 'akcji'
Na koniec zycze wiecej luzu
Popieram w 100% My z TŻ jak nikt nie słyszy to nawet urządzamy istne zawody kto głośniej walnie bąka Przecież każdy pierdziJak wyobrażacie sobie z kimś żyć na co dzień?Będziecie 20-30 lat dusić pirdy?Wybuchnieci e
Stary 2011-03-08, 08:25   #85
tinpanalley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackamor Pokaż wiadomość
a ja bym chciala sie przestac wstydzic pierdziec przy TŻ zeby mu pokazac ze ja potrafie glosniej!
Jesteś OK-ŁO-PNA!
tinpanalley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-08, 09:02   #86
odada
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malgoszka Pokaż wiadomość
Jak w ogóle można porównywać przyjemny seks do śmierdzących bąków?
Tak samo jak nie grzebie w uszach, w nosie tak i nie puszczam bąków bo takie "zapaszki" są po prostu obrzydliwe, za równo dla mnie jak i mojego TZ więc darujemy sobie takie akcje. Jak się zdarzy to nikt nie robi z tego afery ale żeby tak z premedytacją i jeszcze siedzieć w takim zagazowanym pokoju w imię miłości i intymności jaka między nami panuje?
odada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-08, 09:54   #87
DO SKUTKU
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez odada Pokaż wiadomość
Jak w ogóle można porównywać przyjemny seks do śmierdzących bąków?
Tak samo jak nie grzebie w uszach, w nosie tak i nie puszczam bąków bo takie "zapaszki" są po prostu obrzydliwe, za równo dla mnie jak i mojego TZ więc darujemy sobie takie akcje. Jak się zdarzy to nikt nie robi z tego afery ale żeby tak z premedytacją i jeszcze siedzieć w takim zagazowanym pokoju w imię miłości i intymności jaka między nami panuje?
Dokladnie tak.Nie chce ,aby moj luby widziel jak grzebie sobie w nosie,buzi.Tak samo w lazience jak robie cos mocniejszego,czy zwyczajnie zmieniam podpaske.Tak samo z bakami.Te fizjologiczne czynnosci robie na osobnosci,i vice versa,i nie wyobrazam sobie inaczej,mimo bliskosci z mezem.
Stary 2011-03-08, 14:23   #88
blackamor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinpanalley Pokaż wiadomość
Jesteś OK-ŁO-PNA!
moze troche
ale mowie Wam, jak kiedys wybuchne, to zobaczy kto ma większą moc
Stary 2011-03-08, 15:33   #89
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez fiolka208 Pokaż wiadomość
Popieram w 100% My z TŻ jak nikt nie słyszy to nawet urządzamy istne zawody kto głośniej walnie bąka Przecież każdy pierdziJak wyobrażacie sobie z kimś żyć na co dzień?Będziecie 20-30 lat dusić pirdy?Wybuchnieci e
Cieszę się, że cię to bawi aż tak bardzo. Ja jednak wraz z moim facetam wolę bardziej wyrafinowane rozrywki i dowcipy. Co nie znaczy, że mamy cokolwiek dusić, aż wybuchniemy. Zdarzy się - to trudno, nie ma afery, można przeprosić lub "nie zauważyć". W toalecie też się nie krępuję, chociaż przecież słychać - pierdzenie czy robienie kupy to czynność fizjologiczna, a toaleta do tego służy. Ale zawody w puszczaniu bąków, to rozrywka na poziomie dzieci i osób, powiedzmy o "niedużej kulturze osobistej i ogładzie". Zróbcie sobie zawody, kto robi większą i bardziej śmierdzącą kupę - przecież każdy się wypróżnia, więc też nie ma o co robić afery, a zabawa też może być przednia (a może...tylna).
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-08, 15:39   #90
blackamor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Cieszę się, że cię to bawi aż tak bardzo. Ja jednak wraz z moim facetam wolę bardziej wyrafinowane rozrywki i dowcipy. Co nie znaczy, że mamy cokolwiek dusić, aż wybuchniemy. Zdarzy się - to trudno, nie ma afery, można przeprosić lub "nie zauważyć". W toalecie też się nie krępuję, chociaż przecież słychać - pierdzenie czy robienie kupy to czynność fizjologiczna, a toaleta do tego służy. Ale zawody w puszczaniu bąków, to rozrywka na poziomie dzieci i osób, powiedzmy o "niedużej kulturze osobistej i ogładzie". Zróbcie sobie zawody, kto robi większą i bardziej śmierdzącą kupę - przecież każdy się wypróżnia, więc też nie ma o co robić afery, a zabawa też może być przednia (a może...tylna).

musze isc do rodzicow i podziekowac im ze zrobili mnie dzieckiem o nieduzej kluturze, a nie kims takim jak Ty

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości