![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam towarzyszek do wspólnego odchudzania od 1 kwietnia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieje, że wątek jednak nie umarł bo chcialanbym sie przylaczyc. Co prawda swoja diete juz zaczelam, tydzien temu(jestem na SB, do konca 1 fazy zostalo jeszcze 6 dni). Schudnac chcialabym 10 kg (4 juz poszly
![]() Jezeli chodzi o ruch to 3 razy w tygodniu basen, rowery zaczynam od tego tygodnia(2 razy w tygodniu). Coś o mnie? Hm... Jestem studentka ze Szczecina, uwielbiam płwyać i sie ruszac niestety uwielbiam rowniez slodycze... i to wlasnie przez nie musze sie wziac za siebie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Witam! Chętnie się do Was przyłącze, bo czuję, że lepiej będzie jak mnie będzie troszkę mniej, a mianowicie do 8kg mniej. A więc kilka słów o mnie. Jestem Gosia, mam 20 lat i studiuję na Politechnice Wrocławskiej. Mam 163 wzrostu i... ważę 64kg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() No dokładnie wiem jak to jest kiedy wszyscy dookoła mówią tylko "po co się odchudzasz!!" a zwłaszcza marudzenie mamy i tylko człowiekowi odbierają motywację i chęci do działania ale ja się zawzięłam i wbrew wszystkim pokażę im że mnie nie zniechęcą i chcę schudnąć dla siebie żeby czuć się lepiej we własnej skórze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Tez czuje ze sie dolacze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja na razie jestem na etapie zmiany menu i wdrażania ćwiczeń (niestety musiałam sobie zrobić kilkudniową przerwę, bo miałam małą kontuzję). wyeliminowałam całkowicie cukier z wszelkich napojów i unikam tłuszczy, staram się jeść więcej warzyw i owoców. i trzymam się zasady nie najadać się i jeść 5 razy dziennie. Niestety nie jestem w stanie ograniczyć diety do 1000 kcal, bo jestem wtedy głodna i obsesyjnie myślę o jedzeniu, więc chyba nie tędy droga ![]() i duży problem to słodycze. Mocno je ograniczyłam ale nie potrafię całkowicie bez. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
niestety tak sie raczej nie da.
Najpierw chudna piersi i pas pod nimi. Pas pod piersiami mam 65 cm , tylek mam 104cm ... Brzydko to wyglada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Dołączam.
![]() Zaczynam od jutra. Obecnie: 168cm, 70kg. Cel: 56-57kg ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Myślę że nie należy tak od razu organizmowi odcinać wszystkiego restrykcyjnie bo przeżyje biedny szok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Bardzo rozsądnie, też wyszłam z tego założenia
![]() pochwalę się Wam Dziewczyny, że dzisiaj weszłam na wagę i okazało się, że przez 7 dni ubyło mnie 0,5 kg!!! Mam nadzieję, że w ciągu pół roku uda mi się zrzucić 10 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Człowiek spędza życie praktycznie w dwóch miejsach: w łóżku i butach.
|
Dziewczyny jak ten wątek umarł, to chodzcie do nas na watek, jest fajnie i ciagle sie cos dzieje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Z tego co ja widze to watek nie umarl
![]() Dziewczyny jak tam u was? Ja dzisiaj nie zjadlam nic nadprogramowego ale cignie mnie do weglowodanow ale te dopiero od przyszlego poniedzialku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
a ja się zabieram do tego odchudzania i jakoś zacząć nie mogę ;D ciągle tylko chodzę po domu i szukam słodyczy ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Witam!
Byłoby mi bardzo miło, jeśli mogłabym się przyłączyć do was bo widzę, że macie do zrzucenia podobna ilość kg co ja ![]() Jestem Magda, mam 23 lata, pracuje w TP(praca siedząca to duzo tłumaczy) a oprocz tego studiuje na 3 roku pedagogike w Katowicach(studenckie życie też średnio dobrze na mnie wpływa) Mam 170com wzrostu i 85kg mój cel to co najmniej 20 kg. Zaczęłam od 18 marca bo to równo 3 m-ce przed weselem , na którym chce wyglądać jak super laska a nie jak turlająca się paróweczka ![]() ![]() W sumie tak stwierdzam, że te kg nawet mogłyby stać w miejscu byle było widać, że mam mięśnie, a nie wylewające się sadełko....,najgorsze jest to , że nie chodzę w spodniach bo nie lubie , zawsze sukienki, spódniczki , tuniki i nawet nie zauważyłam że tyje, aż wkońcu moja skórzana kurteczka, którą wyciągłam z szafy w związku z ociepleniem ...pękła jak ją ubrałam....i dopszło do mnie, że coś jest nie tak ![]() ![]() Mam figurę jabłka...największy problem to mój brzusio. Stosuje MŻ-WR. staram się jeśc do 19 najpózniej ....bo pracuje do 21, a wieczorami sobie ćwiczę po godzinie i godzinke tańczę ze swoim TŻ ![]() Mam nadzieję, że wątek się rozkręci i razem będziemy się wpsierać i przebedzimy ten cholerny tłuszczyk ![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
ja się pochwalę, że właśnie jem sałatę. nie cierpię tego paskudztwa. jak dla mnie coś kompletnie bezsmakowego, dobre da królików, a nie dla ludzi.
no ale czego się nie robi dla zgrabnej figury ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
A tam...ja uwielbiam, a najlepiej z jogurtem naturalnym troszeczke przypraw dla smaku idealnie do obiadku
![]() ![]()
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ratunku! Tak się zapaliłam na tom odchudzanie a w czwartek z racji urodzin swoich pochłonęłam wszystkie czekoladowe prezenty i kawał torta:/ Poźniej weekendowa zabawa i jadlam co popadnie... Znow czuję się gruba i mam wrażenie, że zmarnowałam cały poprzedni tydzien walki...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Zapraszam do wspólnej rywalizacji na forum:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=514361 W pierwszym poście wszystko jest wyjaśnione ![]()
06 lutego - 126,8 kg 20 lutego - 121,5 kg 09 marca - 120,2 kg (6,6 kg po miesiącu) 23 marca - 114,9 kg 06 kwietnia - 114,3 kg (12,5 kg po 2 miesiącach) 20 kwietnia - 108,0 kg 09 maja - 108,3 kg (18,5 kg po 3 miesiącach) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Wiesz co jets najsmieszniejsze, ze to tylko 8dni, a ja przezywam, ze to cała wiecznosc, on jest chyba kolejną"rzeczą " choc to złe słowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
No ja to od początku związku wiedziałam jaką ma pracę, że nawet miesiąc go nie ma jak w Polsce mają zlecenia ale teraz rynek się otworzył w Niemczech i dopiero się zaczęła rozłąka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
No dokładnie, zawsze sa jakieś plusy..jakos trzeba je znaleźć i przetrzymać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- lece ćwiczyć i spać dobranoc;*
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
a ja lece zaraz na uczelnie... znowu do 18 :/ nienawidze tak dlugo tam siedziec bo z nudow chce sie jesc :/ no ale dam rade prowiant przygotowany i nie bede niczego podjadac, mam swoje i to zjem nic a nic wiecej
![]() Pozniej jeszcze lece na rowery wiec zdam relacje jak wroce ![]() Ps. Słodkiego mi sie chce... musze nad tym zapanowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie,
nazywam się Beata i tez od dawna walczę z moimi powracającymi kilogramami. Co prawda , nie mam ich zbyt dużo do utraty (5kg) przy obecnej wadze 58 i wzroście 159. Wiek chyba z Was najstarszy bo 37 lat (chociaż wcale tego nie czuję) - trochę to mi dziwnie wygląda- ja - taka stara????, no cóż, metryki nie oszukasz. Moja największą zmorą to wieczorny wilczy głód, nie wiem jak go pokonać, kiedyś próbowałąm zapić wodą z cytryna- ale niestety mam silną wolę- która robi ze mną co chce i i tak znów, obfite kolacje wróciły wieczorami. Dodatkowo jakieś wiosenne osłabienie powoduje, że ok 20 -tej jestem dętka i nie mam siły zmusić się do jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Ale zaczynam od dziasiaj, kupiłam żeń- szeń w tabletkach- na poprawę samopoczucia i zniwelowanie osłabienia- może coś pomoże, boodkaw to już tylko żołądek boli, a siły po niej nic a nic. Zatem jesli mogę dołączyć się do Was -t o będziemi bardzo miło. nie obiecuję, że codziennie bedę się dzielić moimi powodzeniami albo porażkami- ale na pewno od czasu do czasu tu będę zaglądać. Trzymam za nas wszystkie kcikuki- może tym razem wreszcie się uda !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Witam Beatko
![]() Żapraszamy do Nas ![]() Co do wieczornych ćwiczeń, tez nie mam siły się zmusić bo wracam z pracy po 22 i nie mam siły na nic, ale mysląc o tym, że nie mogę być paróweczką tylko super laska to mimo wszystko sie zmuszam, a po pierwszych 10 minutach juz jestem rozkręcona i ćwicze i ćwicze i ćwicze ![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Witamy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
no, ja kłade się koło 2 w nocy spać, bo zanim wroce z pracy tak jak wpsomniałam jest 22 potem musze wszystko ogarnac i 2 godizny ćwiczeń więc koło 2 zasypiam, a powinnam kłaść sie wczesniej ale co zrobić taka praca
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.