![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasia Tusk została szafiarką- blog córki premiera
Cytat:
![]() ![]() A przepraszam, skoro jest szczupła i zgrabna, to nie będzie pokazywać się w maskujących ubraniach, które są dla pań z większą tuszą, chyba wiadome, że każdy ubiera się jak lubi i na co mu figura pozwala. Zresztą jak się ma figurę, to we wszystkim ładnie. Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2011-03-16 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do bloga, to pomysł bardzo fajny.
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest drobną dziewczyną, ma duże ładne oczy, bynajmniej wyłupiaste, a co do płaskości, to biust ma pasujący do sylwetki, nie wiem czego chcesz, jeśli nawet byłby mały, to co z tego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ojjj ta zawiść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tekst z anoreksją, to już przegięcie. Bo jest szczupła? Teoria, że faceci nie lubią chudych dziewczyn, też kiepska. Tuskowa ma chłopaka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Osobiście najbardziej drażnią mnie tam "adwokatki", które na każdy komentarz wyrażający odrobinę krytyki momentalnie przystępują do obrony ![]() ![]() Napisane przez annaboleyn ![]() ladna, ale za chuda, taki patyczak, bez kraglosci, faceci takich nie lubia, pewnie tez jest plaska, ale poczekamy az sie pokaże w bikini lub innym dekolcie. ma wielkie, wylupiaste oczy jak u anorektyczki i to mi sie u niej nie podoba. poza tym prezentuje tylko 1en typ ubran dla chudych jak ona, wiec ten jej blog nie jest uniwersalny w jakims stopniu jesli chodzi tylko o mode. Ale przecież co niektórzy tylko obiektywnie piszą co im się tam nie podoba i mają do tego prawo. Nawet sama Tuskówna potrafi im czasem przyznać rację. Ale adwokatki zażarcie robią swoje ![]() Edytowane przez pandulek Czas edycji: 2011-03-16 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No popatrz a mnie sie taki który lubi patyczaki trafil ,cud jakiś czy cuś ? a jaki ma styl prezentować ? worki na pyry ma założyć co by grubasy wiedziały jaki kolor jest modny ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
nie mam nic do niej, zgadzam sie z Pania powyzej. tez mnie to smieszy i bawi. wiecej realizmu i obiektywizmu, tak, Kasia ma chlopaka....Cudnego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
maszyna, nie człowiek
|
Tak czytam i wynika, że ja się powinnam w takim razie powiesić albo inaczej zutylizowac by niektórym oczu ne kalać, bo jestem w najgorszym z możliwych stadium wygłodzenia
![]() ![]() A tak na poważnie to lepszy blog od niektórych na które trafiłam na wizażu, a niektórym nie dorasta do pięt. Tak czy inaczej - przyjemny i miły dla oczu, na razie trudno coś powiedzieć o zawartości, bo ta opublikowana jest bez zarzutu, ciekawe jak będzie dalej.
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
czy my tu oceniamy jakie wzięcie ma Tuskowa? kiepskie wzięcie bo ma jednego od dłuższego czasu...... a co ma piernik do wiatraka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
BAN stały
|
proponuje Ci obejrzec Dzien swira Koterskiego.
http://www.youtube.com/watch?v=QeSYW...eature=related przypomina Ci to cos, pasuje do Ciebie. lol od 1:50 fragment. skad sie biora takie koszmary? blog ma fajny, jej wyglad mi sie nie podoba i mam do tego prawo, ale nie uwazam ja za brzydka. proste jak konstrukcja cepa i nie napinajcie sie tak, bo Wam zylka peknie. Kasia ma oczy ladne jak Wylupek z Zalogi G, a ja go lubie, fajny jest. Edytowane przez annaboleyn Czas edycji: 2011-03-16 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Nie no, super
![]() Na wizażu jednak nieraz mnie zadziwiają ludzie ![]() Czyli że jak ja mam powodzenie, to powinnam dla samej zasady z niego korzystać, bo ktoś ma na mnie chętkę? Mimo, że mam swojego TŻ i nie zamierzam go zmieniać? (kurczę, dziwne, że się taki trafił, co na patyczaka poleciał ![]() Czyli jednak konkluzja jest sprzeczna, ponieważ skoro mam TŻ od długiego czasu, to nie mogę mieć powodzenia, które jednak mam, ale go nie mam ![]() Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2011-03-16 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.polityka.pl/kraj/analizy/...politykow.read |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ależ ty musisz mieć ogromne kompleksy ![]() A jaki typ ubrań niby miałaby prezentować skoro ma taką, a nie inną sylwetkę? Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No,wiem o tym. ![]() Eyo,napisała w tym kontekście,że Tusk utrzymuje siebie w Warszawie tylko z pensji.A to nieprawda,bo on swoja pensję może spokojnie w całości oddawać żonie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
nie jestem fanem tego typu blogów ale przed chwila sprawdzilam jej wpis z dzisiaj i jest tam zdjecie czerwonej sukienki, ktora kupilam kilka mcy temu
![]()
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
No właśnie wzięcie Kasia ma niezłe
![]() ![]() http://www.facebook.com/index.php?lh...08651152514764 Więc widzisz annaboleyn- znaleźli się i tacy, co gustują w płaskich patyczakach czy jak tam ją nazwałaś. Edytowane przez pandulek Czas edycji: 2011-03-16 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Nie najeżdzajcie tak na annaboleyn, ma swoje zdanie na ten temat i już. Nie musi jej się podobać Kasia ,tylko dlatego że wszystkim wam się podoba
![]() Zaraz zarzucacie jej zazdrość, zawiść, nawet wiecie że ma 10 kg nadwagi i obwisły biust ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Wczytałaś się w jej komentarze, czy niezbyt? Nikt nie najechał na annaboleyn za to, że jej się K. nie podoba, ale za styl wypowiedzi i przytaczane argumenty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdrość z Ciebie aż kipi. Bardzo to słabe... Nawet chodzisz po innych wątkach i reklamujesz bloga Kasi Tusk ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=515892&page=3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Co do bloga, to wpadłam tam raz iiiii
aż chciałam napisać komentarz i zapytać..... jaką farbę stosuję by mieć taki kolor włosów. Na którymś zdjęciu, w rozpuszczonych włosach jest ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
![]() i co z tego co ona pisze???? Jej sprawa, jej kultura, jej styl wypowiedzi ,czy naprawdę musisz komentować taką wypowiedź i denerwować się? rzucać ironiczne teksty? Po co? Chyba że to lubisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
jasne, bo co mi kipi? bo mi sie nie podoba, wam kipi cellulit, pryszcze i nie wiem co jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Przejrzalam całego bloga i bardzo mi się spodobał, tylko dostrzegam tam taki przerost formy nad treścią trochę. Np zastanawiają mnie zdjęcia, są piękne, miło się na nie patrzy, ale kurcze, ona specjalnie idzie do kwiaciarni, kupuje żonkile, żeby zrobić ładne zdjęcie śniadania? Dziwi mnie że dziewczyna studiująca, pracująca, prowadząca życie towarzyskie ma na takie rzeczy czas...
A co do tej odżywki do włosów z Joanny, gdzie można ją dostać ? ![]()
![]() |
#87 |
BAN stały
|
Lucka91 nie wiem skad jestes, ale napewno sa w Drogeriach Natura, drogerii Super-Pharm, czasami sa w Netto, a u mnie w miescie w drogerii Maczek na Bramie Portowej. ja mialam z tej serii kompres nawilzajaco-regenerujacy, wcale nie byl taki super.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
tak Lucka91. sa maseczki, balsamy, kompresy, odżywki, również ampułki. moim zdaniem lepsza z Joanny jest seria Jedwab. w jej sklad wchodzi: szampon, maska i odzywka-wszystkie wygladzajace oraz odzywka w sprayu ulatwiajaca rozczesywanie, dostepne sa one napewno w Rossmannie.
http://kobietamag.pl/wp-content/uplo...nna_jedwab.jpg wyglada ona tak, ale to zalezy jaki rodzaj i stan masz wlosow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.