![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ukochane Słodycze
hmmm, tyle tych słodyczy wymieniacie a jeśli mogę zapytać, to jak często je jecie i jak dużo? bo ja ostatnio muszę przestać je kochać, bo kiepsko się robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Lody włoskie śmietankowe
Lody kręcone też śmietankowe Ogółem to najbardziej lody śmietankowe, waniliowe, no i karmelowe(Nugger). Baton Kinder Country 3bit Kinder Czekolada i baton z tego. ![]() Chałwa! Waniliowa i sezamowa. Czekolady Milka, ale nie bakaliowe, orzechowe, tylko jogurtowa, i z tych dużych właściwie wszystkie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Bluegirl, ta czekolada o ktorej piszesz jest w lidlu
![]() ![]() też ją uwielbiam- kiedy Mama przywozi z niemiec to zjadam całą od razu ![]() Alpen gold też ma identyczną chyba smak Mocca - pychhhhaaaaa ![]()
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Lody, najlepiej włoskie lub w deserach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
Paluszki
![]() Są takie - z milki chyba - orzeszki w czekoladzie. Lila stars (jak to sie pisze? ![]() ![]() Chociaż tak wymienić wszystkiego to nie potrafię. Ja to bym mogła słodycze tonami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ja uwielbiam słoduchy ;-)))
batoniki w ilosciach ...no moze nie napisze.Teraz jem Princesse czekoladowa.Najlepiej smakuje z lodówki ;-) pyszna do tego jeszcze w ramach konkursu wysyłam kody wiec licze na tony Princessy w domku ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Ja jakoś słodyczy nie lubię, w ogóle nie lubię niczego co jest słodkie oprócz coli
![]() Poza tym uwielbiam chipsy, codziennie się nimi zajadam, najbardziej lubię Laysy Appetite serowo-cebulowe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
czekolady, czekoladowe cukierki, batoniki, ciasteczka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio niekwestionowanym królem jest Dove Karmelowe Marzenie, najlepsze (i najsłodsze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Praktycznie to lubię wszystkie słodycze :P
Ale tak najbardziej to : 3Bit, Biała czekolada, ptasie mleczka, żelki, michałki, krówki, Torty, ciastka, budynie, kiśle ![]()
Stałam wpatrzona nieruchomo w Ciebie i patrzyłam jak odchodzi moje szczęście I chociaż mówiłam "odejdź" myślałam zostań przy mnie tak bardzo Cię potrzebuję Łza spłynęła nie pierwsza, nie ostatnia... a jednak boli. Uciekam. Przed Tobą
Przed szczęściem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
![]()
http://www.*************.pl/join.php?ref=1616
Darmowe słodycze wystarczy zbierac punkty! ![]() Można za darmoche dostać dodatkową porcję swoich przysmaków ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
kinder bueno
![]()
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
rafaello and kinder bueno i niespodzianka
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Lody McFlurr z Mc'donalda. Czekoladowe z posypką Kitiketa, ja to mam wymagania xD
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
trufleee
![]() ![]() poza tym jeszcze pączki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Ptasie mleczko tylko i wylącznie z Milki
![]() Kinder Bueno Jerzyki Mc'Flurry z Lionem ciepła szarlotka z lodami ![]()
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
uwielbiam wszystkie slodycze
![]() ale najbardziej to chyba trufle, ptasie mleczko, czekolady, galaretka w cukrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Wiekszosc slodyczy mi sie przejadla ( w koncu
![]() Ale bez mlecznej czekolady to ja chyba zyc nie umiem. Ostatnio wielbie goplane. I kinder mleczna kanapke A wczesniej kochalam: -delicje -rafaello -jezyki -batoniki mars, kinder delice -paluszki mietowe w czekoladzie -pieguski -michalki -milka (laciata , mleczna, z orzechami, i taka limitowana z kawalkami pomaranczy) - wedel (tatrzanska) -alpen gold nussbeiser Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2009-03-28 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Ja najbardziej lubię:
* czekoladę (a najbardziej białą z wiórkami kokosowymi) * paluszki * lody (czekoladowe i i te wodniste ![]() * Pieguski * skittles (ostatnio oszalałam na ich punkcie ![]() * ptasie mleczko * chipsy * Tuc Tuci ![]() Najbardziej za to nienawidzę chałwy, paskudztwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dodałabym jeszcze 7.tiramisu (ale takie prawdziwe,włoskie), 8.kawę morożoną(z wieeelką porcją bitej śmietany) 9. Wszystko z karmelem 10.Nutelle 11.krem toffi (z terravity) 12. czekoladę łaciatą z zurawicy ![]() 13. Muffinki 15.nugat, blok, śmieciarz (ciasto takie) 15.keks angielski 16. Strucla 17. wszystko co jest z Kindera
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Bounty
Kinder Bueno łaciata Milka lody w polewie czekoladowej, mc flurry i shake waniliowy z Maca ![]() ferrero rocher ![]() Uwielbiam słodycze, ale ostatnio coraz częściej się ograniczam. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
skoro mowa o czekoladkach to mam coś dla was
![]() http://www.mistrzczekoladylindt.pl/p...ojowa_nuta_471 ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- za oddane głosy serdecznie dziękuję z góry , (ja też uwielbiam czekoladki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
był okres, kiedy słodyczy nie jadłam przez 3 miesiące. Absolutny rekord ! Ale słodyczomania znów powróciła :
-praliny lindta, jak również gorzkie i mleczne czekolady tej firmy -pawełek toffi ( ach nie jadłam chyba 2 lata już...) -lody Haagen-Dazs -wszelkie ciasta (byle nie drożdżowiec i takie z ogromną ilością śmietany) -cukierki mieszanka wedlowska -muffiny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
hmm... tak na dobrą sprawę to jem wszystkie słodycze jakie mi ktoś podsunie pod nos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam słodycze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Alpen Gold truskawkowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
a ja uwielbiam żelki - haribowe misie, ale i nasze polskie wisienki, zwierzaczki. Jak kupuję to nie w tych malutkich paczuszkach, ale na wagę
![]() do tego zajadam się lakritz (takie czarne anyżkowe żelki) z mieszanek Haribo, lubi to jeszcze ktoś? znam tylko jednego Polaka (oprócz mnie), który to lubi - mojego tatusia ;p Edytowane przez latika Czas edycji: 2009-07-04 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
wszystkie
![]() lody z malinovej, lody generalnie, sorbety ciasteczka owsiane, pełnoziarniste, chrupiące z ziarnami, bakaliami karpatka MUFFINY! moje, upieczone ![]() czekolady lindta pistacje, wszystko co pistacjowe
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.