|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kolorówka, maseczki, dużo nowych!
wstępnie mi odpowiada,ale muszę się na razie wstrzymać z odpowiedzią, bo trzymam wodę dla inne Wizażanki - nie wiem, czy nie zostanie wymieniona
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Za torebkę z czaszką interesuje mnie parę kosmetyków ponieważ torebka była użyta tylko raz i trochę mnie kosztowała. Więc:
Maybelline Collosal Volum express, czarna maskara, NOWA! Korektor Stay Matte Rimmel 010Invory. *Maybelline Color Sensational kolor 852 Coral Pearl(róż) użycie widoczne na zdjęciu. |
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
witaj
Mnie u Ciebie interesuje zoty tusz maybelline i tnik oraz pomadka maybeliine ( na zdeciu to taki brudny roz) pierwsza z lewej strony ,mam a wymiane nowy ( 2 razy delikatnie uzyty) 1ml podkrecajacy tusz isadory CURL ,bardzo mocna gleboka czern i wydluzajacy ,ja wole delikatniesza spirale,kupowany w sklepie,stan idealny Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2011-05-03 o 20:30 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Peeling myjący Natura Joanna z pomarańczą, wygładzający, NOWY! 100ml
Dax Cosmetics Planet Essence maska-sauna Perfekta oczyszczanie peeling enzymatyczny Bielenda Skóra mieszana i tłusta. Maseczka Malwa Face Care- oczyszczająco-normalizująca. .Mark Mills "Amagansett" miekka okładka, 413 stron
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
tak,
za wosk i peelin ksiazka, maseczki co wymieniłam , i moze ten deo z ziaja?
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
hej
mi wpadły w oko tylko tusze Maybelline
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Super
W takim razie czekam na wiadomość na pw
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielegnacja twarzy,kolorówka, pielegnacja włosów. Zapraszam!czeste dokładki
podoba mi sie u Ciebie nr 5,6,8
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Pielegnacja twarzy,kolorówka, pielegnacja włosów. Zapraszam!czeste dokładki
hejka moze znajdziesz cos w moich watkach za
1.Loreal orzeźwiający tonik triple active, zużycie widoczne na zdjęciu. Nie jest u mnie długo. Oddaje, bo nie służą mi toniki z alkoholem. Do cery normalnej i mieszanej. 200ml 1.Schauma maska do włosów z olejkiem do włosów z rozdwojonymi końcówkami, NOWA! 2.Szczotka mała loreal elnet, NOWA, zapakowana 5.Soraya Make Up lifting odcień 03Naturalny. Nie używana, przez pomyłkę kupiłam naturalny zamiast jasny beż, nie mój kolor. Użyty tylko przy sprawdzeniu koloru 8.Maybelline Volum Express Turbo boost, pogrubiająca, czarna maskara. NOWA! 10.Eyeliner Rimmel Glam 'Eyes, czarny.NOWY! 12.Soraya Baza sylikonowa do cery normalnej i mieszanej. Użyta trzy, cztery razy. Jest nowa, ma trzy lata ważności od otwarcia
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
5.Soraya Make Up lifting odcień 03Naturalny. Nie używana, przez pomyłkę kupiłam naturalny zamiast jasny beż, nie mój kolor. Użyty tylko przy sprawdzeniu koloru |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
pedzel lirene i collosal mascara, baza soraya
poza watkiem mam jeszcze mgielke migdalowa avonu ale niestety zagubilam gdzies atomizer wiec trzevba by bylo ja w cos sobie przelac zostalo ponad polowahttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=530090 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=529727 |
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
4.białe okularki
5.maseczki garnier po farbowaniu, z farb garnier 7.Perfecta No Problem! peeling enzymatyczny i antybakteryjna maseczka oczyszczająca 2x5ml 8.Dax Cosmetics Planet essence- maseczka głęboko oczyszczająca, zielona glinka. Cera tłusta i mieszana 9.Soraya Care Control maseczka drożdżowa antybakteryjna 2X7,5ML cos u mnie? |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#81 | |
|
A cobra on my left...
|
Cytat:
Coś u mnie? ![]() kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=519983 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=480280 ubrania/dodatki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=503202 |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiście nie zwróciłam uwagi że do każdego zdjecia sa od 1 cyferki
![]() 5.Soraya Make Up lifting odcień 03Naturalny. Nie używana, przez pomyłkę kupiłam naturalny zamiast jasny beż, nie mój kolor. Użyty tylko przy sprawdzeniu koloru 6.Maybelline New Superstay 10 invoy. Użyty kilka razy. Ilość bazy jest zaznaczona kreską, podkładu nie widać ile jest, ale jest pewnie więcej. Niestety posiałam zatyczke 8.Maybelline Volum Express Turbo boost, pogrubiająca, czarna maskara. NOWA! |
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
coś za:
DOKŁADAM MASKARE MAYBELLINE ONE BY ONE NOWA!!! (22.05!) Kredka czarna automatyczna Miss Sporty, minimalne zużycie Loreal orzeźwiający tonik triple active 2.Ziaja, maseczka z zieloną glinką, seria nuno, ok. 60-70%. data ważności 12.2012 8.Dax Cosmetics Planet essence- maseczka głęboko oczyszczająca, zielona glinka. Cera tłusta i mieszana 8.Maybelline Volum Express Turbo boost, pogrubiająca, czarna maskara. NOWA! 10.Eyeliner Rimmel Glam 'Eyes, czarny.NOWY! 12.Soraya Baza sylikonowa do cery normalnej i mieszanej. Użyta trzy, cztery razy. Jest nowa, ma trzy lata ważności od otwarcia Poza wątkiem mam mgiełkę Avonu kokos i trawa cytrynowa, nowe kosmetyki Avonu i miniatury edp YR Iris Noir i Ambre
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Coś u mnie za:-NOWA! kredka Maybelline expression eyebrow 03brown -Rimmel Glam Eyes Midnight Black -Ziaja, maseczka z zieloną glinką -Ziaja nuno krem antybakteryjny -Loreal orzeźwiający tonik triple active, -Garnier czysta skóra active -Perfecta No Problem! peeling enzymatyczny i antybakteryjna maseczka oczyszczająca 2x5ml -Dax Cosmetics Planet essence- maseczka głęboko oczyszczająca, zielona glinka. Cera tłusta i mieszana -Soraya Care Control maseczka drożdżowa antybakteryjna 2X7,5ML -City Chick Lip Balm o przyjemnym zapachu gumy do żucia -Pojedyńczy cień rimmel 100glam ice -lakier essence żółty i może jeszcze Srebrne japonki/sandały, NOWE! kupione w tamtym roku, nie założone ani razu. Wysoko wiązane. rozm 39 ?
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
A nie interesuje Cię nic, co mam poza wątkiem, a wymieniłam? Mam m.in. mgiełkę do ciała kokos i trawa cytrynowa, miniatury YR Iris Noir i Ambre, mini mleczka i balsamy LRP, balsamy do ust i ciała, męskie kulki pod pachy i dezodoranty, żel pod prysznic, srebrną, nową kosmetyczkę Avonu?
Jeśli nic, no to ewentualnie mogę się wymienić: obie bransoletki z Nike (jedna ze znaczkiem, druga bez) za jedną z rzeczy które wymieniłam, oprócz kredki miss sporty Pozdrawiam
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
mgiełka była użyta jakieś 2 razy, nie lubię zapachu kokosa, po tym jak zatrułam się Malibu Najpierw przedstawię ceny +/- swoich rzeczy: bransoletki 26,60 zł (kupowane w komplecie 3 szt. za 39,90) mgiełka kokosowa 15 zł (kupiona za 17) My z poprawczaka 24 zł (za tyle była kupiona, ale ze względu na to, że jest już niedostępna w żadnej księgarni, ani na Allegro oraz że posiada autograf autora wyceniam ją wyżej ) Dlatego nie oddam tych rzeczy za to co wymieniłaś. Proponuję: Kredkę miss sporty Tonik L'oreal Maseczkę Ziaji Jeden z nowych tuszy Maybelline +eyeliner Rimmel LUB maskę do włosów LUB bazę Soraya LUB potrójny cień Rimmel. Co Ty na to? Uważam, że to uczciwa propozycja, pamiętając o niedostępności książki Za samą mgiełkę i bransoletki proponuję sam tusz do rzęs. Pozdrawiam
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się
![]() Oddam Ci obie bransoletki. Podsumowując: mgiełka kokosowa 2 bransoletki Nike za: nowy tusz do rzęs maybelline turbo boost Zapraszam na PW
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

Coś u mnie za: