![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rózne solar xs, s ...torebki buty 37
oraz moherowa sukienka dobra na xs, s super się nosi prześwituje, tak więc ja nosiłam top pod spodem podwinełam do skrócenia i zapomniałam o niej jest długa- można ja skrócić albo nosić maksi.....pięknie opina ciało...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
mam fajną torebeczkę zieloną z miękkiej ekoskórki [wygląda ja naturalna] a mp3 miałam jakieś 2 tylko musiałabym poszukać bo dawno nie używałam, torbę wrzucę jeszcze dziś jak jakieś baterie do aparatu dorwę
no i poszukam tych mp3 ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- aaa i mam fajną dżinsową torebkę z nitami ![]() wrzucam fotki, znalazłam jeszcze żółty kuferek ![]() a szukasz czegoś konkretnego? mam np małą gussaci
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2011-04-18 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Kokon pro
Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
|
hej torba jest srednia, nie powiedzialabym ze jest bardzo sztywna, mocniejsze plotno, miesci a 4 i mozna ja zarzucic na ramie u ciebie podoba mi sie wisiorek serduszko
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
no dobra specjalnie dla Ciebie
![]() ![]() proszę o odp, bo siedzę u rodziców w pokoju na stacjonarnym, bo swój mam w naprawie ;p
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
DORZUCAM PORTFELIK NOWY Z SOLARA NA MONETY.....ja mam taki sam zielony super wygodny....materiał ma fakture jakby łuski węża czaro połyskliwy do tego solarowski breloczek pomarańczowy,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
prefumy angel - jakoś nie moge ich skończyć są bardzo mocne- nie wiem ile zostało to była butelka 100ml zostało 1/4 chyba NIE MAM WYMIENIONY
oraz koperta na pierdułki z solara kolor royal blue wymiary to dłok.22 cm wysokośc ok.15 cm Edytowane przez mkmk10 Czas edycji: 2011-05-02 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
naszyjnik w stylu boho...beżowo brązowy krótszy i dłuższe na gumce czarne korale z plastiku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
ta torebka jest srebrna, brązowe ma rączki, może się jednak skusisz?
![]()
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
dobra to idę szukać czegoś innego :P no i tej mp3 ;p
a jaki nosisz rozmiar ciuchów, bo może coś z szafy wyciągnę ;p
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
hej :0 znalazłam moją mp3
![]() czerwoniutka, sprawna, jedyna "wada to małe obtarcie na klapce od baterii [widać na drugim zdjęciu], różne kolory podświetlenia, menu PL, blokada... szybka nie jest porysowana tylko przetarta palcem i takie ślady zostały... ![]()
![]() |
#77 |
Kokon pro
Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
|
hej, nadal jestem zainteresowana, a nie chcesz do tej torby moze chociaz blyszczyka isadory, jak mowisz ze sporo kosztowalo to serduszko, albo jeszcze ktorejs torebeczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
to z fajniejszych ciuszków mam bokserkę Vero Mody S [fajna, ale mi niestety troszkę sadełka przybyło
![]() czekam na werdykt ;p
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2011-04-20 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
i mam jeszcze śliczny zegarek na bransolecie z cyrkonii, super na lato, stan baaardzo dobry
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
a ja jestem uparta bestia :P idę szukać dalej ;d
ok, wyjęłam kolejną "perełkę" ![]()
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2011-04-20 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.