|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymianka :-)
Pisałaś do mnie priv. Linki do obui wymian mam w podpisie
zapraszam
|
|
|
#62 |
|
:)
|
wita, znajdziesz cos u mnie za:
- Avon, Eternal Magic EDT - użyte dwa razy |
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za
Puder Maxfactor, Creme Puff, kolor 13 - zużycie 30% |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Niestety toppera z Essence już nie mam, lakier prawdopodobnie zostanie wymieniony ale jeszcze nie mam odpowiedzi. Został mi tylko cień z Oriflame.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
paletki juz negocjuje
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się w twoim wątku:
- Oriflame, Precise Brow Definer- ołówek do brwi - raz użyty - wersja light - AVON, Little Black Red EDP 50 ml - nieużywane - Oriflame, Milk & Honey Gold, Shampoo for Shinny & Nourished Hair (Szampon do włosów z miodem i mlekiem) - nowy - Oriflame, Milk & Honey Gold, Conditioner for Shinny & Nourished Hair (Odżywka do włosów z mlekiem i miodem) - użyta dwa razy
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
meteory napewno mi się podobają i chętnie przyjmę odsypkę
i to jak największą! więc pomyśl jak dużo możesz mi dać i wtedy dostosujemy liczbę moich produktów do ilości meteorów. Nie ukrywam że chętnie przyjęłabym połowę. Ale nie wiem czy zdecydujesz się odsypać aż tyle ![]() Tylko sephora tender pink jest już wymieniony. Mam czekoladowy z sephory zużycie jest bardzo małe i mam też sporo różów mogłabym zrobić foty jeśli Ci się któyś spodoba to dołożędy wymianki.
Blog poświęcony leczeniu Izotretynoiną oraz kosmetykom! Nowe wpisy Jak zwalczyć trądzik po 20 roku życia? Wypadanie włosów - przyczyny i co robić? Wymiana kosmetyki Edytowane przez makeupola Czas edycji: 2012-04-17 o 17:08 |
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
ewentualnie mogłabym oddać paletkę revlon beyond natural
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, dołożę, nie ma sprawy, tylko bez błyszczyku Bell, bo obiecałam już komuś innemu, a ja wypatrzyłam jeszcze u ciebie:
- Baza silikonowa Soraya - użyta 2-3 razy - Essence Crystallized, Liquid Highlighter - rozświetlacz Znalazłabyś coś jeszcze w moich wątkach ?
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2012-04-18 o 03:07 |
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic, pozdrawiam
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
- AVON, Little Black Red EDP 50 ml - nieużywane - Avon, Outspoken by Fergie EDP użyte raz |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Zerknij jeszcze do dokładki, poza nią to już nie bardzo.
|
|
|
#85 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie zainteresowało mnie to: - Guerlain, Meteorites (Puder w kulkach) - 03 Beige Chic - zrobię odsypkę ze swoich - Essence Crystallized, Liquid Highlighter - rozświetlacz - Kallos Crema al Latte - zrobię odlewkę Ile kulek Meteorytów i ile ml Kallosa byś mi oddała, żeby w sumie te 3 rzeczy miały wartość ok. 45 zł?
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Pytalaś u mnie o Mirage
Podoba mi sie u Ciebie: - Oriflame, Giordani Gold , Pressd Bronzing Pearls -Prasowany puder brązujący -raz użyty Little Black Dress Moze dobierzesz cos do Mirage abym mogła zgarnąć obydwie rzeczy.
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Nie wiesz może czy outspoken fergie jest podobny do outspoken intense ?
moj watek - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=609499&page=2 |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Tusz to jest Ultimate Mascara, tusz pogrubiający.
W twoim spodobały mi się jeszcze: - Delia, Onyx, Eyebrows Gel Corrector 3in1 (korektor do brwi) - próbki z oriflame - cały zestaw - Oriflame krem pod prysznic Milk & Honey, nowy - Orifalme mydełko Milk & Honey, nowe
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

zapraszam