Chudniemy i piękniejemy...:) Zapraszam kobietki - Start 18.04 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 18:52   #61
Vegeta28
Raczkowanie

Dot.: Chudniemy i piękniejemy...:) Zapraszam kobietki - Start 18.04

A ja jestem z siebie dumna, bo koleżanki wyciągnęły mnie na miasto i nie dałam się skusić na żadne lody ani kebaby ani inne zuuue rzeczy. Muszę zacząć planować sobie posiłki, bo jakoś nie umiem jadać regularnie i to jest mój ból. Cieszę się, że Wam idzie ok
Teraz planuje spacerek z moim psem a później może jakieś ćwiczenia...? Chciałabym zacząć biegać i za nic się nie mogę za to zabrać.
Vegeta28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 19:09   #62
nefrey
Raczkowanie

No ja to za bieganiem nie przepadam. O wiele bardziej wole rower Ćwiczę sobie zawsze wieczorem, mam swój plan, czasem coś zmieniam, dodaje żeby się nie nudził W końcu musimy to polubić a nie że 'musimy'. No i muszę zacząć jeść bardziej regularnie, bo narazie to różnie bywa Dziewczyny a co sądzicie o gołąbkach? Bo mama narobiła i sama nie wiem, 1 chyba nie zaszkodzi ;> Wg mamę to muszę zamknąć gdzieś Dzisiaj nakupiła czekolady i przyniosła mi do pokoju. Po chwili zmagania się z samą sobą wzięłam kostkę i wyniosłam resztę Poza tym to dietę trzymałam, jutro polecę do sklepu po otręby Widzę, że Nas coraz więcej
- 870/1200 min ogólnie ćwiczeń

Alexz Johnson - Skips
nefrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 20:54   #63
agnlan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vegeta28 Pokaż wiadomość
A ja jestem z siebie dumna, bo koleżanki wyciągnęły mnie na miasto i nie dałam się skusić na żadne lody ani kebaby ani inne zuuue rzeczy. Muszę zacząć planować sobie posiłki, bo jakoś nie umiem jadać regularnie i to jest mój ból. Cieszę się, że Wam idzie ok
Teraz planuje spacerek z moim psem a później może jakieś ćwiczenia...? Chciałabym zacząć biegać i za nic się nie mogę za to zabrać.
gratuluje : D

ja na kolacje wypiłam koktail z banana i jogurtu naturalnego oraz pół jogobelli jagodowej zmiksowane

a jutro szkołaaa ; / oj.! wróg odchudzania wedlug mnie. i ejszcze ciotosława. aj
Stary 2011-04-18, 21:05   #64
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnlan Pokaż wiadomość
gratuluje : D

ja na kolacje wypiłam koktail z banana i jogurtu naturalnego oraz pół jogobelli jagodowej zmiksowane

a jutro szkołaaa ; / oj.! wróg odchudzania wedlug mnie. i ejszcze ciotosława. aj
Dlatego Kochana trzeba sobie wszystko zaplanować, posiłki w szkole, może np. bułka razowa z ziarenkami, w środku jajko i warzywka albo szyneczka drobiowa i góra warzyw, a potem jabłuszko, ja robię sobie jak wychodzę często taką sałatkę, pół piersi z kurczaka usmażonej na łyżeczce tłuszczu, sałata, pomidorki i sos czosnkowy (jogurt naturalny i czosnek) i zabieram w takim pojemniczku i jem, a jak ktoś dziwnie patrzy, to mam to gdzieś. A takie jedzonko zdrowe i pożywne, bo w cycu z kury białko
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 21:31   #65
zyje_chwila
Raczkowanie

dziewczyny co sądzicie o płatkach typu np fitness? faktycznie takie dietetyczne?
zyje_chwila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 21:34   #66
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zyje_chwila Pokaż wiadomość
dziewczyny co sądzicie o płatkach typu np fitness? faktycznie takie dietetyczne?
Dietetyczne na pewno nie Masa cukru w nich, ja lubię teraz rano robić owsiankę na mleczku, a żeby była smaczna i słodsza, to dodaję np. pół bananka czy jabłko z odrobiną cynamonu, dla mnie to czasem aż za słodkie, ale ja odzwyczaiłam się już kilka miesięcy temu od słodzenia kawy czy herbaty i jedzenia słodyczy, więc może dlatego
Stary 2011-04-18, 21:38   #67
mysia75
Przyczajenie

Wink Dot.: Chudniemy i piękniejemy...:) Zapraszam kobietki - Start 18.04

Cześć dziewczyny!Wiele z nas zmaga się z problemem nadprogramowych kilogramów,niestety.Ja osobiście mam wzloty i upadki,teraz właśnie dopadł mnie upadek.Jakiś czas temu próbowałam diety proteinowej i muszę przyznać,że zadziałała,ale niestety moim problemem chyba największym jest brak konsekwencji i silnej woli.Staram się jak mogę,ale czasami się nie udaje.Moja obecna waga 74kg,wzrost 168cm.
mysia75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 21:40   #68
zyje_chwila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Dietetyczne na pewno nie Masa cukru w nich, ja lubię teraz rano robić owsiankę na mleczku, a żeby była smaczna i słodsza, to dodaję np. pół bananka czy jabłko z odrobiną cynamonu, dla mnie to czasem aż za słodkie, ale ja odzwyczaiłam się już kilka miesięcy temu od słodzenia kawy czy herbaty i jedzenia słodyczy, więc może dlatego
właśnie też mi się tak wydawało, moje koleżanki zajadają się tym z jogurtem naturalnym wierząc, że dzięki temu schudną
i podziwiam, że wytrzymujesz już tyle bez słodyczy

Edytowane przez zyje_chwila
Czas edycji: 2011-04-18 o 21:41
Stary 2011-04-18, 21:43   #69
elastynka
Przyczajenie

Oj ja to dzisiaj coś kiepsko zaczęłam. Nie tyle z kalorycznością co z ilością posiłków: TYLKO 2. Ale to przez stres niestety. Musiałam dziś odbyć poważną rozmowę z kimś bliskim i zapomniałam o jedzeniu. Ale za to zestaw porannych ćwiczeń wykonany

Jutro będę długo w podróży, ale przygotuje się do niej stosownie. Sałateczkę w pojemnik i jogurcik na drogę wezmę.

Wam za to gratuluję nie poddaniu się pokusom byle tak dalej.
elastynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 22:02   #70
coco_k
Raczkowanie

GG do coco_k
Talking Dot.: Chudniemy i piękniejemy...:) Zapraszam kobietki - Start 18.04

Witam Drogie Panie!
Mogę się dołączyć?
w kupie zawsze raźniej :P
coco_k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 22:10   #71
zyje_chwila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez coco_k Pokaż wiadomość
Witam Drogie Panie!
Mogę się dołączyć?
w kupie zawsze raźniej :P
oczywiście, witaj

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez elastynka Pokaż wiadomość
Oj ja to dzisiaj coś kiepsko zaczęłam. Nie tyle z kalorycznością co z ilością posiłków: TYLKO 2. Ale to przez stres niestety. Musiałam dziś odbyć poważną rozmowę z kimś bliskim i zapomniałam o jedzeniu. Ale za to zestaw porannych ćwiczeń wykonany

Jutro będę długo w podróży, ale przygotuje się do niej stosownie. Sałateczkę w pojemnik i jogurcik na drogę wezmę.

Wam za to gratuluję nie poddaniu się pokusom byle tak dalej.
czasami tak już bywa przez to że raz zjadłaś tylko 2 posiłki świat sie nie zawali jutro na napewno będzie lepiej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 22:41   #72
nefrey
Raczkowanie

No ja dzisiaj niby 5 ale jakoś dziwne odstępy czasowe miałam Jutro ost dzień szkoły i teraz w końcu będę mogła jeść w miarę regularnie i tak jak powinnam, bo wiadomo do szkoły to raczej jabłko, jogurt, ja to wg leń jestem i kanapek mi się robić nie chce, a tak to może jakąś sałatkę w domu wykombinuje. Z racji tego, że dopiero skończyłam wulkan (kocham naszego fizyka) to mało dzisiaj poćwiczyłam. Ale jutro 2 wf i pewnie pójdziemy biegać także bd ok

Alexz Johnson - Skips
Stary 2011-04-18, 22:47   #73
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie też mi się tak wydawało, moje koleżanki zajadają się tym z jogurtem naturalnym wierząc, że dzięki temu schudną
i podziwiam, że wytrzymujesz już tyle bez słodyczy
Od wszystkiego da się oduczyć Fakt, że raz na 2 czy 3 tygodnie zjem coś słodkiego w postaci batonika czy kawałka ciasta, ale nie jest to nałogowe rzucanie się codziennie na słodkie, jak miałam kiedyś. Zresztą dobra jest taka owsianka rano ze słodkim owocem, bo dzięki temu na cały dzień mam zaspokojony głód na cukier A posłodzonej kawy czy herbaty już nie wypiję
Stary 2011-04-18, 23:29   #74
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vegeta28 Pokaż wiadomość

Mam dziś podobny sukces Wypad na miasto z koleżankami i nie tknięcie niczego, nawet alkoholu. Zadowoliłam się pyszną herbatką z pomarańczą i cynamonem (pyyycha!!)

Odzwyczajenie się od słodyczy - w moim przypadku NIEWYKONALNE ;(
Stary 2011-04-19, 08:08   #75
Monti88
Rozeznanie

Dziewczyny mam doła
Na wadze wciąż to samo 5 dzień a przecież jem to cholerne białko co prawda wczoraj kiepski dzień miałam po poprzedniej nocy okrutnie bolał mnie żołądek i wczoraj zjadłam tylko 3 posiłki, ale cholera ile można
Wypiłam w sumie 3 duże kubki herbaty miętowej i jeden zwykłej i ze 2 szklanki coli zero. Zjadłam bułke Dukana, 3 jajka na miękko, później jogurt bałkański light z cynamonem, a na obiad pierś z kurczaka z pomidorem i kawałkiem sera żółtego 13% i pół brokuła. Co robię nie tak? ;( Mam dość

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 09:01   #76
gosia1852
Przyczajenie

Monti88 a ja myślę, że Ty nie popełniłaś błędu no może odstawiłabym tą cole bo nawet ta bez kalorii jest niezdrowa..nie zwracaj uwagi na wagę wiem jak takie sytuacje mogą wpłynąć na dalszą diete...często się załamujemy widząc że ona ani drgnie..powinnaś się mierzyć a efekty zobaczysz ja wiem sama po sobie jakiego miałam doła po 3 tygodniach diety kiedy waga wskazała mi tylko 2 kg mniej, chciałam już nawet się poddać...jednak po jakimś tam czasie zaczęłam dostrzegać efekty po ubraniach..żeby się odchudzić bez efektu jojo potrzeba czasu więc nie martw się głowa do góry
gosia1852 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-19, 09:51   #77
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Mam dziś podobny sukces Wypad na miasto z koleżankami i nie tknięcie niczego, nawet alkoholu. Zadowoliłam się pyszną herbatką z pomarańczą i cynamonem (pyyycha!!)

Odzwyczajenie się od słodyczy - w moim przypadku NIEWYKONALNE ;(
Aj tam niewykonalne Ja też tak myślałam, poważnie CODZIENNIE musiałam zjeść coś słodkiego, często była to wręcz cała czekolada czy kilka batonów. Ale naprawdę się da, małymi kroczkami. Najpierw słodziłam kawę czy herbatę 1 łyżeczką cukru zamiast 2, potem przestałam słodzić w ogóle, do smaków też się przyzwyczajamy. Ważne jest też regularne jedzenie, 4-5 razy dziennie w niedużych odstępach, to nie mamy takiej ochoty na słodkie wtedy Wiem to sama po sobie

Teraz powiem szczerze, że zamiast batonika wolę zjeść zdrową kanapkę z drobiową szyneczką i górą warzyw (sałata, pomidor, ogórek, rzodkiewka, szczypiorek) poważnie

Cytat:
Napisane przez Monti88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam doła
Na wadze wciąż to samo 5 dzień a przecież jem to cholerne białko co prawda wczoraj kiepski dzień miałam po poprzedniej nocy okrutnie bolał mnie żołądek i wczoraj zjadłam tylko 3 posiłki, ale cholera ile można
Wypiłam w sumie 3 duże kubki herbaty miętowej i jeden zwykłej i ze 2 szklanki coli zero. Zjadłam bułke Dukana, 3 jajka na miękko, później jogurt bałkański light z cynamonem, a na obiad pierś z kurczaka z pomidorem i kawałkiem sera żółtego 13% i pół brokuła. Co robię nie tak? ;( Mam dość
Kochana, lepiej wolniej, a bez jojo, jak pisała koleżanka wyżej. Takie szybkiej diety w stylu 5 kg w tydzień kończą się źle, sama byłam na takiej, kilogramy wróciły nawet w delikatnym nadmiarze

U mnie dziś na śniadanko była porcja drobiowej wątróbki z cebulką i 2 pomidorki z czosnkiem i oliwą z oliwek, teraz na 2 śniadanie zjem sobie jakieś 2 smaczne kanapeczki razowe z szyneczką i warzywami, potem będzie cyc z kurczaka i sałatka z sałaty lodowej, pomidorka, jogurtu naturalnego i czosnku, na podwieczorek wpadnie serek homo naturalny z pestkami słonecznika i wiórkami kokosowymi, a na kolację może 2 jaja na twardo nadziewane szpinakiem
Stary 2011-04-19, 10:01   #78
Monti88
Rozeznanie

Cytat:

Kochana, lepiej wolniej, a bez jojo, jak pisała koleżanka wyżej. Takie szybkiej diety w stylu 5 kg w tydzień kończą się źle, sama byłam na takiej, kilogramy wróciły nawet w delikatnym nadmiarze
Ale ja nic nie chudnę, a nie wolno 8 dzień Dukana, przez pierwsze 3 dni 3 kg w dół i stoję @ się skończyła, a ja dalej w tym samym miejscu Załamka
Stary 2011-04-19, 10:19   #79
dulcita
Raczkowanie

Wczoraj dwie godzinki na siłce ;D Zmierzyli mnie, zwazyli.. i wogole by zobaczyc za miesiac efekty.. zakupilam karnet sobie i dzis znow siłka + aerobik A tak apropo.. ta waga waży wode w organizmie.. to jest jakas woda co sie nie wchlonela? Czy nie wiem.. wypita poprostu... czy co? nie wiecie?
I wczoraj wrocilam do domu jakos przed 21.. nie byłam glodna ale tak chcialo mi sie jesc baardzo.. ale ni huhu nie poszlam
A jak narazie zszamalam na sniadanko pół chudego serka białego pomieszanego troche z lekkim wiejskim i z rzodkiewka i ogórasem..+ 3 ryżowe posmarowane jogurtem naturalnym + herbata malinowa z słodzikiem.. wkurzylam sie bo nei znalazłam cytryn w lodowce na moj wodnocytrynowy wywar xd
Staram sie unikac słodkiego.. xd a w szafce sa cukierrrkiiii xd ale nie pojde
Monti88 nie pij coli.. a najlepiej wogole gazowanych nie pij ) Ja sie oduzaleznilam od coli i pepsi w sumie wogole wlasnie od gaz.. )
Stary 2011-04-19, 10:42   #80
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dulcita Pokaż wiadomość
Wczoraj dwie godzinki na siłce ;D Zmierzyli mnie, zwazyli.. i wogole by zobaczyc za miesiac efekty.. zakupilam karnet sobie i dzis znow siłka + aerobik A tak apropo.. ta waga waży wode w organizmie.. to jest jakas woda co sie nie wchlonela? Czy nie wiem.. wypita poprostu... czy co? nie wiecie?
I wczoraj wrocilam do domu jakos przed 21.. nie byłam glodna ale tak chcialo mi sie jesc baardzo.. ale ni huhu nie poszlam
A jak narazie zszamalam na sniadanko pół chudego serka białego pomieszanego troche z lekkim wiejskim i z rzodkiewka i ogórasem..+ 3 ryżowe posmarowane jogurtem naturalnym + herbata malinowa z słodzikiem.. wkurzylam sie bo nei znalazłam cytryn w lodowce na moj wodnocytrynowy wywar xd
Staram sie unikac słodkiego.. xd a w szafce sa cukierrrkiiii xd ale nie pojde
Monti88 nie pij coli.. a najlepiej wogole gazowanych nie pij ) Ja sie oduzaleznilam od coli i pepsi w sumie wogole wlasnie od gaz.. )
2 godziny na siłowni, super
Ale mi zrobiłaś ochotę na twarożek z warzywami

A i Kochane, też taka rada ode mnie, jak np. nauczyć się jeść owsiankę, bo ona sama na początku wydawała mi się blee i niedobra To dawałam np. 3 łyżki płatków owsianych i 3 łyżki słodkiego musli, potem ograniczałam musli aż zeszłam do 2 łyżek, 1 i aż jem teraz same owsiane
Stary 2011-04-19, 11:58   #81
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Aj tam niewykonalne Ja też tak myślałam, poważnie CODZIENNIE musiałam zjeść coś słodkiego, często była to wręcz cała czekolada czy kilka batonów. Ale naprawdę się da, małymi kroczkami. Najpierw słodziłam kawę czy herbatę 1 łyżeczką cukru zamiast 2, potem przestałam słodzić w ogóle, do smaków też się przyzwyczajamy. Ważne jest też regularne jedzenie, 4-5 razy dziennie w niedużych odstępach, to nie mamy takiej ochoty na słodkie wtedy Wiem to sama po sobie

Teraz powiem szczerze, że zamiast batonika wolę zjeść zdrową kanapkę z drobiową szyneczką i górą warzyw (sałata, pomidor, ogórek, rzodkiewka, szczypiorek) poważnie
Ojej, też bym tak chciała. Ja nie słodzę herbaty ani kawy od dobrych paru lat, z resztą od 3 lat codziennie piję przynajmniej jedną zieloną herbatę, a zazwyczaj to od 2-3, a na diecie to nawet i z 5, uwielbiam wprost. Moim problemem są normalnie ciasteczka i czekolady... albo orzeszki w czekoladzie, ooaaaah! Uwielbiam. Wiesz... jak się uprę to mogę nie jeść słodyczy tydzień, dwa, miesiąc, ale potem jak się rzucam, tak nie mogę przestać ich jeść, aż się totalnie nie zasłodzię...
Chociaż powiem Wam, że teraz jak biorę therm line II to prawie w ogóle nie mam ochoty na słodkie. Spokojnie mogę robić zakupy bez skręcającej myśli "te ciasteczka czekają na Ciebie... zjedz mnie, zjedz mnie!" i to na pewno kwestia tego suplementu, bo mam tak odkąd go biorę. Więc chociaż jedna pozytywna kwestia branej chemii

Cytat:
Napisane przez Monti88 Pokaż wiadomość
Ale ja nic nie chudnę, a nie wolno 8 dzień Dukana, przez pierwsze 3 dni 3 kg w dół i stoję @ się skończyła, a ja dalej w tym samym miejscu Załamka
Spokojnie, zawsze na początku kg lecą, a potem nagle stopują. Te 3 kg to była zgromadzona w Twoim organizmie woda, której się pozbyłaś. Teraz metabolizm musi przejść na nowy tryb i zacząć spalać zasoby tłuszczyku i ten etap może spokojnie potrwać ze 2 tygodnie. Także nie przejmuj się i bądź cierpliwa. Z doświadczeń dietowych wiem, że często bywa tak, że waga staje np zupełnie na tydzień, by nagle po tygodniu spaść kilogram, na następny dzień znów pół i już nadrobione 1,5 kg za ten tydzień zastoju Także wytrwałości

Cytat:
Napisane przez dulcita Pokaż wiadomość
)
Woda się gromadzi w przestrzeniach międzytkankowych i komórkach kiedy zaburzona jest dyfuzja płynów ustrojowych z i odkomókowo poprzez nieprawidłowe stężenia poszczególnych jonów w organizmie (głównie sodu, potasu i chloru, bo to one głównie odpowiadają za procesy dyfuzyjne). Nie będę tego dokładniej tłumaczyła, bo to dosyć skomplikowane dla osób, które są nie w temacie

Cytat:

A i Kochane, też taka rada ode mnie, jak np. nauczyć się jeść owsiankę, bo ona sama na początku wydawała mi się blee i niedobra To dawałam np. 3 łyżki płatków owsianych i 3 łyżki słodkiego musli, potem ograniczałam musli aż zeszłam do 2 łyżek, 1 i aż jem teraz same owsiane
Osobiście uwielbiam owsiankę i wcale nie musiałam się do niej w żaden sposób przekonywać. Pokochałam ją od pierwszego wejrzenio-zjedzenia
Stary 2011-04-19, 12:09   #82
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Ojej, też bym tak chciała. Ja nie słodzę herbaty ani kawy od dobrych paru lat, z resztą od 3 lat codziennie piję przynajmniej jedną zieloną herbatę, a zazwyczaj to od 2-3, a na diecie to nawet i z 5, uwielbiam wprost. Moim problemem są normalnie ciasteczka i czekolady... albo orzeszki w czekoladzie, ooaaaah! Uwielbiam. Wiesz... jak się uprę to mogę nie jeść słodyczy tydzień, dwa, miesiąc, ale potem jak się rzucam, tak nie mogę przestać ich jeść, aż się totalnie nie zasłodzię...
Chociaż powiem Wam, że teraz jak biorę therm line II to prawie w ogóle nie mam ochoty na słodkie. Spokojnie mogę robić zakupy bez skręcającej myśli "te ciasteczka czekają na Ciebie... zjedz mnie, zjedz mnie!" i to na pewno kwestia tego suplementu, bo mam tak odkąd go biorę. Więc chociaż jedna pozytywna kwestia branej chemii

Osobiście uwielbiam owsiankę i wcale nie musiałam się do niej w żaden sposób przekonywać. Pokochałam ją od pierwszego wejrzenio-zjedzenia
Ja na początku nie znosiłam owsianki, a teraz nie wyobrażam sobie ranka bez niej

I ja mam teraz tak, że zjem 3 poduszeczki czekolady i mam dość, a kiedyś mogłam pochłonąć 2 całe

Idę zrobić sobie obiadek zaraz i biorę się za mycie okien
Stary 2011-04-19, 12:44   #83
kasiulala1222
Raczkowanie

Witam kobietki ulala widze ze u Was bardzo dobrze z dietka w sumie u mnie wczorajszy dzien tez zaliczam do udanych pod wzgledem jedzenia no i cwiczen - bylam wczoraj na silowni uff ale tak nas wymeczyla instruktorka ze szok az w sumie nie wiem skad ona bierze tyle sily a co dzisiaj? na sniadanie byla kaszka z biedronki ta 3 2 1 strat czy cos takiego ;P nie wiem czemu ale uwiebliam ja a przede wszystkim bananowa mniam no i pozniej jogurt pitny wypilam i w sumie jak na razie nie mam ochoty jesc ;/ a na obiad czeka zupka ogorkowa mniam
Stary 2011-04-19, 13:15   #84
wodniczkaaa20
BAN stały

Kobitki jesli Was to zainteresuje to polecam zi xiu tang. nie mam skutkow ubocznych ale wogole nie chce sie jesc... pozdrawiam i zycze pozbycia sie wszystkich zbednch kg
nenusiaaa20@o2.pl
wodniczkaaa20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-19, 13:23   #85
nefrey
Raczkowanie

Dzisiejszy jadłospis:
I-jogurt, zielona herbata, pół pomarańczy
II- jabłko
III-gołąbek
Tak sobie. Nad IV i V dopiero się zastanawiam. Wf dzisiaj nie było bo gdzieś tam pani wyjechała. No ale poćwiczę sobie w domu W końcu mam wolne Jutro tylko dzień otwarty i nie trzeba iść

Alexz Johnson - Skips
Stary 2011-04-19, 13:57   #86
zyje_chwila
Raczkowanie

Cytat:
Ja na początku nie znosiłam owsianki, a teraz nie wyobrażam sobie ranka bez niej
mam tak samo

rano niestety brakło mi czasu na ćwiczenia ale mam zamiar nadrobić to wieczorem i już drugi dzień nie miałam w ustach nic słodkiego a to u mnie bardzo duży sukces bo wcześniej nie mogłam wytrzymać 2 godzin bez czegoś słodkiego

Edytowane przez zyje_chwila
Czas edycji: 2011-04-19 o 13:59
Stary 2011-04-19, 14:08   #87
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiulala1222 Pokaż wiadomość
Witam kobietki ulala widze ze u Was bardzo dobrze z dietka w sumie u mnie wczorajszy dzien tez zaliczam do udanych pod wzgledem jedzenia no i cwiczen - bylam wczoraj na silowni uff ale tak nas wymeczyla instruktorka ze szok az w sumie nie wiem skad ona bierze tyle sily a co dzisiaj? na sniadanie byla kaszka z biedronki ta 3 2 1 strat czy cos takiego ;P nie wiem czemu ale uwiebliam ja a przede wszystkim bananowa mniam no i pozniej jogurt pitny wypilam i w sumie jak na razie nie mam ochoty jesc ;/ a na obiad czeka zupka ogorkowa mniam
Dobre te kaszki są? Bardzo słodkie? Bo nie jadłam nigdy szczerze mówiąc

Cytat:
mam tak samo

rano niestety brakło mi czasu na ćwiczenia ale mam zamiar nadrobić to wieczorem i już drugi dzień nie miałam w ustach nic słodkiego a to u mnie bardzo duży sukces bo wcześniej nie mogłam wytrzymać 2 godzin bez czegoś słodkiego
Brawo Ja czasem, jak początkowo miałam ochotę na słodkie, jadłam 3-4 suszone śliwki, pomagało, bo słodkie i mnie zapychało i ochota na słodkie mijała, a zdrowsze i poprawiają przemianę materii

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 14:12   #88
nefrey
Raczkowanie

Cytat:
Ja czasem, jak początkowo miałam ochotę na słodkie, jadłam 3-4 suszone śliwki, pomagało, bo słodkie i mnie zapychało i ochota na słodkie mijała, a zdrowsze i poprawiają przemianę materii
No dokładnie Jeszcze ostatnio znalazłam takie duże i słodkie i tez je często jem Dziewczyny a co myślicie o waflach ryżowych? Wiem, że kiedyś jadłam i bardzo zapychały Chyba się przejdę później do sklepu po nie

Alexz Johnson - Skips
Stary 2011-04-19, 14:15   #89
zyje_chwila
Raczkowanie

Cytat:
Brawo Ja czasem, jak początkowo miałam ochotę na słodkie, jadłam 3-4 suszone śliwki, pomagało, bo słodkie i mnie zapychało i ochota na słodkie mijała, a zdrowsze i poprawiają przemianę materii
dziękuję w takim razie musze iść dziś do sklepu po śliwki suszone dzięki za radę
Stary 2011-04-19, 14:21   #90
Edycja__limitowana
Przyczajenie

Dołączam Kobitki, jeśli można

Od kilku miesięcy jestem na diecie, no może źle napisane, bo to po prostu zdrowy sposób odżywiania- ale fakt faktem, schudłam parę kilo. ( I niezmiernie się cieszę z mniejszego rozmiaru! )
Tylko mam mały problem... po moim większym brzuszku została taka luźna skóra! I nie wiem co z nią zrobić. Nie jest jej za dużo ale jak na przykład siedzę to robią się ze trzy fałdki Wiem, wiem powinnam jeszcze ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć. Ale ja bardzo leniwą osóbką jestem... A słyszałam o takich urządzeniach Body Space czy jakoś tak. Jak myślicie, daje to coś? Czy już tylko mi brzuszki pozostały?

Edycja__limitowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości