![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: ((((((( Inneov Cellulit, prostownica TONI&GUY, kulki Giordani Gold.. i inne )))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ((((((( Inneov Cellulit, prostownica TONI&GUY, kulki Giordani Gold.. i inne )))
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
A to nie doszła fotka z tyłu?
Wiesz, cięzko powiedzieć w jakim sa stanie, bo oprcz specjalnych przecieran to jest spoko ![]() ![]() Za szerokie tez nie powinny być ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- A powiesz mi cos o zapachu Lacoste? Pachnie rzeczywiscie jak oryginał? Chce wiedzieć, bo jednak te spodnie są jedną z najcenniejszych rzeczy u mnie na aukcji ![]() Zapach bardziej poważny, czy słodki jak np. rozowy Adidas? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
A więc za Lacoste Touch of Pink -
-drugi spray nabłyszczający Tony&Guy jest 2-3 razy psiknięty -Champneys Spa Facial - Illuminating Eye Cream 4 ml- krem w "ołówku" likwidujący cienie pod oczami, rozświetlający -Eva Natura krem pod oczy i na powieki, redukuje cienie i obrzęki, len, profilaktyka zmarszczek mimicznych 25+, zawiera kwasy omega i proteiny malwy data ważności 02.2013 Proszę , podaj adres na PW W sprayu praktycznie nie widać ubytku, ja wiem,że go 2-3 razy psiknęłam i dlatego o tym mówię, zresztą nie ma już do niego kartonika, kremy pod oczy są nowe, choć bez kartoników Edytowane przez iskra103 Czas edycji: 2011-05-21 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Heh... sporo jak za porobke Lacosty
![]() ![]() Podasz adres na PW ?^^ Bo według zasad wysylam pierwsza tak? ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Ale tak w gwoli ścisłosci- ta podrobka zapachem jest taka sama jak oryginał ? ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- tak tak dołożyłabym ![]() To jakbyś mogła to daj szybciutko znać jak się zdecydujesz, bo u mnie też jedna chętna na spodenki jest ;D Na razie trzymam je dla Ciebie ^^ ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Tak btw. wiesz może ok ile wyniesie mnie przesyłka? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Ale to 5 zł to już ze znaczkami i wszystkim? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, szkoda wielka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
ok jestem chetna na zamiane jesli dorzucisz np Toni&Guy profesjonalna szczotka - Inaczej nie bedzie mi sie oplacalo bo nie masz wszystkich listkow suplementu a wartosc nie jest i tak wysoka.
Wiec? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Haha widzę, że bibułki matujące były Twoim wishem
![]() Cielisty /beżowy błyszczyk też mam, więc może ew. jeszcze jakąś małą rzecz byś sobie dobrała i tym bym Cię przekonała? ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Aha. No to przepraszam ;D Czyli nie ma żadnych szans na porozumienie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
w takim razie chętnie się wymienię. daj znać, jeśli się zgadzasz, to wymienimy się adresami.
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- wrzuciłam zdjęcie korektora do wątku, zapraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na dokładkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:Wella High Hair Flat Iron Spray Strong Control - dwufazowy lotion do prostowania włosów, pojemność początkowa 200ml, pozostało tyle ile widać na zdjęciu, wartość pełnego 44z ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
26,5 cm
![]() ![]() Wiesz co, już dzisiaj wysłałam innej dziewczynie sweterek za troszkę LAcosty, bo byłam strasznie ciekawa jaki jest jej zapach ( czy to ten którego szukałam od paru lat ;p) Bo miałam taką probeczke i nie jestem pewna czy to byłą Lacosta a bardzo mi sie podobała, więc jeśli to ona i spodoba mi sie bardzo to możemy pomyśleć nad wymianą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
mi podoba się ![]() Wydłużający tusz do rzęs Max Factor Lash Extension Effect - kupiony w Londynie, kolor czarny, użyty kilka razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam za zamieszanie ale juz nieaktualne,przyszła moja paczuszka z all i tam mam podobny specyfik
![]()
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Cześć, jak wygląda sytuacja z podróbką Lasoste? Wymieniłaś ją, czy jest "wolna"?, jeśli tak, to ja nadal jestem chętna na nią.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.