![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Alien/J. Lo/NYX/Yves Rocher/Lush/ELF/atomizery CZERWIEC
Ciężko to określić, na moje oko wydaje mi się, że zostało prawie połowa.
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
![]() tak wygląda, ale muszę uaktualnić, raz go użyłam do rozswietlacza, ale już umyty i zdezynfekowany. dodałam jeszcze na wymiankę pędzel typu "skunks" ![]() postaram się po weekendzie wrzucić realne zdjęcia rzeczy, których jeszcze nie ma w wątku cyknietych ;]
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
załączam zdjęcie wkładów, które mam do oddania, jak widać nie były używane tylko ten średni róż był maźnięty ze dwa razy, czerwony i najjaśniejszy róż zostały dziabnięte przy zamykaniu:P
Z tym, że ciężko będzie mi je oddać za pędzle i korektor ![]() Tz. Baaardzo mi na nich zależy, ale mam paletę Inglota "20" i zostaną mi puste miejsca, :P Dlatego wolałabym wymienić wkłady za inne wkłady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
a chciałabyś się pożegnać za coś ze stilą kredką? ;p jak ona rozjechana?
nadaje się do bronzera wg mnie, ale ja jednak chyba skunksów nie lubię, poza tym za dużo mam podobnych pędzli, rano mam za duży dylemat, który użyć ;]
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
a, ten skośny, to nie wiem powiem Ci szczerze, bo ja myślałam, że on jest po prostu ściętym pędzlem do nakładania cieni, a tu przyszedł i okazało się, że jest zbity, okrągły w przekroju i ścięty, nie odkryłam jeszcze do czego służy bo do oka on mi za duży, więc używałam go dzisiaj na kuzynce, którą na ślub malowałam do rozświetlacza ;] maestro ma chyba taki pędzel też. bronzer nakładam odkąd doszła do mnie elfowska przesyłka albo fun brushem (kaprysowy zakup, bo chcę wachlarz i już ;p) albo powder brushem, żeby tym ścietym nakładać to nie wpadłam ;]
możesz zrobić zdjęcie stili, bo nie rozumiem jak ona rozjechana ;p jak coś Ci się spodoba to możemy się wymienić, ale jakoś bardzo Ci jej nie chcę odebrać, bo mam z Yves Rocher fajnego cielaka ![]() ja od Ciebie chętnie przygarnę kostkę z lusha ;p a co to jest ta galaretka?
![]() |
#67 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
cześć.
![]() lactacydu obecnie mam zapas więc podziękuję. ![]() w sumie przydałby mi się pędzel do podkładu, ale z drugiej strony za podkład EDM chciałabym coś innego, porozglądam się jeszcze i dam znać. ![]()
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Armani Code Summer/podkład Yves Rocher/Lush/ELF CZERWIEC
co możesz mi oddac za te 3 wkłady ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Armani Code Summer/podkład Yves Rocher/Lush/ELF CZERWIEC
a więc to taka skaza wojenna ;] jak coś znajdziesz za nią to możemy pomyśleć nad wymianą
![]() ja bym chciała znowu jakieś ciężkie rzecz ![]()
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
chyba zrezygnuje jednak, szkoda bo bardzo chętnie bym ten pędzelek ukradła
![]() Ale znając siebie, uzupełniać będę te wkłady potem latami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
puder ze skinfood w sensie? kurde, kusisz, bo azje chciałam za typowo moje wishe powymieniać, szczególnie, że puderas z Korei mnie po kieszeni pociągnął
![]() przejrzyj mój wątek, a jak nic nie znajdziesz, to spróbujemy pomyśleć co by za co wymienić ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- hm, bronzer za bardzo nie wiem za co bym chciała ![]() wstępnie puder skinfood i próbki za Lush Rehab szampon ok 30ml Lush Sweetie galaretka jagodowa, połowa opakowania Lush King Of Skin, 3/4 kostki Lush 9 to 5 Stila Topaz kajal cielak, z kartonikiem, i jeszcze bym się uśmiechnęła o nyx jumbo purple ;] ale dam Ci jeszcze znać ![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam papierki uniwersalne, kwasowe i zasadowe. A tak to dużo rzeczy w wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za któreś z tych ;
ELF kremowy eyeliner w kolorze Coffee ELF High Definition puder nowy w kartonie HIT
![]() |
#75 |
Konto usunięte
|
Dot.: BB kremy/J. Lo/NYX/Yves Rocher/Lush/ELF/atomizery CZERWIEC
coś w moich wątkach za puder HD elf i kredkę jumbo purple nyxa?
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- a co oddałabyś za puder i książkę? filmy też mnie interesują (oprócz horrorów i przyrodniczych), więc gdybyś miała czas zrobić listę, to rzucę okiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie podziękuję.
![]()
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Trudno, może innym razem. Pozdrawiam
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
może ELF kremowy eyeliner w kolorze Coffee?
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- co do pudru YR- od leżenia między innymi kosmetykami ma przybrudzone opakowanie, tzn. nie jest ono już śnieżnobiałe. i właściwie nie było takie jak kupowałam puder. ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- w takim razie moje: puder got2be ksiązka O milości i innych demonach puder brązujący Yves Rocher za Twoje: NYX Jumbo Purple, nowy zafioliowany ELF High Definition puder nowy w kartonie HIT ELF kremowy eyeliner w kolorze Coffee dvd Człowiek w żelaznej masce zgadza się? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Witaj, niestety nic nie znalazłam...szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisalam u ciebie co z wymianka, moze przoeczylas ![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: BB kremy/J. Lo/Yves Rocher/atomizery CZERWIEC
Cytat:
U Ciebie zauważyłam jeszcze próbki BB kremów, atomizery ze wspólnych zakupów na wizażu 10ml x 10sztuk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: BB kremy/J. Lo/Yves Rocher/atomizery CZERWIEC
Cytat:
A może jeszcze coś u mnie widzisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.