Czerwcowe staraczki:)2011:Koniec myślenia:) zaczynamy spełniać nasze marzenia - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-19, 18:46   #61
aalegna
Wtajemniczenie

Dot.: Czerwcowe staraczki:)2011:Koniec myślenia:) zaczynamy spełniać nasze marzenia

Cytat:
Napisane przez Izuniaa_ Pokaż wiadomość

to jak jeszcze tyle do @ to lepiej poprawiać po staraniach,które mam nadzieję,że były intensywne w ostatnich dniach i za 12dni będzie efekt
spoko spoko starania jeszcze będą trwały

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez boska latynoska Pokaż wiadomość
Ja w środę będę testować Ale już podświadomie zaczęłam wyszukiwać sobie objawy wczesnej ciąży, jakieś kłucie w brzuchu i tak dalej Jak teraz się nie uda to muszę wyluzować A jakie testy ciążowe są według was najlepsze, tzn najbardziej czułe?
no ja też się doszukuje jakiś objawów, dziś stwierdziłam że mnie zemdliło po porannej kawie ale zaraz sama siebie w myślach skarciłam że przecież po kilku dniach nie będe nic czuła !!!
Stary 2011-06-19, 18:56   #62
boska latynoska
Zadomowienie

Dot.: Czerwcowe staraczki:)2011:Koniec myślenia:) zaczynamy spełniać nasze marzenia

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
spoko spoko starania jeszcze będą trwały

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

no ja też się doszukuje jakiś objawów, dziś stwierdziłam że mnie zemdliło po porannej kawie ale zaraz sama siebie w myślach skarciłam że przecież po kilku dniach nie będe nic czuła !!!
He he he To dokładnie tak jak ja Ostatnio sobie wmawiałam że mi kawa nie smakuje bo niby w ciąży jestemAlbo że mam duzy apetyt
boska latynoska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 21:46   #63
karo0408
Raczkowanie

hej dziewczynki. nie pisalam bo aktywny weekend mialam heh ale mi sie zrymowalo. w kazdym razie nie mialam dostepu do kompa.
witam wszystkie nowe staraczki

ja tez staram sie nie nakrecac. chociaz najchetniej co chwile robilabym testy. a wydaje sie ze zajscie w ciaze to taka prosta sprawa
karo0408 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 22:46   #64
sas
Wtajemniczenie

hej
wpadłam po pacy jeszcze troszke pczytac
Cytat:
Napisane przez karo0408 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki. nie pisalam bo aktywny weekend mialam heh ale mi sie zrymowalo. w kazdym razie nie mialam dostepu do kompa.
witam wszystkie nowe staraczki

ja tez staram sie nie nakrecac. chociaz najchetniej co chwile robilabym testy. a wydaje sie ze zajscie w ciaze to taka prosta sprawa
ehh ja mam to samo, proboje jakos nie myslec za bardzo, ale sie nie da
Cytat:
Ja w środę będę testować Ale już podświadomie zaczęłam wyszukiwać sobie objawy wczesnej ciąży, jakieś kłucie w brzuchu i tak dalej Jak teraz się nie uda to muszę wyluzować A jakie testy ciążowe są według was najlepsze, tzn najbardziej czułe?
ja w srode mam termin nast @ więc jesli cos to testowac bede w pt
3mam mocno kciuki kochana, a noz masz juz maluszka w brzuszku

Cytat:
Napisane przez sylwia871003 Pokaż wiadomość
hej,można do was dołączyc? co prawda moje starania zaczęły się wcześniej ale jeszcze bez skutku to od razu cos o sobie napisze. jestem Sylwia mam 24 lata,mieszkam w płocku.od 2 lat szczesliwa mezatka.o dzidzie staramy sie od lutego.wczesniej bralam tabletki,lekarz kazał odczekac miesiac.odczekalismy 2 i cały czas sie staramy
pewnie,ze mozna witamy !! nie smuc się, naprawde ..o ile dobrze policzylam bedziesz mialam w lipcu 5 cykl o ile bedzie niektzy staraja sie nawet dwa trzy lata...aczkowliek nam tego nie zycze
napewno sie uda zobacysz

Cytat:
Też tak właśnie myślę, że nie mogę popadać w paranoje W ogóle to tak się nastawiłam, że za pierwszym razem zajdę, jak test wyjdzie negatywnie to się załamie
Moja niedziela mija pracowicie. Uczę się na egzamin i zaglądam na wizaż coby sie trochę zrelaksować
hehe czasem nie da sie nie popadac w paranoje

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Ja tam sobie nie odmawiam no w tym cyklu troche moze, ale dlatego ze nie chce nic zaklocac, ani opozniac itp (i poki co dobrze idzie bo ost. cykl mial 37 dni a ten zapowiada sie 29 ) Ale generalnie mysle, ze nie ma sensu podporzadkowywac sie staraniom do tego stopnia- do 3 tygodni po zaplodnieniu nie ma jeszcze wymiany subst.odzywczych miedzy matka a plodem wiec nie dociera do niego alkohol, nikotyna czy nawet narkotyki. Ja jestem zdania ze upijac sie do nieprzytomnosci nie warto (nawet i nie starajac sie) ale lampki wina czy piwa nie trzeba sobie odmawiac

jak Wam mija niedziela?
popieram, ja iwazam z alkoholem, ale nie ograniczam sie na maxa czasem piwko czy lampke wina...
Cytat:
Napisane przez Izuniaa_ Pokaż wiadomość

Hej Kochana
Może dzisiaj będę miała z kim posiedzieć tutaj,bo Tż drugą nockę ma... A ja u 'teściów' zostałam

Dziękuję,też mi się baaardzo podoba ten kierunek (ciekawe czy jak już będę studiować to też tak będę twierdzić )

To super miałaś dzień
My może za tydzień na basen się wybierzemy,bo karnet jeszcze ważny jest A dzisiaj tańczyłam z dziećmi z podstawówki miały pokaz tańców i ostatni taniec był z rodzicami A chrześnica Tż zamiast wziać mamę albo mojego Tż to złapała mnie i musiałam iść i tańczyć nawet mam filmik nagrany

Poza tym przyszła @,więc czekam na koniec i działamy
Więc sas możesz mi wpisać OM-18.06
tez mialas udany dzionek

ja mialam wogole cos dziwnego wczoraj, na basenie musialam szybko udac sie na basenie i mialam mnstwo bialego sluzu az sie przerazilam co t

W oczekiwaniu na fasolinkęJ
Izuniaa_ (Izabela, lat 22) 1 c.s. last @ 18.06.2011
Karoo 408( Karolina) 1 c.s. , last @ 1.06.2011
Sas (MONIKA, LAT 26) 2 C.S., LAST @ 22.05.2011
Emigra (Paulina, lat 22), 2 c.s. LAST @ 04.06.2011

Edytowane przez sas
Czas edycji: 2011-06-19 o 22:51
sas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 05:41   #65
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość

Sas (MONIKA, LAT 26) 2 C.S., LAST @ 22.05.2011
Emigra (Paulina, lat 22), 2 c.s. LAST @ 04.06.2011
kochana, 3 c.s. u mnie
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 07:33   #66
karo0408
Raczkowanie

heh wpadlam na chwilke przed praca. ale mi sie nie chce. jeszcze mam w perspektywie 2 tygodnie siedzenia po 12 godzin. sezon urlopowy w koncu :/ 2 tygodnie wyciete z zyciorysu mam nadzieje ze szybko mi minie. ale sa i plusy przynajmniej nie bede sie nakrecac ze staraniami bo nie bedzie kiedy hihih
ale sie nam tu brzydko w krakowie zrobilo i zimno brrr
Mimo wszystko Miłego dnia Dziewczyny
Stary 2011-06-20, 10:41   #67
sas
Wtajemniczenie

hej kochane
pogodam apskudna a ja mam akurat troche wolnego masakra
Cytat:
kochana, 3 c.s. u mnie
przepraszam, za pomyleczke poprawiajcie mnie jakby cio
Cytat:
heh wpadlam na chwilke przed praca. ale mi sie nie chce. jeszcze mam w perspektywie 2 tygodnie siedzenia po 12 godzin. sezon urlopowy w koncu :/ 2 tygodnie wyciete z zyciorysu mam nadzieje ze szybko mi minie. ale sa i plusy przynajmniej nie bede sie nakrecac ze staraniami bo nie bedzie kiedy hihih
ale sie nam tu brzydko w krakowie zrobilo i zimno brrr
Mimo wszystko Miłego dnia Dziewczyny
oj wspolczuje Ci tyle godzin w pracy, ale na pocieszenie napisze, ze ja od srody zaczynam 10dniowke czyli 10 dni pod rzad w pracy bez zadnej przerwy beee
teraz biore sie za sprzatanie domku i obiadek
Stary 2011-06-20, 10:55   #68
asia665
Wtajemniczenie

Witam
Mogę się dołączyć?? Ostatnia @ 13.06 .

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 11:56   #69
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Witam
Mogę się dołączyć?? Ostatnia @ 13.06 .
Witaj oczywiscie witamy cie sredecznie trzymamy kciuki za owocne staranka a moze napiszesz cos wiecej o sobie?
Stary 2011-06-20, 12:11   #70
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Witaj oczywiscie witamy cie sredecznie trzymamy kciuki za owocne staranka a moze napiszesz cos wiecej o sobie?
A więc:
Mam na imię Asia,mam 20 lat. Jestem od niecałego miesiąca szczęśliwą mężatką. I marze o dziecku Instynkt macierzyński czułam wcześniej,ale nie mieliśmy jeszcze mieszkania,ślubu. . .
Jednak teraz podjeliśmy decyzję ,że damy rade utrzymać nas i dziecko i tak zaczynamy starania.

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 12:14   #71
boska latynoska
Zadomowienie

Cytat:
A więc:
Mam na imię Asia,mam 20 lat. Jestem od niecałego miesiąca szczęśliwą mężatką. I marze o dziecku Instynkt macierzyński czułam wcześniej,ale nie mieliśmy jeszcze mieszkania,ślubu. . .
Jednak teraz podjeliśmy decyzję ,że damy rade utrzymać nas i dziecko i tak zaczynamy starania.
PodziwiamMłoda jeszcze jesteś Trzymam kciuki za owocne staranka
To ja też coś może o sobie napiszę. Mam na imię Weronika, mam 25 lat

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-20, 14:03   #72
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
A więc:
młodziudka jestes ale najwazniejsze, ze oboje juz chcecie malenstwa napewno sie uda

Cytat:
P
To ja też coś może o sobie napiszę. Mam na imię Weronika, mam 25 lat
ja tez moze cos wiecej najpisze jestem Monika, mam 26 latek i 3 lata stazu malzenskiego mam juz za soba o dzidzie w sumie zaczelismy sie starac tak naprawde nwet o tym za duzo nie mowiac oczywiscie teraz rozmawiamy, niestety zawsze byly i sa jakies obawy ja tak naprawde nie mam stalej pracy jeszcze, moj tz ma wlasna dzialanosc wiec wiadomo raz jest lepiej ra gorzej, ale chyba juz najwyzsza pora na bobasa, a reszta mam nadzieje, jakos sie ulozy

Sas (Monika, LAT 26) 2 C.S., LAST @ 22.05.2011
Emigra (Paulina, lat 22), 3 c.s. LAST @ 04.06.2011
Asia665 ( Asia, lat 20) 1 c.s. last @ 13.06.2011
Boska latynoska( Weronika, lat 25) 1 c.s. last @

Edytowane przez sas
Czas edycji: 2011-06-20 o 14:10
Stary 2011-06-20, 14:55   #73
marao
Zadomowienie

GG do marao

Cześć dziewczynki. Nie było mnie cały weekend bo byłam na weselu i poprawinach. A teraz w pracy siedzę Pogoda jakaś nieteges, ale w sumie to dobrze, bo jakby było ciepło to by mi się nie chciało po południu w robocie siedzieć.

Ja mam takie pytanie, moja pani doktor wysłała mi dzisiaj wynik cytologii i napisała, że komórek nieprawidłowych nie ma, ale jest stan zapalny i że cytologię należy powtórzyć za pół roku. Wiem, że na cytologii nie wychodzi przyczyna stanu zapalnego i że trzeba by było zrobić dodatkowe badanie. Napisałam do niej, czy mam w takim bądź razie nie zaczynać starań, ale mi jeszcze nie odpisała. Czy wiecie może, czy taki stan zapalny może mieć wpływ na poczęcie albo np na problemy z utrzymaniem ciąży?
marao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 21:08   #74
karolca
Zakorzenienie

hej
przywitam się nieśmiało
u nas czerwiec jest już siódmym miesiącem starań, mam nadzieję, że siódemka przyniesie NAM szczęście!

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 21:20   #75
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
hej
przywitam się nieśmiało
u nas czerwiec jest już siódmym miesiącem starań, mam nadzieję, że siódemka przyniesie NAM szczęście!
Witaj
3mam mocnokciuki zeby tym razem sie udało
Stary 2011-06-20, 21:21   #76
sylwia871003
Przyczajenie

dzia za miłe powitanie a to że czasem trzeba się długo starac to wiem. mam koleżankę która od 5 lat próbuje i nic a nie jest już taka młoda (37 lat) i podobno wszystko jest w porządku
sylwia871003 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 21:22   #77
karolca
Zakorzenienie

sas (nie)dziękuję
jakaś połowa cyklu za mną już, ale w tym miesiącu wybitnie mniej mi zależy niż poprzednio.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-06-20, 21:27   #78
sylwia871003
Przyczajenie

ja wole podchodzic do tego obojętnie niz miec za dużo nadziei.chociaz w głebi serducha cały czas mam nadzieje
Stary 2011-06-20, 21:31   #79
karolca
Zakorzenienie

nadzieja umiera ostatnia
po prostu w pierwszym czy drugim cyklu to taka napalona byłam, że przecież musiało się udać i w ogóle. A teraz podchodzę bardziej realnie, neutralnie. Ale nie mechanicznie

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-06-20, 21:56   #80
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
dzia za miłe powitanie a to że czasem trzeba się długo starac to wiem. mam koleżankę która od 5 lat próbuje i nic a nie jest już taka młoda (37 lat) i podobno wszystko jest w porządku
jej i to mnie przeraza, boje sie ze nam sie nie uda
Cytat:
sas (nie)dziękuję
jakaś połowa cyklu za mną już, ale w tym miesiącu wybitnie mniej mi zależy niż poprzednio.
Cytat:
ja wole podchodzic do tego obojętnie niz miec za dużo nadziei.chociaz w głebi serducha cały czas mam nadzieje
hehe wlasnie niby probjemy o tym za duzo nie myslec, ale jednak mamy nadzieje caly czas
Stary 2011-06-21, 05:06   #81
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marao Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki. Nie było mnie cały weekend bo byłam na weselu i poprawinach. A teraz w pracy siedzę Pogoda jakaś nieteges, ale w sumie to dobrze, bo jakby było ciepło to by mi się nie chciało po południu w robocie siedzieć.

Ja mam takie pytanie, moja pani doktor wysłała mi dzisiaj wynik cytologii i napisała, że komórek nieprawidłowych nie ma, ale jest stan zapalny i że cytologię należy powtórzyć za pół roku. Wiem, że na cytologii nie wychodzi przyczyna stanu zapalnego i że trzeba by było zrobić dodatkowe badanie. Napisałam do niej, czy mam w takim bądź razie nie zaczynać starań, ale mi jeszcze nie odpisała. Czy wiecie może, czy taki stan zapalny może mieć wpływ na poczęcie albo np na problemy z utrzymaniem ciąży?
Raczej nie ma wplywu na poczecie, pewnie to niewielka infekcja i warto by bylo zastosowac chocby globulki z paleczkami kwasu mlekoweogo dla wzmocnienia naturalnej flory bakteryjnej bo komorki nieprawidlowe to komorki ktore moga doprowadzic do rozwoju raka, wiec tu sie cieszmy ze ich nie ma jesli to grzybica to bedziecie sie z tz zarazac pozniej na miane jak sie tego nie wyleczy
3270g, 47 cm
Stary 2011-06-21, 07:24   #82
karo0408
Raczkowanie

no widze ze nas przybywa
a tak wogole przygotwujecie sie jakos specjalnie do ciazy? tzn jakies badania czy cos
ja zaczelam lykac tylko kwas foliowy ale oczywiscie ciagle o nim zapominam
Stary 2011-06-21, 07:51   #83
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
no widze ze nas przybywa
a tak wogole przygotwujecie sie jakos specjalnie do ciazy? tzn jakies badania czy cos
Ja tez lykam kwas i biore mg+b6 (jak nie zapomne) a z badan to zrobilam toksoplazmoze, cytomegalie i rozyczke- na szczescie nie jestem aktualnei zakazona tokso, a na cyto i rozyczke mam odpornosc

a tak w ogole to dzien dobry jakos tak podczytuje bardziej co sie tu dzieje u mnie 18 dc, juz po owulacji i teraz czekanie na rozwoj wydarzen, poki co jakos mi szybko czas leci - dopiero co mialam @
3270g, 47 cm
Stary 2011-06-21, 07:57   #84
boska latynoska
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez lykam kwas i biore mg+b6 (jak nie zapomne) a z badan to zrobilam toksoplazmoze, cytomegalie i rozyczke- na szczescie nie jestem aktualnei zakazona tokso, a na cyto i rozyczke mam odpornosc

a tak w ogole to dzien dobry jakos tak podczytuje bardziej co sie tu dzieje u mnie 18 dc, juz po owulacji i teraz czekanie na rozwoj wydarzen, poki co jakos mi szybko czas leci - dopiero co mialam @
Ja na razie też tylko kwas łykam A ten mg to po co?

Ja się już powoli nastawiam, że @ przyjdzie. Jak poczytałam trochę o tym ile się staracie to przestałam się tak nastawiać, że od razu zajdę
Kurczę, a kiedyś tak panicznie się bałam ciąży, że zabezpieczałam się na wszystkie możliwe sposoby A TŻ mówił, że to nie takie proste
Stary 2011-06-21, 08:01   #85
karolca
Zakorzenienie

U mnie tez polowa cyklu ale owulacji jeszcze nie bylo. z badan zrobilam cytologie, usg jajnikow i piersi. no i oczywiscie kwas foliowy.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-06-21, 08:10   #86
emigra
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się już powoli nastawiam, że @ przyjdzie. Jak poczytałam trochę o tym ile się staracie to przestałam się tak nastawiać, że od razu zajdę
Kurczę, a kiedyś tak panicznie się bałam ciąży, że zabezpieczałam się na wszystkie możliwe sposoby A TŻ mówił, że to nie takie proste
Ja mam niedobory mg wiec go lykam, poza tym gdy sie pije duzo kawy to warto go uzupelniac no i mg pomaga przy bolesnych @ - skurcze sa mniej bolesne, przynajmniej ja mam takie wrazenie

no niestety nie jest to takie proste, u mnie 3 cykl wlasnie, a znam wiele osob ktorym udalo sie po 6-12 m-cach staran dopiero a niektore staraja sie juz i 2 i 3 lata i nic ... w zdrowi jak ryby.
Cytat:
U mnie tez polowa cyklu ale owulacji jeszcze nie bylo. z badan zrobilam cytologie, usg jajnikow i piersi. no i oczywiscie kwas foliowy.
Ja tez robilam cytologie i usg dopochwowe, lekarz pomacal cyce czy wszystko oki - tylko to bylo dla mnie samo przez sie zrozumiale, zeby gina odwiedzic a nie powiem, strasznie mi ulzylo jak uslyszalam ze wszystko pieknie i zielone swiatlo jest

Dziewczyny a jak Wasi TZ podchodza do staran? moj codziennie wypytuje o temperature i jakie mam dni .... bardzo by chcial zeby juz sie udalo i nawet przegladal strony o bezplodnosci meskiej i procedurach IUI i invitro..... troche mnie to przerazilo, ze za bardzo przezywa te ''porazki'' ...
3270g, 47 cm
Stary 2011-06-21, 08:17   #87
boska latynoska
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam niedobory mg wiec go lykam, poza tym gdy sie pije duzo kawy to warto go uzupelniac no i mg pomaga przy bolesnych @ - skurcze sa mniej bolesne, przynajmniej ja mam takie wrazenie

no niestety nie jest to takie proste, u mnie 3 cykl wlasnie, a znam wiele osob ktorym udalo sie po 6-12 m-cach staran dopiero a niektore staraja sie juz i 2 i 3 lata i nic ... w zdrowi jak ryby.

Ja tez robilam cytologie i usg dopochwowe, lekarz pomacal cyce czy wszystko oki - tylko to bylo dla mnie samo przez sie zrozumiale, zeby gina odwiedzic a nie powiem, strasznie mi ulzylo jak uslyszalam ze wszystko pieknie i zielone swiatlo jest

Dziewczyny a jak Wasi TZ podchodza do staran? moj codziennie wypytuje o temperature i jakie mam dni .... bardzo by chcial zeby juz sie udalo i nawet przegladal strony o bezplodnosci meskiej i procedurach IUI i invitro..... troche mnie to przerazilo, ze za bardzo przezywa te ''porazki'' ...
Mój podchodzi raczej na luzie Nie nastawia się tak jak ja, że od razu się uda. Ma bliskich znajomych, którzy starali się ponad rok o dziecko więc wie jak to jest
Jak miałam dni płodne to go poinformowałam, żeby się zmotywował lepiej
Stary 2011-06-21, 08:40   #88
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Mój podchodzi raczej na luzie Nie nastawia się tak jak ja, że od razu się uda. Ma bliskich znajomych, którzy starali się ponad rok o dziecko więc wie jak to jest
Jak miałam dni płodne to go poinformowałam, żeby się zmotywował lepiej
Moj tak podchodzil przez pierwsze dwa cykle... ech.
3270g, 47 cm
Stary 2011-06-21, 08:59   #89
sylwia871003
Przyczajenie

Mój to nie chce wiedziec czy są dni płodne czy nie.Powiedział że jak wie to za dużo stresu za dużo starań.Powiedział że wszystko w swoim czasie (chociaż wiem że też to przeżywa) i że potrzeba dużoooo miłości
Stary 2011-06-21, 10:41   #90
sas
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
Cytat:
no widze ze nas przybywa
ja biore tylko kwas foliowy,ale moze w wakacje wybiore sie na badania do gin taki bardziej szczegolowe

Cytat:

ja tez mam takie nastawienie w tym mcu jestem pewna na 100 ze @ przyjdzie i to juz na dniach, ja aczynam sie nakrcac wogole w inna strone, ze tak szybko nam sie nie uda
Cytat:

moj tz czasem tylko zapyta, teraz raczej ma podejscie jak bedzie to bedzie...za duzo chyba mamy na glowie przez ostatnie 2-3 lata i troche sie boi, aczkolwiek bardzo chce dziecko w koncu juz mu 30 stuknela
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości