![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC - wymienię hurtowo za konkret
barry m - lemon,strawberry,pure turquois.
flex brush - czarny oraz zielony. paletka smashbox - muse guerlain - mysterious butterfly,perles des mers. cos u mnie?
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Anarsiu ze zbozem moze byc ciezko, bo on mi sie strasznie podoba i nie wiem w sumie co bym chcila za niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
witaj, znalazłabyś coś u mnie za cienie perles Guerlain'a?
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- ojej propozycja jest bardzo kusząca ![]() poza wątkiem mam jeszcze cement Kerastase, ok. 1/3 ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- cienie ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- oj chyba nie, te cienie chciałabym oddać, jeśli oddać, tylko za coś mega potrzebnego ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- przepraszam za to moje nieskładne pisanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- okay to daj mi chwilę na przemyślenie bo to jednak moje jedyne meteorki ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- super, do usłyszenia ![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Anarsiu czy wszystko co jest wypisane jest dostepne, bo podoba mi sie tusz MAC. Czy pomadka do Ciebie dotarla? bylam na poczcie i powiedzial mi ten koles ze list pojdzie ale nie jako polecony tylko taki zwykly, mam dowod nadania i wrazie czego bede sie wykolcac na poczcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Co do teracoty to nie bede bardzo wybredna, bo ulamalo sie zamykanie, przykleilam je ale sie teraz niedomyka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Anarsiu to moze jakby Buzi wziela ten korektor, to moze bys chcila terakote za tusz MAC + cos z watku (wybiez co moglabys dodac) lub np moze masz jeszcze jakies bb cremy w malych pojemnosciach na zbyciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
a ja szminkę chętnie bym wzięła, jakie masz jeszcze skarby pochowane w kuferku?
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- oj moje wishe są ogromne i niekończące się, możesz przejrzeć osobny wątek jeśli masz ochotę ;] a który cień Cię interesuje? unflappable czy sweet joy? fixem też się chętnie zaopiekuję ;] ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:39 ---------- oj za unflappable będę marudząca, gdyż on mi strasznie do gustu przypadł, formuła jego i wykończenie, tylko, gdyby jeszcze trochę ciemniejszy był, stąd też poluję na podobną mu czerń, ale oferta też kusząca, muszę to przegryźć ;] ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- a jednak ten by się przydał, żeby był ciemniejszy, bo rozjaśnić go łatwo, ale jest tak napigmentowany, że przyciemnić ciężko, ale mimo wszystko ta kolekcja jest bardzo udana, ale przydałby się właśnie czerń z tym mega metal wykończeniem ;] zacznę chyba więc na carbon polować chociaż ;] jak jeszcze kufry swe przejrzysz i coś znajdziesz to daj znać, a ja w tym czasie może jakieś godne zastępstwo unflappable wynajdę ;] ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- no, ja też jestem chętna na większą wymianę ![]()
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Anarsiu przyszla juz do Ciebie pomadka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
w opisach nic nie znalazłam ale ze zdjęć interesuje mnie różowy pasiak zdj. 3 i perfumy guerlain zdj. 8
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Uff bo juz myslala ze bedzie trzeba leciec na poczte z awantura
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
zdj.5
bourjois - citron givre,tabac blond. armani - maestro eye shadow nr. 3 mac studio moisture tint light ile zostalo? stila - baza nawilzajaca. ile zostalo? cos u mnie?
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
niestety nic,pozdrawam serdecznie
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Anarsiu kcesz ta terakote? mam jeszcze poza watkiem korektor chanel pozostalo gdzies 4/5
![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Ja tez czasmi nie ogarniam wymianek i dlatego przypomnilam ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Powiem Ci ze nie mam pojecia bo ja go dostalm ale jeszcze nie uzywalam na KWC ma jedna opinie ale nie zbyt dobra, a ja slyszalam od kolezanki ze jest dobry wiec musialabys poczytac, ale mam jeszcze YSL ten w pedzelku tylko nie wiem ile go zostalo ale mniej niz tego chanela, mysle ze moze wiecej niz polowa. Z checia wymienie bo mam juz swojego faworyta studio finisch MAC-a ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Kolorek to Beige moyen, ale tez nie moge swatchy znalesc. Zaraz zrobie zdjecia tego korektora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam ze nie odrazu wysllam zdjecia, ale kurier mi z meblami przyjechal
To zdjecie tego korektora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Anarsiu kredka to nie Clarins tylko Catrice, i ona jest taka turkusowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
informuję, że w razie czego, to ja żyję tylko czekam na paczuszkę od Buzi ^^ żeby móc Ci w razie czego dać minerałki
![]() ![]() A widziałam, że chcesz od Buzi kosmetyki dostępne w Polsce - jakbyś chciała, to mogę poszperać Ci po domu/kupić coś na tę obczyznę ;p
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
A bo sie pogubilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie pamietam co jeszcze chcialas.. pedzelki jakies mam ale maczkowych nie wydaje ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
a widzisz, w pl to się nie docenia ;] z catrice bierz lakiery i szminki
![]() a że dwójka mineralna ładna to ja nie przeczę - chodzi tylko o użyteczność - moje dzienne paletki są wręcz cyrkowe ;p stąd obawiam się, że będzie tylko ładnie wyglądać albo zginie w jakiejś luźnej paletce wydepotowany za szminkę ;] a tak to może znajdziesz w niej jakiś użytek ![]()
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
Filoecik mowisz, w sumie to moglabym zaryzykowac nigdy jeszcze nie mialam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- A jeszcze sie wtrace dla mnie lakiery z Catrice to porazka, maja co prawda sliczne kolory ale mi odpryskuja po gora dwoch dniach, lepiej mi sie trzymaja essence (trzy dni minimum) ale trzeba dwie warstwy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam gosha ''doocznego'' fajny jest dobrej jakosci ![]() i zerkne jeszcze co mam ![]() a fiolecik ładny bo delikatny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Gosh-a lubie, ale nie masz moze pedzelka do pudru?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
oj chyba nie
![]() Gosha mam także skośnego do brwi lub kresek ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Anarsiu skosnego to nie, bo nie umiem uzywac do kresek a do brwi juz mam, a co do lakierow to jak ci nie wytrzymuja dlugo to biez Catrice maja cudowne kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciemne na moich dłoniach wyglądają..źle ![]() chociaz zalezy co kto rozumie przez ciemne ![]() mi sie marzą 2 konkretne kolory i z kolor alike chyba z 3 ^^ sa tak ładne..a nie mam ich jak dorwac ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
a ja podsłuchuję iiii ... jaki masz skośny do kresek? poka
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.