![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak odbić chłopakowi dziewczyne?
Cytat:
![]() A może ona go jakimiś niewidzialnymi kajdankami do siebie przykuła? Albo sznurem przywiązała? On biedny nie może się uwolnić i dlatego jeszcze nie pobiegł do Autorki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Miałaś 12 lat jak się w nim "zakochałaś", teraz 17. Facet pewnie 25. Znajdź sobie kogoś młodszego i WOLNEGO
![]() |
#63 |
.
|
dorosnij i nie wcinaj sie w zwiazki innych ludzi. gdyby byl taki nieszczesliwy to by z nia zerwal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do zachowania autorki - jestem w szoku, że można dorabiać ideologię dosłownie do wszystkiego. Autorko naprawdę szkoda Twoich sił - zabierasz sobie szansę na szczęśliwy i udany związek z kimś kto będzie odwzajemniał Twoje uczucie. Popatrz czy to nie byłoby piękne gdyby ktoś Cię kochał z taką intensywnością jak Ty jego? Skoro mężczyzna do którego wzdychasz nie odwzajemnia chęci zapoznania się z Tobą to daruj sobie. Na pewno Cię zauważył, ale widocznie jest mu dobrze z tamtą dziewczyną. Każdy ma prawo do podejmowania decyzji bez względu na to czy odnosi się do koloru auta czy poślubienia kogoś. Poza tym idealizujesz go! To wszystko to Twoje wyobrażenia o nim. Słyszysz różne newsy z ich związku, ale zastanów się czy ludzie mówią chętniej o tym jaki ktoś jest dobry, wspaniały, pomocny itp. czy woli obsmarować kogoś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
http://kwejk.pl/obrazek/236122/no.html
odrazu to mi się nasuneło na myśl co do tematu ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Mania prześladowania kogoś spowodowana urojeniem "miłości" nazywa się stalking. Jak przesadzisz z wtrącaniem się w jego zycie, będzie ci groziła rozprawa karna.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Jeżeli się dobrze dogadują (niezależne od ciebie) - nie uda się odbić. Co najwyżej zaciągnąć do łóżka - związek się rozpadnie. On Ciebie nie będzie chciał bo dobrze mu z nią było i bedzie np walczył.
Jeżeli się źle dogadują (niezależne od ciebie) - spytaj czy zamieni ją na ciebie - proste. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||||
Zakorzenienie
|
W związkach zdarzają się gorsze momenty, to nic wyjątkowego.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
Cytat:
Jeszcze jedno. Moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak "odbicie faceta innej kobiecie". Facet ma mózg, jak będzie chciał to odejdzie, a jak kocha swoją partnerkę, to choćby mu miss świata siadła na kolanach, to tamtej nie zdradzi. Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2011-07-10 o 22:45 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Are you talking to me?!
|
Co za wątek
![]() ![]() Hmnn... Proponuję Autorce rzucenie uroku na chłopaka albo podanie eliksiru miłosnego (oczywiście na imprezie - wmawiając mu, że to piwo) ![]() A tak na poważnie - czy Ty, autorko, chciałabyś aby ktoś obcy wtrącał się w Twój związek? Czy chciałabyś, by chłopak zostawił Cię dla innej? Czy chciałbyś być porzucona? Twój sposób myślenia jest niezmiernie egoistyczny i niedojrzały. Dlatego radzę - idź na podwórko i pograj w piłkę, powzdychaj do plakatu z Justin'em Bieber'em albo coś, a chłopaka zostaw w spokoju.
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorka tylko robi z siebie desperatkę i tyle. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Heh, co do NK i Facebooka - uświadomiłam sobie, że mój TŻ nie ma kont na żadnym z tych portali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak odbić dziewczynie chłopaka?
jeśli jest z nia prawie 2 lata to z pewnością jest szcześliwy. Gdyby nie był, to by z nią nie był i to chyba jest jasne. Potem postaw się na jej miejscu i nie pytaj o głupoty, bo takich rzeczy się po prostu NIE ROBI.
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale wiadomo, jeżeli autorka ma choć trochę ludzkiej przyzwoitości, to zrozumie, że nie warto być niczyją kochanką, bo owszem jak on chce to zdradzi ją, ale chociaż będzie mieć ona świadomość, że nie z nią i że inna będzie cierpiała przez takiego dupka. Co do całego tematu, to rozumiem, że chłopak się podoba, widujesz go od dawna, ale to raczej przesada, byś mówiła, że go kochasz. Przecież Wy ze soba nie zamieniliście chyba nawet zdania albo prowadziliście nieliczne konwersacje. Wierz mi, że to za mało, by stwierdzić, że kogoś się kocha. Równie dobrze mogłabys lepiej go poznać i mogłoby okazać się, że cała "miłość" uleciałaby. Wyidealizowałaś go, stworzyłaś w swojej głowie obraz tego jaki on jest, ale to nie jest podstawa , by budować związek. Swoją szansę niejako straciłaś. 5 lat katujesz się myślami o nim, radzę Ci , byś poznała kogoś realnego, kto nie jest zajęty. I nie słuchaj tego co o nim mówią jego znajomi, to wcale nie znaczy, że po poznaniu i wejściu w związek bylibyście szczęśliwi. A to, że on pewnie z nią jest, bo jest kimś tam bliskim dla jego kolegi czy jakoś tak i że nie są szczęśliwi moim zdaniem to tylko Twoje urojenia, nadinterpretacja, bo chciałabyś z nim być. Nie znasz ich i ich związku , a to, że niby nie chce się oświadczyć ukochanej, to może oznaczać nawet tyle, że nie jest jeszcze gotowy na taki krok. Moim zdaniem powinnaś odpuścić i nie wchodzić między wódkę i zakąskę. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-07-10 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
**** HOLA HOLA kolezanko!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak znam życie (patrząc po innych przykładach z tego forum) pomimo rad wizażanek, zabierzesz się za niego... Co dla mnie jest zwyczajnie nienormalne ![]() Skoro tak, to próbuj, śmiało. W sumie jeśli ci się uda, wyświadczysz tej dziewczynie przysługę. Swoją drogą, nie wiem, jak można tak lgnąć do kogoś przez 5 lat, kompletnie go nie znając. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam te odpowiedzi i sama nie wiem od czego zacząć. Po prostu wszystko powoduje jedną reakcję -
![]() Ja nie wiem, jak można dawać wiarę słowom osób trzecich, kierować się tym że ktoś na kogoś krzyknął i rozmową przez telefon oraz rodzajem uśmiechu. Równie dobrze można się zabujać w Panu z callcenter, bo miał uwodzicielski głos. Nie mogę uwierzyć, że nie jesteś gimnazjalistką, wtedy to by jeszcze było w jakiś sposób na miejscu. Ciekawe jak bolesny będzie upadek, bo koleś ledwo Cię zauważa, a Ty sobie myślisz nie wiadomo co. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
To może się z nim spotkaj i zapytaj go wprost. Chociaż jak on powie "odczep się ode mnie babo", to Ty pewnie uznasz, że to takie kokietowanie. Straszna jesteś, dziewczyno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Aha, czyli facet jednak nie jest takim księciem z bajki, bo wiesz (znów od osób trzecich
![]() No to chwila, po co Ci taki facet? Czyżby z tego samego powodu...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Albo poczekaj na ślub i w kościele podczas pytania księdza czy ktoś ma coś przeciwko temu związkowi, niech powie teraz lub zamilknie na zawsze - wstań (odstawiona oczywiście jak stróż w Boże Ciało) powiedz,że on jej tak naprawdę nie kocha bo patrzał się na Ciebie na dyskotece i podczas tańca nie było widać pomiędzy nimi miłości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
"Jak odbić chłopakowi dziewczyne?"- aż brak słów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2809129 6]Obowiązkowo ze stosownym oburzeniem i złością w głosie, tupnięcie nogą spotęguje efekt
![]() O pardon, zapomniałam o odpowiednim przytupie ![]() Ps ubierz się w czerwoną, przykuwającą wzrok suknie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Albo niech doda jeszcze: "mój Ci on" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak odbić dziewczynie chłopaka?
Cytat:
1309274345_by_Gothicnight_500.jpg a druga to 1310491282_by_baker_500.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.