![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spot PiSu
Polonez musowo.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Otwieranie automatycznych drzwi jest tylko dla wybranych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
No ba tak samo jak trzaskanie drzwiami obrotowymi
![]()
![]() |
#64 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]() jest szansa, ze zalapie sie na jakis epizodzik w tym nowym dziele Wajdy? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Muszynianka - a no mam więcej niż 10 lat i dlatego nie wierzę tym zza wschodniej granicy.
Nie będę i nie chcę bronić żadnej partii, bo jak już wspomniałam - nie ma na kogo głosować, ale nie rozumiem dlaczego niby miałabym : "Bronić pisu to ty możesz pod pałacem prezydenckim 10 każdego miesiąca" ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Już widzę są kłopoty w obsadzie. Pani Marii nikt nie chce zgrać, ewentualnemu Panu Tadeuszowi trzeba by przeca jeszcze złamać rękę i wpakować w temblak, bo bez niego dobrego poloneza nie będzie.
Tylko konie zawsze są niezawodne, Andrzej wie co dobre. Siarka40 - a nie będziesz grymasić?? Bo jak widać, niektóre role tu wymagają poświęceń
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2011-07-30 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, aż mi żal tego biednego Wajdy
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Biznes is biznes...
Ale tam Wajda. Jak tak dalej pójdzie to muszynianka nam tu będzie sterem i okrętem, nakręcimy i wyślemy do centrali z rachunkiem na spocik, a co...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
spoko oko ja już wybieram sukienkę na premierę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Musz, ja bym zatrudniła Okiła, tego od Kiepskich, Dlaczego ja, itd
![]()
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Lepiej kreacji na rozdanie Oskarów szukaj!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet się rymuje, to znak! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Dlug publiczny leci i leci. Cisza.
Zlotowka leci na leb na szyje. Cisza. Kolejne odcinki autostrad okazuja sie w najlepszym wypadku opoznione. Cisza. PO na konwencji w Gdansku wykorzystuje w zenujacy sposob wizerunek zmarlego Plazynskiego, choc z Platforma mu nijak nie po drodze. Cisza. ABW wpada na chate internauty majacego strone krytykujaca Komorowskiego. Cisza. Minister spraw zagranicznych balansuje na granicy smiesznosci (skarga na Rydzyka do Watykanu) i zenady (proby cenzury netu, ostatnie teksty wygloszone w Londynie). Cisza. Tak by mozna powymieniac jeszcze troche, ale przejde do rzeczy: gdzie te wszystkie osoby sa, jak sie dzieje cokolwiek w Polsce? W sumie, ciezko sie dziwic, ze PO rzadzi w tym kraju, skoro swiadomosc polityczna wiekszosci osob ogranicza sie ciupania na PiS przy kazdej okazji ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja obydwu partii nie cierpię w równym stopniu i na żadną z nich nie głosowałam i głosować nie zamierzam ![]() Tytuł tematu brzmi "Spot PiSu", więc rozmawiamy o owym spocie, a nie o długu publicznym. To chyba dość logiczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Żenujący to nie jest ten spot, ale fakt jak została potraktowana kwestia tej katastrofy przez rząd. Chociaż jak widać, taki filmik niewiele zdziała, wątpię, że ta prawda, którą "jesteśmy im winni" zostanie kiedykolwiek ujawniona. PiS nie da sobie spokoju ze Smoleńskiem, mimo, że każdy ma już serdecznie dość słuchania na ten temat. Spójrzmy jednak z drugiej strony, każda partia postępowałaby podobnie, gdyby był to "ich" prezydent, ja się dziwię, że w kraju europejskim tak zbagatelizowano tę sprawę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Myślę, że Wyrakowi bardziej chodzi o to, że ludzie wolą się przejmować takimi bzdurami jak jakiś spot, a nie skupiają się nad ważniejszymi sprawami.
A co do tematu wątku - niefortunnie użyty temat, jednych zbulwersowało, może na innych wpłynie tak, że zagłosują na PiS. Mnie bardziej denerwuje to, że wszyscy wolą się zajmować w naszym państwie bzdurami (chociaż to słowo trochę mi nie pasuje do katastrofy smoleńskiej, bo jednak bzdura to nie jest), a nie skupiają się na tym co najważniejsze. Teraz widzę, że trochę mi masło maślane wyszło :P Edytowane przez reverse Czas edycji: 2011-07-30 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do tego, niektorzy to maja chyba mozgi sprane od czytania czy ogladania danych rzeczy, bo widza tylko zalosne zagrywki z jednej strony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Te wybory jawia mi się tak - aktualnie jesteśmy w świecie czarno-białym, trudnym i ciężkim, inaczej zwanym RZECZYWISTOŚCIĄ, a po zagłosowaniu na PiS przechodzimy przez magiczną barierę do świata elfów, wróżek i jednorożców ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
DOMator
|
Cytat:
Jako laik mogę jedynie domniemać, że tak obszernego materiału badawczego nie dało się rzetelnie opracować w krótkim czasie. Cytat:
Moim zdaniem spot jest żenujący, ma za zadanie wzbudzić współczucie, a u większości widzów jak widać po komentarzach powoduje jedynie niesmak. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
DOBRZE WYRAK, żeby cię zadowolić mogę zaraz wyrzygać jak kot po misce mleka moje żale do wszystkich polityków wszystkich ugrupowań, nie ma problemu lista będzie długa
![]() tym bardziej bawi mnie fakt że dług publiczny rośnie, bla bla bla bla bla bla bla wszystko co wymieniłeś a PiS kręci film o miłości dwóch trupów. No ludzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Dobra przekonałeś mnie, w naszym nowym spocie zagrasz Księdza Robaka i wypowiesz kwestie o długu publicznym.
Masz to jak w banku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tylko dodam dwie sprawy- jak PO (vide wizyta Komorowskiego u Blidów, kampania wyborcza roku zeszłego) i SLD (czytaj: wewnątrz i zewnątrz partyjne rozgrywki przy okazji raportu komisji) nachapało się śmiercią Blidy, ale oczywiście to nie PiS i nie ten faszysta Kaczyński z włosami w nosie, więc na grzyba o tym rozmawiać. Nie, nie podoba mi się spot i sama myśl wykorzystania go właśnie teraz. ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Nieuchronne. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
wiedziałam że wpadną tutaj krzyżowcy
![]() ![]() swoją drogą brak w tym spocie pocztówki ze Smoleńska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie następnym krokiem w kampanii PiSu będzie wystosowanie listu do Benedykta XVI, aby ten ogłosił byłego prezydenta Świętym. Wówczas wiadomym jest, że wszyscy katolicy z tych starszych (mohery) pójdą głosować na PiS i bedzie koniec Świata przed 2012.
A spot. Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać.
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
kolorowatecza dobrze myślisz, dobrze
![]() myśl dalej to zostaniesz moim doradcą zawodowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
DOMator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tu się komentuje najnowsze dzieło PiSu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.