Spot PiSu - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 15:24   #61
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: Spot PiSu

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
A jak pozwolą Wajdzie na freestyle.... On kocha konie.

O mammo. Miłość, ojczyzna, tęsknota, tragedia i tętent koni w tle A i poloneza na upartego też można wcisnąć.
Polonez musowo.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 15:24   #62
muszynianka
Zakorzenienie

Otwieranie automatycznych drzwi jest tylko dla wybranych
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 15:28   #63
indja2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
No ba tak samo jak trzaskanie drzwiami obrotowymi

indja2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 15:38   #64
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Zaczęłam w to wierzyć , kiedy drzwi w Inter Marche się na mnie zamknęły. I dlaczego? Przecież nie jestem Prezesem i to nie jest niemiecka sieć?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 15:39   #65
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez manolita Pokaż wiadomość
dla mnie sprawa wypadku nadal jest niewyjaśniona, bo nie chce mi się wierzyć w dobre intencje sąsiadów ze wschodu.
Cytat:
czy ty na pewno masz więcej niż 10 lat i mieszkasz w środkowej Europie w XXI wieku?
niemozliwe.

jest szansa, ze zalapie sie na jakis epizodzik w tym nowym dziele Wajdy?
Stary 2011-07-30, 15:40   #66
manolita
Zakorzenienie

Muszynianka - a no mam więcej niż 10 lat i dlatego nie wierzę tym zza wschodniej granicy.
Nie będę i nie chcę bronić żadnej partii, bo jak już wspomniałam - nie ma na kogo głosować, ale nie rozumiem dlaczego niby miałabym :
"Bronić pisu to ty możesz pod pałacem prezydenckim 10 każdego miesiąca" ?

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 15:41   #67
Suvia
Zakorzenienie

Już widzę są kłopoty w obsadzie. Pani Marii nikt nie chce zgrać, ewentualnemu Panu Tadeuszowi trzeba by przeca jeszcze złamać rękę i wpakować w temblak, bo bez niego dobrego poloneza nie będzie.

Tylko konie zawsze są niezawodne, Andrzej wie co dobre.

Siarka40 - a nie będziesz grymasić?? Bo jak widać, niektóre role tu wymagają poświęceń

~ Hank Moody

Edytowane przez Suvia
Czas edycji: 2011-07-30 o 15:49
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-30, 15:43   #68
Nealinne
Zakorzenienie

Dziewczyny, aż mi żal tego biednego Wajdy
Stary 2011-07-30, 15:48   #69
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nealinne Pokaż wiadomość
Dziewczyny, aż mi żal tego biednego Wajdy
Biznes is biznes...
Ale tam Wajda. Jak tak dalej pójdzie to muszynianka nam tu będzie sterem i okrętem, nakręcimy i wyślemy do centrali z rachunkiem na spocik, a co...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-07-30, 15:50   #70
muszynianka
Zakorzenienie

spoko oko ja już wybieram sukienkę na premierę
Stary 2011-07-30, 15:53   #71
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Musz, ja bym zatrudniła Okiła, tego od Kiepskich, Dlaczego ja, itd

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-30, 15:55   #72
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
spoko oko ja już wybieram sukienkę na premierę
Lepiej kreacji na rozdanie Oskarów szukaj!
Stary 2011-07-30, 16:31   #73
Nealinne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Musz, ja bym zatrudniła Okiła, tego od Kiepskich, Dlaczego ja, itd
Skoro już jesteśmy w temacie to ja proponuję aktora z Trudnych spraw, pana Darka do roli Jarka

Nawet się rymuje, to znak!
Stary 2011-07-30, 20:05   #74
Wyrak
Zakorzenienie

Dlug publiczny leci i leci. Cisza.
Zlotowka leci na leb na szyje. Cisza.
Kolejne odcinki autostrad okazuja sie w najlepszym wypadku opoznione. Cisza.
PO na konwencji w Gdansku wykorzystuje w zenujacy sposob wizerunek zmarlego Plazynskiego, choc z Platforma mu nijak nie po drodze. Cisza.
ABW wpada na chate internauty majacego strone krytykujaca Komorowskiego. Cisza.
Minister spraw zagranicznych balansuje na granicy smiesznosci (skarga na Rydzyka do Watykanu) i zenady (proby cenzury netu, ostatnie teksty wygloszone w Londynie). Cisza.

Tak by mozna powymieniac jeszcze troche, ale przejde do rzeczy: gdzie te wszystkie osoby sa, jak sie dzieje cokolwiek w Polsce? W sumie, ciezko sie dziwic, ze PO rzadzi w tym kraju, skoro swiadomosc polityczna wiekszosci osob ogranicza sie ciupania na PiS przy kazdej okazji

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 20:32   #75
201605011933
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
PO na konwencji w Gdansku wykorzystuje w zenujacy sposob wizerunek zmarlego Plazynskiego, choc z Platforma mu nijak nie po drodze. Cisza.
Minister spraw zagranicznych balansuje na granicy smiesznosci (skarga na Rydzyka do Watykanu) i zenady (proby cenzury netu, ostatnie teksty wygloszone w Londynie). Cisza.

Tak by mozna powymieniac jeszcze troche, ale przejde do rzeczy: gdzie te wszystkie osoby sa, jak sie dzieje cokolwiek w Polsce? W sumie, ciezko sie dziwic, ze PO rzadzi w tym kraju, skoro swiadomosc polityczna wiekszosci osob ogranicza sie ciupania na PiS przy kazdej okazji
Czyli jak ktoś krytykuje żałosne zagrywki PiS to od razu jest zwolennikiem PO?
Ja obydwu partii nie cierpię w równym stopniu i na żadną z nich nie głosowałam i głosować nie zamierzam

Tytuł tematu brzmi "Spot PiSu", więc rozmawiamy o owym spocie, a nie o długu publicznym. To chyba dość logiczne ?
201605011933 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 20:45   #76
chocolatte25
Raczkowanie

Żenujący to nie jest ten spot, ale fakt jak została potraktowana kwestia tej katastrofy przez rząd. Chociaż jak widać, taki filmik niewiele zdziała, wątpię, że ta prawda, którą "jesteśmy im winni" zostanie kiedykolwiek ujawniona. PiS nie da sobie spokoju ze Smoleńskiem, mimo, że każdy ma już serdecznie dość słuchania na ten temat. Spójrzmy jednak z drugiej strony, każda partia postępowałaby podobnie, gdyby był to "ich" prezydent, ja się dziwię, że w kraju europejskim tak zbagatelizowano tę sprawę.
chocolatte25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 20:49   #77
reverse
Zadomowienie

Myślę, że Wyrakowi bardziej chodzi o to, że ludzie wolą się przejmować takimi bzdurami jak jakiś spot, a nie skupiają się nad ważniejszymi sprawami.

A co do tematu wątku - niefortunnie użyty temat, jednych zbulwersowało, może na innych wpłynie tak, że zagłosują na PiS.
Mnie bardziej denerwuje to, że wszyscy wolą się zajmować w naszym państwie bzdurami (chociaż to słowo trochę mi nie pasuje do katastrofy smoleńskiej, bo jednak bzdura to nie jest), a nie skupiają się na tym co najważniejsze.

Teraz widzę, że trochę mi masło maślane wyszło :P

Edytowane przez reverse
Czas edycji: 2011-07-30 o 20:50
reverse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 21:18   #78
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kocimietka Pokaż wiadomość
Czyli jak ktoś krytykuje żałosne zagrywki PiS to od razu jest zwolennikiem PO?
A pani to co tak, ni z gruszki ni z pietruszki? Mnie jeno dziwi zainteresowanie spotami, a nie tym, co sie faktycznie dzieje.

Cytat:
Tytuł tematu brzmi "Spot PiSu", więc rozmawiamy o owym spocie, a nie o długu publicznym. To chyba dość logiczne ?
Jesli nie trafilo, to mnie dziwi, ze na zadne z ww przeze mnie wydarzen, czy inne, nie wymienione (np. afera hazardowa) nikt posta nie napisal w zadnym z tematow o polityce, ani nie zalozyl stosownego tematu. Po prostu, mnie jako osobe, ktore sie cos tam orientuje w tym co sie dzieje, nieco dziwi, nieco smieszy, a nieco przeraza takie uaktywnanie sie aktywu na takie rzeczy.

Do tego, niektorzy to maja chyba mozgi sprane od czytania czy ogladania danych rzeczy, bo widza tylko zalosne zagrywki z jednej strony

Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość
Myślę, że Wyrakowi bardziej chodzi o to, że ludzie wolą się przejmować takimi bzdurami jak jakiś spot, a nie skupiają się nad ważniejszymi sprawami.
Tak wlasnie. Pozniej jak czlowiek pomysli, ze ludzie glosuja nie przez to co sie dzieje, tylko przez to, jak dany spot odbieraja... masakra

Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość
A co do tematu wątku - niefortunnie użyty temat, jednych zbulwersowało, może na innych wpłynie tak, że zagłosują na PiS.
Mnie bardziej denerwuje to, że wszyscy wolą się zajmować w naszym państwie bzdurami (chociaż to słowo trochę mi nie pasuje do katastrofy smoleńskiej, bo jednak bzdura to nie jest), a nie skupiają się na tym co najważniejsze.

Teraz widzę, że trochę mi masło maślane wyszło :P
Nie no, twierdzenie, ze katastrofa, w ktorej ginie prezydent, caly szereg waznych urzednikow panstowych i wojskowych wysokiego szczebla w zadnym normalnym panstwie by bzdura nie byla. Aczkolwiek rozumiem o co Ci chodzi, bo taka jest narracja ze strony rzadu i czesci mediow. Po prostu, wg mnie Tusk wolal przykopac opozycji, zamiast zajac sie ta sprawa zgodnie z nasza racja stanu - przy okazji wciskajac katastrofe PiSowi, choc zginely tam osoby z innych formacji politycznych, jak i nie zwiazane z polityka.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 21:28   #79
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
hmmmm jeśli ktoś ogląda South Park... i oglądał odcinek w którym pokazywali jak rzekomo manaty układają scenariusz kolejnego odcinka teksty itp Family Guy... to... to tak to właśnie sobie wyobrażam

http://www.lemonzoo.com/funny_videos...y_is_made.html
Manaty zrobiłyby lepszy spot Obstawiam, ze to pieski yorki, albo żuki gnojaki

Te wybory jawia mi się tak - aktualnie jesteśmy w świecie czarno-białym, trudnym i ciężkim, inaczej zwanym RZECZYWISTOŚCIĄ, a po zagłosowaniu na PiS przechodzimy przez magiczną barierę do świata elfów, wróżek i jednorożców

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
A jak pozwolą Wajdzie na freestyle.... On kocha konie.

O mammo. Miłość, ojczyzna, tęsknota, tragedia i tętent koni w tle A i poloneza na upartego też można wcisnąć.
Mozna też kilka puchatych króliczków wcisnąć i małe kotki, żeby jeszcze bardziej podbic serca wyborców
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-30, 21:54   #80
Elfia4
DOMator

Cytat:
Napisane przez monik.a Pokaż wiadomość
Może trochę nieudana koncepcja samego spotu, ale przesłanie dobre. Chyba w żadnym kraju nie wyjaśnia się tak długo przyczyn katastrof i to jeszcze z tak ważnymi osobami w kraju. To jest porażka rządu. I ja osobiście czekam na wyjaśnienie tej sprawy.
Zakładam, że jeśli wypowiadasz się jednoznacznie w kwestii czasu potrzebnego do wyjaśnienia katastrofy to jesteś specjalistą w tej branży i powiesz nam ile było podobnego rozmiaru katastrof i jak długo je wyjaśniano?
Jako laik mogę jedynie domniemać, że tak obszernego materiału badawczego nie dało się rzetelnie opracować w krótkim czasie.

Cytat:
Napisane przez monik.a Pokaż wiadomość
Temat innych osób tragicznie zmarłych w katastrofie nie jest poruszany, wiec skąd te wnioski? Mowa tu tylko o parze prezydenckiej.
Jeszcze tego by brakowało, żeby politycy grali pamięcią wszystkich ofiar katastrofy - w końcu tylko część tych osób to politycy, reszta ofiar reprezentowała inne zawody.

Moim zdaniem spot jest żenujący, ma za zadanie wzbudzić współczucie, a u większości widzów jak widać po komentarzach powoduje jedynie niesmak.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 22:01   #81
muszynianka
Zakorzenienie

DOBRZE WYRAK, żeby cię zadowolić mogę zaraz wyrzygać jak kot po misce mleka moje żale do wszystkich polityków wszystkich ugrupowań, nie ma problemu lista będzie długa
tym bardziej bawi mnie fakt że dług publiczny rośnie, bla bla bla bla bla bla bla wszystko co wymieniłeś a PiS kręci film o miłości dwóch trupów.
No ludzie
Stary 2011-07-30, 22:05   #82
201605011933
Konto usunięte

Cytat:
A pani to co tak, ni z gruszki ni z pietruszki? Mnie jeno dziwi zainteresowanie spotami, a nie tym, co sie faktycznie dzieje.

Jesli nie trafilo, to mnie dziwi, ze na zadne z ww przeze mnie wydarzen, czy inne, nie wymienione (np. afera hazardowa) nikt posta nie napisal w zadnym z tematow o polityce, ani nie zalozyl stosownego tematu. Po prostu, mnie jako osobe, ktore sie cos tam orientuje w tym co sie dzieje, nieco dziwi, nieco smieszy, a nieco przeraza takie uaktywnanie sie aktywu na takie rzeczy.

Do tego, niektorzy to maja chyba mozgi sprane od czytania czy ogladania danych rzeczy, bo widza tylko zalosne zagrywki z jednej strony

Tak wlasnie. Pozniej jak czlowiek pomysli, ze ludzie glosuja nie przez to co sie dzieje, tylko przez to, jak dany spot odbieraja... masakra

Nie no, twierdzenie, ze katastrofa, w ktorej ginie prezydent, caly szereg waznych urzednikow panstowych i wojskowych wysokiego szczebla w zadnym normalnym panstwie by bzdura nie byla. Aczkolwiek rozumiem o co Ci chodzi, bo taka jest narracja ze strony rzadu i czesci mediow. Po prostu, wg mnie Tusk wolal przykopac opozycji, zamiast zajac sie ta sprawa zgodnie z nasza racja stanu - przy okazji wciskajac katastrofe PiSowi, choc zginely tam osoby z innych formacji politycznych, jak i nie zwiazane z polityka.
No i co, dług publiczny rośnie, to wszyscy mamy się załamać i tylko o tym rozmawiać? Nie wiedziałam że można krytykować jedynie partię rządzącą
Stary 2011-07-30, 22:14   #83
muszynianka
Zakorzenienie

Dobra przekonałeś mnie, w naszym nowym spocie zagrasz Księdza Robaka i wypowiesz kwestie o długu publicznym.
Masz to jak w banku.
Stary 2011-07-30, 22:20   #84
kasiaen1
Zadomowienie

Cytat:

Ja tylko dodam dwie sprawy- jak PO (vide wizyta Komorowskiego u Blidów, kampania wyborcza roku zeszłego) i SLD (czytaj: wewnątrz i zewnątrz partyjne rozgrywki przy okazji raportu komisji) nachapało się śmiercią Blidy, ale oczywiście to nie PiS i nie ten faszysta Kaczyński z włosami w nosie, więc na grzyba o tym rozmawiać.

Nie, nie podoba mi się spot i sama myśl wykorzystania go właśnie teraz.

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
No i co, dług publiczny rośnie, to wszyscy mamy się załamać i tylko o tym rozmawiać? Nie wiedziałam że można krytykować jedynie partię rządzącą
http://www.youtube.com/watch?v=UPybbfCevZo

Nieuchronne.
Stary 2011-07-30, 22:23   #85
muszynianka
Zakorzenienie

wiedziałam że wpadną tutaj krzyżowcy pokaż mi spot PO ze śmiercią Blidy okraszoną łzami jej rodziny i trumną?

swoją drogą brak w tym spocie pocztówki ze Smoleńska
Stary 2011-07-30, 22:29   #86
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra przekonałeś mnie, w naszym nowym spocie zagrasz Księdza Robaka i wypowiesz kwestie o długu publicznym.
Masz to jak w banku.
Musz, I love you( chyba zaraz machnę jakiś fotomontaż w paint'cie)

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 22:29   #87
kolorowatecza
Zakorzenienie

jak dla mnie następnym krokiem w kampanii PiSu będzie wystosowanie listu do Benedykta XVI, aby ten ogłosił byłego prezydenta Świętym. Wówczas wiadomym jest, że wszyscy katolicy z tych starszych (mohery) pójdą głosować na PiS i bedzie koniec Świata przed 2012.

A spot. Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać.

cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze!
kolorowatecza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 22:33   #88
muszynianka
Zakorzenienie

kolorowatecza dobrze myślisz, dobrze nagramy taką futurystyczną scenę, rok 2025, Watykan, ogłoszenie ich świętymi, potem Polacy rzucają w niebo białe i czerwone kwiaty, kobiety płaczą mężczyźni rzucają się na ziemie
myśl dalej to zostaniesz moim doradcą zawodowym
Stary 2011-07-30, 22:35   #89
Elfia4
DOMator

Cytat:
wiedziałam że wpadną tutaj krzyżowcy pokaż mi spot PO ze śmiercią Blidy okraszoną łzami jej rodziny i trumną?
Dokładnie to samo chciałam napisać
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 22:37   #90
201605011933
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość
Ja tylko dodam dwie sprawy- jak PO (vide wizyta Komorowskiego u Blidów, kampania wyborcza roku zeszłego) i SLD (czytaj: wewnątrz i zewnątrz partyjne rozgrywki przy okazji raportu komisji) nachapało się śmiercią Blidy, ale oczywiście to nie PiS i nie ten faszysta Kaczyński z włosami w nosie, więc na grzyba o tym rozmawiać.
No to załóż sobie temat anty-PO i tam sobie radośnie o wizycie Komorowskiego u Blidów dyskutuj, a nie offtopy robisz

Tu się komentuje najnowsze dzieło PiSu
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości