|
|
#61 |
|
Podróżniczka
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Już 8 część no proszę
![]() Melduje się Mam chwilę to lecę nadrobić stary wątek ![]() Aha no i suknie. Tenebrosa zaraz tu wkleję to zamień później proszę link Bo tamtego już nie edytuję jak zamkną wątek. |
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Witam i ja w kolejnej części
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28549437]Tak, samolotem
Niesamowite było to że na drugi dzień po naszym zakupie ta oferta potaniała o ponad 300zł na osobę [/QUOTE]Z reguły mówi się, że nie, bo zależy im na sprzedaży wszystkich miejsc. Miałam praktyki w biurze podróży ![]() ![]() Chyba Pani Chatka mnie za to nie skarci. Bo zapomniałam przezwiska Pana Chatki.
|
#65 |
|
Podróżniczka
|
Zakupione/zaklepane/szyjące się suknie PMek 2012 niekoniecznie chronologicznie ![]() |
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co oszukiwać, wiem, że jesli kupi tanio to nastepnym razem też do mnie przyjdzie.... |
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się i ja w tym nowym, ósmym już wątku
![]() Sztuczka na miejscu 14 jeśli chodzi o zestawienie z poprzedniej części - nieźle Kicia w ilości postów jak zwykle dała czadu ![]() ...ale kto Waszym zdaniem pisze najdłuższe notki ?Hehe ![]() Tu jeszcze coś zaległego: Dziękuje w imieniu "Pana Sztuczki" hehe
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
nie ogarniam
nie mogę się wszystkiego doczytać. pędzicie ![]() w ogóle część i dzień dobry! jak ja zazdroszczę Wam tych urlopów przed Wami. mi zostało jeszcze 4 dni i znów okrąglutki rok czekania na wakacje ![]() wstałam i uświadomiłam sobie, że został rok. czyli od tej chwili każdy dzień przeżywam jako ostatni w stanie panieńskim mam nadzieje że czas nie będzie za bardzo pędził, żeby znaleźć chwilę na wszystko
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Czasem to nie jest takie proste jak Wy tak gonicie z postami
Co do wiejskiego stołu. Nie wyobrażam sobie żeby go nie było. Mój brat jest masażem i zrobiłby to nam bo w rodzinie u każdego robił tylko nie bardzo zgadza się na to właściciel sali, mówi że on to nam zrobi ale wiadomo drożej by nam to wyszło, liczy sobie za to 700zł. Brat zrobiłby po rodzine o wiele taniej i ogólnie za te stoły wiejskie nie powinni brać wiecej niż 600zł, tak twierdzi mój brat a co nieco się zna. W jednym domu weselnym nam właścicielka powiedziała 1500zł. Myślałam że gały mi z orbit wyjdą.
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa to nie ja to gosza :P ja nie mam weny ostatnio ;p
chociaż mojej siostry facet z którym była nazywał się Farid a ja na niego Faraon ja tez wypadłam z 2 pozycji ale to przez tą chorą sytuację ale może się poprawię ;p
|
#71 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie Magdzia rulezzzzz!!!!!!Cytat:
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Sztuczka a Ty nam się tu chwal szybko, co Twój TŻcik na wieczorek wczorajszy wymyślił.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
To ja jeszcze poodpowiadam na Wasze posty z poprzedniego wątku:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A płacą od minuty filmu.Co do zespołu, to chyba ten co za dodatkowe godziny grania bierze po 300zł, to chyba wydaje się najrozsądniejszy? Bo to ten z Małopolski, który wstępnie zarezerwowaliście, tak? Wiesz, zawsze to nie 9 czy 11 tys. więc można powiedzieć, że ciągle się opłaca, jeśli mają wszystko to, czego szukacie. Chociaż i ten z Lublina jest cenowo OK, tylko, że Wy chyba chcecie więcej osób niż 3 w kapeli? Cytat:
I zapraszam do pozostania z nami na dłużej ![]() Cytat:
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lepiej kiedy mamy coś pewniejszego. chyba nie odważyłabym się na wiejski stół od właścicieli sali- kto wie czy nie robią zakupów w jednej z sieciówek a potem nie wykładają. szkoda tylko że jeśli chce się swój 'towar' trzeba mieć na niego papiery. a wiadomo- nie zawsze można załatwić dobrze mieć znajomego 'oficjalnego' który prowadzi sprzedaż a nie jest wujkiem hodującym świnki ( chociaż to jest pyyszne)
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek,wpadłam zobaczyć co nowego u Was bo ostatnio nie mam czasu na nic, a tu proszę : Zawitałam do Nowego Wątku
![]() U mnie z ostatnich newsów to taki że zmieniliśmy zespół, tamtym podziękowaliśmy, z nowym już umowę mamy spisaną. Co prawda straciliśmy zaliczkę ale trudno. |
|
|
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pan Chatka - Ciekawe co on na to ![]() Cytat:
![]() A pomidorówkę to ja tylko z kluseczkami, takimi cieniutkimi, "babuni" [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28549437]Tak, samolotem Niesamowite było to że na drugi dzień po naszym zakupie ta oferta potaniała o ponad 300zł na osobę [/QUOTE]No to nieźle. Ja się nawet nie pytałam czy ceny spadną, bo zależało mi, żeby zarezerwować ten konkretny hotel, a poza tym wnerwili mnie znajomi, którzy milion wyjazdów obiecywali, że załatwią, a potem wszystko przespali i ceny poleciały do góry na łeb na szyję Lecimy z Wezyr Holidays.A co ja mam powiedzieć? Duuuużo poza czołówką, muszę się poprawić! |
||
|
|
|
#76 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
więc robimy sami
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja też się w poprzedniej części nie popisałam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#78 |
|
Podróżniczka
|
Co do wiejskiego stołu to my nie będziemy mieć. W zamian postawiliśmy an płonące udźce
Cenowo były droższe a dostaliśmy na nie upust. Dodatkowo będzie zimna płyta bufet + ogóry i smalec. To nie wiejski stół, ale zawsze jakaś wędlinka będzie, a ten bufet już mamy w cenie. Jeśli chodzi o alkohol, nie mamy ani barmana, ani stołu z alkoholami. Gosza - dziękuję A ta piosenka z Grey's Anatomy , o której pisałaś w poprzednim wątku to przypadkiem nie Snow Partol - Chasing Cars ? Uwielbiam tą piosenkę
|
|
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodzi mi bardziej o koszty. Właściciel nie mówił tak na fest że stół to tylko oni robią i innej opcji nie ma. Będziemy negocjować a może się akurat uda.
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę ją jeść i jeść i mi się nie nudzi :P potem jest rosół grochówka i flaczki nie lubię jarzynowych fuuuuua mój tżcik wręcz ubóstwia moją pomidorówkę twierdzi że nikt nie robi takiej pysznej jak ja więc dzisiaj przez wasz pomidorówkowy temat będę robić pomidorówkę ale chyba jutro
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja bym tak chciała bo osoba która by mi to zrobiła już jest praktycznie zaklepana i za małe pieniądze a facet z sali chce się uprzeć na swoim bo na tym zarobi.
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc sobie przedwczoraj jedliśmy z TŻcikiem i stwierdziliśmy, że jest rewelacyjna i że nie ma lepszej zupy
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właściwie to nic :p Jak zjadł to było już po 22 jak wiecie, on zmęczony po pracy (13-21) więc sił nie miał, kładł mi głowę na kolanach - oczywiście żeby uciąć sobie drzemkę. Ponieważ mam parcie na zakup papieru (już się tu rozwodzę nad tym od tygodni ;p) to chciałam się go poradzić ile tego kolorowego papieru do motylków kupić to zaczął mnie tyrać, że upadłam na głowę jak chcę mieć 1000 motylków I ja w sumie nie powiedziałam, że dokładnie tyle chcę, tylko tak orientacyjnie powiedziałam ile kartek zakupić tak "na zaś" żeby starczyło w razie gdybym coś jeszcze potem wymodziła Raptem 33zł mi wyjdzie za ten papier (taką kasę to człowiek nawet nie wie kiedy i gdzie przepuści a mój TŻcik oczywiście ma problem, że to za dużo jak na dekoracje, no matko i córko ![]() Hehe domyślam się, że po takim wstępie jak wczoraj wieczorem spodziewałyście się ciekaweszego zwieńczenia, no ale niestety musiałam Was rozczarować :p Ale nic się nie martwcie - dziś zapomniałam kluczy (głupol ) to TŻcik przywiózł mi je przed swoją pracą i był bardzo milutki, powiedział że może być tyle motylków ile chcę (;p) no i coż czuję, że dziś sobie ten wieczór odbijemy
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie a jaką pomidorówkę robicie czerwoną czy zabielaną śmietaną?? Bo ja zabielaną
moja jest taka różowiutka i do tego kluseczki ale takie cieniutkie najlepiej makaron jajeczny mmmmmmm
|
#85 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zaraz będzie jedyneczka z przodu...!Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też zmykam popracować!
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#87 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#88 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No coś Ty, pewnie że mnie nie uraziłaś - odbieram to jako komplement Ano w gimnazjum lubiłam (wprost uwielbiałam!) wypracowania pisać Nasza pani czytała je później w pokoju nauczycielkim i np. matematyczka albo w-f'istka mnie chwaliły, że zaj.ebi.ste Jak nie chce Wam się czytać to spoko, zawsze możecie ominąć
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Maxwelka, ja chce bardzo podobną fryzurkę do Twojej. Bardzo mi się podoba i już od dawna mam podobną zapisaną na dysku
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

[/QUOTE]

18.08.2010 - zaręczyny

gdzie jeszcze niedawno ktoś płacił im za 2dni 6tys (widać za poprawiny liczą sobie połowę tego, co za wesele) A tu, z reguły, dziewczyny mają kapele na 2dni i wszystkie płacą 3,500, 4,300, 4,500 !!! Jedna tylko z dziewczyn daje jakoś koło 6tys., ale to też za 2dni!!! Ehhh masakra z tą ceną