![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: <3~Wszystkie Pieguski - łączmy się !:D
ja byłam naturalnie ruda
![]() tzn do 4 podstawowki byłam jasna blondynka pozniej zafarbowalam szamponetka ruda i zaczely mi rude odrastac Oo no i w 2 gim na czarno się zrobiłam i 5 lat schodzilam delikatnie z tego kolorku i teraz nie farbuje od pol roku i moja wlosy to jasny brac z refleksami rudosci ![]() no to na pewno cos sprobuje z tych olejkow ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
A ja proponuję maskę do włosów Loreal Absolut Repair,albo maskę Wella SP Repair,ja rozjaśniam włosy na blond już ponad 10 lat i wypróbowałam już chyba wszystkie maski i odżywki,ale te dwie chociaż sporo droższe niż drogeryjne naprawdę poprawiają stan włosów,chociaż intensywniej o dbanie włosów wzięłam się dopiero od ok 2 m-cy.Z drogeryjnych chwalę sobie jeszcze odżywkę Gliss Kur Total Repair,oraz Syoss Repair Therapy.
Edytowane przez malgosia27 Czas edycji: 2011-08-06 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Lux Mundi
|
Dziękuję za wszelkie komplementy
![]() ![]() ![]() Włosy hoduję od zawsze ![]() Miałabym teraz pewnie jush setkę na liczniku ![]() Ale mnie pani kiedyś opitoliła strasznie ![]() Zamiast 2cm- ciachnęła 22 ![]() Poza tym one takie idealnie proste tylko wtedy jak od fryca wyjdę ![]() A później są takie max do następnego dnia i znowu jestem pofalowana ![]() Muszę się przyznać bez bicia, że ostatnimi czasy prócz szamponów z Herbal Care Farmony i mgiełki Radicalu nie robię nic ![]() Ale ze swej strony polecam bardzo Biovax z L'biotici ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wypadania.html Używam na zmianę do blondu i wypadających ![]() Mam przetłuszczające się włosy przy skórze, a suche na końcach- nie powoduje u mnie nadmiernego przetłuszczania, a fajnie niweluje suchość niższych partii ![]() Prócz tego, że odżywia włosy, stymuluje wzrost nowych ![]() Moja fryzjerka [trzymam się teraz tylko tej sprawdzonej ![]() ![]() ![]() Włosów nie suszę praktycznie- chyba, że zimą [ jak położę się z mokrymi, to głowa mnie boli następnego dnia;/]. A teraz pozwalam im schnąć naturalnie ![]() Ze swej strony polecam henny z Elda ==> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...do-wlosow.html Fajnie odżywiają włosy [ moje kumpele śpią w tym ![]() Moja Mama ma dużo włosów, ale cienkich- odkąd uzyskuje kolor dzięki tej hennie, kondycja włosa zmieniła się na duuuży plus ![]() Poza tym fajne jest to, że można eksperymentować z kolorami- mieszać dowolnie i uzyskiwać oryginalny efekt ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Kurczę, Dziewczyny ![]() Tak przeglądam zdjęcia- co jedna to ładniejsza, no! ![]() Marnujecie się tutaj ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Vaniliaa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...m-z-henny.html poczytaj o niej
![]() ![]() Edytowane przez ewalucja Czas edycji: 2011-08-06 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli jednak liczymy przede wszystkim na odżywienie + kolor, to polecam wszelkie henny 'w patykach' jak ja to mówię ![]() Ideałem byłaby oryginalna indyjska ![]() Ostatnio Mama rozmawiała z Panią, która dużo podróżuje i była właśnie w tych rejonach- mówiła, że żadna odżywka i farba nie dają takiego efektu, jak właśnie taka henna ![]() Ponoć można znaleźć informacje na forach indyjskich gdzie takową zakupić ![]() Sama też się czaję ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Cindy zgadzam się ale ja szukałąm czegoś co całkowicie się zmyje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak byś mogła to byłabym wdzięczna ![]() szukam odpowiedniego rozwiązania na te moje włosy zagłębie się bardziej w ten temat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Lux Mundi
|
Rozumiem
![]() ![]() Ale z tego co wiem ''patyki'' tesh się całkiem zmywają ![]() Hm... chociaż możliwe, że to zależy też od rodzaju włosa ![]() Właśnie siedzę na Twoim blogu ![]() Cudeńka ![]() Normalnie masz talent Dziewczyno ![]() Pozazdrościć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do bloga cieszę się że się podoba ![]() ![]() Edytowane przez ewalucja Czas edycji: 2011-08-07 o 07:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() efekt fajny ![]() muszę się poważnie zastnowic co ja chce w koncu ![]() ale włosy to naprawdę masz rewelacyjne pozazdrościc ![]() bardzo naturalnie wygląda podoba mi się ten kolor ![]() Edytowane przez Vaniliaa_ Czas edycji: 2011-08-06 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
ale nam się włosowo zrobiło ![]() Ja też jestem maniaczką, już od lat, próbowałam różnych stylów pielęgnacji i doszłam do wniosku, że moje włosy jednak dość lubią silikony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Lux Mundi
|
Heo
![]() ![]() ![]() Specjalnie dla Was pyknęłam dziś handmade'a ![]() Nie mam lepszego sprzętu, więc piegi widać jeno troszkę ![]() + kawałek mego flirtu z szeroko pojętą 'modą' ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2014-03-20 o 02:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Mam rude włosy natomiast piegami mnie nie obdarowano, bardzo żałuję i zazdroszczę wszystkim pieguskom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i spódnica *.* Co do włosow to powiem Wam, że już 2 dzień nie suszę włosów i musze powiedzieć , że teraz nawet widze minimalną różnicę, włosy są bardziej nawilżone ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Lux Mundi
|
Dziękować za komplementy
![]() A oczy faktycznie mi wyszły - Faceci mówią, że magiczne są ![]() Heh- niby małe, bo cyfrówka dobrze ich nie złapała ![]() Ale widać na pewno - wczoraj Kumpela zauważyła, a Ona z tych, co raczej nie zwracają uwagi ![]() A spódnica z 'Londynu' za osiem zeta ![]() Uwielbiam takie zakupy ![]()
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cindy28
masz bardzo ciekawą urodę ![]() piegi dodają Ci uroku ![]() jeju naprawdę co jedna to ładniejsza tutaj ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() My tobie zazdrościmy ,że ty ich nie masz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() Heh ![]() Psiapsióły się kiedyś śmiały, że na pewnym egzaminie [stylizacja podobna do 3 zdjęcia ![]() ![]() Wredne, no! ![]() Piegi akceptuję ![]() tym bardziej, że pojawiają się tylko z okazji słońca ![]() Więc looz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Haha no tak stylizacja pewnie się przyczyniła do oceny ![]() ech zazdroszczę ja mam przez cały rok tylko ,że zimą nie są aż tak widoczne.. ale też już akceptuje nie ma co marudzic nie jest tak źle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Może i fakt z tą stylizacją ![]() Miałam warkocz dookoła głowy, ludową, haftowaną bluzkę i zdawałam egzam z przedmiotu o wdzięcznej nazwie ''Historia Ukrainy w aspekcie kulturologicznym'' ![]() Zanim wylosowałam pytanie mój ulubiony dr tak skwitował to, co zobaczył : ''Pani Karolino, cóż za fryzura... Pani Karolino, cóż za bluzka...'' ![]() Ale nauczona też byłam- nie ma to tamto ![]() Zimą jak nałożę konkretny podkład [ zazwyczaj na te wichury nadmorskie Dermacol przysypuję jeszcze normalnym pudrem], to nawet promyczek się nie przeciśnie, więc piegów brak ![]() Ale za to wiosną, hmm... odbijają sobie za cały zimowy sen ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny.Nie napiszę Wam jak działa i czy wybiela krem do twarzy ten No-scar,bo muszę go odstawić niestety,dostałam po nim pryszczy,strasznie mnie zapycha,nie przepuszcza powietrza ,bo nawet na nosie zaraz po nałożeniu go robi mi się "rosa"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zoabczymy co będzie po Neostracie to ponoć jeden z najlepszych kremow na piegi, ale został już wycofany, ja chwyciłam go przez neta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
BAN stały
|
Cytat:
A Ty zdawaj relację jak ten Twój się będzie sprawował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Lux Mundi
|
AloHa
![]() ![]() ![]() Coś Nam wątek zapadł w zimowy sen ![]() A to wiosna przecież ![]() Niedługo piegi zaczną wychodzić ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Piegi! Gdzie moje piegiii?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Lux Mundi
|
Słoneczko będzie, pojawią się i piegi
![]() I taka mała dygresja ![]() Dziewczyny noszące biżuterię ![]() odpowiedzcie, proszę na pytania w tym wątku ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post33 140201 Wizażanka pisze mgr na temat biżu i widzę, że jakoś kiepsko z frekwencją ![]() A, że wiem jak ciężko znaleźć 'ankietowanych', więc postanowiłam Was zaagitować ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Witam kochane pieguski
![]() Coś cicho się zrobiło piegi nam zanikły na zimę , ale teraz już słoneczko wychodzi więc się znowu pojawią ![]() może i wątek ożyje w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
u mnie piegi już się obudziły po zimie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
U mnie też
![]() Słoneczko wyszło i nie ma ,że boli , ale my w końcu przecież lubimy nasze piegi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
jeej tez mam piegi, kiedys jako nastolatka nienawidzilam ich i probowalam sie ich pozbyc, jednak treraz je zaakceptowalam:p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.