![]() |
#63 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wrzesień MAC MUFE Lancome
Kochana, sprawa jest prosta, zapachy w moim wątku które zaznaczone są różową czcionką, są juz wymienione badz sprzedane, natomiast te pisane czarną czcionką, są jak najbardziej dostępne.
Byłabym chętna, mozesz wkleic jakies zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Byłabym zainteresowana Aniołem stojącym
![]() Mozesz mi napisac jaki jest kod piaskowy, oraz czy ten flakonik jest z atomizerem ![]() Aliena Likierowego zostalo tyle co na załączonej fotce - pojemnośc początkowa 30 ml. + pudełko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Ja nie twierdzę ze to podróbka!
Poszukaj dobrze, kod powinien byc jesli sie nie mylę tak od gory patrząc. Mialam zestawy Angel i Innocent i kazdy z produktow mial osobny kod, wiec i Twoj musi miec. Pytam o kod, bo mam Aniola z 2008 roku i teraz chcialabym bardziej świeżego. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Tak, jest z 2007 roku - dokladnie to z marca 2007 roku - wiec 3 latka stuknęły mu w lutym 2010 ![]() Kurcze chyba nie poświęcę mojego Likiera, dlatego, ze juz mam jednego "wiekowego" Anioła i wolałabym coś młodszego... chyba ze znajdziesz u mnie jakis inny zapach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Kochana z tym sprawdzaniem kodów to nie taki glupi pomysl, szczególnie jak ktoś ma dużo flaszek
![]() Heheheh sama sprawdzam ![]() A tak serio to pewnie wszystko z nim ok., bo raczej powinno patrzec sie na datę pierwszego użycia, a nie datę produkcji... Ja mam Diora z 1987 roku i wszystko z nim ok ![]() Edytowane przez asiula_240581 Czas edycji: 2011-09-24 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Podoba m isie u Ciebie wszystko z koloróki, Hermes i 2 rzeczy z lewej strony ze zdjęcia 3
![]() ![]() Ah, i czy mogłabys mi napisać co to sa te 2 pierwsze rzeczy z lewej co mi sie pdoobają ;P????
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Coś za Smut i Vanilla?
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nic nie znalazłam ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
promocja przed zamknięciem
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() ![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.