|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień Jesienna Wymiana
zarezerwowałam Ci Water Lily i Kenzo
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- możesz sobie dobrać jeszcze coś, bo na Hypnose to jestem baardzooo chętna ![]() a skoro Twoje dziecko lubi psikać lalki to Baby Touch jest perfumem dla dziecka właśnie
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie mysle ze jak wydam ci 50ml to cienko u mnie z mocniejszymi zapachami bedzie
a takich potrzebuje na wyjscia bardziej pasowalo by mi wymienic odlewke na cos plus chociaz20ml perfum:/
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
6.Kerastase Bain Gommage - szampon przeciwłupieżowy do suchej skóry głowy, saszetka- 10ml , nowa
7. L'oreal Apsolut Repair- szampon regenerujący włosy bardzo uwrażliwione, saszetka-10 ml, nowa 8.Kerastase Biotic -kuracja oczyszczająca do suchej skóry głowy, maska 20 ml , próbka z salonu, nowa 9.Kerastase Nutritive Bain Satin 1 -szampon odżywczy do włosów normalnych lub lekko suchych- saszetka 10 ml
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Ok , zgoda , mnie pasuje . Za Cienie L'oreal Color Appeal Trio Pro- 3 odcienie w kolorze złota, od jasnego do ciemnego, używane kilkakrotnie,pudełeczko trochę porysowane od noszenia w torebce, 2 pędzelki(pacynki) w razie wymiany wypiorę , sugeruję jednak zakupić nowe.Cienie noszą ślady użycia ale nie są aż tak eksploatowane ,ze widać dno. Zuzycie oceniam na około 30%
1.L'oreal True Match N4 Beige - puder prasowany z gąbką i lusterkiem, nie bardzo moge znaleźć datę przydatności , używany parę razy , nabierany tylko pędzlem. Stan pudru dobry. Stan opakowania troszeczkę zarysowane. 3.Sensique- trendy make up-pearls - puder rozjasniający w perełkach, odcień nr 102 , ważny do 04/2014 r. Użyty 4 razy oddaję zdjęcie 6. Champneys Age Excellence Ultimate Radiance Day Cream SPF15 50ml .Luksusowy krem z egzotycznym ekstraktem z orchidei , daje blask i ochronę, słodka lukrecja rozjaśnia ciemne plamki , a komleks ujędrniający podnosi, stymuluje i odmłodza skórę. W ciągu zaledwie 4 tygodni poprawia napięcie i elastyczność, znacznie zmniejsza zmarszczki oraz pozostawia skórę zauważalnie jędrniejsza i bardziej przejrzystą. http://www.boots.com/en/Champneys-Ag...-50ml_1204600/ To jest krem na dzień, a wcześniej pytałaś o ten na noc, więc wolę się upewnić,że nie ma pomyłki. Jak Tobie pasuje również prosze o PW. |
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
jutro zobacze jak stoje z atomkami i cykne w koncu to foto bo i tak jeszcze pare fotek potrzebuje dla innych wizazanek i dam znac
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2015-02-23 o 16:13 |
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Hypnose byłabym zainteresowana, ale wolałabym Euphorie wymienić raczej na flaszkę perfum niż na różne odlewki
Chybaże może masz jeszcze jakieś cienie z MACa?
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Pisałaś u mnie że podoba ci sie a Kate , Celine oraz tusz rimmel. Za dermablend kolor 25 oraz podklad true match kolor N 4 moge ci oddac jedna z tych perfum (do wyboru )oraz tusz.
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie produkty kerastase.
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
ach, mi na cemencie najbardziej zalezalo, wiec pozwól, ze sie zastanowie
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
jestem juz w trakcie wymiany Jakby cos sie zminilo dam znac
|
#80 |
|
BAN stały
|
Znajdziesz coś za
1. Dior Pure Poison -20 ml zel pod prysznic nowy, zaklejony fabrycznie 6.Gosh Golden Kaos-dezodorant perfumowany, poj. 150ml, została połowa. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551731 |
|
|
|
#81 |
|
BAN stały
|
Witaj, u mnie np. benefit hoola
spodobało mi się u Ciebie: pędzelek mac, testerek guerlain, Kerastase Age Recharge-poj. 250ml/użyty 2 razy, zostało ok.230ml, kuracja keratase oraz ta emulsja do modelowania L'oreal
|
|
|
|
#83 |
|
BAN stały
|
To co sobie wybierasz z tego zestawu za Pure i deo?
Pure Poison-5 Euphoria CK-5 Givenchy Eoudemoiselle-5 M.Szulc-1,5 Hermes Jardin sur le Nil-5 Versace Crystal Noir-12 ml ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Nie wiem w zasadzie? Moze: Pure-sampler Crystal noir -5 ml. Ogródek Nilowy-5 ml. CK-2 ml. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Niech będzie jak piszesz A czy masz jakieś próbki?Używane,resztki... ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Byłoby cudownie!! Poszperaj i chodż na PW |
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
Dam Ci koło 5 ml. Pure
![]() A masz żele do kąpieli?Miniaturki.... ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Jak zamykasz kramik,to nie chcesz jeszcze oddać balsamu Ghost różanego? ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Pure by było wtedy pełen 10 ml. atomek.Czyli nie 5 a 10 ml. ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Dokładnie tak Kropka w kropkęNo w sumie nie wiem po co zbierasz Pure ![]() A żel Pure Ci sie nie podoba? Moze prio. |
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi się mały szampon kerastase i saszetki Kerastase i Loreal- co byś ew chciała za to?
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=545164 To link do mojego starego wątku, może tam Ci coś wpadnie w oko Chociaż nie wszystko jeszcze jest
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
hej
cos za tester dermablend i balsam 4 pory roku?
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
hej, chwilowo guerlain "nieczynny";]
|
|
#90 |
|
BAN stały
|
hej, moze cos z listy ponizej??/ interesuja mnie glownie szampony
Sex in the city perfumy edp 100ml nówka, kartonik Sephora nowy pedzel do podkładu Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=21632&next =1 VICHY AQUALIA THERMAL - sloiczek 50ml ubytek ok 30% wazny do 03/13 Maybelline one by one- chetnie za inny tusz MAC cremesheen glass / loud&lovely Helena Rubinstein – ILLUSION puder sypki Mac wkład beautiful Iris /lawendowy kolorek Essence blossom – puder limitowanka rozswietlajacy do twarzy KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural BOURJOIS poudre libre de soleil, sypki puder brazujacy- jak nowka NOUBA –SWEET KISS cielisty błyszczyk/pink nude + jeszcze jeden perłowy róż MATRIX VAVOOM nowa pianka Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka OCZY: Malu wilz perfect eye powder stalowy cien Deborah eyebrow mascara – nowy zel utrwalający do brwi Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza ASTOR BIG &BEAUTIFUL –czarny tusz , ubytek ok.25% USTA: Rouge BAISER PARIS – sliczna, elegancka pomadka w kolorze wina – pieknie zapakowana idealna na prezent Barry m touch of magic nr 941/ pomadka Avon – szminka kolor: whisper/ jasna fioletowo-nude Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk Ylang-Ylang olejek do aromoteriapii – nowy 10ml + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois 2nowe klipsy do włosów avon ESSENCE twilight saga / eclipse collection lakier+czarna kredka z gąbką (również z tej serii) Jil sander dwustronna z pędzelkiem konturówka do ust Avon planet spa –zel do mycia twarzy z biała herbatą Essence –nail art. Special effect/ lakier z efektem confetti Revlon photo ready podkład DEBORAH sense mat – matowy lakier do paznokci w kolorze bardzo ciemnej jagody, prawie czarnej Deborah 24 ore primer nowa baza NOUBA RAINBOW EYELINER – NÓWKA w kolorze indygo nr 74/ foto Deborah pinzetta tweezers – nowa pęseta z cyrkoniami/ foto nouba blush on bubble testerki 4 slicznych naturalnych rózy nouba noubamat - puder w kompakcie matujacy Victoria’s secret Beaty rush- błyszczyk połtransparentny w kolorze fuksji |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

a takich potrzebuje na wyjscia bardziej pasowalo by mi wymienic odlewke na cos plus chociaz20ml perfum:/
bo dosyc waski jest mam tez pen chyba