|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Shiseido, Dior, Guerlain, Mac i inne...
Ja akurat kremy używam obecnie Ziaji kozie mleko wiec nie zaszaleje z propozycja
![]() Tonik La Roche Posay Effeclar? Poza tym to co w wątku pare rzeczy tylko :P
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shiseido, Dior, Guerlain, Mac i inne... WRZESIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU
Witaj,
za korektor HR może coś Ci wpadnie w oko?
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Wyspana
klecimy wspolna wymianke?? Edytowane przez thelila Czas edycji: 2011-09-05 o 15:25 |
|
|
|
#64 | |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
![]() Niestety nic Hm...Oj niby wyspana, ale ta pogoda mnie dobija ![]() Liluś dziś maziałam się tą piąteczka z Dior'a i to jednak za dużo błysku jak dla mnie Może pomyślisz i oddasz mi za podkładzik i Helenkę to: ![]() Dior, Miss Dior Cherie edt, wersja z 2010 roku- 50ml ubytek testowych psików (tylko za chanel chance eau fraiche, escentric molecules ewentualnie za zapachy z listy)
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wymiankowo to jeju jeju diorcia mam tu tylko na przynete bardzo mi zalezy na uzupelnienie swoich ukochanych zapachów wiec dlatego jestem za niego taka wybredna ![]() z zapachow pod lada mam glownie wszystko co staram sie uzywac na biezaco ale mam taki jeden rarytas armani code elixir.. (??) ale kramik Ci zasmiecam
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
to jest 50-ka?? i ta pompeczka się nie zatyka?? ![]()
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
witaj!
moze cos z listy ponizej?? Dior 5-tki spring boquet Dior skinflash primer GIVENCHY POP Crystal gloss- sliczny limitowany koronkowy błyszczyk Sex in the city perfumy edp 100ml nówka, kartonik Sephora nowy pedzel do podkładu Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 Nouba blush on bubble /paletka testerków nr 41,43,44 VICHY AQUALIA THERMAL - sloiczek 50ml ubytek ok 30% wazny do 03/13 Maybelline one by one- chetnie za inny tusz MAC cremesheen – creme d’nude / ubytek ok. 10% MAC cremesheen glass / loud&lovely Lancome star bronzer bamboo Sisley – phyto-blush éclat 4 pinky rose nowka KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural BOURJOIS poudre libre de soleil, sypki puder brazujacy- jak nowka LANCOME – color focus /granat ciemny NOUBA –SWEET KISS cielisty błyszczyk ASTOR volume artist czarna mascara Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka OCZY: Malu wilz perfect eye powder stalowy cien Deborah eyebrow mascara – nowy zel utrwalający do brwi Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23581,jilian-dempsey-professional-kohl-eyeliner-precyzyjny-olowek-do-kresek.html&next=1 ASTOR BIG &BEAUTIFUL –czarny tusz , ubytek ok.25% Chanel mat lumiere wklad nr 40 sable USTA: Rouge BAISER PARIS błyszczyk – sliczna zgaszona róza, kryjacy i wygładzajacy usta/ mam foto NOUBA sweet Kiss nowy błyszczyk w kolorze pink nude/foto oraz w kolorze delikatny jasny perłowy róz Barry m touch of magic nr 941/ pomadka Avon – szminka kolor: whisper/ jasna fioletowo-nude Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk BOURJOIS eau gloss cosmic nr 21 capuccino ice (ok.30% zuzycia) Ylang-Ylang olejek do aromoteriapii – nowy 10ml EDM korektor intensive fair nowy sampel + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois 2nowe klipsy do włosów avon ESSENCE twilight saga / eclipse collection lakier+błyszczyk Jil sander dwustronna z pędzelkiem konturówka do ust Avon planet spa –zel do mycia twarzy z biała herbatą Essence –nail art. Special effect/ lakier z efektem confetti Revlon photo ready podkład NOUBA RAINBOW EYELINER – NÓWKA w kolorze indygo nr 74/ foto Deborah pinzetta tweezers – nowa pęseta z cyrkoniami/ foto Benefit talk to the tan- nowka z kartonikiem |
|
|
|
#68 |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
hot_summer, niestety nic dla siebie nie znalazłam
Pozdrawiam!
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, mam wersje bez pompci.. nie przypominam sobie czy elixir byl dostepny z pompka jak kupowalam, ale 100% oryginalny ofkors
P.s... i jeszcze moze zainteresuje Cie samoopalacz roc (pianka nie uzywana jeszcze) i klinika z ubytkiem do sprawdzenia Edytowane przez thelila Czas edycji: 2011-09-05 o 23:39 |
|
|
|
#70 |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Liluś to cynki foteczkę i zobaczę sobie który to
![]() ale tak jak sięgam pamięcią to chyba bardzo lubiłam ten zapaszek a samoopalaczy chyba nie chcę, bom jeszcze opalona z wakacji i czasem zahaczę solarium ![]() Chociaż myślałam nad tym Clarins'a ostatnio, ale już mi przechodzi ![]() Też już idę do łóżeczka... pewnie już jutro odpiszę ![]() Buziak
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
((Wybacz ze odzywam sie tak pozno ale w pracy mialam troszke urwanie glowy a nawet zapomnialam zabrac ze soba flakon zeby pstryknac foto. Dopiero teraz wzielam sie za fotkowanie ale efekt jest bardzo słaby wiec siedze z latarka w rece co by dokladnie napisac ile w tej ciemnej flaszce ostało sie zapachu. Pojemnosc wyjsciowa 50ml... wolna przestrzen w ktorej znajduje sie zapach to w 11,5cm a zostalo 6,5cm wiec troszke cos ponad polowa nawet nie biorac pod uwage ze flaszka nie byla wypelniona po brzegi. Przy swietle dziennym sprawdze dokladniej ale mimo wszystko podrzucam focie jakie mam ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2011-09-06 o 21:22 |
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Czy znajdziesz coś u mnie w zamian za:
Dior - 5 Colour Eyeshadow - 743 Coquette?
|
#73 | ||
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
Eh...u nas to już normalnie jesień jest ![]() Hmm.. kurka szkoda, że tego diorcia nie chcesz oddać a może jescze coś sobie dobierzesz i .....![]() ![]() Cytat:
Niestety nic
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos słaba EWA ze mnie Code niet buuuu
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
A masz Kochana meteorytki Guerlain 03 TEINT DORE?? ![]() Szukam je na gwałt...
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2011-09-12 o 20:31 |
|
|
|
|
#79 | |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
z wszystkich moich prasowanych nacre uzywalam najmniej, ciezko mi ocenic- pryszcze nadal sa wypukłe i pieknie pachna
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
Oj Kochana, przepraszam, ale nie wyświetliło mi w subach, że odpisałaś... Chyba jednak nie chcę, miałam 2-ke i 3-ke i wszystkie poszły w kąt... Kurczaczki czemu nie chcesz tego Dior'aska oddać... ![]() Wąchałam go ostatnio i jest Mogłabym Ci jeszcze dorzucić pędzelek z Mac 239 I nie wiem czy widziałaś, ale dodałam na 1-sza stronę -> cień z jesiennej kolekcji Chanel i róż Mac - Pressed Amber
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słońce, ciagle do dioraska miloscia ploniesz niestety z ostatniej Twojej dokladki nic dla mnie.. az dziw bierze bo mi sie u Ciebie wszyyyyystko podoba przeciez ![]() tylko wciaz ta helenka i parurek mi po glowie chodza i pewnie dopoki jej komus nie oddasz to ja bede tu przychodzic |
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za Guerlain - Parure Extreme - 02 - zużycie 5% (+ pudełko)
?? |
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
to znowu ja
Twoja ulubienica ![]() czy proponowałama Ci już diamondsa armaniego ![]() |
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Parure 02 i 5tki Diora?
|
|
|
|
#88 |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Ha! a w sobotę chciałam go kupić!
ale były wyprzedaże i się nie doczekałam pani przy kasie...hihiIle go masz?? ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Niestety nic
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

pare rzeczy tylko :P

bardzo mi zalezy na uzupelnienie swoich ukochanych zapachów wiec dlatego jestem za niego taka wybredna 

a może jescze coś sobie dobierzesz i .....

niestety z ostatniej Twojej dokladki nic dla mnie.. az dziw bierze bo mi sie u Ciebie wszyyyyystko podoba przeciez