![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
Cytat:
![]() no też mam taką nadzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Niemniej trzeba dołozyć do Regulaminu nowy punkt - po wymianie adresów (kiedy znamy imię i miejscowość dopiero) wycofanie się z wymiany nie skutkuje neutralem, a ewentualnie jednak wystawiona (zanim ban załatwi sprawę/zablokuje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Co do rozmiarów to ja kupiłam raz przez internet tunikę "S" i była wielka, można powiedzieć, że wisi na mnie. Zwykle rozmiary uniwersalne nawet są mniejsze... Także z tym to różnie bywa. Czasem firma/zakład narzuci rozmiar, który zawsze nosimy, a tu będzie za wielki lub za mały.
A na tym zdjęciu nie widać, aby był ponaciągany, no ale trzeba by zobaczyć na żywo...Nie wypowiadam się więc. |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;29261680]Co do rozmiarów to ja kupiłam raz przez internet tunikę "S" i była wielka, można powiedzieć, że wisi na mnie. Zwykle rozmiary uniwersalne nawet są mniejsze... Także z tym to różnie bywa. Czasem firma/zakład narzuci rozmiar, który zawsze nosimy, a tu będzie za wielki lub za mały.
A na tym zdjęciu nie widać, aby był ponaciągany, no ale trzeba by zobaczyć na żywo...Nie wypowiadam się więc.[/QUOTE] no ja na zdjęciu u Mocca też nie widzialamże naciągnięty, na żywo to już co innego |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
a ja mam do Was pytanie...
moja siostra umówiła się z wizażanką na wymianę i ta wizażanka wysłała paczkę, lecz nie doszła, po 2 tygodniach ma prawo złożyć reklamację. co w takiej sytuacji się dzieje? wymiana jest nieważna, czy mimo to ma wysłać swoje rzeczy, chociaż tamte 'zaginęły'? |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Dziewczyny czy któraś z was mieszka gdzieś w poblizu omawianej juz tutaj affen? bo jak nie, to chyba przeboleje te kase na pociag(mimo ze mieszkam mega daleko) i sie wybiore
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co Ci napisała? ![]() Ja niestety nie te rejony.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
w tej sytuacji mysle ze najlepiej poczekac 2 tygodnie, niech ta dziewczyna zlozy reklamacje na poczcie i wysle potwierdzenie. a siostra dostala od niej potwierdzenie wysyłki? ja bym uwazała.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
"żałosna jesteś.. ze wszystkim latać do moderatora haha radzę poczekać z takimi rzeczami do otrzymania spodni bo pogorszysz swoją sytuację (tak z tym też leć się poskarżyć i jeszcze wypłacz się w wątku, że ja Cię atakuje i spodni nadal nie chcę odesłać) "
czyli o ile dostane spodnie to pewnie nie beda ich nawet przypominać ![]() ![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;29287516]Co Ci napisała? ![]() Ja niestety nie te rejony....[/QUOTE] |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
nie mam potwierdzenia, ale jak coś to poproszę, ale chodzi o sam fakt, czy wtedy ja muszę wysyłac swoje rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#74 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Potwierdzenie? A na co Ci? To wizazanka otrzyma rekompensatę od poczty, a Ty zamierzasz jeszcze dokładać swoje ciuchy? ![]() ![]() ![]() EDIT: mam nadzieję, że owa wizazanka nie domaga się Waszej przesyłki? ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-09-08 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
kosmita jakiś normalnie
|
tu już nie ma na co czekać w zasadzie, chyba, ze zależy Ci to na PW dogadaj w sprawie - bo może zdarzy się cud i paczka sie znajdzie. Ale nic nie wysyłaj
![]() |
#86 |
Konto usunięte
|
Z drugiej strony... To, że ją odwiedzi, może nie mieć skutku. Jak to się mówi- zależy na kogo trafisz. Jeden by się spalił ze wstydu, a drugi powie "spadaj" (to kulturalnie napisałam). I co wtedy? Będzie się z nią bić? ![]() ![]() Wybaczcie pesymistyczne podejście, ale chamstwo można spotkać na co dzień i nic nie można z tym zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;29291333]Z drugiej strony... To, że ją odwiedzi, może nie mieć skutku. Jak to się mówi- zależy na kogo trafisz. Jeden by się spalił ze wstydu, a drugi powie "spadaj" (to kulturalnie napisałam). I co wtedy? Będzie się z nią bić?
![]() ![]() Wybaczcie pesymistyczne podejście, ale chamstwo można spotkać na co dzień i nic nie można z tym zrobić ![]() No faktycznie, o tym nie pomyślałam ![]()
#88 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;29291333]Z drugiej strony... To, że ją odwiedzi, może nie mieć skutku. Jak to się mówi- zależy na kogo trafisz. Jeden by się spalił ze wstydu, a drugi powie "spadaj" (to kulturalnie napisałam). I co wtedy? Będzie się z nią bić?
![]() ![]() Wybaczcie pesymistyczne podejście, ale chamstwo można spotkać na co dzień i nic nie można z tym zrobić ![]() ale może tylko tutaj tak poprzez pw ![]() ![]()
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-09-09 o 05:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Nie ma co gdybać. Poczekaj niech odeśle spodnie, daj jej jakiś czas na to. Jeśli nie poskutkuję, przejdź się i spróbuj odzyskać spodnie, lepiej spróbować niż załować, że się nie spróbowało.
edit. Olka ma sporo racji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.