![]() |
#61 |
nabija na KOPIÊ kopistów.
okrutnica jaka¶... |
Dot.: Czego nigdy na siebie nie za³o¿y³ycie?
albo cienkie podkolanówki wystaj±ce spod spódnicy do kolan czy nieco d³u¿szej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
O w³a¶nie, nigdy nic imtuj±cego skórê wê¿a, pumê itp.
Jest jeszcze napewno mnóstwo rzeczy, które mog³abym tu napisaæ, ale póki co pamiêtam tylko pare.
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 341
|
*panterka,tygrysek,zebra, w±¿-o nieeeeeee
![]() ![]() *podkolanówki-wolê bose stopy ![]() *¿abot ![]() *falbanki-szczególnie w po³±czeniu z ¿abotem ![]()
![]() |
#64 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 902
|
Tak czytam co piszecie i ja te¿ kiedy¶ zaklina³am siê ¿e nie za³o¿e spodni zwê¿anych ku do³owi, jednak w zesz³e lato by³y cudownie piêkne, oliwkowe w kolekcji Solara, kupi³am i siê przekona³am- choæ te moje s± bardzo delikatnie zwê¿ane
![]() Zastanawiam siê te¿ sk±d niechêæ wielu z was do bluzek bez rami±czek? Ja takie bluzeczki latem poprostu uwielbiam i takie "codzienne" i takie bardziej eleganckie ![]() Wracaj±c do tematu, nie wymieni³am, a napewno nie za³o¿y³abym: -glanów -beretu, obojêtnie jakiego ![]() -bluzki z ¿abotem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 305
|
- Ciuchów z nadrukami typu "68", "26" czy inne numerki, "sexy!" itp.
- bluzeczek ze snoopym. s± sympatyczne, ale ostatnio ca³e miasto je nosi, nie wiem nawet, sk±d je bior±? - czegokolwiek ¿arówia¶cie ró¿owego - sukienki z obni¿onym stanem, to nie do mojej figury - stanika ca³ego z materia³u, bez ¿adnych usztywniaczy - spodni 3/4 - zwyk³ego t-shirta czy bluzy, zupe³nie nie przylegaj±cych do cia³a |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
- butow z czubem - fuuu!
- drugie ekstremum - butow z totalnie okraglymi noskami - nawet nie wiem jak sie nazywaja) - spodni - rybaczek lub podwinietych - kurtki ze sciagaczem w talii i rekawach - bardzo krotkiej mini - beretu ![]() - ani futra,ani plastikow - bialych jeansow - butow typu football na obcasie (z butami jestem ostatnio biedna (ta moda,fuj),ale ak cos znajde to na mur beton wygodne) - zlotej bizuterii - bizuterii z kolorowymi cyrkoniami - adidasow do plaszcza,czy marynarki - stringow - mam wrazenie ze sa strasznie niehigieniczne - moze ,gdyby w Polsce byly popularne bidety... - bluzek z falbankami Wybredna jestem bestia. Mysle,ze urok tkwi w prostocie i uz. Klasyke tez lubie. Ale przykro mi ,ze jak jest moda na jakies buty to juz inych nie dostane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 482
|
- niczego w kolorze granatowym (bleeee...)
- spodni rozszerzanych w udach, zwê¿anych ku do³owi z gumkami na koñcach i zapinanych pod szyj± ![]() - bluzki w lamparcie centki, ani spodni, ani butów w lamparcie centki... - wszelkie inne idiotyczne wzory - butów na idealnie p³askiej podeszchwie (chyba, ¿e sportowe) - plisowanej spódnicy - lateksowych spodni - FUTRA nigdy w ¿yciu! - bluzki z poduszkami - a dres to mo¿e bym i ubra³a, ale z domu nie wysz³a ![]() jej a ten amerykañski styl za starych filmów? porozci±gany podkoszulek w³o¿ony do spodni zapinanych pod biustem, przykrótkich i zwê¿anych?EEK! Edytowane przez margitta Czas edycji: 2005-06-18 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
调解人
Wiadomo¶ci: 2 938
|
Cytat:
W ogóle jak czytam wasze typy to mam ochote powiekszyc swoj± listê. ![]() G³ównie o sanda³y- sanda³om mówiê stanowcze nie! I sportowym i jezuskom ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 225
|
dresu (mam alergiê na tego typu ciuchy)
spódniczki mini, która wygl±da raczej jak pasek getrów z lycry czarnego stanika do bia³ej bluzki spodni zwiê¿anych ku do³owi kiczowatej zlotej bi¿uterii typu ³añcuchy i wielki krzy¿ tiulowych bluzeczek podkolanówek do krótkiej spódnicy (Aga ma racjê) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
nabija na KOPIÊ kopistów.
okrutnica jaka¶... |
zwykle u nieco starszych pañ mo¿na zauwa¿yæ wystaj±ce podkolanówki spod spódnicy.Choæ spotka³am i kobitki ok30-40 z takimi cudami na ³ydkach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 62
|
A ja, oprócz tych wszystkich ¶miesznych rzeczy o których piszecie (spodnie zwê¿ane na dole, berety, spodnie alladyny itd.) nigdy nie za³o¿e takich butów - mi wydaj± siê one ¶mieszne - prawie jak buty clowna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy na siebie nie za³o¿ê:
-czego¶ baaaaardzo mocno prze¶wituj±cego -butów na platformie -zestaw bardzo krótka mini i kabaretki -czarnego stanika i bia³ej bluzki-plastikowych, kolorowych kiczowatych kolczyków no narazie tyle jak mi siê co¶ przypomni to dopiszê |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
aaaa i jeszcze nigdy nie za³o¿e rajstop a na to bia³e skarpetki <hahaha>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 664
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 664
|
Cytat:
o ja gapa ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Fakt. Ja te¿ do bia³ych bluzeczek obcis³ych noszê be¿owy stanik. Bia³y siê bardzo odznacza.
Nie za³o¿y³abym jeszcze ogrodniczek. O tym nie wspomnia³am, ale wiem, ¿e to nie dla mnie ![]()
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Witam jestem tu nowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 792
|
Z niektorych rzeczy wymienionych to musze przyznac ze :
-zakladam czasami koszulke z logo firmy(nie znosze tego ale koszulka bardzo mi sie podobala jezeli chodzi o kolor a logo jest prawie niewidoczne) -mialam kiedys buty typu imitacja skory weza-ale byly swietne ,zielonego koloru i mialy swietny ksztalt i bardzo byly wygodne ![]() Wkleje kilka zdjec butow ktorych bym nie zalozyla nawet jakby mnie torturowali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 006
|
1) NICZEGO W ¯ADNYM ODCIENIU RÓ¯U !! (ró¿owy tolerujê jedynie na skarpetkach
![]() 2) ¿adnych panterek, tygrysków, wê¿owej skóry, czy w ogóle spodnie czy spódnica ze skóry blee ! 3) slynnych zwê¿anych spodni ![]() 4) króciutkich spodenek ods³aniaj±cych 3/4 pupy i stringów na pla¿ê = moj± pupê ogl±dam tylko ja i mój T¯!! ![]() 5) paska z æwiekami.. i w ogóle wszelkich innych "pieszczoszków" 6) butów na koturnie, chodaków, bia³ych kozaczków ![]() 7) czegokolwiek w kratkê ![]() ![]() 8) plastikowej bi¿uterii 9) bluzek z napisami "I'm Sexy", 69, "Take me", czy tez bluzek ze Snoopym bo staje siê to nudne (Snoopy jak ju¿ to na bieli¼nie ![]() 10) ortalionowych dresików, dresików pluszowych zw³aszcza ró¿owych to w takim skrócie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 449
|
No to ja tez
![]() ![]() Spodnie pumpy spodnica do po³ ³ydki + p³askie buty zwezane spodnie ubrania w kolorze wsciek³ego zo³tego zwyk³e, luzne tshirty glany buty czubki podkrecane do gory ![]() spodni z cekinami butow z materia³u imitujacego skore weza Nie ubiore sie w 1 kolorze od stop do g³ow ( oprocz czarnego, czerwonego i bieli) sportowe buty do eleganckich ubran tenisowki na obcasach dres z ortalionu bia³e buty ze skory ubran z pluszu za to lubie przeswitujace bluzki, cyganskie spodnice, kolorowe biustonosze do jasnych bluzek, zw³aszcza gdy wystaja ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#84 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 254
|
![]()
Ja nigdy nie w³o¿ê :
* Gatek/Reform? z froty ![]() * Spodni/spódnicy z imitacji skóry ![]() * Nic latexowego * Ortalionowego dresu * Butów na koturnie ![]() * Glanów * Butów na kwadratowych obcasach (klockach ![]() * Tenisówek na obcasie ![]() * Bluzki z ¿abotem ,poduszkami i koronkowym ko³nierzykiem ![]() * Podkolanek do krótkiej spódnicy/spodni * Bia³ych skarpet do czarnych butów i na odwrót * T-shirtu ![]() * Drewniaków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 880
|
Hmmm..
no zdecydowanie nie w³o¿ê: - niczego w barwach podstawowych (oprócz czerni i bieli) a ju¿ na pewno nie ubiorê siê ca³a w jeden taki kolor - niczego a la Barbie/raper/sado-maso - niczego co na¶laduje jaki¶ konkretny styl (spodnie moro z cekinami ![]() - butów które udaj± bi¿uteri± lub szczud³a/buty ortopedyczne - niczego nadmiernie wyluzowanego (porozci±gane sweterki itd - nawet w domu) - niczego z materia³u który udaje/imituje inny (sztuczna skóra, sztuczna bawe³na itd) - spodni "marchewek", mini zakrywaj±cej tylko spojenie ³onowe, ubranek w kwiatki ![]() PZDR ![]()
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 478
|
Cytat:
![]() A bia³a bluzka + bia³y stanik kojarzy mi sie ze starszymi paniami w ko¶ciele, te bia³e eleganckie bluzki s± takie cieniutkie, a spod nich zawsze przebija koronkowy bia³y stanik- to¿ to bezwstydne babcie ![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 449
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 478
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 880
|
Wiem czego jeszcze nie za³o¿ê - kostiumu Superbohatera/Superbohaterki (np ró¿owa wojowniczka Power rangers
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PZDR ![]()
![]() |
#90 | |
Raróg
|
Nie ubra³abym:
* butów z czubem * legginsów ![]() * niczego ró¿owego * ani niczego we w¶ciekle intensywnym kolorze * zimowej kurtki futropodobnej - wiecie, te krótkie kurtki z d³ugim stercz±cym futrem czy co to tam jest (zawsze mówiê: "O, Ptak z Sezamkowej!") * bluzki z ró¿nymi dziwnymi napisami po angielsku * spodenek ods³aniaj±cych pó³ ty³ka * zestawu pt. "stringi wystaj±ce z biodrówek" * podkolanówek oczywi¶cie * swetra z angory ![]() * zwyk³ego dresiska * niebotycznych obcasów * niczego w wielkie wzory (jak obecne wszêdzie wielkie kwiaty) * itd. itp. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.